Oslo

Aksjeskolen for viderekomne: Dette kan spare deg for tusenvis av kroner årlig

Nesten halvparten av handelen i norske aksjer skjer på andre markedsplasser enn Oslo Børs. Kunnskap om dette kan potensielt spare deg som handler aksjer aktivt for store summer hvert år.

«Rørleggeren møtte i retten - forble taus

På en spaningsvideo fra sommeren 2015 virker Cappelens rørlegger-kompis å «fungere noenlunde greit. Da han møtte i Oslo tingrett mandag fikk man ikke et eneste ord ut av ham.
Les mer om Oslo.
For 299 kroner per TV-klikk er det nå bare Brann Stadion og Las Vegas som kan fylle kassa på The First Ladys suksesshistorie
Etter to VM-fighter i Oslo Spektrum tar Cecilia Brækhus de fem VM-beltene hjem til Bergen. Det er helt nødvendig for å holde liv i butikken.
Nær 45 millioner i fri rettshjelp
Fylkesmannen i Oslo og Akershus utbetalte 44,7 millioner kroner i fri rettshjelp i 2016. Det er omtrent en 1,3 millioner kroner mindre enn i 2015.
Les mer om Oslo.

Varsler store nedbørsmengder

Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel om store nedbørsmengder for blant annet Østfold, Oslo og Akershus.
Les mer om Oslo og Østfold.
Søppelbil veltet på Stovner
Ingen personer kom til skade da en søppelbil veltet i Oslo mandag ettermiddag. Bilen tippet utfor veikanten i Aasta Hansteens vei på Stovner og skled ned en skråning.
Les mer om Oslo og Stovner.
Ryanair brukte to måneder på å danke ut en rekke giganter på OSL
Norwegian vokste dobbelt så mye som SAS på utenrikstrafikken fra Oslo Lufthavn i fjor. Men den virkelige kometen på Gardermoen var en nykommer med sylskarpt lavprisfokus.
Les mer om Gardermoen, OSL og Oslo Lufthavn.
NRK Østlandssendingen 2016: Med rom for bredde og helhet
Oslo Pride, leirskred i Sørum og søppelkaos i hovedstaden. Dette var noen av de viktigste hendelsene som NRK Østlandssendingen dekket for publikum i Oslo og Akershus i fjor.
Les mer om Oslo og Sørum.
Med rom for bredde og helhet
Oslo Pride, leirskred i Sørum og søppelkaos i hovedstaden. Dette var noen av de viktigste hendelsene som NRK Østlandssendingen dekket for publikum i Oslo og Akershus i fjor.
Les mer om Oslo og Sørum.
Graabak fikk papparefs: – Foreslo straffetur til Sør-Korea
LAHTI/OSLO (NRK): Jørgen Graabak forventet å få skryt etter prestasjonen i VM-hoppbakken søndag. Overraskelsen var dermed stor da SMS-en fra pappa Finn Arne tikket inn.
Vil ha Fight Night i Arendal
Sjefen i Team Sauerland vil ha Kai Robin Havnaa i bokseringen i Arendal. Han håper å få til et proffstevne i byen allerede i november, skriver Agderposten. Fredag vant Havnaa sin proffkamp i Oslo Spektrum.
Carrick om matchvinner Zlatan: – Han er fantastisk
WEMBLEY/OSLO (VG) (Manchester United-Southampton 3-2) «Gamlefar Michael Carrick (35) sparte ikke på lovordene da han ble spurt om hvor viktig jevngamle Zlatan Ibrahimovic (35) har vært for Manchester United i sin første sesong.
Medlemmer av Cappelens hasjliga inntar vitneboksen
Flere fra Gjermund Cappelens gamle hasjnettverk skal forklare seg i Oslo tingrett mandag. Deriblant rørleggeren, som til nå har forholdt seg taus.
Les mer om Oslo.
Tatt etter ran på Grünerløkka
Politiet rykket like etter klokka 2 i natt ut til 7-Eleven i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka i Oslo etter et ran. En person som passet til beskrivelsen av raneren, ble tatt i nærheten og kjørt til arresten.
Les mer om Grünerløkka og Oslo.
17-åring glemte skiene og snek i køen: – Det kokte over for meg
LAHTI/OSLO (NRK): To stressende situasjoner ødela mixed lagkonkurransen for Silje Opseth (17), men nå kan VM-debutanten smile av det.
Normal trafikk på Hovedbanen
Trafikken går som normalt igjen mellom Oslo S og Lillestrøm etter en signalfeil. Reisende må likevel fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor.
Trøbbel på Hovedbanen
På Hovedbanen går togtrafikken i færre spor enn normalt mellom Oslo S og Lillestrøm på grunn av en signalfeil. Reisende må regne med forsinkelser og innstillinger. Bane Nor vet ikke hvor lang tid det vil ta å rette feilen.
Les mer om Hovedbanen og Lillestrøm.
Fortsatt en del vinterferietrafikk
Det henger fortsatt igjen en del trafikk på hovedveiene inn mot Oslo. På E6 nordfra går det sakte mellom Kløfta og Gran. På E16 er det en del kø nordfra mot Sollihøgda.
Les mer om Gran, Kløfta, Oslo og Sollihøgda.
Iversen fast bestemt på hjemtur - nå har han snudd
LAHTI/OSLO (VG) Emil Iversen (25) falt fra VM-medalje og var fast bestemt på å reise hjem fra VM-byen.
Les mer om VM-byen og VM-medalje.
Ny nedtur for Norge i hopp – men nå jakter Lundby 200 meter i Vikersund
LAHTI/OSLO (VG) Maren Lundby (22) vil bare glemme 5.-plassen i mix-hopp fra VM. Nå jakter hun verdens lengste skihopp for kvinner.
Les mer om Lundby, Norge og Vikersund.
Brækhus bokser trolig i festningen i hjembyen 9. juni
OSLO SPEKTRUM (VG) Etter det VG erfarer er det bare detaljer som gjenstår før Cecilia Brækhus (35) annonserer at argentinske Erica Anabella Farias (32) blir motstander på Koengen konsertarena i Bergen.
Les mer om Bergen og Koengen.
Fengselsdrapet: Overgrepsdømt drapsoffer varslet om trusler
RINGERIKE FENGSEL/ OSLO (NRK): Mannen som ble drept i Ringerike er flere ganger dømt for overgrep mot unge gutter. Offerets forsvarer sier han følte seg utrygg i fengselet og hadde varslet ledelsen om trusler.
Les mer om Ringerike.
Norge sjanseløs på medaljene - Opseth tok til tårene etter mislykket hopp
LAHTI/OSLO (VG) Norge ble nummer fem i mix-konkurransen i Lahti, da Tyskland på suverent vis hentet hjem sitt andre hoppgull.
Les mer om Lahti, Opseth og Tyskland.
Ny boligprisrapport: Boliger er overpriset, men Norge har ingen boligboble
– Boligmarkedet i Oslo er brennhett, sier eiendomsmegler Nadia Strand. Denne uken solgte hun en leilighet på 13 kvadrat for 149.000 kroner per kvadratmeter. Men eksperter tror ikke på boligkrakk i Norge.
Les mer om Nadia Strand, Norge og Oslo.
Northug med melding til Iversen: – Skal hjelpe deg å rydde opp
NANNESTAD/OSLO (NRK) Petter Northug fikk ikke med seg da Emil Iversen falt fra en mulig gullmedalje under lagsprinten, men lover at han kommer til Finland for å «rydde opp.
Les mer om Emil Iversen, Finland og Iversen.