Overtid

Møter russerne onsdag morgen

Slovenia - Norge 1-2 e.f.). Norge har ikke vunnet en eneste hockeykamp ved full tid. Men dagens seier over Slovenia på overtid holdt til avansement.
Les mer om Norge og Slovenia.

Til kvartfinale for første gang

Norges ishockeylag vant 2-1 over Slovenia etter overtidsspill og er klare for kvartfinalen i OL. Tommy Kristiansen sørget for at det ble overtid med sin 1-1 skåring. Alexander Bonsaksen avgjorde til slutt kampen. I kvartfinalen møter Norge OUR.
Les mer om Norge OUR og Slovenia.
Norge vant etter sudden
Norge slo Slovenia 2–1 etter overtidsspill, og er derfor klar for kvartfinalen i OL. Sarpingen Tomm Kristiansen sørget for at det ble overtid med sin 1–1 skåring. Alexander Bonsaksen avgjorde til slutt kampen. I kvartfinalen møter Norge OUR.
Les mer om Norge OUR og Slovenia.
Helse Sør-Øst griper ikke inn
Helse Sør-Øst vil ikke blande seg inn i hvordan ledelsen på Sykehuset Østfold håndterer arbeidssituasjonen på sykehuset. Ansatte på Kalnes har sent inn tre bekymringsmeldinger til Fylkesmannen i vinter. Der varsler de blant annet om stor slitasje på de ansatte på grunn av store mengder overtid og deltidsjobbing. Dette kan løses uten å bruke mer penger, mener Helse Sør-Øst

Lille Rochdale rystet Tottenham tre minutter på overtid

Nå er laget garantert en kamp på Wembley i FA-cupen.
Les mer om FA-cupen, Tottenham og Wembley.
League One-jumbo rystet Tottenham på overtid
Tottenham trodde de hadde kriget seg videre, men på overtid sjokkerte League One-jumbo Rochdale. Saken oppdateres!
Tottenham dummet seg ut mot lille Rochdale: 2–2
(Rochdale-Tottenham 2–2) Tre minutter på overtid slapp Tottenham inn målet som gjorde at lille Rochdale får omkamp på Wembley.
Les mer om Rochdale, Tottenham og Wembley.
League One-jumbo rystet Tottenham på overtid
Tottenham trodde de hadde kriget seg videre, men på overtid sjokkerte League One-jumbo Rochdale.
Kaptein Tettey byttet ut da Norwich reddet poeng mot Ipswich
Vanvittige sluttminutter i søndagens lokaloppgjør i Championship. NORWICH - IPSWICH 1-1: Alexander Tettey og Norwich reddet et poeng fem minutter på overtid i søndagens East Anglia-derby mot erkerivalen Ipswich.
16-åring imponerte mest da Avaldsnes vant
En 16-åring fra Odda og en 28-åring fra Danmark var toneangivende da Avaldsnes fredag slo Røa 2–1 etter scoring på overtid.
Les mer om Danmark, Odda og Røa.
Batshuayi herjer for Dortmund
Michy Batshuayi har tatt Dortmund med storm. Torsdag ble han matchvinner på overtid i 3-2-seieren mot Atalanta i Europaligaen. Belgieren utlignet også til 2-2.
Mot vegs ende for Östersund
Den svenske sensasjonsklubben Östersund var sjanselaus mot Arsenal i 16-delsfinalen i europaligaen og tapte 0-3 heime i Jämtland. Nacho Monreal og eit sjølvmål gav Arsenal tidleg 2-0. Mezut Özil la på til 3-0 i andre omgang. Östersund bomma på straffe på overtid. Returkampen går i London neste torsdag.
Lederkrise i skiklubben - ingen vil være verken leder eller nestleder
For første gang i historien fikk ikke Fredrikstad Skiklubb fylt leder- og nestledervervet på klubbens ordinære årsmøte. Nå må valgkomiteen jobbe på overtid.
Set privatskulerekord
Rekordmange går på private grunnskular. 12 nye er godkjent. Direktoratet jobbar overtid med søknaden frå dei som vil opne den første muslimske grunnskulen. Oslo-byrådet seier nei. - Éin skule er ikkje noko problem.
Hektisk start for bilbergerfirma: – Til slutt måtte jeg bare gi meg, og la andre bilbergere ta over
I januar startet Erling Sandberg firmaet ES Bilberging. Siden oppstarten har han jobbet overtid nesten hver dag.
Les mer om Erling Sandberg.
Ny budsjettkrise i USA
I den amerikanske Kongressen er det på overtid ingen enighet om ny budsjettavtale, og offentlig sektor stenges nå. Men forhandlingene fortsetter.
Les mer om Kongressen og USA.
Sarpsborgseier i Marbella
Sarpsborg 08 har spilt treningskamp mot svenske Kalmar i Marbella i Spania. Kampen endte med seier til sarpingene etter scoring av Ronnie Schwartz på overtid. Stillingen ble 1–0 til de blåhvite.
Tre meldte seg på «overtid
Snart skal de heteste kandidatene til stillingen som Modums næringsutvikler intervjues.
Anne Grethe driver på overtid. Nå mobiliserer tylldølene for butikken
– Butikken og skola er limet i bygda, sier leder i Tylldalen bygdeutvalg, Ronny Hogstad. Nå inviteres til tylldølene til å diskutere butikkens framtid.
Les mer om Ronny Hogstad og Tylldalen.
Utdanningsdirektoratet vurderer muslimsk skole på overtid
To muslimske skoler har fått avslag, mens Utdanningsdirektoratet (Udir) fortsatt behandler en tredje søknad om å starte en muslimsk grunnskole. Det er status etter direktoratets frist for behandling av friskolesøknader gikk ut 1. februar.
Regjeringsforhandlingene i Tyskland: Enighet på overtid
136 dager etter valget i Tyskland, har landet fremdeles ingen ny regjering. Etter å ha sittet i forhandlinger i et døgn i strekk, har CDU, CSU og SPD kommet til enighet om en storkoalisjon.
Les mer om CDU, CSU, SPD og Tyskland.
Tyske regjeringsforhandlinger fortsetter på overtid
Regjeringsforhandlingene mellom de tyske kristendemokratene i CDU/CSU og sosialdemokratene i SPD fortsatte på overtid onsdag morgen.
Les mer om SPD.
Tyske regjeringsforhandlingar fortset på overtid
Regjeringsforhandlingane mellom dei tyske kristendemokratane i CDU/CSU og sosialdemokratane i SPD fortset på overtid onsdag morgon.
Les mer om SPD.
Tyske regjeringsforhandlinger på overtid: – Utviklingen går i sneglefart
136 dager etter valget i Tyskland, har landet fremdeles ingen ny regjering. Etter å ha sittet i forhandlinger i mer enn 19 timer i strekk, er det fremdeles usikkerhet om det blir enighet om en storkoalisjon onsdag morgen, melder flere tyske medier.
Les mer om Tyskland.
Forhandler på overtid: Merkel har ett døgn på seg
Heller ikke mandag har Angela Merkel lykkes med sitt langvarige forsøk på å inngå en koalisjonsavtale. Særlig to politikkområder trekkes fram som viktige i innspurten.
Les mer om Angela Merkel.