Oslo gryta

Per Arne ble lei av Oslo-gryta og kontorjobb: – Jeg fikk høre at om man var ute etter en hard jobb og hyggelige folk, så skulle man dra til Vardø. Da dro jeg

Etter å ha jobbet som tilsynsvakt ved en Oslo-skole i to år, ble Per Arne Christiansen lei av kontortilværelsen og ønsket seg vekk. Resultatet er et nyoppstartet fiskeriselskap i Norges nordligste fylke.

«Los Bando kom seg til Berlin uten nasjonal pengehjelp

Ungdomsfilmen «Los Bando kom seg til Berlin ved hjelp av regionale og internasjonale midler. Aktørene bak etterlyser mer hjelp til filmfolk utenfor Oslo-gryta.
Les mer om Berlin og Oslo-gryta.
Ellevill roadmovie kom seg til Berlin uten nasjonal pengehjelp
Ungdomsfilmen «Los Bando» kom seg til Berlin ved hjelp av regionale og internasjonale midler. Aktørene bak etterlyser mer hjelp til filmfolk utenfor Oslo-gryta.
Les mer om Berlin og Oslo-gryta.
- Klar tale fra Oslo-gryta om flyplasser i Lofoten og Vesterålen
Nå har Avinor lagt fram sine konklusjoner og de har da slått fast at to av de alternativene som har vært nevnt i deres tidligere innstilling ikke holder mål.

Listhaug langer ut mot «mediene i Oslo-gryta» og meningspolitiet

Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) mener kritikken for monsterbegrepet skyldes både mediene og meningspolitiet. Reaksjonen har vært mange etter at Listhaug omtalte pedofile overgripere som monstre.
Les mer om Listhaug og Oslo-gryta.
Venstre-folk i nord: Farleg Oslo-dominans i Venstre sitt regjerings-lag
Berre ein mikroskopisk del av Venstre sitt regjeringslag bur utanfor Oslo-gryta, beklagar Venstre-gruppeleiar Jonas Stein (33) i Tromsø.
Les mer om Oslo-gryta, Tromsø og Venstre.
Ap refser regjeringen for kutt i krisepakker
– Jeg blir så opprørt over at kriseforståelsen i Norge handler om hva som skjer i Oslo-gryta, sier nestleder i Arbeiderpartiet Trond Giske.
Utfartstrafikken: E6 og E18 i sørgående retning aller verst
Fredag ettermiddag er starten på årets sommerferie for mange, og det merkes på trafikken at mange er sultne på å komme seg ut av Oslo-gryta og sørover.
Les mer om E18 og Oslo-gryta.
Buss skaper kaos ved Oslo S
En buss med motorstans sperrer all kollektivtrafikk ved Jernbanetorget. Brannvesenet bistår med redningsbil for å trekke bussen av trikkeskinnene. – Bussen stoppet midt i gryta og skaper fullstendig kork, sier operasjonsleder i Oslo-politiet.
Johansen tilbakeviser boligkritikk: – Det henger ikke på greip
Byrådslederen er ikke enig i at kommunen jobber for lite med å bygge ut infrastrukturen rundt Oslo-gryta.
Les mer om Oslo-gryta.
– En seier for hele distriktsnorge
Michelin-stjerne til Stavanger-restaurant gir håp for restauranter også utenfor Oslo-gryta, mener østfoldkokk.
Historiske biler for siste gang innenfor Ring 1?
Det var mye gammel eksos i sentrum da det historiske rallyet tok av i Oslo-gryta. Onsdag 27. januar klokka 09.30 startet den 19. utgaven av Rally Monte-Carlo Historique utenfor Nationaltheatret i Oslo. Hardhausene bak rattet på veteranbilene krysser mållinjen i Monaco etter å ha tilbakelagt 2.123 kilometer. Det skjer først 3. februar. En rekke historiske rallybiler stilte til start på sin vei mot Middelhavet, slik man gjorde det i gamle dager. Tidligere var det nemlig slik at starten av Rally Monte-Carlo gikk fra forskjellige steder i Europa og første gang man startet i Oslo var i 1932. Denne tradisjonen holdes fortsatt i hevd i den historiske utgaven av lø
Er riksvei 22 løsningen på trafikkproblemene i Østfold?
En ny veitras mellom Svinesund og Gardermoen kan være saliggjørende for trafikkproblemer både på E6, gjennom indre Østfold og i Oslo-gryta, mener flere.
Krev meir film ut av Oslo-gryta
Den aller første filmmeldinga nokosinne for Vestlandet er krystallklar på at dei er leie av å vere veslebror til Oslo.
Les mer om Oslo-gryta, Oslo og Vestlandet.
Selskapsleik på skråplanet
Ganske moro, men overspent, teatersport frå Oslo-gryta.
Les mer om Oslo-gryta.
Siv Jensens ekspertgruppe gir oppskriften for en smartere økonomi
Byer skaper mest. Ekspertene vil satse mer på sterke byer landet rundt for å unngå at alt havner i Oslo-gryta. - Vi prøver å stille en diagnose for norsk økonomi. Mye er bra, men det er store muligheter til forbedringer.
Les mer om Oslo-gryta.
Siv Jensens ekspertgruppe gir oppskriften for en smartere økonomi
Byer skaper mest. Ekspertene vil satse mer på sterke byer landet rundt for å unngå at alt havner i Oslo-gryta.
Les mer om Oslo-gryta.
– Nei til OL i Oslo-gryta. Ja til biblioteka!
Tenk om kulturministeren hadde vore like oppglødd for biblioteka som ho er for OL, skriv Oddny Miljeteig i dagens innlegg.
Torsdag blir det ordentlig møkkavær i Sør-Norge
Et lavtrykk som skaper orkan i Nordsjøen er på vei til hovedstaden. Snøen har latt vente på seg i Oslo-gryta, og om det vil bli hvit jul er fortsatt for tidlig å si.
- Skal bli godt å komme ut av Oslo
KJELLER: Studiestedet på Kjeller er i god vekst. Camilla Sagvik ser fram til å flytte studentlivet ut av Oslo. UT AV OSLO-GRYTA: Camilla Sagvik fra Lillestrøm gleder seg til å starte
Les mer om Kjeller, Lillestrøm og Oslo.
Lokk på Oslo-gryta
Bigbang Oslo Spektrum Publikum: Ca. 3500 (fullt) Aktuell CD: The Oslo Bowl Å spille i Oslo Spektrum er blitt norske artisters nye greie. Alle ønsker å gjøre det, fra Hellbillies til
Les mer om Oslo Spektrum og Oslo-gryta.
- Oslo har en bykultur som er alt annet enn vennlig
Et dypdykk ned i Oslo-gryta er blitt til BigBangs niende album. - Et sted med en viss negativ energi, og det bør vi være stolte av, sier Øystein Greni.
Les mer om Oslo-gryta og Øystein Greni.
Flere ulykker etter snøfall
Snøfallet på østlandet kom som vanlig overraskende selv om det var varslet. Utenfor Oslo-gryta har det opptil 15 cm snø - på Øvre Romerike var det i dag tidlig fem ulykker på en halv
Les mer om Øvre Romerike.
Det koker i Oslo-gryta!
Oslo har vært skilpadden, København haren, i kappløpet om tittelen Nordens mathovedstad. Nå ser det ut til at eventyret slutter som det pleier - med skilpadden øverst på pallen.
Les mer om København og Oslo-gryta.
Det koker i Oslo-gryta!
Oslo har vært skilpadden, København haren, i kappløpet om tittelen Nordens mathovedstad. Nå ser det ut til at eventyret slutter som det pleier – med skilpadden øverst på pallen.
Les mer om København og Oslo-gryta.