Oslo domkirke


Disse ferdiglagde pepperkakene smaker best

Guttekoret i Oslo Domkirke har gitt sine krystallklare stemmer til en soleklar favoritt. Det bugner av ferdiglagde pepperkaker, for de som vil ta snarveien til julekosen. Men hvilke pepperkaker smaker best?

Les mer om Oslo Domkirke.

Her er helgens klassiske konsertgodbiter

Beethovens mesterverk Missa Solemnis blir fremført to ganger i Oslo domkirke i helgen, og ung pianist debuterer i Aulaen.

Les mer om Aulaen og Oslo.
Er de døde borte for alltid?

KOMMENTAR: De døde er borte, borte for alltid, sa Jens Stoltenberg i Oslo domkirke etter 22. juli. Men hos mange lever troen på at de døde ikke er helt borte fra oss.

Les mer om Oslo.
Shifa-lege til bønn for Gaza

Muslim og lege Mohammad Abou-Arab som har jobbet på Shifa-sykehuset i Gaza i sommer, vil søndag delta på høymesse med bønn for Gaza i Oslo domkirke.

22. Juli preken av fungerende biskop Trond Bakkevig - Dagen.no

Bibelverset til dagens prekentekst er Jeremia 29, 11. Gudstjenesten var i Oslo domkirke, 22. juli. Det er tre år siden katastrofen, - katastrofene rammet. Sorgen er noen dager til å

Sorg og savn preget 22. juli-markering

Tre år etter terrorangrepene mot regjeringskvartalet og Utøya er smerten, savnet og sorgen fortsatt sterkt til stede. Køen beveger seg langsomt oppover kirkegulvet i Oslo domkirke, som for tre år siden lå badet i et hav av roser.

Les mer om Oslo og Utøya.
Jonas Gahr Støre: - Vi husker imamen og presten som omfavnet hverandre

Leder i Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, mintes samholdet etter terrorangrepet 22. juli i sin tale i Oslo domkirke tirsdag, tre år etter at 77 mennesker mistet livet på Utøya og i

Les mer om Arbeiderpartiet, Oslo og Utøya.
- Vi samles som medmennesker og som nasjon

Se Jonas Gahr Støres tale under håpsgudstjenesten i Oslo domkirke.

Les mer om Oslo.
– I vårt land skal du være trygg

– 22. juli vil for alltid være en dag hvor vi kan løfte frem noe av det gjerningsmannen ville ramme, nemlig mangfoldet, sa Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre i Oslo domkirke.

Les mer om Oslo.
– I vårt land skal du være trygg

– 22. juli vil for alltid være en dag hvor vi kan løfte frem noe av det gjerningsmannen ville ramme, nemlig mangfoldet, sa Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre i Oslo domkirke.

Les mer om Oslo.
Direkte: Gudstjeneste i domkirken

Kronprins Haakon og statsminister Erna Solberg er til stede under gudstjenesten i Oslo domkirke som starter klokken 12.

Les mer om Erna Solberg og Oslo.
Tidligere toppsak hos Klikk.no:
- Når jeg sier de to navnene, Monica Bøsei og Tore Eikeland, kommer det som kjennes som et knyttneveslag.

Les hvordan Jens Stoltenberg selv opplevde minnetalen i Oslo Domkirke for tre år siden, da han skulle trøste en sønderknust nasjon.

Domkirken - Skagenfondene avgjøres i ekstraomganger

En stor delegasjon byråkrater fra Oslo kretset rundt Stavanger Domkirke onsdag formiddag. De forbereder jobben kommunalminister Jan Tore Sanner skal gjøre, å avgjøre striden om Skagenfondenes nybygg.

Her er helgens klassiske konserter

Gratiskonsert med historisk vokalmusikk i Oslo domkirke og Oslo-Filharmonien i Freiasalen er blant helgens godbiter på klassisk-fronten. Oslo-Filharmonien spiller i Freiasalen under

Her er helgens klassiske konserter

Gratiskonsert med historisk vokalmusikk i Oslo domkirke og Oslo-Filharmonien i Freiasalen er blant helgens godbiter på klassisk-fronten.

Vivianne Sydnes ny domkantor i Oslo

Et kirkemusikalsk gullfunn for Oslo domkirke, mener menigheten. Vivianne Sydnes etterfølger Terje Kvam som etter 32 år som domkantor i Oslo domkirke går av med pensjon til nyttår.

Les mer om Oslo og Terje Kvam.
Mørklagt domkirke venter

Oslo domkirke feirer påske med mange slags arrangementer. Langfredag var det Musikk i mørket.

Les mer om Musikk.
- Det tyter ut av bakdøra

Aldri før har så mange strømmet til Den katolske kirke i Norge. Denne påsken har det vært trangt om plassene i St. Olav domkirke i Oslo. Av Den katolske kirke i Norge blir stadig mer

Les mer om Den, Norge og Oslo.
– Det tyter ut av bakdøra

Aldri før har så mange strømmet til Den katolske kirke i Norge. Denne påsken har det vært trangt om plassene i St. Olav domkirke i Oslo.

Les mer om Den, Det, Norge og Oslo.
Biskopens preken under grunnlovsgudstjenesten

Dette er Ole Christian Kvarmes preken under gudstjenesten i Oslo domkirke søndag 23. februar 2014. Kjære menighet! Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Les mer om Far, Gud og Oslo.
Stortingspresidentens tale i grunnslovsgudstjenesten

Dette er Olemic Thommessens tale under gudstjenesten i Oslo domkirke søndag 23. februar 2014. H.K.H. Kronprinsen, biskop, gjester og menighet.

Les mer om Oslo.
En bevisst villeding av Norges innbyggere?

Tre medlemmer fra Fuck for forest ble dømt for å ha simulert sex i Oslo domkirke. Dermed er ikke dommen mot Pussy Riot unik.

Les mer om Fuck, Oslo og Pussy Riot.
En Kilde til besvær

- SØNDAG VAR en merkedag for 38-åringen. Pinsevennen ble ordinert til prest i Oslo domkirke. Da ble han lutheraner for alvor, men garanterer ikke at dette er et teologisk endepunkt.

Les mer om Oslo.
Forsker: Dropp hellig rom-snakket

Det avpolitiserer sakene som ligger bak at folk på flukt går i kirkeasyl, mener Hanne Stenvaag. Vinteren 2011 gikk et femtitalls etiopiere i kirkeasyl i Oslo domkirke i protest mot myndighetenes behandling av deres asylsøknader.

Les mer om Hanne Stenvaag og Oslo.
Personlig minnegudstjeneste for Mandela i domkirken

Nelson Mandela ble æret med en minnegudstjeneste i hans ånd i Oslo domkirke torsdag. På første benk satt blant andre kongeparet og statsminister Erna Solberg (H). Oslos ordfører Fabian

Les mer om Erna Solberg, Fabian, Mandela og Oslo.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18