Pågrepet

Mann truet kvinne med samuraisverd

Kvinnen skrek at han skulle komme seg vekk. (Dagbladet): En 32 år gammel mann er blitt pågrepet av politiet i Bergen etter å ha truet en kvinne i 60-årene med et samuraisverd.
Les mer om Bergen.

Mann med sverd forsøkte å rane kvinne

32-åring pågrepet.
Kvinne forsøkt ranet med sverd
En kvinne som ventet på bussen i Bergen søndag kveld, ble forsøkt fraranet penger av en mann med sverd. Kvinnen kom seg unna, og er fysisk uskadd, melder politiet. En 32 år gammel mann er pågrepet.
Les mer om Bergen.
Sentralbanksjef pågrepet

Sentralbanksjef pågrepet

Latvias sentralbanksjef Ilmars Rimsevics er pågrepet etter å ha blitt avhørt av landets antikorrupsjonsbyrå.
Latvias sentralbanksjef pågrepet i korrupsjonssak
Latvias sentralbanksjef Ilmars Rimsevics, som også er medlem av styret i Den europeiske sentralbanken, er pågrepet av landets antikorrupsjonsbyrå.
Les mer om Den.
Latvias sentralbanksjef pågrepet
Latvias sentralbanksjef Ilmars Rimsevics er pågrepet etter å ha blitt avhørt av landets antikorrupsjonsbyrå. Pågripelsen ble søndag bekreftet av Latvias statsminister Maris Kucinskis.
Amerikanske anklager om hvitvasking tar ny vending
Latvias sentralbanksjef pågrepet etter avhør av landets antikorrupsjonskontor.
Latvias sentralbanksjef pågrepet i korrupsjonssak
Latvias sentralbanksjef Ilmars Rimsevics, som også er medlem av styret i Den europeiske sentralbanken, er pågrepet av landets antikorrupsjonsbyrå.
Les mer om Den.
Mann slo to kvinner i ansiktet
En mann er pågrepet etter at han skal ha slått til to kvinner i Drammen i natt. Politiet har fått beskrevet at volden var helt uprovosert og mannen er nå siktet for grov kroppkrenkelse. Skadeomfanget for de to er foreløpig uklart.
Les mer om Drammen.
Mann alvorlig skadet etter knivstikking i Oslo
Politiet har ikke pågrepet noen etter at en mann ble knivstukket og ranet i Oslo sentrum natt til søndag.
Les mer om Oslo.
Angrep to jenter
En mann i 20-årene er pågrepet på Bragernes i Drammen etter å ha slått til 2 jenter i ansiktet. Ifølge politiet skjedde dette helt uprovosert. Siktede var tydelig beruset. Han sitter i arresten og skal avhøres.
Les mer om Drammen.
Siktet for vold
En mann i 40-årene pågrepet er pågrepet av politiet på Åssiden i Drammen. Han skal ha slått og dyttet sin samboer slik at hun falt og skadet hode. Kvinnen er kjørt til sykehus.
Les mer om Drammen og Åssiden.
Kvinne til sykehus etter krangel med samboer
En mann i 40-årene er pågrepet etter at han slo eller dyttet samboeren slik at hun falt og skadet seg. DRAMMEN: Politiet fikk melding om saken klokken 00.50, og rykket ut til en adrese på Åssiden.
Les mer om Åssiden.
Pågrepet for vold i nær relasjon
Vold og ordensforstyrrelser går igjen i nattens hendelser.
Angrep og slo to jenter helt uprovosert
- En stygg, sak, sier politiets operasjonsleder etter at en mann natt til søndag ble pågrepet etter å ha gått løs på og slått to unge jenter helt uten grunn.
Alvorlig skadet etter knivstikking
Mannen som ble knivstukket og ranet i Brugata i Oslo natt til søndag, er alvorlig skadet, men stabil. Det opplyser politiet søndag morgen. Ingen er så langt pågrepet.
Les mer om Brugata og Oslo.
Mange opposisjonstilhengere skadd og pågrepet under uro på Maldivene
Mange opposisjonstilhengere på Maldivene endte med å bli skadd og pågrepet da de trosset unntakstilstanden og demonstrerte for å kreve at presidenten går av.
Les mer om Maldivene.
Slo samboeren i hodet
En mann i 20-årene ble pågrepet for hendelsen natt til lørdag. Politiet i Søndre Buskerud melder om at en mann i 20-årene ble pågrepet i Kongsberg natt til lørdag. Han hadde ifølge politiet slått sin samboer flere ganger i hodet.
Utforkjøring i Tromsø i natt
En politipatrulje kom natt til lørdag over en bil som hadde kjørt utfor vegen. Føreren, en mann i slutten av tenårene, ble pågrepet for promillekjøring, melder Troms politidistrikt.
Les mer om Tromsø.
Skrøt av at han hadde knivstukket to personer – pågrepet med kniv
Politiet melder om fyll og krangling. Flere har måttet tilbringe natta i fyllearresten.
Person pågrepet etter episode med etsende væske
En mannlig ansatt i 50-årene ved Obs Bygg i Tromsø er lagt inn på sykehus med alvorlige etseskader. En person er mistenkt for uaktsomt å ha forvoldt skade. Episoden skjedde torsdag morgen. En person er pågrepet i saken, skriver Nordlys.
Les mer om Tromsø.
Tromsø: Coop-ansatt skadd etter angrep med etsende væske. Tilstanden er alvorlig
Nordlys: Politiet har pågrepet en person etter at en Coop-ansatt ble skadet av etsende væske på Obs Bygg i Tromsø torsdag morgen. Det bekrefter seksjonsleder for etterforskning ved Troms politidistrikt, Lene Fabek, ovefor Nordlys.
Pågrepet etter angrep i Tromsø
En person er nå pågrepet etter at en ansatt ved en byggevareforretning i Tromsø ble skadet av etsende væske tidlig i går. Det skriver Nordlys. Politiet kan ikke si noe om hendelsesforløpet.
Les mer om Tromsø.