Oslo politiet

Påkjørsel på Majorstua

To personer ble påkjørt i et gangfelt i Sørkedalsveien på Majorstua i Oslo. En kvinne er kjørt til legevakten. Det er ikke snakk om alvorlige personskader. Føreren av bilen kjørte på rødt lys og politiet har beslaglagt førerkortet til vedkommende.

Stakk av i pizzabil etter væpnet ran i Oslo

Politiet jakter en væpnet gjerningsperson som tvang seg inn på kontoret til en Dominos restaurant lørdag.
Les mer om Oslo.
Ranet pizzarestaurant med pistol
En mann ranet en pizzarestaurant med pistol i Oslo lørdag formiddag. Politiet er på jakt etter gjerningsmannen som stakk av i en av restaurantens egne biler.
Les mer om Oslo.
Ranet pizzarestaurant med pistol i Oslo
Politiet jakter en gjerningsmann etter at han skal ha tvunget seg inn på kontoret til Dominos i Oslo.
Les mer om Oslo.

Kjørte for fort på E18 i Sande

En 29 år gammel sjåfør fra Oslo har fått førerkortet beslaglagt etter at han ble stoppet av politiet på E18 i Sande. Mannen ble målt til 162 kilometer i timen i en 110-sone, opplyser politiet.
Les mer om E18, Oslo og Sande.
Bilbrann slokket
Bilen som brant på Vettakollen i Oslo er nå slokket av brannvesenet, melder politiet. Et ukjent antall omkringliggende biler fikk mindre skader av varmen. Ifølge politiet er det ingenting som tyder på at brannen var påsatt.
Les mer om Oslo og Vettakollen.
Bilbrann i Oslo
Det brenner i et kjøretøy i Huldreveien på Vettakollen i Oslo. Det er muligens fare for spredning. Nødetatene er på vei til stedet, opplyser politiet.
Les mer om Huldreveien, Oslo og Vettakollen.
Kraftig brann i Oslo
Det brenner kraftig i en tomannsbolig på Lilleaker i Oslo torsdag ettermiddag. Politiet ber folk i området om å lukke dører og vinduer. Det er ikke meldt om noen skadde.
Les mer om Lilleaker og Oslo.
Henla gullsmedinnbruddet på Røa
Politiet har gitt opp å finne ut hvem som gjorde innbrudd hos Røa Gullsmedforretning i Oslo i midten av juli og henlegger saken. Tyvene tok seg inn gjennom et vindu og tømte flere montre. Ifølge innehaveren fikk tyvene bare med seg noen sølvsmykker.
Mann sparket ned og ranet
En mann i 20-årene ble sparket ned og ranet på Bislett i ettermiddag, melder Oslo politidistrikt. Fornærmede ble kjørt til legevakt for sjekk. Politiet etterlyser nå tips fra publikum som kan ha sett hendelsen i Pilestredet rundt klokken 1520 i dag.
Les mer om Bislett, Oslo og Pilestredet.
Slik vil politiet stoppe knivproblemene i Oslo
«Den siste tiden har det vært flere episoder hvor kniv, eller lignende har vært brukt og for å skade personer.
Les mer om Oslo.
Dødsmysteriet på Romsås: Dette er politiets teorier
Foreløpig vet ikke politiet sikkert hva som gjorde at en mor og hennes to døtre på Romsås i Oslo døde – men de har flere hypoteser.
Les mer om Oslo.
Mor og døtre lå døde i flere måneder før de ble funnet: - Hva kan ha skjedd?
Tre kvinner ble funnet døde i en Oslo-leilighet, uten spor etter noe mistenkelig. Nå jakter naboer, bydelen og politiet svar på det samme spørsmålet.
Les mer om Oslo-leilighet.
Mor og to voksne døtre i Oslo lå døde i flere måneder
Det var en kvinne i slutten av 60-årene og hennes to voksne døtre som ble funnet døde i Oslo i forrige uke. Politiet mistenker ikke noe kriminelt.
Les mer om Oslo.
Tre kvinner funnet døde: – Har ligget der siden sommeren
En mor og to voksne døtre, som ble funnet døde i en leilighet på Romsås i Oslo i forrige uke, har ligget døde siden i sommer. Politiet sier de levde svært isolert.
Les mer om Oslo.
Mor og to voksne døtre lå døde i flere måneder
Det var en kvinne i slutten av 60-årene og hennes to voksne døtre som ble funnet døde i Oslo i forrige uke. Politiet mistenker ikke noe kriminelt.
Les mer om Oslo.
De tre som ble funnet døde i Oslo forrige uke, var en mor og to voksne døtre
Politiet opplyser til TV 2 at de tre har ligget døde siden i sommer.
Les mer om Oslo.
Tre kvinner funnet døde: – Har ligget der siden i sommer
De tre kvinnene som ble funnet døde i Oslo forrige uke, var en mor og to voksne døtre. De har ligget døde siden i sommer, ifølge politiet.
Les mer om Oslo.
De tre døde var voksne personer
De tre menneskene som ble funnet døde i Oslo i forrige uke, var en mor og to voksne døtre. De tre har ligget døde siden i sommer, opplyser politiet til NTB.
Les mer om NTB og Oslo.
Tre personer funnet døde: – Har ligget der siden i sommer
De tre som ble funnet døde i Oslo forrige uke, var en mor og to voksne døtre. De har ligget døde siden i sommer, ifølge politiet.
Les mer om Oslo.
Ruspåvirket diplomat kolliderte
Politiet i Oslo måtte i september la en fyllekjører gå, selv om han hadde kjørt inn i en parkert bil på Frogner. Årsaken var at mannen var en russisk etteretningsoffisser og dermed hadde diplomatisk immunitet, skriver VG.
Les mer om Frogner og Oslo.
Politiet: Russisk diplomat tatt for fyllekjøring
Da politiet fikk melding om en trafikkulykke på Frogner i Oslo, så ante de ikke at det var en russisk etterretningsoffiser som hadde fyllekjørt.
Les mer om Frogner og Oslo.
Oppbevarte overgrepsbilder av barn
En 46 år gammel mann må denne uka møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha delt og oppbevart overgrepsbilder av barn. Ifølge tiltalen hadde mannen over 20.000 bilder og 300 videoer som viser seksuelle overgrep mot barn, da han ble pågrepet av politiet i desember 2013.
Les mer om Oslo.
VG: Tre personer funnet døde i Oslo-leilighet
Funnet torsdag – politiet mistenker ikke noe kriminelt.
Les mer om Oslo-leilighet.
Masseslagsmål i Oslo
Politiet har lørdag kveld fått melding om masseslagsmål ved Ullernåsen T-banestasjon i Oslo. 20–25 ungdommer hvorav noen i 14-årsalderen, skal være involvert. Det har kommet meldinger om folk i sporet og hærverk på biler.