Opereres

Måtte opereres og havnet i rullestol etter skrekkrennet: - En skam for sporten vår

FIS mener at det ikke var uforsvarlig å avvikle slopestyle-konkurransen.

Mørk opereres sannsynligvis onsdag

«Det ser ut som om jeg opereres i morgen tidlig, skriver 26-åringen på Instagram. I går røk Mørk korsbåndet da hun skulle avslutte et angrep i mesterligamøtet mellom Györ og Nykøbing. Mørk vil være på sidelinjen i minimum seks måneder.
Les mer om Györ, Instagram, Mørk og Nykøbing.
– Det er absolutt mulig at EM kan ryke
Korsbåndskadde Nora Mørk opereres etter planen onsdag morgen.
Les mer om Det.
EM kan være i fare for Mørk
Korsbåndskadde Nora Mørk opereres etter planen onsdag morgen. Se Mørk-skaden i Sportsnyhetene i videovinduet øverst på siden!
Les mer om Mørk og Sportsnyhetene.

De fleste som søker hjelp hos oss har prøvd det meste av dietter og slankekurer

En del som opereres for sykelig overvekt får komplikasjoner, men den gode nyheten er at mange av dem kunne slutte med diabetesmedisin eller blodtrykksmedisin.
Ble skutt i magen med luftgevær på nachspiel
Luftgeværkula traff magen og gjennomboret både tynntarmen og tykktarmen til mannen i 40-årene, som måtte opereres.
Amalie måtte opereres tolv ganger for å få nytt ansikt
Amalie vokste opp med et spesielt utseende. Etter 12 store operasjoner er hun storfornøyd med sitt nye ansikt.
To Glimt-spillere må opereres
Storscorer Kristian Fardal Opseth og Trond Olsen må under kniven for å bli kvitt sine lyskeplager. Det skriver Avisa Nordland. Operasjonen skal skje i Tyskland, og Bodø/Glimt håper å få de to spillerne tilbake klar til seriestart, 13. mars.
- Jeg er født med tre nyrer
Steffen Iversen måtte opereres som liten.
Ung mann opereres med alvorlige buk- og bruddskader etter møteulykke
Torsdag ettermiddag rykket nødetatene ut til en ulykke mellom to kjøretøy på fylkesvei 76. En person ble skåret ut av karosseriet og fraktet til sykehus med ambulansehelikopter. Personen skal være hardt skadd.
Ung mann opereres etter ulykke
En ung mann er inne til operasjon ved Helgelandssykehuset i Sandnessjøen etter ulykken på fv 76 tidligere i kveld. Situasjonen hans er stabil, men mannen har buk- og bruddskader som anses å være alvorlige. Sykehuset vurderer fortløpende om vedkommende sendes videre til UNN.
Norsk pasientskadeerstatning mener Karin (77) er for tjukk til å få erstatning
Karin Moi måtte re-opereres ni ganger etter en sykehusinfeksjon, men nektes erstatning.
Les mer om Karin.
Samler familien i kirken før svulstoperasjon
Artist Marianne Friise Antonsen samler sine nærmeste til julekonsert før hun opereres for hjernesvulst. – Det blir en avskjed med publikum for min del.
Pågrepet for knivstikking i Bærum
En kvinne i 40-årene er pågrepet for å knivstukket sin ektemann på Bekkestua natt til lørdag. Politiet fikk melding om knivstikkingen i 4.30-tiden, skriver Budstikka. Mannen ble sendt til sykehus og må trolig opereres.
Les mer om Bekkestua, Budstikka og Bærum.
Pågrepet for å ha knivstikking
En kvinne i 40-årene er pågrepet for å knivstukket sin ektemann på Bekkestua natt til lørdag. Politiet fikk melding om knivstikkingen i 4.30-tiden, skriver Budstikka. Mannen ble sendt til sykehus og må trolig opereres.
Les mer om Bekkestua og Budstikka.
Dømt for massiv vold
En 42 år gammel mann er dømt til fengsel i et halvt år, etter at en mann ble slått bevisstløs i en leilighet i Sarpsborg sentrum for et år siden. To andre tiltalte i saken ble dømt til å utføre henholdsvis 240 og 210 timer samfunnsstraff. Mannen fikk brudd i ansiktet, skader som måtte opereres. De tre er dømt til å betale 71.800 kroner i erstatninger til mannen.
Les mer om Sarpsborg.
Audun Lysbakken sykemeldes
SV-lederen skal opereres for å fjerne en misdannelse i en blodåre som har utløst epilepsi.
Antonsen skal operere hjernesvulst
Artisten Marianne Antonsen har fått påvist en hjernesvulst og skal opereres like over nyttår. Ifølge Se og Hør fikk hun sjokkbeskjeden fra legen to dager før hun giftet seg i sommer. – Jeg kjemper nå mitt livs kamp, sier hun til bladet.
Les mer om Hør.
Gutt (3) bitt av hund i barnehage - måtte opereres
Den store, husky-lignende hunden kom seg over gjerdet til barnehagen og gikk løs på en treåring som lekte.
Gangnes opereres fredag – nekter å gi opp etter ny skrekkskade
HOLMENKOLLEN (VG) Når verdenscupen innledes fredag blir Kenneth Gangnes (28) kneoperert for fjerde gang. Men den uheldige landslagshopperen nekter å gi opp karrieren.
For travelt for røntgen
En pasient ble ikke sendt til røntgen, fordi avdelingen ved sykehuset Østfold hadde det for travelt. Bildene som først ble tatt neste dag, avslørte en stor blødning som måtte opereres. Pasientsikkerhetsutvalget er kritisk til håndteringen.
Les mer om Østfold.
Friidrettsstjerne ødela kneet
Den sørafrikanske løperstjernen Wayde van Niekerk skal opereres i USA etter at korsbåndet ble ødelagt i en kjendiskamp i rugby. Han kan være ut i seks til ni måneder.
Les mer om Niekerk, USA og Wayde.
Løpestjernen Wayde van Niekerk ødela korsbåndet i rugbykamp
Den sørafrikanske løperstjernen Wayde van Niekerk skal opereres i USA etter at han ødela korsbåndet i en kjendiskamp i rugby.
Les mer om Niekerk, USA og Wayde.
Van Niekerk skadet korsbåndet
Den sørafrikanske løperstjernen Wayde van Niekerk skal opereres i USA etter at han skadet korsbåndet i en kjendiskamp i rugby. Niekerk er regjerende OL- og verdensmester på 400 meter. Det er usikkert hvor lang tid det vil gå før Niekerk kan konkurrere igjen.
Les mer om Niekerk, OLog, USA og Wayde.
Løperstjernen Wayde van Niekerk ødela korsbåndet i rugbykamp
Den sørafrikanske løperstjernen Wayde van Niekerk skal opereres i USA etter at han ødela korsbåndet i en kjendiskamp i rugby.
Les mer om Niekerk, USA og Wayde.