Oppegård

Landsomfattende #metoo-kampanje - ØB vil høre din historie

SKI/ÅS/OPPEGÅRD: De siste månedene har #metoo bredd om seg og blitt et globalt fenomen. Modige kvinner, som varaordfører i Ski Camilla Hille, har fortalt om situasjoner der de er blitt seksuelt krenket.
Les mer om Ski Camilla Hille.

Storinnbrudd i Oppegård

Storinnbrudd i Oppegård
Les mer om Oppegård.
Er snømannen Olaf den største i Follo?
Den største snømannen står i Østagløttveien i Oppegård, mener familien Slommerud. Olaf er 2,3 meter. Noen høyere? OPPEGÅRD: En stige måtte til for å få hodet på plass på snømannen og dermed legge siste hånd på verket.
Husk båndtvang!
Det er ekstraordinær båndtvang i Bærum, Oslo, Asker, Nannestad, Fet, Nittedal, Skedsmo, Enebakk, Rælingen, Lørenskog, Oppegård, Ski og Ås. Norges Jeger- og Fiskerforbund i Akershus ber alle respektere den ekstraordinære båndtvangen som er innført.

Oppegård-mann tiltalt for oppbevaring av 253 kilo hasj

Denne uken sitter fire unge menn på tiltalebenken i sal 328 i Oslo tingrett. De er tiltalt som en organisert, kriminell gruppe for oppbevaring av over 250 kilo hasj.
Les mer om Oslo.
Vi ønsker oss et anstendig Høyre som holder seg til den vedtatte reguleringsplanen
Det er ikke første gang varaordfører Kjell G. Pettersen og Oppegård Høyre ønsker å få meg erklært inhabil i uttalelser som gjelder Svartskog - ene og alene fordi jeg bor der.
Denne gjengen er klare helt til høyesterett
Oppegård Natur og Ungdom følger moderpartiet når de og Greenpeace anker dommen i klimaspørsmålet, etter at Oslo tingrett frikjente staten i januar.
Les mer om Greenpeace, Oslo og Ungdom.
To fra Oppegård IL tatt ut til Paralympics
SKI: Olympiatoppen tok onsdag 7. februar ut ytterligere to utøvere til Paralympics i Pyeongchang. Johannes Birkelund fra Oppegård IL ble tatt ut. Dermed har klubben to langrennsløpere med i mesterskapet. Fra før var Eirik Bye tatt ut.
Elg på isen på Gjersjøen
Politiet har fått meldinger om elg som ligger på isen på Gjersjøen i Oppegård. Brannvesenet og viltnemda er på vei dit for å vurdere tiltak.
Les mer om Gjersjøen og Oppegård.
- Alunskiferen på Taraldrud må bort
I ØB fredag 19. januar har Harald Lundstedt fra Forum for natur og friluftsliv i Oppegård et leserbrev på trykk hvor han utfordrer Ski-politikerne på en del områder, særlig bruken av Taraldrud.
Gir menn sjansen til å bli helsefagarbeidere
Menn som får ytelser fra NAV har nå mulighet til å utdanne seg til helsefagarbeidere. Oppegård kommune rekrutterer til prosjektet Menn i helse.
Les mer om Menn og NAV.
13-åring vant NM-medalje kort tid etter at hun begynte med freestyle – denne uka ble hun hedret
Flere ganger i uka pendler Mysen-jenta Moa Lintho Skofterud til Oppegård for å kunne drive med hobbyen sin. I bilen med henne sitter pappaen.
Melissa Kristiansen (H) i bresjen for Ungt Entreprenørskap
Under årsmøtet til Akershus Høyre, manet Melissa Kristiansen fra Oppegård til økt satsing på Ungt Entreprenørskap, og fikk forsamlingen med seg på en utvidelse av ordningen.
Inviterer til frivilligbørs
Kongstanken er å koble næringslivet, frivilligheten og kommunen. Frivilligbørsen i Oppegård lanseres 13. februar. KOLBOTN: Heidi Berentsen er frivillighetskoordinator i Oppegård kommune og ivrer for at flest mulig skal møte opp i Kolben 13.
Les mer om Kolben og Oppegård.
Internasjonal turgruppe starter opp i Oppegård
Oppegård Turlag ønsker å få med seg flest mulig av kommunens innvandrere på tur. - På våre internasjonale turer kan du øve på å snakke norsk, bli kjent med andre mennesker og lære om norsk turliv, sier Torbjørn Aas i turlaget.
Les mer om Oppegård.
Rådmenn i nye roller
Rådmann i Oppegård, Lars Henrik Bøhler og rådmann i Ski, Janet Short Aurlien, får nye stillinger i Nordre Follo kommune.
Stopp Støyen fikk frivillighetsprisen: - De har stilt opp for lokalmiljøet
- De har stilt opp for lokalmiljøet og bidratt til trivsel og livskvalitet, sa ordfører Thomas Sjøvold. Da skjønte etter hvert de fleste at det var Stopp Støyen som fikk frivillighetsprisen i Oppegård.
Les mer om Oppegård og Stopp Støyen.
Oppegård: Trafikkulykke
Oppegård: Trafikkulykke
Nøstvedttunnelen stengt
Nøstvettunnelen i sydgående retning på E6 er stengt etter at en lastebil har kommet opp i taket på tunnelen. Det melder Østlandets Blad. Tunnelen ligger langs E6 i Akershus, mellom Ski og Oppegård kommune.
Les mer om Oppegård og Ski.
Seks biler i ulykke på Langhus
Seks biler har vært involvert i en ulykke på Langhusveien i Oppegård. Ingen personer skal være alvorlig skadet. Tre av bilene trenger berging og operasjonsleder Gisle Sveen i Follo politiet opplyser at det er ekstremt glatte veier i området.
Fem biler har kollidert på Langhus
Fem biler har kollidert på Langhusveien i Oppegård. Ingen personer skal være alvorlig skadet. Tre av bilene trenger berging og operasjonsleder Gisle Sveen i Follo politiet opplyser at det er ekstremt glatte veier i området.
Tomme pakker i Oppegård
Julaften opplevde folk at det ble satt tomme julepakker ved dørene deres. Politiet tror det var for å sjekke om folk var hjemme, skriver Østlandets Blad. Politiet fikk melding om ett innbrudd, der lå det en pakke med dårlig engelsk tekst, ifølge politiet.
Les mer om Oppegård.
Nye bomstasjoner i Oslo
Det blir to nye bomstasjoner i Oppegård og en i Ski når de 53 nye bomstasjonene i Oslo-området kommer i mars 2019. 14 av de nye bomstasjonene i Oslo kommer på bygrensen for trafikk fra Romerike og Follo, mens resten legges tett på sentrum.
Brann i enebolig i Oppegård
Alle nødetater rykket ut da det søndag ettermiddag ble meldt om brann i en enebolig i Oppegård i Akershus. Ifølge politiet var det ikke folk i huset, og flammene ble slukket av brannvesenets første bil på stedet.
Les mer om Oppegård.
Fem kommuner på effektivitetsliste
Fem av de ti mest effektive kommunene ligger i Oslo og Akershus. Oslo og Bærum topper lista, men også Oppegård, Lørenskog og Skedsmo når høyt opp på topp ti. Kommunene er målt i effektivitet på områdene Barnehage, Grunnskole og Pleie- og omsorg.