Pågrepet

Planla om politikerdrap

Ti personer er pågrepet i Frankrike siktet for å planlegge å ta livet av flere politikere. Pågripelsene en del av en større etterforskning av høyreekstreme aktivister, ifølge AFP.
Les mer om AFP og Frankrike.

Båttyv pågrepet i Mandal

En person er pågrepet etter et angivelig forsøk på båttyveri ved Vatnegaten i Mandal. Det skal ha oppstått et basketak på stedet, da den antatte tyven ble tatt på fersk gjerning av båteieren.
Les mer om Mandal og Vatnegaten.
Politiet trenger din hjelp: Disse er fortsatt på frifot
I løpet av høstsesongen har sju personer blitt pågrepet etter at Åsted Norge etterlyste dem. Men flere er fremdeles på frifot og politiet vil gjerne ha tips.
Les mer om Åsted Norge.
Varetektsfengslet i fire uker
Den tidligere drapsdømte eks-torpedoen Trond Einar Frednes fra Larvik er i dag varetektsfengslet i fire nye uker for medvirkning til frihetsberøvelse og grov vold. Han er varetektsfengslet fordi retten mener det er fare for gjentakelsesfare. Han ble pågrepet i Larvik i sommer.
Les mer om Larvik.

16-åring med skytevåpen truet dame

En 16 år gammel gutt har blitt pågrepet av politiet i Sarpsborg, etter at han brukte et skytevåpen til å true en kvinne ved Sarpsborg jernbanestasjon. Det skriver politiets operasjonsleder på Twitter. Ved pågripelsen viste det seg at skytevåpenet var en softgun. Pågripelsen fant sted ved Torsbekkveien.
Trakk kniv da han ble tatt for å stjele rusbrus
Ble pågrepet etter å ha truet butikkansatte på Øya med kniv.
Les mer om Øya.
Stjal robåt
En mann og en dame er pågrepet av politiet etter at de skal ha stjålet en robåt fra Hagen, ved Otra i Kristiansand.
Les mer om Hagen, Kristiansand og Otra.
To uker varetekt etter knivstikking
Mannen i 20-årene som er pågrepet for å ha knivstukket en kvinne på Krapfoss fredag, ble varetektsfengslet i to uker. Det skriver Moss Avis. Offeret, en kvinne i 30-årene er fortsatt til behandling på Oslo universitetssykehus Ullevål for alvorlige skader.
Les mer om Oslo og Ullevål.
Kunde truet butikkansatt
En kunde er pågrepet og kjørt til avhør etter å ha truet en butikkansatt i Gjøvik ved 12-tiden. Ifølge politiet skal det være snakk om verbale trusler.
Les mer om Gjøvik.
Avhørt vitner i voldssak
Politiet har avhørt 8–10 vitner til voldsepisoden i Lillehammer natt til søndag. Tre menn fra Kongsvinger ble pågrepet og fengslet, og skal ha slått og sparket en mann som lå nede. Den fornærmede fikk store ansiktsskader og måtte fraktes til sykehus.
Les mer om Kongsvinger og Lillehammer.
Oppbevarte overgrepsbilder av barn
En 46 år gammel mann må denne uka møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha delt og oppbevart overgrepsbilder av barn. Ifølge tiltalen hadde mannen over 20.000 bilder og 300 videoer som viser seksuelle overgrep mot barn, da han ble pågrepet av politiet i desember 2013.
Les mer om Oslo.
Mann siktet etter at bolighus brant til grunnen i Meråker
En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for å ha tent på huset som natt til mandag brant til grunnen i Meråker i Nord-Trøndelag. Ingen ble skadd under brannen.
Les mer om Meråker og Nord-Trøndelag.
Mann siktet etter at bolighus brant til grunnen i Meråker
En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for å ha tent på huset som natt til mandag brant til grunnen i Meråker i Nord-Trøndelag. Ingen ble skadd under brannen.
Les mer om Meråker og Nord-Trøndelag.
Mann pågrepet etter innbrudd på Madla
En 32 gammel mann ble i natt pågrepet for innbrudd i bil og brakke, og forsøk på innbrudd i bolig på Madla.
Les mer om Madla.
Mistenkt for familievold
Mann i 40-åreneble i formiddag pågrepet i Sarpsborg, han er mistenker han for å ha utøvet vold mot sin kone.
Les mer om Sarpsborg.
Ransforsøk i Mosjøen
Litt etter klokken 12:30 mottok politiet flere telefoner om et ransforsøk på Bunnpris i Mosjøen. En mann truet med kniv inne i butikken med mål om å få penger fra kassa. Da politiet dukket opp var mannen borte. Operasjonsleder Ivar Bo Nilsson fra politiet i Nordland forteller at politiet nå har pågrepet siktede hjemme hos seg selv.
Les mer om Mosjøen og Nordland.
Mistenkt for mordbrann
Svensk politi har pågrepet to personer og mistenker dem for å ha tent på et omsorgshjem i Hamburgsund i Tanum. Det skriver Bohusläningen. Bygget ble totalskadet i brannen torsdag kveld. – Vi mistenker de to for mordbrann, sier Hans König i politiet i Uddevalla. Politiet ønsker foreløpig ikke å komme med flere detaljer.
Prøvde å sette fyr på Hurtigruta
En mann i 50-årene ble søndag morgen pågrepet på Finnsnes i Troms for ildspåsettelse om bord i hurtigruteskipet MS Lofoten. Mannen var beruset, og tente ild inne på et toalett. Mannskapet om bord oppdaget det som skjedde, tok hånd om mannen og varslet politiet.
Les mer om Hurtigruta.
Knuste flere store vinduer og ødela et busskur på St. Olav
En ung mann og en tenåring ble pågrepet av politiet.
Vold mot dørvakter
En mann i 20-årene ble pågrepet på Bragernes torg i halv fire tiden natt til søndag etter at han skal ha sparket en dørvakt ved et annet utested. Det var ikke den eneste volden mot dørvakter. En mann i 30-årene ble pågrepet etter å ha slått til en dørvakt på et utested i Drammen sentrum.
Les mer om Drammen.
Tagget, knuste vinduer og ødela busskur på St. Olav
En ung mann og en tenåring ble pågrepet av politiet.
Kvinne slo til barn
En kvinne er pågrepet og anmeldt i forbindelse med at hun uprovosert slo til et barn i Kristiansand. Politiet ønsker nå å komme i kontakt med en mann som også ble forsøkt slått ned. Mannen bes om å kontakte politiet på telefon 02800.
Les mer om Kristiansand.
Tatt på fersken av butikkansatt
Politiet har pågrepet en butikktyv som var voldelig mot en butikkansatt. Tyven ble voldelig og truende da han ble oppdaget i det han forsøkte å stjele noe fra butikken.
Pågrep utagerende mann
Politiet har pågrepet en mann som skal ha vært svært utagerende og truende på Fjell i Drammen. Lørdag morgen kom det inn en melding til politiet om at en mann ropte og truet folk. Meldingen gikk også ut på at det så ut som om han også hadde en kniv.
Les mer om Drammen og Fjell.
Angrep og skadet dørvakt
En mann i 20-årene er pågrepet etter at han angrep en dørvakt på utested på Kongsberg. Dørvakten ble skadet og måtte til behandling på legevakta.
Les mer om Kongsberg.