Paris

Bratt Tour de France i 2018

Neste års ritt, som starter på øya Noirmoutier på den franske vestkysten, inneholder ingen flat, individuell tempo. Mot slutten av Touren blir det særlig tøft med seks fjelletapper og fire andre kuperte etapper før selve avslutningen opp Champs-lyses i Paris.
Les mer om France, Noirmoutier og Touren.

Mourinho: – Avslutter helt sikkert ikke karrieren min i United

Manchester United-manager Jos Mourinho avviser ikke at han en gang kan tenke seg å ta over Paris Saint-Germain.
Les mer om United.
Se stjernetreffet mot PSG alle snakker om
Thomas Meunier ordnet tre poeng for Paris Saint-Germain med sine to scoringer mot Dijon i Ligue 1 lørdag. PSG vant oppgjøret 2-1.
Les mer om Dijon, Ligue og PSG.
PSG-eier mistenkes for korrupsjon
Sveitsisk påtalemyndighet har åpnet korrupsjonssak mot eieren av fotballklubben Paris Saint-Germain. Saken mot qatarske Nasser al-Khelaifi kommer som en del av en pågående etterforskning av Det internasjonale fotballforbundet (FIFA). PSG-eieren trekkes angivelig inn i etterforskningen i forbindelse med tildelingen av medierettigheter for fotball-VM i visse nasjoner. Det samme gjør Jerome Valcke, tidligere generalsekretær i FIFA. Det mistenkes at al-Khelafi har bestuffet Valcke.
Les mer om Det, Jerome Valcke, Nasser og Valcke.

PSG-eieren etterforskes for korrupsjon

Sveitsisk påtalemyndighet har åpnet korrupsjonssak mot Nasser al-Khelaifi, den styrtrike eieren av fotballklubben Paris Saint-Germain.
Les mer om Nasser.
Etterforskes for korrupsjon
Sveitsisk påtalemyndighet har åpnet korrupsjonssak mot Nasser al-Khelaifi, den styrtrike eieren av fotballklubben Paris Saint-Germain. Mer på TV2.no.
Les mer om Nasser.
PSG-eieren etterforskes for korrupsjon
Sveitsisk påtalemyndighet har åpnet korrupsjonssak mot Nasser al-Khelaifi, den styrtrike eieren av fotballklubben Paris Saint-Germain.
Les mer om Nasser.
Skal fly verdens største passasjerfly fra Canada til Paris med en motor i manko
Mistet deler av motoren over Grønland.
Les mer om Canada og Grønland.
Avsluttet drømmesesong med seier i klassiker
Matteo Trentin gjorde som i 2015 og tok sin andre seier på tre år i sykkelrittet Paris-Tours.
Fotballryktene: – Arsenal forbereder ryddesalg i januar
Theo Walcott kan være på vei tilbake til gamleklubben. Og Paris Saint-Germain har iverksatt en Alexis Sanchez-plan. Les dagens fotballrykter!
Bordeaux-spiller kalt inn på teppet etter Neymar-selfie
– Vi kom ikke til Paris for å ta selfies og bytte trøyer.
Les mer om Neymar-selfie.
Fem pågrepet etter bombefunn
Fransk politi har arrestert fem personer etter at en hjemmelaget bombe ble funnet i en velstående bydel i Paris. En av de fem står på politiets terrorliste.
Fly fra Paris nødlandet
Airbus A380-861 fra Paris til Los Angeles mistet motordekselet på den ene motoren over Atlanteren og måtte nødlande i Canada. Landingen foregikk uten dramatikk.
Les mer om Atlanteren og Canada.
Neymar-show i storseier
Neymar scoret to mål og slo en målgivende pasning da Paris Saint-Germain kjørte over Bordeaux med 6-2-seier i Ligue 1 lørdag. Det ene målet kom på straffespark.
Les mer om Bordeaux og Ligue.
Kan man bli glad i dette laget?
(Paris Saint-Germain – Bayern München 3-0) Er det mulig å bli glad i en klubb som betaler 3,7 milliarder kroner for to spillere?
PSG ydmyket Bayern München
Paris St. Germain lekte seg til 3-0 over Bayern München i Champions League onsdag.
Les mer om Bayern München.
PSG-stjernene la feiden til side og banket Bayern
Paris Saint-Germain lekte seg til 3-0 over Bayern München i Mesterligaen onsdag.
Bayern München gikk på en stjernesmell i Paris
Se hvordan Neymar og Paris St. Germain lekte seg med tyskerne.
Les mer om Neymar.
Bayern ydmyket av PSGs stjernetrio
(PSG – Bayern München 3-0) Det var ikke et spor av krangling og drama i Paris onsdag kveld. Da Neymar (25) og Edinson Cavani (30) entret banen sammen igjen, var det smil, klapp, klem og scoringer som gjaldt for de to superstjernene.
Les mer om Edinson Cavani.
WADA stenger Paris-kontoret
Verdens antidoping byrå (WADA) har midlertidig stengt laboratoriet i Paris, skriver de i en pressemelding. Grunnen som oppgis er «analyse-problemer. Generalsekretær i Antidoping Frankrike, Mathieu Teoran, sier til AFP at han tror problemet er forurensing av en test-robot. Kontoret får ikke gjøre noen analyser av dopingprøver, hverken blod eller urin, inntil videre.
Robben med stikk til PSG
Arjen Robben har det morsomt på Paris Saint-Germains bekostning i forkant av storklubbenes møte i mesterligaen onsdag. – Paris har definitivt delt ut noen flere euro enn oss, men penger scorer ikke mål. Kvalitet på banen scorer mål, gode lag scorer mål, sier Robben.
Les mer om PSG og Robben.
Sagosen overrasket PSG-treneren: – Han kan bli en verdensstjerne
PARIS/OSLO (NRK): Sander Sagosen hylles etter sine første kamper i superklubben Paris Saint-Germain.
Sjekk ut fem romantiske weekend reisemål
Kulden tar grep om Norge nå fremover og sommervarmen føles stadig fjernere. Men det er ingen grunn til å deppe av den grunn – benytt heller sjansen til å bestille en herlig storby weekend. Her er fem byer, i tillegg til klassikerne Roma og Paris, som kan gi en vitamininnsprøyting i mørket og kulda.
Les mer om Norge og Roma.
Balotelli startet Nice-opphenting
Mario Balotelli scoret det første målet da Nice hentet inn to mål og spilte 2-2 mot Angers i fransk 1. divisjon fredag. Nice er på sjetteplass med 10 poeng før resten av serierunden spilles i helgen. Paris Saint-Germain topper med 18 poeng.
Les mer om Nice og Nice-opphenting.
PSG-ekspert: – Sagosen en toppspiller allerede
Sander Sagosen ble sjef umiddelbart da Paris Saint-Germain startet Champions League. Han har fått en kjempestart på livet i Frankrike.
Les mer om Frankrike.