Oppmøte

Vil ha foreldre på banen

Mange sosiale problemer og mobbing kan unngås, dersom det blir obligatorisk oppmøte på foreldremøter. Det mener Torbjørn Trommestad i Agder politidistrikt.

Rekordoppmøte om E39

Det er rekordstort oppmøte til kommunestyret i Lindesnes der Nye Veier orienterer om en ny trase for E39. – Vei er noe som engasjerer hos oss, jeg har aldri sett så mange tilhørere, sa ordfører Janne Fardal Kristoffersen.
Valgdeltakelse i Nordland
I Nordland stemte over 133 250 av over 181 315 stemmeberettige. Det gir en oppslutning på 74,3 prosent, ifølge Vesterålen Online. Valgdeltakelsen var suverent best i Andøy. Her stemte hele 82,6 prosent av de stemmeberettige. Lavest oppmøte var det i Øksnes med 71,2 prosent.
- Foreldrene tar skole på alvor
Elevfraværet i grunnskolen går ned. Nyborg skole hadde kun 2,1 prosent fravær i vår og elevene her er best i byen på oppmøte.

Meir enn 1500 sprang Førde Opp – heimesiger i kvinneklassen

Strålande ver og stort oppmøte er stikkorda etter dagens motbakkeløp i Førde, der Karoline Holsen Kyte vann dameklassa.
Stort oppmøte på FFK-møte
Kveldens medlemsmøte i Fredrikstad Fotballklubb begynte klokken 1900 og mange har tatt turen for å få informasjon om de dårlige sportslige resultatene. Styreleder og daglig leder regner med en god del spørsmål, melder f-b.no
Stortingsvalget 1965: Rekordvalg gir maktskifte
Stortingsvalget i 1965 har fremdeles oppmøte-rekorden i Norge: 85,4 prosent av velgerne avga stemme.
Les mer om Norge.
Leieboliger er ettertraktet
Det er dårlig med oppmøte på små og sentrale leiligheter for tiden, men på utleieleiligheter er det full fart, og på kort tid er markedet snudd på hodet. Les mer om saken på tv2.no
Macron vinner i valg med dårlig oppmøte
Opptellingen etter det franske valget viser som ventet en klar seier for president Macron. Velgerne vil ha noe nytt, sier utenriksminister Børge Brende (H).
Les mer om Børge Brende og Macron.
Rent flertall for Macrons parti i valg med dårlig oppmøte
Opptellingen etter det franske valget gir rent flertall for president Emmanuel Macrons parti. Velgerne vil ha noe nytt, sier utenriksminister Børge Brende (H).
Les mer om Børge Brende.
Rent flertall for Macrons parti i valg med dårlig oppmøte
Opptellingen etter det franske valget gir rent flertall for president Emmanuel Macrons parti. Velgerne vil ha noe nytt, sier utenriksminister Børge Brende (H).
Les mer om Børge Brende.
Macron vinner i valg med dårlig oppmøte
Opptellingen etter det franske valget viser som ventet en klar seier for president Macron. Velgerne vil ha noe nytt, sier utenriksminister Børge Brende (H).
Les mer om Børge Brende og Macron.
Stort oppmøte
Åpningen av Gullknapp ble en solid suksess, med i underkant av 5000 besøkende i og rundt området lørdag formiddag, melder avisen Frolendingen.
Les mer om Frolendingen og Gullknapp.
Revurderer karrieredag for studenter etter dårlig oppmøte
Næringsforeningen i Trondheimsregionen (NIT) er overrasket over dårlig oppmøte på den årlige Trøndelagsdagen. Studentforeninger krevde betaling for reklame.
Scarponi gravlegges tirsdag
Den italienske sykkelstjernen Michele Scarponi gravlegges i hjembyen Filottrano tirsdag. 37-åringen omkom da han kolliderte med en varebil lørdag. Det er ventet stort oppmøte til tirsdagens begravelse. Seremonien vil finne sted på en fotballarena.
Ekspert om svakt oppmøte på Ullevaal Stadion: - Vålerenga har et for dårlig produkt
Seriestarten ble ingen folkefest på Ullevaal stadion.
Les mer om Ullevaal og Ullevaal Stadion.
Åpen dag på Lerkendal: - Vi hadde flere besøkende enn konkurrentene våre har på kampdag
Innsiden av Lerkendal skapte interesse. Daglig leder i RBK er storfornøyd med oppmøte fra Trondheims-folket.
Frp vil ha nakenhetskrav og obligatorisk oppmøte på helsekontroll
Frp vil gjøre helsekontroller for barn obligatoriske. For å bekjempe kjønnslemlestelse og vold vil de lovfeste at barna må ta av seg alle klærne. Regjeringspartner Høyre er skeptisk.
Eksmannen (42) erkjenner straffskyld for drapet på tobarnsmoren Trude (38)
BERGEN TINGRETT (NRK): Stort oppmøte av familie da rettssaken startet i dag.
Les mer om Trude.
Stort oppmøte på folkemøte
I dag ble det første av fire folkemøter om fastlandsforbindelsen mellom Tønsberg og Nøtterøy arrangert.
Les mer om Nøtterøy og Tønsberg.
Stort oppmøte på folkemøtet om helsehus i Verdal
Minst 170 personer møtte opp på folkemøtet på Arken i Verdal onsdag formiddag. Kommuneledelsen var også til stede under møtet.
Les mer om Arken og Verdal.
Stort oppmøte i Steigen
I dag har steigværingene stemt over forslaget om at kommunen skal slå seg sammen med Bodø. Resultatet er ikke klart, men valgdeltagelsen er på 72 prosent. Under forrige folkeavstemning i juni var den på nesten 60 prosent. 1524 av 2116 stemmeberettigede har i dag stemt.
Les mer om Bodø og Steigen.
Legehjelp i Lofoten
Dersom du trenger akutt legehjelp og ikke får kontakt med legevakt/lege kan du møte opp på disse stedene: Moskenes sykehjem, Ramberg sykehjem,Værøy helsesenter og Røst helsesenter. Har du anledning er det også mulig med direkte oppmøte på akuttmottaket på Nordlandssykehuset Lofoten på Gravdal, skriver Nordlandssykehuset i en pressemelding. Dette gjelder så lenge det er problemer med telefonnettet i Lofoten.
Godt oppmøte i skjebnesvanger folkeavstemning i Italia
Italienske velgere avgjør søndag hvorvidt landets grunnlov skal endres i en folkeavstemning som statsminister Matteo Renzi har satset sin politiske fremtid på.
Les mer om Italia og Matteo Renzi.
Labert oppmøte i protest mot Hofer i Wien
Under 200 demonstranter møtte opp til en protest i Wien mot høyrepopulistiske Norbert Hofer dagen før presidentvalget i Østerrike.