Onsdag

Abortdømt kvinne i El Salvador ble ikke satt fri

En domstol i El Salvador opprettholdt onsdag dommen mot en 34 år gammel kvinne som ble dømt til 30 års fengsel etter en dødfødsel.
Les mer om El Salvador.

Russland sender militær delegasjon til Nord-Korea

Russland opplyste onsdag at de har sendt en militær delegasjon til Nord-Korea, men ville ikke offentliggjøre hensikten med besøket.
Les mer om Nord-Korea.
Abortdømt kvinne i El Salvador ble ikke satt fri
En domstol opprettholdt onsdag dommen mot en 34 år gammel kvinne som ble dømt til 30 års fengsel etter en dødfødsel.
Les mer om El Salvador.
Manchester City satte seiersrekord
Manchester City satte ny Premier League-rekord med sin 15. strake seier da Swansea ble knust 4-0 på eget gress onsdag.

Manchester City slettet 15 år gammel seiersrekord - Liverpool og Arsenal skuffet stort

Topplagene Manchester City, Manchester United og Tottenham leverte, mens Liverpool og Arsenal langt ifra infridde onsdag kveld.
Lukaku reddet United
Romelu Lukaku scoret kampens eneste mål da Manchester United vant 1-0 over Bournemouth onsdag kveld. Scoringen kom etter 25 minutter, da Lukaku stanget ballen i garnet etter et innlegg fra Juan Mata.
15 strake gevinster for City
Pep Guardiolas Manchester City tok sin 15. strake seier i Premier League da de banket Swansea 4–0 i Wales onsdag kveld. Dermed slo de Arsenals rekord på 14 strake seirer, melder NTB. David Silva (2), Sergio Agüero og Kevin De Bruyne nettet for City.
Brexit-nederlag for May i parlamentet
Statsminister Theresa May led nederlag da et knapt flertall i Underhuset onsdag krevde garanti om å få siste ord om den endelige brexit-avtalen med EU.
Les mer om May og Underhuset.
Overførte 1000 kroner på Vipps, mottakeren fikk 17.000
Betalingstjenesten Vipps lå nede i flere timer onsdag ettermiddag på grunn av tekniske problemer. - Jeg overførte 1000 kroner, mottageren fikk 17000 inn på konto.
Mytteri mot May
Statsminister Theresa May ble falt i ryggen av sine egne i et regelrett mytteri i underhuset onsdag kveld.
Les mer om May.
Vipps-rotet: Marianne fikk samme beløp 21 ganger
Flere har enten fått eller blitt trukket for mye onsdag. Vipps sier feiloverføringer skal tilbakeføres automatisk, men råder kunder til å melde ifra om det ikke skjer.
USA: Enighet om ny skattelov
WASHINGTON, D.C. (VG) Donald Trump er enda et steg nærmere å få gjennom sin første store lov etter at Senatet og Representantenes hus onsdag ble enige om et felles forslag til ny skattelov.
Les mer om D.C og Senatet.
Vipps-rotet: Marianne fikk samme beløp 21 ganger
Flere har enten fått eller blitt trukket for mye onsdag. Vipps sier feiloverføringer skal tilbakeføres automatisk, men råder kunder til å melde ifra om det ikke skjer.
Nederland blir motstander i VM-semifinalen om Norge gjør jobben
Nederland imponerte ikke, men er klar for VM-semifinale i håndball. Det ble 30-26-seier over Tsjekkia i kvartfinalen onsdag.
Signerte historisk lønnsavtale
Maren Mjelde og Stefan Johansen møttes onsdag i London for å signere avtalen som sikrer lik lønn for herre- og kvinnelandslagsspillerne i fotball.
Les mer om London og Stefan Johansen.
Hvas et tidel unna finale
Tomoe Zenimoto Hvas svømte inn til 50,85 på 100 meter butterfly i EM-semifinalen onsdag kveld. Tiden holdt til en sjetteplass, og da ble det ikke EM-finaleplass på nordmannen.
Les mer om EM-semifinalen.
Her signeres avtalen som sikrer likelønn for landslagene: – Stolt av å være norsk fotballspiller
Maren Mjelde og Stefan Johansen signerte onsdag avtalen som sikrer likelønn for landslagene.
Les mer om Stefan Johansen.
Advarer om svært glatte veier
Politiet melder om svært glatte veier i distriktet onsdag kveld.
Pimenta klar for ny jobb
Tidligere Kongsvinger-trener Luis Pimenta har fått ny jobb. Onsdag blir han presentert som ny hovedtrener for svenske Brommapojkarna. «BP vant Superettan i 2017, og spiller i Allsvenskan neste sesong.
Hele Norge er nå over på dab
Riksdekkende radio sluttet kl. 11.11 onsdag å sende på FM-nettet i Troms, Finnmark og på Svalbard. Hele Norge er dermed nå over på dab.
Les mer om FM-nettet, Finnmark og Svalbard.
Sverige fikk tilbake steinalderøks fra Norge
Statssekretær Bård Folke Fredriksen (H) i Kulturdepartementet overleverte onsdag en ulovlig innført steinalderøks til Sveriges ambassadør Axel Wernhoff.
To truffet av gravemaskinskuffe
To menn ble truffet av skuffa på ei gravemaskin under arbeid på Opphaug i Ørland kommune onsdag ettermiddag.
Les mer om Opphaug og Ørland.
Til sykehus for sjekk
To personer er kjørt til sykehuset for sjekk etter en trafikkulykke på Bjuneveien i Re onsdag ettermiddag. Statens vegvesen melder om redusert fremkommelighet på stedet
Les mer om Bjuneveien.
Svindal slått med tre sekunder
Aksel Lund Svindal kjørte ned til 69. plass av 93 startende på utfortreningen onsdag. Han var 3,11 bak Jared Goldberg, som var raskest. Hele det norske laget ble distansert. Aleksander Aamodt Kilde var nærmest Goldberg, og var 1,38 bak amerikaneren.
Les mer om Goldberg og Jared Goldberg.
Hele Norge er nå over på dab
Riksdekkende radio sluttet kl. 11.11 onsdag å sende på FM-nettet i Troms, Finnmark og på Svalbard. Hele Norge er dermed nå over på dab.
Les mer om FM-nettet, Finnmark og Svalbard.