Påskekrim

Hun er grunn nok alene til å se årets påskekrim på TV 2

Årets påskekrim på TV 2 lover både grøss og spenning – og en kvinnelig politietterforsker som ikke lar seg pille på nesen.

Då Ole Klemetsen var med i påskekrim

Sjå innslaget frå 2007 – då NRK Rogaland laga krim om kvifor folk vil lesa krim. Forvirra? Sjå innslaget!
Tipser deg om årets beste påskekrim
Aud Jorunn Aano og Elisabet Horpestad ved Stavanger bibliotek gir deg sine anbefalinger på årets beste krimbøker.
Seks tips til påskekrim for barn
Også barna liker å lese krim.

15 tips til årets påskekrim

Påsken står snart for tur, og for mange betyr det tid for krimlesning. Her er 15 tips på bøker du kan ta med deg inn i ferien!
Vi har anmeldt 32 bøker: Finn din påskekrim blant disse bøkene
Vet du ikke hvilken krim du skal lese i påska? Da kan Aftenbladets bokanmeldere hjelpe deg.
Kompisgjeng fikk ånden over seg, filmånden og lagde parodi på Åndenes makt: - Det er noe her
Se filmen nederst i saken. Rabbabb-gjengen i Rypefjord i Hammerfest er kjent for sine sprell, fra adventskalendere til påskekrim. Nå har de laget sin egen versjon av hva som egentlig skjer på Skytterhuset i Hammerfest.
Påske-knockout for NRK
I påskeuken har både NRK og TV 2 satset stort på påskekrim. Allikevel er det tradisjonsrike Påskenøtter og Poirot som er mest sett. NRK kupper listen over påskens 20. mest sette programmer.
Les mer om NRK, Poirot og Påskenøtter.
Vinnere i påsken
Vi har trukket ut vinnere i Mammut-konkurransen og påskequiz. I påsken var det mulig å være med i flere konkurranser på glomdalen.no. I vår påskekrim Mammut hadde vi i seks av sju episoder
Kapittel 8: Kvinnene kommer på banen
Her er et alternativ til siste kapittel av Agderpostens påskekrim. Og nå kan du selv bestemme hvilken avslutning du liker best! Her er et bidrag sendt inn av Tone Midttun.
Les mer om Tone Midttun.
Kapittel 8: Redningsaksjonen
Her er siste kapittel av Agderpostens påskekrim. Og nå kan du selv bestemme hvilken avslutning du liker best. Her er et bidrag sendt inn av Guttorm Eskild Nilsen.
Kapittel 6: 80 millioner, søkk borte
Her er Agderpostens påskekrim. Hver dag i påska offentliggjøres et nytt avsnitt - sendt inn av leserne. Det ble ikke sendt inn noe kapittel påskeaften.
Løsningen på påskekrimmen
Klarte du å gjette hvem som var morderen av Henrik Johansen i ranablad.nos påskekrim?
Les mer om Henrik Johansen.
Hvem skjuler seg under kappa?
Steffen får vite en sannhet som er vanskelig å tro på, i den aller siste episoden av Glåmdalens påskekrim.
Påskekrim på museet
Kvernes museum inviterte lørdag barn og foreldre til påskeaktiviteter og påskekrim. Både barn og foreldre er med å lager påsketing og pynt. Foto: Katrine Silseth Naas Produktene Ragnhild
Påskedykk etter lokal gammel redningsskøyte
Dykkere fra Risør, Arendal og Moss på vei ut for å finne spor etter Risør 1. Foto: Tore Myrberg Årets påskekrim i Risør foregår under vann.
Les mer om Arendal og Risør.
GDs påskekrim. Del 2: Snømannen
Politiet på Lillehammer har gjort et makabert funn. Hvem står bak?
Les mer om Lillehammer.
Påskekrim fra minoritetsområde på NRK
Den kritikerroste krimserien `Hinterland` eller `Y Gwyll` går nå på NRK og har fått god mottagelse i Norge. Det mange ikke vet er at serien også ble spilt inn på minoritetsspråket cymru
Les mer om NRK og Norge.
På ferten av Steffen
Noen veit hva Steffen holder på med, og de er ikke fornøyde. Se hva som skjer når Steffen igjen møter på den mørkkledde mannen fra Byparken i femte episode av Glåmdalens påskekrim.
Les mer om Byparken og Steffen.
Kapittel 4: Ingen tid å miste
Her er Agderpostens påskekrim. Hver dag i påska offentliggjøres et nytt avsnitt - sendt inn av leserne. Kapittel 4 | Kapittel 2 | Kapittel 3 Til kapittel 4 valgte vi ut Tone Midttuns
Les mer om Kapittel og Til.
Hvorfor velger vi halvbra påskekrim når vi har Netflix?
Valgfrihetens begrensninger. (Filtermagasin.no): Glapåske! Jeg har fått en påskeinfeksjon i påskenerven under den rotfylte påsketanna mi.
Les mer om Netflix.
Påskekos eller kouskous?
Hva er kouskous? Og hvor mange megachilier trenger egentlig Silje for å lage kouskous retten sin? Finn ut i dagens påskekrim. Av Som i gårsdagens episode så blomstrer kjærligheten i
Les mer om Silje.
Kriminell påskefeiring
KONGSVINGER: Hva er det med oss nordmenn og påskekrim? På tv, på radio eller i bokform - vi bare må ha det.. GOD TID: Krim og quiz er følgesvenner i påsken, sier bokhandler Hilde Røe.
Les mer om Hilde Røe.
Digitalt påskegodt
En god app kan smake like godt som en appelsin i solveggen. Her er noen digitale alternativer til påskekrim og klisterføre. Nekter ungene å spille mer yatzy og er hytteidyllen i ferd