Oppmøte

Fikk ikke samlet til krisemøte i Mentor Medier

Styremøtet om tillitskrise og vanskelig arbeidsmiljø i konsernledelsen i Mentor Medier ble forsøkt fremskyndet til søndag ettermiddag. Men krav om personlig oppmøte satte en stopper for dette.
Les mer om Mentor Medier.

- Kritikken mot Listhaug er veldig urettferdig

Godt oppmøte foran Stortinget. En håndfull motdemonstranter ropte slagord.
Les mer om Listhaug og Stortinget.
En folkeavstemning over Putins styre
Det er ingen tvil om hvem som vinner valget på søndag, men for å legitimere sitt styre trenger Putin et høyt oppmøte.
Les mer om Putin.
En folkeavstemning over Putins styre | Helge Blakkisrud, Kristian Lundby Gjerde - Forskere, Nupi
Det er ingen tvil om hvem som vinner valget på søndag, men for å legitimere sitt styre trenger Putin et høyt oppmøte.

Se her hva som skjer, del 1

barn HHT/Barnas Turlag har eventyrstund rundt bålet i Furuberget med oppmøte i Hol barnehage søndag klokka 16.00. Passer for de yngste. Ta gjerne med primus og lag middag. Eventyrstund ved bålet og lek og oppdagelsesferd i skogen.
Les mer om Furuberget og Hol.
Åtte prosent oppmøte på fotballtinget
En rekke idretter sliter med oppmøtet på sine ting. 92 prosent av norske fotballklubber er ikke til stede på fotballtinget denne helgen.
MÅ UT TIDLIG: Åtte prosent oppmøte på fotballtinget
En rekke idretter sliter med oppmøtet på sine ting. 92 prosent av norske fotballklubber er ikke til stede på fotballtinget denne helgen.
Åtte prosent oppmøte på fotballtinget
En rekke idretter sliter med oppmøtet på sine ting. 92 prosent av norske fotballklubber er ikke til stede på fotballtinget denne helgen. Norsk fotball består av 1818 klubber.
Se hva som skjer 28. og 29 februar
barn Generasjonssang i Vang på Finsalsenteret onsdag kl 10.30 ved sanger og miljøterapeut Kristine Lundsbakken. Sangstund for småbarn sammen med de eldre på Finsal. Oppmøte i resepsjonen/kantina.
Perlet «fuck cancer armbånd for Kreftforeningen
Det ble et stort oppmøte da elevene ved voksenopplæringen i Gjøvik nylig arrangerte perle-workshop på Strand hotell.
Perlet «fuck cancer» armbånd for Kreftforeningen
Det ble et stort oppmøte da elevene ved voksenopplæringen i Gjøvik nylig arrangerte perle-workshop på Strand hotell. Kreftforeningen driver nettbutikk der de selger perlede armbånd med sterke farger og med slagordet «fuck cancer».
Skøytedisco på Hallingby
Fredag var det skøytedisco på Hallingby. Kjetil Nystrand og Morten Kleven stilte med musikk og lys. Med et par minusgrader og godt oppmøte, ble det en hyggelig skøyte- og musikkveld for dem som møtte opp.
Les mer om Hallingby og Morten Kleven.
- Skal være fornøyd hvis jeg klarer ei torsketunge
Under retroshowet i VM i tungeskjæring var det både filmstjerner, politikere og en komiker i aksjon. VM i tungeskjæring gikk av stabelen lørdag hos Gunnar Klo AS på Myre, med et stort oppmøte.
Les mer om Myre.
I helga fikk Kolbu eget buddhisttempel
Lund krets har fått eget buddhisttempel. Søndag ble det innviet med stort oppmøte av thailendere.
Les mer om Kolbu.
Se her hva som skjer 9. februar del 1
barn HHT/Barnas Turlag har kveldsmattur til Nordsveodden/Hias i Ottestad med oppmøte i Nordstad Barnehage, Kavlebruvegen 4 i Ottestad fredag klokka 17.00. Tur langs Ottestadstien til gapahuken på Nordsveodden. Bål og kveldsmat. Ta med niste.
Protest mot Tyrkias bombing
Det blir demonstrasjonstog i protest mot NATO-landet Tyrkias militære angrep på Vest-Kurdistan med oppmøte på Stortorget i Hamar lørdag klokka 13.00.
Dårlig oppmøte på russisk Syria-kongress
Russland har invitert til fredskongress om Syria, men mange glimrer med sitt fravær.
Les mer om Syria.
Godt oppmøte til kvinnemarsj i Oslo
Mange har møtt opp på Youngstorget i dag, hvor det nå gjøres klart til kvinnemarsj. – Vi er her fordi vi mener det er viktig å vise solidaritet med dem som har stått fram i #metoo-kampanjen, sier Ingrid Næss i Rød Ungdom til NRK.
Les mer om NRK, Oslo, Rød Ungdom og Youngstorget.
Vedgjekk at informasjonen har vore for dårleg
Stort oppmøte på folkemøte
Vil ha foreldre på banen
Mange sosiale problemer og mobbing kan unngås, dersom det blir obligatorisk oppmøte på foreldremøter. Det mener Torbjørn Trommestad i Agder politidistrikt.
Rekordoppmøte om E39
Det er rekordstort oppmøte til kommunestyret i Lindesnes der Nye Veier orienterer om en ny trase for E39. – Vei er noe som engasjerer hos oss, jeg har aldri sett så mange tilhørere, sa ordfører Janne Fardal Kristoffersen.
Valgdeltakelse i Nordland
I Nordland stemte over 133 250 av over 181 315 stemmeberettige. Det gir en oppslutning på 74,3 prosent, ifølge Vesterålen Online. Valgdeltakelsen var suverent best i Andøy. Her stemte hele 82,6 prosent av de stemmeberettige. Lavest oppmøte var det i Øksnes med 71,2 prosent.
- Foreldrene tar skole på alvor
Elevfraværet i grunnskolen går ned. Nyborg skole hadde kun 2,1 prosent fravær i vår og elevene her er best i byen på oppmøte.
Meir enn 1500 sprang Førde Opp – heimesiger i kvinneklassen
Strålande ver og stort oppmøte er stikkorda etter dagens motbakkeløp i Førde, der Karoline Holsen Kyte vann dameklassa.