Oslo politiet

Flere angripere drept i mulig terrorangrep i by sør for Barcelona

OSLO/BARCELONA (VG) Politiet ber folk i den spanske byen Cambrils om å holde seg unna gaten fordi det aksjonerer mot et «mulig terrorangrep.
Les mer om Barcelona.

Acetylen-flaske skutt av politiet

Politiet har skutt på den brennende Acetylen-flasken på en byggeplass i Hoffsveien i Oslo. Den står å brenner ut nå, og brannvesenet full kontroll på brannen Ingen personer ble skadet, men området er fortsatt sperret av.
Brann i gassflaske på Skøyen
Det brenner i en acetylenflaske på en byggeplass på Skøyen i Oslo. Politiet ber folk i nærheten om å unngå rom som vender mot byggeplassen der det brenner.
Les mer om Oslo og Skøyen.
Nedgang i narkotikasaker
Politiet i Oslo og Akershus har hatt sju prosent færre narkotikasaker det første halvåret i år samanlikna med same periode i fjor, ifølgje ein rapport frå Kripos. Ifølgje rapporten har beslaga av MDMA - auka med 18 prosent.
Les mer om Oslo.

Regnet i natt: Ikke problem

Trass at det blei varsla store mengder regn i natt, er det ikkje meldt om problem med store vassmengder. Verken politiet i Follo, på Romerike eller i Oslo har blitt kontakta om verken overfløymingar eller skader så langt.
Les mer om Follo, Oslo og Romerike.
Bilbrann i Oslo
Politiet i Oslo tror noen tente på bilen som ble skadd i brann ved Grorud togstasjon natt til onsdag. Ved 1.30-tiden meldte politiet at en bil sto i full fyr ved stasjonen. Litt over et kvarter senere, ble det meldt at brannen var slukket.
Les mer om Grorud og Oslo.
Tror bilbrann var påsatt
Politiet i Oslo tror noen tente på bilen som ble skadd i brann ved Grorud togstasjon natt til onsdag. Siden mai har nær 20 biler brent i Oslo, flere av dem i bydeler nær Grorud.
Les mer om Grorud og Oslo.
Politiet tror bilbrann på Grorud var påsatt
Politiet i Oslo tror noen tente på bilen som ble skadd i brann ved Grorud togstasjon natt til onsdag.
Les mer om Grorud og Oslo.
Leter etter to åtteårige gutter
Politiet leter etter to gutter på åtte år som har stukket av fra en barnevernsinstitusjon i området Smestad-Majorstuen, melder Oslo politidistrikt. De to ble sist sett på Kiwi på Skøyen. Guttene har på seg rød og blå shorts og går uten sko.
Bilbrann på Sofienberg
Det brant i en bil på Sofienberg i Oslo i natt. Ifølge politiet brant det i motorrommet på bilen, og det var aldri fare for spredning. Ingen ting tyder på at brannen er påsatt, sier politiet.
Les mer om Oslo og Sofienberg.
Ungdomsgjeng kastet stein på mann i rullestol
Politiet i Oslo lette søndag kveld etter en ungdomsgjeng somplaget en mann i rullestol. Ungdommene skal ha slått etter mannen med planke.
Les mer om Oslo.
Mann funnet død utenfor boligblokk i Oslo
Politiet vil fortsatt ikke utelukke at noe kriminelt kan ha skjedd, etter at en død mann ble funnet utendørs på Ullern i Oslo lørdag morgen.
Les mer om Oslo og Ullern.
Død mann funnet i Oslo
Politiet er på plass ved Ullern i Oslo, der en død mann ble funnet utendørs lørdag morgen. Politiet mener det dreier seg om en fallulykke.
Les mer om Oslo og Ullern.
Død person funnet på gata i Oslo
Politiet tar vitneavhør på stedet.
Les mer om Oslo.
Mann funnet død i Oslo
En mann er funnet død i St. Edmunds vei på Skøyen i Oslo. Politiet ble varslet av AMK. Dødsårsak er ikke avklart. Politiet driver undersøkelser og vitneavhør lørdag morgen.
Les mer om AMK, Oslo og Skøyen.
Død mann funnet på gata i Oslo
Politiet tar vitneavhør på stedet.
Les mer om Oslo.
Død person funnet
Det er funnet en død person i St. Edmunds vei i Oslo. Dødsårsak er uavklart, ifølge politiet.
Les mer om Oslo.
Innbruddstyver angrep politi
To personer ble oppdaget da de forsøkte å bryte seg inn i en leilighet i Oslo fredag. De gikk til angrep på politiet, og en politibetjent ble lettere skadd, melder NRK.
Les mer om NRK og Oslo.
Vekket sovende mann i tunnel
Politiet i Oslo lørdag morgen måtte vekke en mann som hadde lagt seg til å sove på veiskulderen i Festningstunnelen. Politiet fikk meldinger om mannen fra både forbipasserende og veitrafikksentralen som hadde sett mannen på sine kameraer.
Les mer om Festningstunnelen og Oslo.
Etterlyst mann er nå avhørt
Den etterlyste mannen etter Majorstua-skytingen 27. juli er pågrepet, avhørt og løslatt igjen. Politiet gikk ut med et videoopptak 2. august som viste den etterlyste mannen i rød caps. I slutten av juli var det to skyteepisoder i Oslo med få dagers mellomrom, på Grünerløkka og på Majorstua. Mannen er fortsatt siktet.
Den etterlyste mannen etter Majorstua-skytingen er avhørt
Mannen iført rød caps som ble etterlyst av politiet etter skyteepisoden på Majorstua 27. juli, er pågrepet, avhørt og løslatt, melder Oslo-politiet.
Reddet mann fra røykfylt leilighet
Røykdykkere reddet en mann ut fra en leilighet i Sandakerveien i Oslo like før klokken 08. Mannen har fått i seg røyk og er lettere skadet. Årsaken til røykutviklingen er trolig svidd mat, ifølge politiet.
Les mer om Oslo og Sandakerveien.
Meldinger om flere skudd i Oslo. Politiet søker etter gjerningspersoner
Har gjort funn av det som antas å være hylser fra løsammunisjon.
Les mer om Oslo.
Skjøt med løsammunisjon i Oslo
Flere personer ringte politiet etter smell på Romsås natt til fredag. Helikopter ble satt inn i søket. En person er observert løpende stedet, ingen er pågrepet. Politiet melder at de har gjort funn av det som antas å være hylser fra løsammunisjon.
Les mer om Oslo.
Meldinger om skudd i Oslo
Væpnede politipatruljer rykket ut til Romsås øst i Oslo i natt etter meldinger om skudd. Det ble ikke gjort pågripelser på stedet, men politiet fant patroner fra løsammunisjon.
Les mer om Oslo.