Oslo politiet

Brann i hybelleilighet på Stovner

Brannvesenet jobber med å slukke en brann i en tomannsbolig i Rommibakken på Stovner i Oslo, melder politiet. Det er foreløpig uvisst om alle beboerne er evakuert. Ifølge 110-sentralen er det en hybelleilighet i boligen som brenner.
Les mer om Oslo, Rommibakken og Stovner.

Brann i tomannsbolig på Stovner

Brannvesenet jobber med å slukke en brann i en tomannsbolig i Rommibakken på Stovner i Oslo, melder politiet. Det er foreløpig uvisst om alle beboerne er evakuert.
Les mer om Oslo, Rommibakken og Stovner.
Beslagla etterlyst bil
Politiet melder at de har tatt beslag i en rød Volkswagen Transporter i Storgata i Kabelvåg. Bilen skal ha vært etterlyst og meldt stjålet i Oslo. Alle som eventuelt skulle ha informasjon om bilen bes ringe politiet på telefon 02800, skriver de på Twitter.
Ringte 112 - fratatt telefonen
En mann forstyrret Oslo-politiet med en rekke grunnløse oppringninger til nødnummeret 112 natt til fredag. Til slutt dro en patrulje hjem til mannen og beslagla to telefoner.
Les mer om Oslo-politiet.

Mann siktet for flere innbrudd

En mann i 40-årene er arrestert og siktet for flere innbruddsforsøk på en adresse i Maridalsveien i Oslo i natt. Mannen ble observert med et brekkjern i oppgangen, og en bekymret nabo ringte politiet. Han skal ikke ha kommet seg inn i noen boliger.
Les mer om Maridalsveien og Oslo.
Bar på flatskjerm midt på natten
En mann som gikk rundt på Linderud i Oslo med en 65 tommers TV klokken 04 om natten, hadde ingen troverdig forklaring på TV-en kom fra. Mannen ble tatt hånd om av politiet.
Les mer om Linderud, Oslo og TV-en.
Biler ble trolig påtent i Oslo
To biler som brant på Haugerud natt til fredag, var trolig påtent. Brannene spredde seg til flere biler, opplyser politiet.
Les mer om Haugerud og Oslo.
Bilbranner i Oslo trolig påtent
To biler som brant på Haugerud natt til fredag, var trolig påtent. Brannene spredde seg til flere biler, opplyser politiet.
Les mer om Haugerud og Oslo.
Tre biler i brann i Oslo – trolig påtent
Tre biler brenner på Haugerud i Oslo natt til fredag. Politiet tror brannene er påsatt.
Les mer om Haugerud og Oslo.
Tre biler brenner i Oslo. Politiet tror de er påtent
Ung gutt sett løpende fra stedet.
Les mer om Oslo.
Tre biler brenner på Haugerud
Politiet i Oslo melder om at også en tredje bil har tatt fyr på Haugerud i Oslo. Politiet leter nå med hunder og flere enheter etter en antatt gjerningsperson.
Les mer om Haugerud og Oslo.
To biler i brann i Oslo
Det brenner i to biler ikke langt unna hverandre på Haugerud i Oslo. Politiet melder på Twitter at spor på stedet tyder på at brannene er påtent, og at en ung gutt er sett løpende vekk fra åstedet. Politiet søker nå etter gjerningspersoner.
Les mer om Haugerud, Oslo og Twitter.
Kvinne overrasket av tyv i spisestuen
En kvinne på Ryen i Oslo ble torsdag kveld overrasket av at en tyv hadde tatt seg inn boligen hennes. Politiet satt inn politihelikopter og hundepatrulje i jakten på mannen.
Les mer om Oslo og Ryen.
Politiet leter etter sammenheng
Natt til 5. januar ble en urmaker på Vinderen i Oslo utsatt for innbrudd. Et døgn senere slo en tyv til mot en gullsmed på Skøyen. Politiet undersøker nå om det er den samme personen, eller personene, som står bak begge innbruddene.
Les mer om Oslo, Skøyen og Vinderen.
Leilighet overtent – n skadet
Nødetatene har rykket ut til Elisenbergveien i Oslo, hvor det brenner i en leilighet. Politiet sier til NRK at n person er skadet, muligens to. Politiet er i gang med å evakuere de 24 beboerne som er registrert på adressen.
Les mer om Elisenbergveien, NRK og Oslo.
n skadet i brann på Fornebu
Politiet i Oslo melder klokken 00.50 natt til torsdag om en brann i et leilighetskompleks i Oksenøyveien på Fornebu. n er skadet, men politiet kan ikke si noe om alvorlighetsgrad. Alle nødetatene er på stedet, og brannvesenet er i gang med slukking.
Les mer om Fornebu, Oksenøyveien og Oslo.
Brann på Fornebu slukket
Brannen på Fornebu er slukket, melder 110-sentralen i Oslo klokken 01.05. n eldre kvinne er ifølge politiet alvorlig skadet, og to andre har fått i seg røyk.
Les mer om Fornebu og Oslo.
Video viser hvordan 31-åringen blir henrettet på bensinstasjon i Oslo
Politiet sitter på en svært dramatisk overvåkingsvideo som viser hvordan gjerningsmannen jager Aqeel Shahzad (31) inn på Shell-stasjonen og løsner de fatale skuddene.
Jakter mistenkte etter tre innbrudd
Politiet i Oslo søker etter tre mistenkte menn etter tre innbrudd i Groruddalen i kveld. Politiet tror de tre utførte alle innbruddene, som skjedde på Rommen, Rødtvedt og Furuset. To nylig stjålne biler i området kan også ha sammenheng med innbruddene.
Fire tiltalt i drapssak
Aqeel Shahzad (31) ble skutt og drept av det politiet mener var en leiemorder på en bensinstasjon i Oslo sensommeren 2012. Totalt fire menn er tiltalt i saken som starter onsdag.
Les mer om Oslo.
Politiet om Hellerud-drapet: Drepte og dro fra Norge i lånt bil
Politiet mener to utenlandske menn var i Norge i vel ett døgn i fjor sommer – og sto bak drapet på en tyrkisk mann (54) på Hellerud i Oslo, før de stakk fra landet i en lånt bil.
Politiet om Hellerud-drapet: Drepte og dro fra Norge i lånt bil
Politiet mener to utenlandske menn var i Norge i vel ett døgn i fjor sommer – og sto bak drapet på en tyrkisk mann (54) på Hellerud i Oslo, før de stakk fra landet i en lånt bil.
Brann på Ullern
Det brenner i en bolig på Ullern i Oslo. Nødetatene er på stedet. En person er evakuert, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Oslo, Twitter og Ullern.
Tre til legevakt etter brann i Oslo
Tre beboere er kjørt til legevakt for sjekk etter en brann i et hus i Kjelsåsveien på Grefsen i Oslo i natt. Brannvesenet melder at brannen er slukket og at de driver med etterslukking. Politiet meldte om brannen på Twitter klokken 02:44.
T-banestasjonen på Løren sperret av
Løren stasjon er lørdag ettermiddag sperret av etter funn av en mulig fenghette, melder Oslo-politiet på Twitter. En fenghette er en liten eksplosiv ladning som brukes for å detonere større mengder sprengstoff.
Les mer om Løren, Oslo-politiet og Twitter.