Pågrepet

Russ pågrepet med 100 liter smuglersprit

Øst-europeisk mann mistenkt for å ha solgt spriten.

Tre pågrepet etter skyting

Tre menn er pågrepet etter skyting på Jessheim lørdag kveld. Hendelsen utløste en stor politiaksjon med beredskapstroppen, og to av mennene ble pågrepet i en leilighet i 00:30-tiden. Politiet ønsker nå kontakt med personer som kan ha opplysninger i saken.
Les mer om Jessheim.
Mann pågrepet etter vifting med lekepistol på bensinstasjon
En mann i 30-årene ble pågrepet i en væpnet politiaksjon etter at han viftet med en pistollignende gjenstand på en bensinstasjon i Bodø.
Les mer om Bodø.
Ble lettere skadd etter slagsmål
En 30 år gammel mann ble i natt pågrepet for å ha skadet en annen mann på 20 år på Ankenes i Narvik. Ifølge politiet fikk 20-åringen skader i hodet og i en arm, og ble fraktet til sykehus for behandling. 30-åringen erkjente episoden, og politiet har oppretta sak om forholdet.
Les mer om Narvik.

To pågrepet etter skyting

To menn i 20-årene er pågrepet på Jessheim i Akershus etter en stor politiaksjon. De to ble tatt i en leilighet kort tid etter meldinger om skudd kom i 23.30-tiden. De innrømmer å ha skutt med automatvåpen, men har ikke sagt hvorfor, skriver VG.
Les mer om Jessheim.
Person pågrepet etter kirkebrann i Ørsta
Skal ha påtent en dørmatte utenfor kirka, før brannen spredte seg til inngangspartiet.
Les mer om Ørsta.
Pågrepet for å ha tent på kirke
Rask reaksjon fra vitner og folk på stedet bidro sterkt til at en påsatt brann i Ørsta kirke lørdag raskt kom under kontroll. Politiet har pågrepet en mistenkt.
Les mer om Ørsta.
Person pågrepet etter kirkebrann i Ørsta
Skal ha tent på Ørsta kirke.
Les mer om Ørsta.
To personer pågrepet i aksjon mot pokerklubb i Austevoll
Politiet slo til i «nøye planlagt aksjon fredag kveld.
Les mer om Austevoll.
Ennå ikke avhørt
De to som er pågrepet etter knivstikkingen på et hotell i Oslo i natt, er siktet for kroppsskade. De siktede er fortsatt ikke avhørt, ifølge politiet. Mannen som er knivstukket er alvorlig skadet, men utenfor livsfare.
Les mer om Oslo.
Ingen pågrepet etter voldsepisode
Politiet har undersøkt videokameraer etter at en mann ble sparket mens han lå på bakken i Asker sentrum fredag kveld. Gjerningsmannen statt fra stedet før politiet kom frem. Politiet sier til Budstikka lørdag at de har et konkret navn å gå etter.
Les mer om Asker og Budstikka.
Mann til sykehus etter knivstikking i Stjørdal
Mann i 30-årene pågrepet.
Les mer om Stjørdal.
Mann pågrepet etter knivstilling
En mann er pågrepet etter knivstikking i Stjørdal.
Les mer om Stjørdal.
To pågrepet etter knivstikking
En mann og en kvinne, begge i 20-årene, er pågrepet ettet at en mann ble knivstukket på et hotell i Oslo i natt. En mann i 20-årene er sendt til sykehus, antakelig med alvorlige skader.
Les mer om Oslo.
Mann og kvinne pågrepet i Oslo
En mann og en kvinne, begge i 20-årene, er mistenkt for knivstikkingen på et hotell i Møllergata i Oslo. En annen mann i 20-årene ble sendt til sykehus etter at han ble knivstukket på hotellet natt til lørdag.
Les mer om Møllergata og Oslo.
Skalla til politiet
En mann er anmeldt for vold mot politi etter at han skallet til en i politiet under arrest på Gran i natt. Mannen ble pågrepet for mistanke om promillekjøring. Nå er han anmeldt både for promillekjøring og vold.
Les mer om Gran.
To personer pågrepet
Både en mann og en kvinne er pågrepet ettet at en mann ble knivstukket på et hotell i Oslo i natt. Den knivstukne har antagelig alvorlige skader, ifølge politiet.
Les mer om Oslo.
Jakta på innbruddstyver
Politiet jakta i natt på to personer i en bil etter at de hadde prøvd å bryte seg inn i en bolig i Folldal. De ble oppdaget etter at de hadde knust et vindu, og politiet ble varslet. De to utenlandske statsborgerne ble stoppet og pågrepet av en politipatrulje på Oppdal.
Les mer om Folldal og Oppdal.
Mann knivstukket på hotell i Oslo
En mann er kjørt til sykehus med stikkskader i Oslo, opplyser politiet. To personer skal være pågrepet.
Les mer om Oslo.
Knivstikking på hotell i Oslo
En person er knivstukket på et hotell i Møllergata i Oslo, opplyser politiet på Twitter. En annen person er pågrepet etter hendelsen.
Les mer om Møllergata, Oslo og Twitter.
Mann knivstukket i Oslo
En mann med stikkskader er kjørt til sykehus i Oslo, etter å ha blitt knivstukket på et hotell, opplyser politiet. To personer er pågrepet.
Les mer om Oslo.
Mann knivstukket på hotell i Oslo
En mann og en kvinne er pågrepet inne på hotellet.
Les mer om Oslo.