Oslo domkirke

Ap-Lippestad fillerister Listhaug fra kirkebenken

Ap-byråd Geir Lippestad sitter midt i Oslo domkirke og tar et kraftfullt oppgjør med Sylvi Listhaug. Om hennes angrep på Kirken.

Prinsessen strålte på scenen i Oslo domkirke

Märtha Louise ledet to julekonserter etter hverandre.
Les mer om Oslo.
Prinsesse Märtha Louise rekker både julebakst og konsertoppdrag
OSLO DOMKIRKE (VG) Prinsesse Märtha Louise gleder seg til å lede «Desembertoner i Oslo domkirke. Og på privaten baker hun pepperkaker – til tross for den ferske bakeflausen.
Les mer om Desembertoner og Oslo.
Høymesse med bønn for Frankrike i Oslo domkirke
Søndag avholder Oslo domkirke høymesse til minne om de berørte etter terrorangrepet i Paris.
Les mer om Frankrike og Oslo.

- Barneekteskap er like ille for afrikanske jenter som for deg og meg

Maja (13) skulle gifte seg med Geir (37) i Oslo domkirke i en storstilt kampanje mot barneekteskap i fjor. Møtet med de ekte barnebrudene ble sterkt.
Les mer om Geir og Oslo.
Fabian Stang ber kirken beholde 22. juli-hjertet
Oslos ordfører Fabian Stang kaller det uklokt av Kirkelig fellesråd å fjerne 22. juli-hjertet som ble satt opp utenfor Oslo domkirke etter terrorangrepene.
Les mer om Fabian Stang, Kirkelig og Oslo.
Oslo domkirke vil ha bort 22. juli-hjerte
Kirkelig fellesråd vil ha bort et stort rødt hjerte som ble satt opp ved Oslo domkirke etter terroren 22. juli, melder NTB. Trist, mener kunstneren og den nasjonale støttegruppen.
Les mer om NTB og Oslo.
Oslo domkirke vil ha bort 22. juli-hjerte
Oslo (NTB): Kirkelig fellesråd vil ha bort et stort rødt hjerte som ble satt opp ved Oslo domkirke etter terroren 22. juli. Trist, mener kunstneren og den nasjonale støttegruppen.
Les mer om Oslo.
Vil fjerne 22/7-minnesmerke
Kirkelig fellesråd vil ha bort et stort rødt hjerte som ble satt opp ved Oslo domkirke etter terroren 22. juli 2011. Årsaken er at parken skal rustes opp, skriver Dagbladet. Lisbeth Kristine Røyseland i Nasjonal støttegruppe synes det er leit hvis hertet blir fjernet.
Les mer om Dagbladet, Nasjonal og Oslo.
Minnegudsjeneste for terrorofrene
Onsdag var det gudstjeneste i Oslo domkirke. Video: NTB scanpix
Les mer om Oslo.
Avbryter ferien for å minnes 22. juli-ofrene
Stebroren var terroristens første offer på Utøya. I dag minnes kronprinsessen de døde under gudstjeneste i Oslo Domkirke.
Les mer om Oslo Domkirke og Utøya.
Minnegudstjenste 22. juli
Kronprinsessen er til stede under minnegudstjeneste 22. juli i Oslo domkirke. Tema er fredstanker, fremtid og håp. Gudstjenesten som holdes er en del av det nasjonale programmet for markeringen av dagen.
Les mer om Oslo.
3. beste landemerke i Norge
Stavanger domkirke er av TripAdvisor kåret til Norges 3. beste landemerke. Foran blant annet Akershus slott og festning og Det kongelige slott i Oslo.
Les mer om Det, Norge, Oslo og TripAdvisor.
Kirkerådet vil vigsle alle kantorer
Kirkerådet vil at alle kantorer må vigsles for å utføre jobben som kirkemusikere, skriver Vårt Land. Domkantor i Oslo domkirke, Kåre Norstoga er veldig skeptisk til ordningen.
- Sing along i Oslo domkirke hadde vært gøy!
Det første Vivianne Sydnes gjorde som ny domkantor i Oslo domkirke, var å ha audition for gamle og nye sangere i Domkoret. Under halvparten fikk være med. - Grammy-nominert jernkvinne sparket halve koret? - Uff, nei!
Les mer om Domkoret og Oslo.
UNEs konvertittintervjuer får strykkarakter
Tro er ikke et spørsmål om bingo-teologi der man krysser av og får bingo når man har sagt de rette tingene, sier tidligere sokneprest i Oslo domkirke.
Les mer om Oslo.
Vil messe på romersk vis
Søndag ble Torbjørn Olsen offisielt innsatt som sokneprest, av biskop Bernt Eidsvig. Celebert: Innsettelsen av Torbjørn Olsen ble foretatt av Bernt Eidsvig biskop i St. Olav domkirke, Oslo.
Over 50 julekonserter
Få får med seg så mange julekonserter som Frikk Heide-Steen. - I år har jeg over 50 konserter med Sølvguttene fra midten av november til og med gudstjenesten i Oslo domkirke på julaften, sier han.
Får skryt etter duett
Fairytale of New York: OnklP og Inger Lise Rypdal overrasket i Oslo Domkirke, kanskje aller mest OnklP, som ikke akkurat er kjent for å synge juleklassikere.
Her spiller OnklP julesang i Oslo domkirke - selv om han misliker julesanger
Desembertoner-opptredenen ble en ny og spennende opplevelse for rapperen. På julearrangementet Desembertoner som går på TV 2 lørdag kveld, skal OnklP og De fjerne slektningene bidra med julestemning når de synger julen inn Oslo domkirke.
Les mer om Desembertoner, OnklP og Oslo.
Dølene inntar TV-ruta og domkirka i kveld
På riksdekkende TV: Mari Midtli og Rasmus Kjorstad under generalprøven i Oslo Domkirke torsdag kveld. GD overvar hele seansen og kan bekrefte at de to gled godt inn blant celebert selskap som Thomas Dybdal, Melissa Horn og Highasakite.
Folkemusikere i godt selskap
Generalprøven er over i Oslo domkirke. Til venstre Rasmus Kjorstad fra Sør-Fron og Mari Midtli fra Sel. Foto: Einar Almehagen De er begge med på Nordeas gratis julekonsert i Oslo Domkirke, en konsert som blir sendt på TV2 i beste sendetid lørdag.
Domkirken åpner for gratis dobbeltkonsert
Mange kjente artister stiller opp på "Desembertoner" i Oslo domkirke fredag. Her kan det være smart å stille seg i kø i god tid før dørene åpnes i Oslo domkirke fredag.
Les mer om Desembertoner og Oslo.
Lokale synger i Oslo Domkirke
Rasmus Kjorstad fra Sør-Fron (t.v.) og Mari Midtli fra Sel (midten) skal opptre under konserten Desembertoner i Oslo Domkirke fredag 19. desember. I selskap med en rekke kjente artister, blant dem OnklP og Highasakite.
En eventyrlig aften
Karsten Isachsen vant Petter Dass-prisen torsdag kveld. Karsten Isachsen mottok årets Petter Dass-pris i Oslo domkirke torsdag kveld.
Les mer om Oslo og Petter Dass-prisen.