Partibarometer


SV ned på to prosent

SV er for første gang helt nede på 2-tallet i en meningsmåling. I Respons Analyses partibarometer for Aftenposten får SV en oppslutning på 2,9 prosent. Hadde målingen vært et valgresultat

Les mer om Aftenposten.

SV fortsatt under sperregrensen på ny måling

For andre måned på rad havner SV under sperregrensen på VGs partibarometer. Ap er fortsatt landets største parti, ifølge målingen.

Jens øker forspranget

Arbeiderpartiet er nå 7,7 prosentpoeng større enn Høyre, viser dagens partibarometer. Det gir Ap 16 mandater mer enn det største regjeringspartiet, ifølge meningsmålingen Respons har

Les mer om Høyre.
Høyre vokser i reservasjons-striden

Regjeringspartiet Høyre går kraftig fram på VGs partibarometer for januar. Bråket om fastlegenes reservasjonsrett mellom Høyre og KrF har foreløpig ikke påvirket folks partivalg. Høyres

Les mer om Høyre og KrF.

AP fram og Høyre tilbake

Meningsmåling i Dagbladet: I følge Dagbladets partibarometer går Høyre tilbake med 1,9 prosentpoeng, mens Ap går fram med 2,5 prosentpoeng. I denne målingen havnet SV på ny under sperregrensen.

Les mer om Dagbladet og Høyre.
Blåblå tilbake, Ap fram

Høyre og Fremskrittspartiet går tilbake på en ny meningsmåling, mens Arbeiderpartiet går fram. I VGs partibarometer for desember øker Ap forspranget til de borgerlige med nesten to prosentpoeng.

Velgerne svikter Siv og Erna -

Regjeringspartiene går tilbake, mens Ap gjør et byks fremover på VGs partibarometer for desember. ALENE: Høyre-leder Erna Solberg og Frp-leder Siv Jensen under budsjettdebatten i Stortinget.

Kjempeløft på ny måling

Høyre bykser fram hele 2,5 prosentpoeng til 28,7 prosent på et ferskt partibarometer.

Tidligere toppsak hos VG:
Frp-Siv faller ikke

Motstanderne har gledet seg til at Frp-trollet skal sprekke når partiet har havnet i regjering: Men Frp faller ikke - foreløpig. Det viser VGs partibarometer for november.

Les mer om Frp-trollet.
Fortsatt borgerlig flertall

Høyre går fram 1,4 prosentpoeng til 27,1 prosent på NRKs partibarometer for november.

Frp går tilbake på måling etter regjeringsskiftet

Mindre enn to uker etter at Fremskrittspartiet gikk inn i regjering, opplever partiet en markant nedgang på VGs partibarometer.

Les mer om Fremskrittspartiet.
Frp går tilbake på måling etter regjeringsskiftet

Mindre enn to uker etter at Fremskrittspartiet gikk inn i regjering, opplever partiet en markant nedgang på VGs partibarometer.

Les mer om Fremskrittspartiet.
Siv stuper på VG-måling

Siv Jensen og Fremskrittspartiet stuper på VGs partibarometer. Partiet går 2,1 prosentpoeng tilbake sammenlignet med valgresultatet 9.september. Dermed er oppslutningen om Frp omtrent

MDG mest fram i ny måling

Miljøpartiet de grønne går mest fram på NRKs partibarometer for oktober. Partiet går fram 1,5 prosentpoeng, og får en oppslutning på 4,3 prosent. Av de borgerlige partiene går Venstre

Les mer om Venstre.
Velgerne angrer seg ikke

Venstre går mest fram av de borgerlige partiene på NRKs partibarometer for oktober. Velgerne snur ikke ryggen til partiet selv om de sa nei til regjeringsmakt. - Det er veldig hyggelig.

Ap og Høyre jevnstore

Høyre går mest tilbake, men er likevel jevnstore med Arbeiderpartiet på Aftenpostens siste partibarometer før valget. Høyre går ned 3,1 prosentpoeng og lander på 28,2 prosent, mens Ap går litt opp til 28,3.

Les mer om Arbeiderpartiet og Høyre.
Blåblått flertall i sikte

Innenriks Lørdag 7. september, 2013 SNART: Frps Ketil Solvik-Olsen diskuterer med Høyre-leder Erna Solberg. Ifølge vårt siste partibarometer før valget ligger Frp og Høyre an til å overta regjeringskontorene.

Klart borgerlig flertall

De borgerlige får i kveld nok et klart flertall på NRKs siste partibarometer før valget på mandag. Sammen har de 54,9 prosent av stemmene i følge målingen gjennomført av Norstat.

Les mer om Norstat.
Klart borgerlig flertall

Med 54,9 prosents samlet oppslutning er det et klart borgerlig flertall på NRKs siste partibarometer før mandagens valg.

Borgerlig flertall på NRKs siste barometer

Med 54,9 prosents samlet oppslutning er det et klart borgerlig flertall på NRKs siste partibarometer før mandagens valg.

Høgre stuper

No er dei raudgrøne i siget viser partibarometer.

Tidligere toppsak hos VG:
Dagens måling: Valgkampen

Etter flere dager med oppslutning over 30 prosent, faller Arbeiderpartiet igjen tilbake på dagens partibarometer. Samtidig gjør Høyres fremgang at nesten hele forspranget Ap har hatt

Les mer om Arbeiderpartiet.
Solid økning for de borgerlige

Bare ti dager igjen til valget går det mot en borgerlig storseier, ifølge NRKs ferske partibarometer. De rødgrønne er der langt unna flertall.

Mot borgerlig storseier

Både Ap, SV og Sp mister oppslutning på NRKs partibarometer. Bare dager før valget ser det mørkt ut for rødgrønn valgseier.

Analyse: SVs krisevalgkamp

Denne ukens partibarometer er bekymrende lesning for Audun Lysbakken. Og det handler ikke om at oppslutningen er under sperregrensen. - Den viktigste valgkampen i dette partiets historie.

Les mer om Audun Lysbakken.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01