Oslo

To 20-åringer tiltalt for voldtekt

To 20-åringer fra Oslo må i dag møte i Oslo tingrett tiltalt for tre voldtekter av unge jenter. 20-åringene er også tiltalt for å filmet og delt videoer av egne og andres seksuelle handlinger uten å få samtykke fra de fornærmede.
Les mer om Oslo.

Oslo tingrett: 14-åring voldtatt på trampoline

To kamerater på møte i retten mandag, tiltalt for flere voldtekter. Den ene jenta var bare 14 år da overgrepet skjedde.
Politioverbetjent bekymret over mer ekstrem sex blant ungdommer
Kari-Janne Lid, leder for avsnitt for seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt, har en klar beskjed til norske foreldre: – Har du en 14-15-åring i dag, kan du ikke være så naiv at du ikke tror de drikker alkohol, forelsker seg og vil ha sex.
Les mer om Oslo.
Stjålet bil påtent i Oslo
Politiet etterforsker en bilbrann i Oslo natt til mandag. Bilen som brant er den samme som en mann ranet til seg sent søndag. Politiet etterforsker saken og ettersøker vitner.
Les mer om Oslo.

Stjålet bil funnet påtent i Oslo

Politiet etterforsker en bilbrann i Oslo natt til mandag. Bilen som brant er den samme som en mann ranet til seg sent søndag.
Les mer om Oslo.
Brann i fraranet bil
Bilen som ble fraranet fra en mann i 20-årene i Københavngata i Oslo, ble funnet i full fyr i et portrom i området mellom Grünerløkka og Sagene. Brannen er nå nærmest slokket opplyser politiet på Twitter. Politiet har iverksatt søk i området.
Mann ble truet med pistol og fraranet bilen i Oslo
En mann ble truet med pistol og fraranet bilen sin i Københavngata på Grünerløkka i Oslo søndag kveld.
Mann truet med pistol og fraranet bilen i Oslo
En mann ble truet med pistol og fraranet bilen sin i Københavngata på Grünerløkka i Oslo søndag kveld.
Ungdom i Oslo øst angriper politiet med steiner
Politiet i hovedstaden har store utfordringer med voldelige barn og ungdom.
Les mer om Oslo.
Oppbevarte over 3,5 kilo hasj
En 46 år gammel kvinne er i Borgarting lagmannsrett dømt til seks år og ni måneders fengsel for oppbevaring og produksjon av store mengder narkotika. Straffen er noe lavere enn dommen fra Oslo tingrett i fjor.
Les mer om Borgarting og Oslo.
Havnedirektør fikk ny jobb og ny kjæreste: Nå får han også dobbel lønn
Han gikk til sjefen og sa han ville flytte til Oslo. Nå får Ingvar Mathisen over 2 millioner kroner i lønn fra to norske havner.
Les mer om Ingvar Mathisen og Oslo.
Skipresidenten: – Det er ingen organisasjon som i utgangspunktet tåler en dopingsak
OSLO/BEITOSTØLEN (VG) Skipresident Erik Røste kan ikke garantere at det ikke kommer en ny dopingsak, men han kan nesten garantere at folk i Skiforbundet ikke har drukket vin til 1795 kroner flasken på forbundets regning.
Les mer om Skiforbundet.
Grindheim ferdig i Vålerenga
Vålerenga-kaptein Christian Grindheim (34) får ikke bli med Oslo-klubben videre etter sesongen. – Ingen lett avgjørelse, sier trener Ronny Deila. Grindheim har spilt over 250 kamper for Vålerenga i løpet av to perioder (2005-07 og 2013-17). Kontrakten hans går ut etter årets sesong.
Vokser raskt med animasjoner alle har råd til
Tor Martin Olsen etablerte et animasjonsbyrå i fjor. Da var de to ansatte i Oslo som omsatte for under n million første halvår. Nå er de 24 ansatte, årets omsetning vil ende på 6,5 millioner og de har åpnet kontor i Trondheim.
Les mer om Oslo og Trondheim.
Kongen innlagt på sykehus
Kong Harald er innlagt på Rikshospitalet i Oslo på grunn av en infeksjon. Det opplyser kongehuset. Kongen ble lagt inn på sykehuset på fredag, men er nå på bedringens vei. Kongens program i morgen er avlyst.
Les mer om Oslo og Rikshospitalet.
Seierherre skal ikke gå verdenscupåpningen: – Sånn er det
SJUSJØEN/OSLO (VG) Selv om Erlend Bjøntegaard (27) tok en råsterk seier på fellesstarten søndag, skal han ikke gå verdenscupåpningen i Östersund neste helg. Det bruker han ikke nevneverdige krefter på.
Weng og Haga ville «ta rotta på Bjørgen sammen
BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Marit Bjørgen (37) tok sin andre seier på like mange forsøk på Beitostølen. Nå har Ragnhild Haga og Heidi Weng sett seg lei på dominansen fra langrennsdronningen.
Seierherre skal ikke gå verdenscupåpningen: – Forventer å få nye sjanser
SJUSJØEN/OSLO (VG) Selv om Erlend Bjøntegaard (27) tok en råsterk seier på fellesstarten søndag, skal han ikke gå verdenscupåpningen i Östersund neste helg. Det bruker han ikke nevneverdige krefter på.
Seiersherre skal ikke gå verdenscupåpningen: – Sånn er det
SJUSJØEN/OSLO (VG) Selv om Erlend Bjøntegaard (27) tok en råsterk seier på fellesstarten søndag, skal han ikke gå verdenscupåpningen i Östersund neste helg. Det bruker han ikke nevneverdige krefter på.
Sensasjonell seier for Bjøntegaard: – Et kjempeløp
SJUSJØEN/OSLO (VG) Seks løpere kom sammen inn til den fjerde skyting på søndagens fellesstart. Erlend Bjøntegaard (27) var den eneste som skjøt fullt hus og tok dermed en råsterk seier på Sjusjøen.
Les mer om Bjøntegaard og Sjusjøen.
Sensasjonell seier for Bjøntegaard
SJUSJØEN/OSLO (VG) Seks løpere kom sammen inn til den fjerde skyting på søndagens fellesstart. Erlend Bjøntegaard var den eneste som skjøt fullt hus og tok dermed en råsterk seier på Sjusjøen.
Les mer om Bjøntegaard og Sjusjøen.
Kalla skremt av overlegen Bjørgen
BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Marit Bjørgen (37) tok sin andre seier på like mange forsøk på Beitostølen. Og skremmer svenske Charlotte Kalla (30) før neste helgs verdenscupåpning.
Duket for «norgeshistoriens største gruppesøksmål: Dette strides DNB og Forbrukerrådet om
Mandag møtes DNB og Forbrukerrådet i Oslo tingrett, i det som er omtalt som «norgeshistoriens største gruppesøksmål. På vegne av 180.000 kunder krever Forbrukerrådet 690 millioner kroner.
Les mer om DNB, Forbrukerrådet og Oslo.
Sundby om Jan Thomas (21): – Vet ikke hvem han er
BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Martin Johnsrud Sundby (33) hadde ingen god dag i sporet og er ikke spesielt god på navn heller. Etter rennet søndag kunne han bare «identifisere to av tre som havnet på pallen.
Brann i søppelpose
Det var brann i en søppelpose på en balkong som sørget for at nødetatene rykket ut til Schønings gate i Oslo. Brannen ble slukket uten dramatikk, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Oslo og Twitter.