Oppmøte

Stortingsvalget 1965: Rekordvalg gir maktskifte

Stortingsvalget i 1965 har fremdeles oppmøte-rekorden i Norge: 85,4 prosent av velgerne avga stemme.
Les mer om Norge.

Leieboliger er ettertraktet

Det er dårlig med oppmøte på små og sentrale leiligheter for tiden, men på utleieleiligheter er det full fart, og på kort tid er markedet snudd på hodet. Les mer om saken på tv2.no
Macron vinner i valg med dårlig oppmøte
Opptellingen etter det franske valget viser som ventet en klar seier for president Macron. Velgerne vil ha noe nytt, sier utenriksminister Børge Brende (H).
Les mer om Børge Brende og Macron.
Rent flertall for Macrons parti i valg med dårlig oppmøte
Opptellingen etter det franske valget gir rent flertall for president Emmanuel Macrons parti. Velgerne vil ha noe nytt, sier utenriksminister Børge Brende (H).
Les mer om Børge Brende.

Rent flertall for Macrons parti i valg med dårlig oppmøte

Opptellingen etter det franske valget gir rent flertall for president Emmanuel Macrons parti. Velgerne vil ha noe nytt, sier utenriksminister Børge Brende (H).
Les mer om Børge Brende.
Macron vinner i valg med dårlig oppmøte
Opptellingen etter det franske valget viser som ventet en klar seier for president Macron. Velgerne vil ha noe nytt, sier utenriksminister Børge Brende (H).
Les mer om Børge Brende og Macron.
Stort oppmøte
Åpningen av Gullknapp ble en solid suksess, med i underkant av 5000 besøkende i og rundt området lørdag formiddag, melder avisen Frolendingen.
Les mer om Frolendingen og Gullknapp.
Revurderer karrieredag for studenter etter dårlig oppmøte
Næringsforeningen i Trondheimsregionen (NIT) er overrasket over dårlig oppmøte på den årlige Trøndelagsdagen. Studentforeninger krevde betaling for reklame.
Scarponi gravlegges tirsdag
Den italienske sykkelstjernen Michele Scarponi gravlegges i hjembyen Filottrano tirsdag. 37-åringen omkom da han kolliderte med en varebil lørdag. Det er ventet stort oppmøte til tirsdagens begravelse. Seremonien vil finne sted på en fotballarena.
Ekspert om svakt oppmøte på Ullevaal Stadion: - Vålerenga har et for dårlig produkt
Seriestarten ble ingen folkefest på Ullevaal stadion.
Les mer om Ullevaal og Ullevaal Stadion.
Åpen dag på Lerkendal: - Vi hadde flere besøkende enn konkurrentene våre har på kampdag
Innsiden av Lerkendal skapte interesse. Daglig leder i RBK er storfornøyd med oppmøte fra Trondheims-folket.
Frp vil ha nakenhetskrav og obligatorisk oppmøte på helsekontroll
Frp vil gjøre helsekontroller for barn obligatoriske. For å bekjempe kjønnslemlestelse og vold vil de lovfeste at barna må ta av seg alle klærne. Regjeringspartner Høyre er skeptisk.
Eksmannen (42) erkjenner straffskyld for drapet på tobarnsmoren Trude (38)
BERGEN TINGRETT (NRK): Stort oppmøte av familie da rettssaken startet i dag.
Les mer om Trude.
Stort oppmøte på folkemøte
I dag ble det første av fire folkemøter om fastlandsforbindelsen mellom Tønsberg og Nøtterøy arrangert.
Les mer om Nøtterøy og Tønsberg.
Stort oppmøte på folkemøtet om helsehus i Verdal
Minst 170 personer møtte opp på folkemøtet på Arken i Verdal onsdag formiddag. Kommuneledelsen var også til stede under møtet.
Les mer om Arken og Verdal.
Stort oppmøte i Steigen
I dag har steigværingene stemt over forslaget om at kommunen skal slå seg sammen med Bodø. Resultatet er ikke klart, men valgdeltagelsen er på 72 prosent. Under forrige folkeavstemning i juni var den på nesten 60 prosent. 1524 av 2116 stemmeberettigede har i dag stemt.
Les mer om Bodø og Steigen.
Legehjelp i Lofoten
Dersom du trenger akutt legehjelp og ikke får kontakt med legevakt/lege kan du møte opp på disse stedene: Moskenes sykehjem, Ramberg sykehjem,Værøy helsesenter og Røst helsesenter. Har du anledning er det også mulig med direkte oppmøte på akuttmottaket på Nordlandssykehuset Lofoten på Gravdal, skriver Nordlandssykehuset i en pressemelding. Dette gjelder så lenge det er problemer med telefonnettet i Lofoten.
Godt oppmøte i skjebnesvanger folkeavstemning i Italia
Italienske velgere avgjør søndag hvorvidt landets grunnlov skal endres i en folkeavstemning som statsminister Matteo Renzi har satset sin politiske fremtid på.
Les mer om Italia og Matteo Renzi.
Labert oppmøte i protest mot Hofer i Wien
Under 200 demonstranter møtte opp til en protest i Wien mot høyrepopulistiske Norbert Hofer dagen før presidentvalget i Østerrike.
Godt oppmøte på julegården
Cirka 5000 mennesker besøkte Åpen julegård på Tomb videregående skole i Råde i dag. Det er omtrent like mange som i fjor. Motorsag-konkurranse var n av flere populære aktiviteter.
Les mer om Råde, Tomb og Åpen.
Stort oppmøte på infomøte
Hundrevis av folk har møtt opp på infomøtet om oljetanker på Union Scene i Drammen. I 2020 blir det forbudt med oljefyring, og det arrangeres infomøter i hele landet om hva folk må gjøre med oljetankene sine.
Les mer om Drammen og Union Scene.
Sivilisert shoppekaos for Nepal-oppbygging
Skal man dømme etter oppmøte, utvalg og intensiteten i shoppeblikkene, blir ny skole til jordskjelvrammede Nepal en realitet etter Rebuild Nepals høstmarked i Hermetikken i Stavanger lørdag.
Vil sparke politikere fra stiftelse
Lederen for Bergen bys stiftelse for økonomisk vanskeligstilte vil fjerne SV- og Venstre-politikere fra styret på grunn av manglende oppmøte.
Inviterer til rosa kaf i neste uke
Hanne Løkås Veigård, Tove Myrvoll og Lise Bakkegård håper på godt rosa oppmøte kommende tirsdag.
Elevene kan ikke komme og gå som de vil
Mange som sliter med skolen, vil ha nytte av klare og tydelige krav til oppmøte.