Påskekrim

Vikaren slo Shetland

- og i påska har visst «ingen» hørt om internett. Anbefalte saker «Vikaren» på NRK1 ble årets mest sette påskekrim.
Les mer om Shetland og Vikaren.

Det har vært het debatt om Tingvold kulturhus. Frp frykter sluttregningen kan komme på 100 millioner kroner og sier nei. Ordfører Nils A. Røhne tyr til kraftig, verbalt lut mot Frp

Er Stange Frp et kulturfiendtlig parti? Røhne lister opp sak på sak dere har stemt mot helt siden 2010? - Jeg skjønner at ordfører Nils A. Røhne har latt seg inspirere av påskekrim på fjernsyn og forfattet et debattinnlegg.
Les mer om Frp og Tingvold.
– Mekling er så spennende at jeg ikke har hatt behov for påskekrim eller kryssord
Ved midnatt natt til søndag kan det blir storstreik om ikke partene blir enige i løpet av ukens mekling. Riksmekler Nils Dalseide har forberedt seg siden før jul på å lose partene i havn.
Les mer om Mekling.
– Mekling er så spennende at jeg ikke har hatt behov for påskekrim eller kryssord
Ved midnatt natt til søndag kan det blir storstreik om ikke partene blir enige i løpet av ukens mekling. Riksmekler Nils Dalseide har forberedt seg siden før jul på å lose partene i havn.
Les mer om Mekling.

Sann påskekrim: Mafia på italiensk

11.april 2006 ble Sicilias Gudfar, Bernardo Provenzano (74), arrestert etter 42 år på flukt. Han ble pågrepet like utenfor sin fødeby, Corleone. Corleone er en liten fjellandsby på det sicilianske høylandet.
AMTAS PÅSKEKRIM 4 - Til døden skiller oss ad
Episode 4: Fjær til besvær (En reprise fra 2008) Jeg aner ikke hvordan fjærene har havnet der, sier jeg! Erik Adland satt med to Kripos-betjenter og nesoddlensmann Kai Snipstad foran seg. Han kunne ikke forstå hva som hadde skjedd.
Retro: Då Ole Klemetsen var med i påskekrim
Sjå innslaget frå 2007 – då NRK Rogaland laga krim om kvifor folk vil lesa krim. Forvirra? Sjå innslaget!
Populære aktiviteter for store og små i påsken
Sarpsborg-påska har bydd på flere aktiviteter for de små deriblant påskekrim på Inspiria og påskeegg-jakt på Borgarsyssel museum.
Les mer om Borgarsyssel og Inspiria.
AMTAS PÅSKEKRIM 3 - Til døden skiller oss ad
Episode 3: Døden i ventilasjonsanlegget (En reprise fra 2008) SV-politikeren Inger Johanne Norberg slet seg oppover Varden-bakken med sykkelen sin. Hun skulle til prestegården ved Nesodden kirke.
Les mer om Nesodden, Til og Varden-bakken.
Sann påskekrim: Den gale vampyren fra Sacramento (Aldersgrense 26+)
22 år gamle Teresa Wallin var tre måneder på vei med sin første baby. 21.januar 1978 var hun hjemme alene mens mannen, David, var på jobb.
Lahlum velger norsk påskekrim
Historiker og forfatter Hans Olav Lahlum har valgt krimromaner for påska. På hans toppliste er fire nye, norske krimbøker.
Lahlum velger norsk påskekrim
Historiker og forfatter Hans Olav Lahlum har valgt krimromaner for påska. På hans toppliste er fire nye, norske krimbøker.
AMTAS PÅSKEKRIM 2 - Til døden skiller oss ad
Episode 2: La historia de Nesodden (En reprise fra 2008) Stemningen var helt spesiell da politikerne ankom det ekstraordinære kommunestyremøtet i samfunnshuset på Tangen.
Les mer om Nesodden, Tangen og Til.
AMTAS PÅSKEKRIM 1 - Til døden skiller oss ad
Episode 1: Når døden smiler (En reprise fra 2008) Hvorfor måtte jeg si ja til dette her? Elektromontør Geir Christensen nærmet seg enden av røret. Alle ventilene hadde vært som de skulle.
Les mer om Til.
TV-SERIER, STREAMING - Råbra TV du kan se i påsken som ikke er påskekrim
Vi har samlet sammen godbiter fra reality-, dokumentar- og dramaverdenen for deg. Det er påske og det er tid for bingewatching!
Les mer om Råbra TV.
TV-anmeldelse «Vikaren: Kvinner i camp
Mer såpeopera enn påskekrim, ja.
Endelig påskeferie!
Visste du at Norge er blant landene i verden som har lengst påskeferie? At påskekrim er et særnorsk fenomen, og at verdens første detektivhistorie ble skrevet av en mann fra Modum?
Les mer om Modum og Norge.
Se OAs påske-TV
Langfredag kan du bli med oa.no ut i skisporet på flere av de lokale utfartsstedene. Påskens TV-program er mer enn påskenøtter og påskekrim.
Spilte inn NRK-krim i Bergen
I fjor sommer spilte TV-serien «Shetland inn nøkkelscener i Bergen. Nå er episodene blitt påskekrim på NRK.
Les mer om Bergen, NRK og TV-serien Shetland.
Emil (12) fikk med seg mamma og pappa på laget da Spydeberg Rock skulle lage påskekrim
At Rune Rudberg blir kidnappet fra scenen er 12-åringen Emils påfunn. Sammen med mor og far har han skrevet årets påskekrim.
Les mer om Spydeberg Rock.
Påskekrim: Hvem kidnappet Rune Rudberg?
Annonse fra Spydeberg Rock
Påskekrim-konkurransen
Det kom inn 35 noveller til HAs påskekrim-konkurranse i år. En jury i Hamar Arbeiderblad gikk gjennom novellene, og valgte ut de fire beste. Av disse er det valgt én vinner.
Les mer om Hamar Arbeiderblad.
PÅSKEKRIM: Hvem stjal ordfører-kjedet?
Ordførerkjedet er sporløst forsvunnet, men hvem stå bak ugjerningen? Det er det store spørsmålet i Løten kommunes egen påskekrim. Det er torsdag morgen, og dagen er så vidt i gang i Løten.
Les mer om Løten.
Påsken - Europas store fortelling
Påske er så mangt. Det er snø og glitrende sol, hytteliv og påskekrim, påskeharer og Kvikklunsj, appelsiner og gryende vår. Men først og fremst er påsken Europas store fortelling.
Les mer om Kvikklunsj.