Partene

Ny mann med i beregningen

NHOs sjeføkonom Øystein Dørum får en ny plass i Det tekniske beregningsutvalget for inntektsoppgjørene (TBU). Dermed stiller partene LO og NHO heretter tallmessig likt i gruppen som nettopp skal skaffe frem tallgrunnlag for kommende lønnsoppgjør.
Les mer om Det, NHO og Øystein Dørum.

Mulig streik kan ramme Gjøvikbanen

En streik i Bane NOR kan ramme Gjøvikbanen, skriver OA. Mandag er det mekling mellom Spekter og LO Stat/YS hos Riksmekleren. Blir ikke partene blir enige innen midnatt natt til 27. februar, kan ansatte i Bane NOR bli tatt ut i streik.
En streik i Bane NOR kan ramme Gjøvikbanen
Som kommunisert i pressen er det mekling mellom Spekter og LO Stat/YS hos Riksmekleren mandag 26. februar 2018. Hvis ikke partene blir enige innen fristen ved midnatt natt til 27.
Jervs nr. 95 har signert
Kantspilleren Luke Ferreira fra USA er klar for Jerv. Angrepsspilleren/vingen har imponert både på treninger og i kamper i vinter, og fredag kom partene til enighet om en avtale.
Les mer om Jerv og USA.
Øyner lønnsvekst på 2,9 prosent
Partene i arbeidslivet venter 2,9 prosent lønnsvekst det neste året. Økonomer og toppsjefer ligger lavere.
Her kommer Harstads nye bydel
Harstad skipsindustri og eiendomsutviklingsselskapet Clemes Eiendom skal sammen bygge en ny bydel i sentrum. Det ble de to partene enige om i går.
130 millioner av bilistenes penger kan være tapt
IT-giganten IBM retter kraftige beskyldninger mot staten i forkant av at partene møttes til et tre måneder langt oppgjør i Oslo tingrett.
Les mer om Oslo.
Egeland: – Ingen i Syria tenker på sivile på den andre siden
Partene i Syria ser ut til å gi blaffen i sivile, sier Jan Egeland. FN-rådgiveren får rapporter om «forferdelige ødeleggelser utenfor Damaskus.
Les mer om Jan Egeland og Syria.
Derfor vil Bohinen hente Molde-stopperen
Sonni Nattestad (23) kan bli AaFKs neste signering. Det blir trolig et lån ut sesongen om partene kommer til enighet.
Les mer om Bohinen og Molde-stopperen.
Derfor vil Bohinen hente Nattestad
Sonni Nattestad (23) kan bli AaFKs neste signering. Det blir trolig et lån ut sesongen om partene kommer til enighet.
Les mer om Bohinen og Nattestad.
Hyret inn pr-byrå heller enn å bruke egne krefter
Partene i arbeidslivet og myndighetene hentet inn pr-hjelp for å spre sitt budskap om inkluderende arbeidsliv. De involverte organisasjonene bruker 34 årsverk på kommunikasjon.
Måtte bort fra sentrum
Politiet kom i natt over to personer som var i ferd med å begynne å slåss i Bodø sentrum. Situasjonen ble avverget av politiet, og en av partene blir bortvist og anmeldes for ordensforstyrrelse.
Les mer om Bodø.
Roses for avtalen: - Samfunnsbyggere av beste sort
Meklingsmann Knut Storberget har brukt en snau uke på å få Troms og Finnmark til å dra i samme retning. Torsdag ettermiddag kunne partene presentere avtalen.
Les mer om Finnmark.
Enighet mellom Troms og Finnmark
Etter et døgns forhandlinger er partene kommet til enighet. Det skal være 57 medlemmer i det nye fylkestinget.
Les mer om Finnmark.
Enige om ny fylkeskommune
Etter et døgns forhandlinger er partene kommet til enighet. Det skal være 57 medlemmer i det nye fylkestinget.
Troms og Finnmark enige om sammenslåingsavtale
Navnet blir Troms og Finnmark fylkeskommune. Troms og Finnmark er enige om en sammenslåingsavtale. Det kom fram under en pressekonferanse på Gardermoen torsdag. Der har partene vært samlet til mekling, med Knut Storberget (ap) som mekler.
Avgjørende meklingsfase i nord
Forhandlingsdelegasjonene til Troms og Finnmark er nå i den avgjørende fasen av meklingen om sammenslåing. Mekler Knut Storberget sier at han håper de kommer til enighet i løpet av dagen. Partene sier de nå diskuterer de største problemsakene.
Les mer om Finnmark.
Mekling i gang
Representanter fra Troms og Finnmark møttes onsdag kveld på Gardermoen for å prøve å løse opp i den betente striden om fylkessammenslåing. Partene er konstruktive, sier Knut Storberget (Ap), som fredag ble oppnevnt som mekler mellom partene.
Stridende fylker møtes til mekling
Partene er konstruktive, sier mekler Knut Storberget (Ap), noen timer før Troms og Finnmark møtes til mekling i striden om fylkessammenslåingen.
Les mer om Finnmark og Knut Storberget.
Forhandlingene mellom Troms og Finnmark i gang: - Krevende materie - men jeg er av type optimist
Representanter fra Troms og Finnmark møttes onsdag kveld på Gardermoen for å prøve å løse opp i den betente striden om fylkessammenslåing. Partene er konstruktive, sier Knut Storberget (Ap), som fredag ble oppnevnt som mekler mellom partene.
Jobbet til hun ble 73 - endte med null i pensjon
Unni Bjelland jobbet drøyt seks år lenger enn det som er forventet. Den ekstra arbeidsinnsatsen kostet henne dyrt. I disse dager forhandler partene om ny, offentlig tjenestepensjon.
Troms og Finnmark mekler
Representanter fra Troms og Finnmark møttes i kveld på Gardermoen for å prøve å løse opp i den betente striden om fylkessammenslåing. Knut Storberget, som leder meklinga, sier til NTB partene er konstruktive.
Les mer om Finnmark, Gardermoen og NTB.
Aftenbladet mener: Det kriminelle arbeidslivet må bekjempes
LEDER: De samarbeidende partene fortjener alle ros for innsatsen mot kriminelle arbeidsgivere. Tiltak virker, men de som jukser kommer til å fortsette å prøve.
Knut Storberget: - Det er åpenbart at det her er snakk om viktige arbeidsplasser
- Partene er konstruktive, sier mekler Knut Storberget (Ap), noen timer før Troms og Finnmark møtes til mekling i striden om fylkessammenslåingen.
Les mer om Finnmark og Knut Storberget.