Oslo

Kraftig løft i Brugata

Nyoppussede Thon Hotel Spectrum i Brugata sentralt i Oslo er et funn og ville sikkert kostet langt mer om det hadde ligget i et annet nabolag.
Les mer om Brugata og Oslo.

Vanskelig for busser

Det er forsinkelser på en del busslinjer i kveld på grunn av vanskelige kjøreforhold. Det gjelder noen ruter på Romerike samt Maridalsbussen i Oslo, skriver Ruter. Munkegata stoppested i Oslo sentrum betjenes ikke pga fare for takras.
Økokrim anker Rolln-frifinnelse
Økokrim anker dommen fra Oslo tingrett hvor Ola Rolln blr frifunnet for ulovlig innsidehandel i Next Biometrics Group ASAs.
Økokrim anker Rolln-frifinnelse
Økokrim anker dommen fra Oslo tingrett hvor Ola Rolln blr frifunnet for ulovlig innsidehandel i Next Biometrics Group ASAs.

Erna om varslersakene: – At vi har vært åpne om dette, gjør at vi har fått flere varsler

DAVOS/OSLO (VG) Høyre har, i motsetning til Ap, valgt å være åpne om hvor mange som har varslet partiet om seksuell trakassering. Erna Solberg tror det har gjort det lettere for varslerne i partiet.
Jusprofessor: – En uverdig og Kafka-aktig prosess
Jusprofessor Alf Petter Høgberg ved Universitetet i Oslo (UiO) er kritisk Høyres fremgangsmåte i varslingssakene. – Utgangspunktet må være at det skal gis innsyn i varsler som omhandler en selv, sier han.
Tidligere toppidrettsutøver anker
En tidligere toppidrettsutøver fra Hallingdal som ble dømt til ett års fengsel i Oslo tingrett før nyttår, har bestemt seg for å anke, melder Hallingdølen. Mannen var tiltalt for grovt bedrageri og svindel, heleri, oppbevaring av narkotika, kjøring uten førerkort, og vold. Den tidligere toppidrettsutøveren har vært aktiv på nasjonalt nivå, men har ikke konkurrert på flere år.
Les mer om Hallingdal, Hallingdølen og Oslo.
Venstre-folk i nord: Farleg Oslo-dominans i Venstre sitt regjerings-lag
Berre ein mikroskopisk del av Venstre sitt regjeringslag bur utanfor Oslo-gryta, beklagar Venstre-gruppeleiar Jonas Stein (33) i Tromsø.
Les mer om Oslo-gryta, Tromsø og Venstre.
– Advarer mot snøhuler i brøytekant
Undervisningsbygg oppfordrer Oslo-skolene til å passe på at det ikke blir laget snøhuler i brøytehauger. I januar ble en ni år gammel jente begravd i en snøhule i Skien. Politiet brukte rundt 30 minutter å grave frem jenta, som ikke ble skadd.
Les mer om Advarer, Oslo-skolene og Skien.
«Granatlignende gjenstand var gammelt batteri
90 personer ble evakuert tirsdag da det politiet beskrev som en «granatlignende gjenstand ble funnet i en leilighet i Henrik Ibsens gate i Oslo. Det viste seg å være et gammelt batteri, som kan stamme fra en veggtelefon.
Les mer om Oslo.
Tekniske spor fra smuglerlager
Politiet har sikret spor fra smuglerdepotet som ble avdekket nær svenskegrensa på søndag. Det bekrefter politiet i Halden. Det var en turgåer som snublet over smuglerdepotet hvor det ble funnet over 1600 liter øl, vin og sprit. De tekniske sporene er sendt inn til Oslo for analyse.
Les mer om Halden og Oslo.
Ingen pågrepet etter knivstikking
Fremdeles er ingen personer verken siktet eller mistenkt etter at to menn i 20-årene ble knivstukket på Holmlia i Oslo søndag kveld. Politiet sier at etterforksningne er svært krevende, ettersom de fornærmede ikke ønsker å samarbeide med politiet.
Les mer om Holmlia og Oslo.
Slutt på private skolevaktmestere
Det rødgrønne byrådet vil gjøre skolevaktmestre i Oslo kommunalt ansatte igjen, skriver Vårt Oslo. Det forrige byrådet besluttet i 2014 å sette tjenesten ut til private aktører, men dette reverseres når avtalen med Neas Teknisk Drift utløper i april.
Les mer om Oslo og Vårt Oslo.
Granatliknende gjenstand funnet i vegg var ufarlig
Bygg i Oslo sentrum ble evakuert.
Les mer om Oslo.
Bygård i Oslo evakuert – granatlignende gjenstand var ufarlig
90 personer ble evakuert tirsdag formiddag etter at en granatlignende gjenstand ble funnet i en leilighet i Henrik Ibsens gate i Oslo.
Les mer om Oslo.
Gjenstand var ufarlig
Den granatlignende gjenstanden som ble funnet i Henrik Ibsens gate i Oslo tirsdag formiddag, har etter en nærmere undersøkelse vist seg å være ufarlig, ifølge politiet. Sperringene er fjernet og bygningsarbeidet gjenopptas.
Les mer om Oslo.
Granatlignende gjenstand i Oslo ufarlig
Den granatlignende gjenstanden som ble funnet i Henrik Ibsens gate i Oslo tirsdag formiddag, viste seg å være ufarlig.
Les mer om Oslo.
Bygning i Henrik Ibsens gate evakuert etter granatfunn
Politiet evakuerte Henrik Ibsens gate 4 i Oslo i to timer etter funn av en granatlignende gjenstand tirsdag formiddag.
Les mer om Oslo.
Evakuerer Oslo-bygg etter funn av granat
Politiet har evakuert Henrik Ibsens gate 4 i Oslo etter funn av en gjenstand. Ifølge politiet kan gjenstanden minne om en granat.
Les mer om Oslo.
Bygård i Oslo evakuert etter funn av granat-lignende gjenstand
Bombegruppa er på vei til Henrik Ibsens gate etter at det er funnet en slags granat i en vegg, i forbindelse med oppussing.
Les mer om Oslo.
Avinor med nettside om rullebane
Avinor lanserer en egen nettside for den planlagte tredje rullebanen på Oslo lufthavn. Meningen er at nettsiden fortløpende skal oppdateres med fakta og informasjon om prosessen som pågår, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Oslo.
Bostyrer i Norske Skogindustrier: – Det renner fortsatt inn krav
Tirsdag behandles konkursen i Norske Skogindustrier i Oslo byfogdembete. Bostyrer bekrefter at det har kommet inn bud på fabrikkene.
Bostyrer i Norske Skogindustrier: – Det renner fortsatt inn krav
Tirsdag behandles konkursen i Norske Skogindustrier i Oslo byfogdembete. Bostyrer bekrefter at det har kommet inn bud på fabrikkene.
Nytt lakseselskap på vei på børs
Chilenske Salmones Camanchaca vil søke om notering på Oslo Børs og verdsettes til mellom 2,19 milliarder og 2,73 milliarder kroner.