Oslo domkirke


Domkirken åpner for gratis dobbeltkonsert

Mange kjente artister stiller opp på "Desembertoner" i Oslo domkirke fredag. Her kan det være smart å stille seg i kø i god tid før dørene åpnes i Oslo domkirke fredag.

Les mer om Desembertoner og Oslo.

Lokale synger i Oslo Domkirke

Rasmus Kjorstad fra Sør-Fron (t.v.) og Mari Midtli fra Sel (midten) skal opptre under konserten Desembertoner i Oslo Domkirke fredag 19. desember. I selskap med en rekke kjente artister, blant dem OnklP og Highasakite.

En eventyrlig aften

Karsten Isachsen vant Petter Dass-prisen torsdag kveld. Karsten Isachsen mottok årets Petter Dass-pris i Oslo domkirke torsdag kveld.

Les mer om Oslo og Petter Dass-prisen.
Har du kjørt trikk med denne mannen?

Hvis du har tatt trikken i løpet av de siste 48 årene, kan det godt hende at du har sittet på med Ove Tønnessen. Duene letter opp mot en grå oslohimmel når trikk nummer hundre og ti svinger forbi Oslo domkirke.

Les mer om Oslo og Ove Tønnessen.

Disse ferdiglagde pepperkakene smaker best

Guttekoret i Oslo Domkirke har gitt sine krystallklare stemmer til en soleklar favoritt. Det bugner av ferdiglagde pepperkaker, for de som vil ta snarveien til julekosen. Men hvilke pepperkaker smaker best?

Les mer om Oslo Domkirke.
Her er helgens klassiske konsertgodbiter

Beethovens mesterverk Missa Solemnis blir fremført to ganger i Oslo domkirke i helgen, og ung pianist debuterer i Aulaen.

Les mer om Aulaen og Oslo.
Er de døde borte for alltid?

KOMMENTAR: De døde er borte, borte for alltid, sa Jens Stoltenberg i Oslo domkirke etter 22. juli. Men hos mange lever troen på at de døde ikke er helt borte fra oss.

Les mer om Oslo.
Shifa-lege til bønn for Gaza

Muslim og lege Mohammad Abou-Arab som har jobbet på Shifa-sykehuset i Gaza i sommer, vil søndag delta på høymesse med bønn for Gaza i Oslo domkirke.

22. Juli preken av fungerende biskop Trond Bakkevig - Dagen.no

Bibelverset til dagens prekentekst er Jeremia 29, 11. Gudstjenesten var i Oslo domkirke, 22. juli. Det er tre år siden katastrofen, - katastrofene rammet. Sorgen er noen dager til å

Sorg og savn preget 22. juli-markering

Tre år etter terrorangrepene mot regjeringskvartalet og Utøya er smerten, savnet og sorgen fortsatt sterkt til stede. Køen beveger seg langsomt oppover kirkegulvet i Oslo domkirke, som for tre år siden lå badet i et hav av roser.

Les mer om Oslo og Utøya.
Jonas Gahr Støre: - Vi husker imamen og presten som omfavnet hverandre

Leder i Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, mintes samholdet etter terrorangrepet 22. juli i sin tale i Oslo domkirke tirsdag, tre år etter at 77 mennesker mistet livet på Utøya og i

Les mer om Arbeiderpartiet, Oslo og Utøya.
- Vi samles som medmennesker og som nasjon

Se Jonas Gahr Støres tale under håpsgudstjenesten i Oslo domkirke.

Les mer om Oslo.
– I vårt land skal du være trygg

– 22. juli vil for alltid være en dag hvor vi kan løfte frem noe av det gjerningsmannen ville ramme, nemlig mangfoldet, sa Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre i Oslo domkirke.

Les mer om Oslo.
– I vårt land skal du være trygg

– 22. juli vil for alltid være en dag hvor vi kan løfte frem noe av det gjerningsmannen ville ramme, nemlig mangfoldet, sa Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre i Oslo domkirke.

Les mer om Oslo.
Direkte: Gudstjeneste i domkirken

Kronprins Haakon og statsminister Erna Solberg er til stede under gudstjenesten i Oslo domkirke som starter klokken 12.

Les mer om Erna Solberg og Oslo.
Tidligere toppsak hos Klikk.no:
- Når jeg sier de to navnene, Monica Bøsei og Tore Eikeland, kommer det som kjennes som et knyttneveslag.

Les hvordan Jens Stoltenberg selv opplevde minnetalen i Oslo Domkirke for tre år siden, da han skulle trøste en sønderknust nasjon.

Domkirken - Skagenfondene avgjøres i ekstraomganger

En stor delegasjon byråkrater fra Oslo kretset rundt Stavanger Domkirke onsdag formiddag. De forbereder jobben kommunalminister Jan Tore Sanner skal gjøre, å avgjøre striden om Skagenfondenes nybygg.

Her er helgens klassiske konserter

Gratiskonsert med historisk vokalmusikk i Oslo domkirke og Oslo-Filharmonien i Freiasalen er blant helgens godbiter på klassisk-fronten. Oslo-Filharmonien spiller i Freiasalen under

Her er helgens klassiske konserter

Gratiskonsert med historisk vokalmusikk i Oslo domkirke og Oslo-Filharmonien i Freiasalen er blant helgens godbiter på klassisk-fronten.

Vivianne Sydnes ny domkantor i Oslo

Et kirkemusikalsk gullfunn for Oslo domkirke, mener menigheten. Vivianne Sydnes etterfølger Terje Kvam som etter 32 år som domkantor i Oslo domkirke går av med pensjon til nyttår.

Les mer om Oslo og Terje Kvam.
Mørklagt domkirke venter

Oslo domkirke feirer påske med mange slags arrangementer. Langfredag var det Musikk i mørket.

Les mer om Musikk.
- Det tyter ut av bakdøra

Aldri før har så mange strømmet til Den katolske kirke i Norge. Denne påsken har det vært trangt om plassene i St. Olav domkirke i Oslo. Av Den katolske kirke i Norge blir stadig mer

Les mer om Den, Norge og Oslo.
– Det tyter ut av bakdøra

Aldri før har så mange strømmet til Den katolske kirke i Norge. Denne påsken har det vært trangt om plassene i St. Olav domkirke i Oslo.

Les mer om Den, Det, Norge og Oslo.
Biskopens preken under grunnlovsgudstjenesten

Dette er Ole Christian Kvarmes preken under gudstjenesten i Oslo domkirke søndag 23. februar 2014. Kjære menighet! Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Les mer om Far, Gud og Oslo.
Stortingspresidentens tale i grunnslovsgudstjenesten

Dette er Olemic Thommessens tale under gudstjenesten i Oslo domkirke søndag 23. februar 2014. H.K.H. Kronprinsen, biskop, gjester og menighet.

Les mer om Oslo.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16