Partibarometer


Nå er Ap aller størst i Horten

Ap gruser Høyre, og Miljøpartiet De Grønne puster Frp i nakken. Det viser Gjengangerens ferske partibarometer.

KrF under sperregrensa Kristelig Folkeparti faller under sperregrensa og får en oppslutning på bare 3,7 prosent i Dagens Næringslivs partibarometer for juni.

Partiet går tilbake 0,8 prosentpoeng fra forrige måling, og nivået er det laveste som noensinne er målt for KrF i partibarometeret, skriver Dagens Næringsliv. Målingene gjennomføres av Sentio og går tilbake til 1997.

Støre i sitt rette element

Enda et sterkt partibarometer på over 42 prosent i Dagbladet bidro til at mange ville trykke håndentil Jonas Gahr Støre mens han gikk gjennom det overfylte kongressenteret i Davos.

Les mer om Dagbladet.
"Jeg tror ikke Morten Aspeli ligger søvnløs om natten"

Partibarometer: Arbeiderpartiet har festet grepet. For første gang siden terrorangrepet på Utøya er Hamar Ap over 40 prosent. La oss skru tiden tilbake til august 2011. En måned etter terroranslaget mot regjeringskvartalet og Utøya.

Les mer om Hamar Ap, Morten Aspeli og Utøya.

Høyre faller mest

- med 2,1 prosentpoeng til 21,2 prosent på Dagens Næringslivs partibarometer for desember. Ap befester posisjonen som det desidert største partiet. De går fram 1,2 til 42,3 prosent.

Høyre mest tilbake på ny måling

Høyre faller 2,1 prosentpoeng til en oppslutning på 21,2 prosent på Dagens Næringslivs partibarometer for desember. Ap befester posisjonen som det desidert største partiet.

Høyre mest tilbake på ny måling

Oslo (NTB): Høyre faller 2,1 prosentpoeng til en oppslutning på 21,2 prosent på Dagens Næringslivs partibarometer for desember. Ap befester posisjonen som det desidert største partiet.

Det fortsetter å gå nedover for Jensen og Solberg

Høyre er bare halvparten så store som Arbeiderpartiet på Aftenpostens nye partibarometer.

Støre og Arbeiderpartiet ikke langt fra rent flertall i fersk måling

Arbeiderpartiet ville bare manglet fem mandater for å nå rent flertall på Stortinget - om NRKs partibarometer for desember var valgresultat. Jonas Gahr Støre gleder seg over tallene, mens Erna Solberg fortsetter å gå tilbake.

Arbeiderpartiet nært rent flertall i partibarometer

Arbeiderpartiet ville bare manglet fem mandater for å nå rent flertall på Stortinget – om NRKs partibarometer for desember var valgresultat. Jonas Gahr Støre gleder seg over tallene, mens Erna Solberg fortsetter å gå tilbake.

Les mer om Erna Solberg og Stortinget.
Ap med ny rekord

Arbeiderpartiet er snart dobbelt så store som Høyre. Og de har aldri vært så store noen gang, på Vårt lands partibarometer, som de er nå. 41 prosent får Ap på november-målingen - en framgang på 3,4 prosentpoeng.

Les mer om Høyre og Vårt.
Ny rekord for Ap på Vårt Land-måling

Arbeiderpartiet får 41 prosents oppslutning på Vårt lands partibarometer for november. Det er ny rekord for partiet på denne målingen, og Ap er snart dobbelt så stort som Høyre.

Utrolig måling for AP

Ap er nærmere dobbelt så stort som Høyre. Med 41 prosents oppslutning på Vårt lands partibarometer for november setter de ny rekord for partiet på denne målingen.

Les mer om Høyre og Vårt.
Ny rekord for Ap

Ap er snart dobbelt så stort som Høyre. Arbeiderpartiet får 41 prosents oppslutning på Vårt lands partibarometer for november. Det er ny rekord for partiet på denne målingen, og Ap er snart dobbelt så stort som Høyre.

Les mer om Høyre og Vårt.
Budsjettknekk for regjeringen

Statsbudsjettet har tatt knekken på regjeringens flertall. I løpet av høsten har regjeringspartiene mistet 300.000 velgere. Vårt Land og Norstats ferske partibarometer er dårlig nytt for regjeringen Solberg.

Les mer om Solberg.
Sandberg ut mot Eriksson

– Vi har gjort en elendig jobb, sier Frp-nestleder Per Sandberg. Partiet gjør sin dårligste måling på 17 år, ifølge Dagens Næringslivs partibarometer.

Ap mest tilbake på ny måling

Arbeiderpartiet går mest tilbake på NRKs partibarometer for oktober. Men partiet ligger fortsatt godt an sammenlignet med valgresultatet i fjor.

Arbeiderpartiet faller til 34 prosent

Arbeiderpartiet går mest tilbake på NRKs partibarometer for oktober. Partiet faller 3,6 prosentpoeng og har støtte fra 34 prosent av de spurte i meningsmålingen-

Arbeiderpartiet faller til 34 prosent

Arbeiderpartiet går mest tilbake på NRKs partibarometer for oktober. Partiet faller 3,6 prosentpoeng og har støtte fra 34 prosent av de spurte i meningsmålingen.

Ap mest tilbake på ny måling

Arbeiderpartiet går mest tilbake på NRKs partibarometer for oktober. Men partiet ligger fortsatt godt an sammenlignet med valgresultatet i fjor.

Arbeiderpartiet på stabilt høyt nivå

Arbeiderpartiet får 34,1 prosent oppslutning på Dagens Næringslivs partibarometer for september. Høyre faller 2,7 prosentpoeng til 25,8 prosent.

Pangstart

På ettårsdagen i går for stortingsvalget fikk Ap og partileder Jonas Gahr Støre en oppmuntrende hilsen fra velgerne. NRKs partibarometer ga Ap 37,6 prosent av stemmene. Det er en framgang

Ap fram på NRKs partibarometer

Arbeiderpartiet har gått fram 6,8 prosentpoeng siden valget i fjor, og får 37,6 prosent oppslutning på Norstats partibarometer for NRK. Både Høyre og Fremskrittspartiet går tilbake.

Les mer om Fremskrittspartiet og NRK.
Frp holder på velgerne

Til tross for spådommer om det motsatte, holder Frp godt på velgerne etter ett år i regjering. En partibarometer utført for Aftenposten viser at partiethar en oppslutning på nesten 15 %, drøye ett prosentpoeng lavere enn ved valget i fjor.

Les mer om Aftenposten og Frp.
Frp gjør det best på ny måling

Både Arbeiderpartiet og Høyre faller litt tilbake, mens Frp er den store vinneren med en framgang på 2,4 prosentpoeng på Dagens Næringslivs partibarometer i juni.

Les mer om Frp og Høyre.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13