Opprettholder

Nordea Markets nedjusterer kursmålet på Norwegian

Meglerhuset opprettholder likevel kjøpsanbefalingen.
Les mer om Norwegian.

Kompetanse i skolen

Stortinget opprettholder at kompetansekravet til lærere skal ha tilbakevirkende kraft. Trass i 36.500 underskrifter og klare protester fra flere lærerorganisasjoner.
Stor snøskredfare
NVE opprettholder varselet om snøskredfare i Vest-Agder, som følge av kraftig vind, løs snø og ny nedbør. I fjellområdene med mest nysnø, vurderes stor skredfare, som er det høyeste nivået i Norge. I Valle og Bykle er snøskredfaren betydelig.
Les mer om Bykle, Norge og Vest-Agder.
Faglig snakka: Små bruk opprettholder mangfold
Hva er bidraget fra småskala landbruk? Dette spørsmålet står i fokus i det EU-finansierte forskningsprosjektet SALSA, hvor Ruralis - Institutt for rural- og regionalforskning er partner.
Les mer om EU-finansierte og Institutt.

Stortinget opprettholder «avskilting av lærere

Trass i 36.500 underskrifter og klare protester fra lærerorganisasjonene sørget stortingsflertallet tirsdag for å opprettholde kompetansekravene i skolen.
Opprettholder kompetansekrav
Til tross for at lærerorganisasjonene i dag leverte 37.000 underskrifter i protest mot regjeringens lærerkrav, opprettholdes kompetansekravene. Det avgjorde stortingsflertallet i dag, melder NTB.
Les mer om NTB.
Stortinget opprettholder «avskilting» av lærere
Trass i 36.500 underskrifter og klare protester fra lærerorganisasjonene sørget stortingsflertallet tirsdag for å opprettholde kompetansekravene i skolen.
Stortinget opprettholder «avskilting av lærere
Trass i 36.500 underskrifter og klare protester fra lærerorganisasjonene sørget stortingsflertallet tirsdag for å opprettholde kompetansekravene i skolen.
Opprettholder lærerkrav
Trass i 36.500 underskrifter og klare protester fra lærerorganisasjonene sørget stortingsflertallet tirsdag for å opprettholde kompetansekravene i skolen. Det skriver NTB. Kompetansekravene som regjeringen innførte i fjor, innebærer at alle lærere må ha faglig fordypning dersom de skal undervise i norsk, matematikk, engelsk, samisk og tegnspråk. I skoleåret 2017/18 er det 27.823 klasser som har en lærer som ikke oppfyller kravene til utdanning.
Les mer om NTB.
Opprettholder arrestordre
En britisk dommer opprettholder arrestordren mot Julian Assange, slik en annen domstol også gjorde i forrige uke, Wikileaks-grunnleggeren er anklaget for to voldtekter i Sverige og har sittet i asyl i Ecuadors ambassade i London i flere år.
Storbritannia opprettholder arrestordren mot Julian Assange
Den britiske domstolen har nok en gang opprettholdt arrestordren mot Wikileaks-grunnlegger Julian Assange.
Sky News: Storbritannia opprettholder arrestordren mot Julian Assange
Den britiske arrestordren mot Wikileaks-grunnlegger Julian Assange opprettholdes, ifølge Sky News.
«Flerkulturell»: - Vi opprettholder det rasistiske verdensbildet fra kolonitiden
Hele diskusjonen om det flerkulturelle avslører at kolonitidens rasehierarki fremdeles ligger dypt forankret den norske kulturen. I globaliseringens tidsalder smelter hvite etniske grupper sammen til en hvit rase.
Britisk domstol opprettholder Assanges arrestordre
En britisk domstol opprettholder arrestordren mot WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange.
Fortsatt arrestordre på Assange
En britisk domstol opprettholder arrestordren mot WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Assange har oppholdt seg på Ecuadors ambassade i London for å unngå pågripelse siden 2012.
Opprettholder arrestordren på Julian Assange
En britisk domstol opprettholder arrestordren mot WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange (46). Det betyr at han fortsatt kan bli pågrepet hvis han forlater Ecuadors ambassade i London.
Beholder arrestordere på Assange
Britiske myndigheter opprettholder arrestordren på Julian Assange. Wikileaks-grunnleggeren er anklaget for to voldtekter i Sverige og har sittet i asyl i Ecuadors ambassade i London i seks år.
Opprettholder eiendomsskatten
ØKSNES: Kommunestyret opprettholder eiendomsskatten, men går inn for å holde den på 2 promille. Inntjeninga fra havbruksfondet skal brukes til å erstatte økninga som opprinnelig skulle være på 1 promille hvert år fram til 2021.
Dømt for vold mot nyfødt datter
Hålogland Lagmannsrett opprettholder dommen i Tingretten der en barnefar i Salten ble dømt til ett år og tre måneder i fengsel for vold mot sin egen nyfødte datter. Saka ble varsla om i 2014, da babyen kom inn på sykehuset med flere brukne ribbein, brudd i skinnben, lårben og bloduttredelser flere steder på kroppen. Mannen kommer til anke dommen.
Les mer om Salten og Tingretten.
Domstolen opprettholder fengslingen av Frode Berg: – Det føles uvirkelig
Domstolen i Moskva har bestemt å opprettholde fengslingen av Frode Berg frem til 5. mai.
Les mer om Frode Berg og Moskva.
PST: Slik verver fremmede stater «muldvarper» i Norge
Spionasje fra fremmede makter utgjør ifølge PST den største trusselen mot Norge. Russisk spionasje har størst skadepotensial for Norge i 2018, og Politiets sikkerhetstjeneste (PST) opprettholder dermed sin bekymring for russisk etterretning.
Les mer om Norge og PST.
Russland utestenges fra Paralympics
Den internasjonale paralympiske komit (IPC) opprettholder utestengelsen av Russland som nasjon fra vinterens Paralympics.
Les mer om Russland.
Utestenges fra Paralympics
Den internasjonale paralympiske komit (IPC) opprettholder utestengelsen av Russland som nasjon fra vinterens Paralympics. Mer på TV2.no.
Les mer om Russland.
NÅ: Russland får ikke delta i Paralympics
IOC opprettholder utestengelsen.
Opprettholder russisk utestengelse
IPC har besluttet å stenge ute Russland fra Paralympics i Pyeongchang, melder nyhetsbyrået AP. Dermed opprettholder de utestengelsen fra lekene i Rio, der hele Russland ble utestengt.
Les mer om Pyeongchang, Rio og Russland.