Pcer

Innbrudd på skole

Det har vært innbrudd på en skole i Snertingdal i natt. Flere PCer er stjålet. Politiet gjør undersøkelser på stedet.
Les mer om Snertingdal.

Pc-er stjålet midt i skoletiden

Det er stjålet sju bærbare PCer fra et klasserom på Drammen videregående skole i dag. Tyveriet skjedde mellom klokka 10 og 11. Det er også stjålet en oransje Nike-bag fra klasserommet. Ingen er pågrepet.
Les mer om Drammen, Nike-bag og PCer.
Politiet kan begå datainnbrudd
Etter sju års venting kan norsk politi ta i bruk en omstridt dataavlesningsmetode. De kan hacke mobiler og PCer til mistenkte kriminelle som bruker kryptering for å skjule spor.
Les mer om PCer.
Innbrudd i kontorer
Det har vært innbrudd i kontorer Horten i dag tidlig. En rute er knust og to PCer er stjålet. Åstedet undersøkes og det opprettes sak.
Les mer om Horten og PCer.

Evry tar totalansvaret for Storebrands pcer

Storebrand kjøper CaaS (klient som en tjeneste) over en treårsperiode, til en verdi av 25 millioner kroner. Lenovo leverer pcene.
Tyvene endevendte huset til Hans - politiet hadde ikke tid til å komme
Da Hans Rist (55) kom hjem til huset på Tasta var pcer, kamera, ipader, telefoner og deler av arvegodset borte. Huset var totalt endevendt og verdier for over 100.000 kroner var borte. Politiet hadde imidlertid ikke tid til å komme.
Les mer om Tasta.
Ransaket klinikken til giftdrapssiktet
Jaktet PCer, mobiler og dokumenter.
PC-markedet fortsetter å falle
Men markedet for hybride PCer vokser.
Les mer om PCer.
Det har ikke vært snakk om noe annet i bygda på 1,5 år
Ungdommene samles foran pcer i gammelt lagerlokale. Fingrene beveger seg lynraskt over tastaturet, og musa flyttes rundt musematta med et like febrilsk klikketempo.
Tyver tok seg inn på skolen
I løpet av natt til tirsdag har noen tatt seg inn på Sandefjord Videregående skole. Det er stjålet tre PCer og n mobiltelefon fra skolen. - Uvedkommende kom seg inn via et åpent vindu,
Kommune-pcer stjålet
Det har vært innbrudd på Jaer skole på Nesoddtangen i natt. Pcer merket `Nesodden Kommune` er stjålet, opplyser Follo-politiet.
Kommune-pcer stjålet
Det har vært innbrudd på Jaer skole på Nesoddtangen i natt. Pcer merket Nesodden Kommune er stjålet, opplyser Follo-politiet.
Rasket med seg 15 pcer fra Skien trafikkstasjon
I løpet av natten har det vært innbrudd ved Skien trafikkstasjon. Hold deg oppdatert på nyheter fra Telemark! Følg Varden på Facebook du også!
Les mer om Facebook, Skien og Telemark.
Tyver brøt seg inn og stjal flere pcer
Det melder politiet. Klokken 22.44 mottok politiet melding om et innbrudd i Dokkvegen, hos firmaet Caverion AS. Flere politipatruljer rykket ut til stedet.
Les mer om Dokkvegen.
To innbrudd
15 bærbare PCer er stjålet ved et innbrudd på Skien trafikkstasjon i natt. Også ved Mestas lokaler på Gvarv har det vært innbrudd. Det er tappet diesel fra tre lastebiler, og en TV er blant annet blitt stjålet..
Les mer om Gvarv, PCer og Skien.
Det merkelige Alienware-kabinettet har n klar fordel
Ny Area-51-modell har landet. Sett laserpistolene på lading og ring hjem. Alienwares nye romskip - Area 51 -. Den Dell-eide produsenten av spill-PCer er kjent for å komme med stilig
Les mer om Alienware-kabinettet og Area.
Grovt tyveri på Ranheim
I løpet av natten har det vært grovt tyveri fra to bedrifter i Skonnertvegen på Ranheim. Ifølge politiet er det PCer som har blitt stjålet.
Les mer om PCer, Ranheim og Skonnertvegen.
40-50 PCER ØEDLAGT:
Mye datautstyr ble skadd da datarommet på U. Pihl videregående skole i Åsane i Bergen begynte å brenne tirsdag morgen. Totalt 40-50 maskiner ble ødelagt, skriver BT. En teknisk feil
Les mer om Bergen og Åsane.
Universitets-PCer i USA brukt til å lage Bitcoins
En forsker er suspendert.
Les mer om USA.
Gjenglemt: 3207 mobiler, 2496 nettbrett, 1699 PCer
De kan åpne tekno-butikk når som helst, karene på Oslo Lufthavns hittegods-kontor. Hver dag glemmer vi igjen 10-15 mobiler, nettbrett og PCer. - Kanskje er folk stresset, uoppmerksomme
Les mer om PCer.
8 av 10 barn har en smarttelefon
Hva er Medietilsynet? Det er et kontor som blant annet jobber for at barn og unge skal føle seg trygge og ha gode opplevelser på PCer, nettbrett og mobil.
Les mer om Medietilsynet og PCer.
Helse- og Politi-Norge bruker millioner på å oppdatere utdatert XP-programvare
Over 20.000 PCer i det offentlige kjører fortsatt et 13 år gammelt operativsystem.
Les mer om XP-programvare.
Politiet gjorde gigantbeslag av stjålne mobiltelefoner og PCer
Over 50 personer har fått tilbake sine frastjålne eiendeler. Omfattende politiarbeid har ført til at over 50 personer har fått tilbake både mobiltelefoner og datamaskiner.
Les mer om PCer.
Innbrudd på Kartverket
Knuste ruter og stjålne pcer, var det som møtte politiet da de rykket ut på alarm fredag kveld. Politiet har foretatt en åstedsundersøkelse, men har foreløpig får spor å gå etter. Innbruddet kan ha skjedd i løpet av kl. 20 og 22.
Les mer om Kartverket.
Pc-tyveri fra SSB i Kongsvinger
Det har vært grovt tyveri fra Statistisk Sentralbyrå i Kongsvinger. Det er tatt pcer og laptoper. Tre gjerningspersoner stakk av i bil. Poltiet fikk melding om ugjerningen 22.30.