Penger

Follo-ordfører: – Samme problemer som Oslo, men dårligere politidekning

Oppegård-ordfører Thomas Sjøvold forventer mer penger til Follo-politiet etter den store narkotikaaksjonen denne uken.
Les mer om Follo-politiet og Oslo.

Norgesgruppen utbetaler over 600 millioner kroner i utbytte

Bransjen er preget av priskrig og rabatter på lojalitetskort. Likevel tjener Johannson-familien og Norgesgruppen penger som aldri før.
Follo-ordfører: – Samme problemer som Oslo, men mindre politi
Oppegård-ordfører Thomas Sjøvold forventer mer penger til Follo-politiet etter den store narkotikaaksjonen denne uken.
Les mer om Follo-politiet og Oslo.
Rygge Airport vil gi tilbake penger hvis de ikke lykkes
Selskapet Rygge Airport kommer til å betale tilbake penger de har fått dersom de stanser arbeidet med å overta Rygge Sivile Lufthavn og avvikler selskapet.

ECB-topper insisterer på at tiden med billige penger langt fra er over

Markedet trodde at den europeiske sentralbanken signaliserte renteheving i begynnelsen av 2018. Men det var slett ikke meningen.
Krever lønnsvekst for statsansatte
Mindre penger å rutte med i fjor må følges opp med økt kjøpekraft i år. Det var det tydelige kravet da mellomoppgjøret i staten startet torsdag.
Regjeringen vil gjøre det enklere for mindre bedrifter å låne penger
En ny rabattordning vil føre til redusert kapitalkrav for banker som låner ut til små og mellomstore bedrifter.
Ubisoft gir bort ny flerspillermodus til Watch Dogs 2
Skulle egentlig koste penger, men utvikleren snudde etter tilbakemeldinger fra fans.
Kraftig økning i kommunenes investeringsutgifter
Kommunenes investeringsutgifter er doblet fra 30 milliarder i 2003 til 63 milliarder i 2016. Mest penger blir investert i grunnskolen, vann, avløp og renovasjon. Størstedelen av investeringene finansieres av lån.
Vil betale tilbake gaver
Rygge Airport kommer til å betale tilbake penger de har fått, dersom de stanser arbeidet med å overta Moss Lufthavn Rygge. Det sier styreleder Ole Kristian Sivertsen. I går ble det kjent at selskapet Jotunfjell Partners har lagt inn et konkret bud om å overta driften av Moss Lufthavn Rygge. Sivertsen sier Rygge Airport vurderer å samarbeide med Jotunfjell, men betaler tilbake gaver om de gir opp.
Sa nei til fem millioner dollar for en kamp mot Muhammad Ali. - Penger betyr ingenting
Teofilo Stevenson valgte kjærligheten til folket og Fidel Castro.
Les mer om Fidel Castro og Muhammad Ali.
Nå er det ungdomsskolen sin tur
Ungdomsskolene i Stavanger har lenge hatt en god del mindre penger å rutte med en barneskolene, nå skal ungdomstrinnet endelig få mer.
Les mer om Stavanger.
Slik avslørte han den hemmelige pengemaskinen
Bradley Birkenfeld var bankmannen som hjalp rike amerikanere å skjule penger i Sveits, og så varslet myndighetene. Nå snakker han varslernes sak verden over.
Dette trekker ned prisen på boligen din
Men ikke bruk penger på å pusse opp bad eller kjøkken, mener eksperten.
Ønsker støtte til au pair-senter
Norsk Folkehjelp håper at et senter for au pairer får penger i revidert statsbudsjett. De har drevet Au Pair Center i Oslo, men i morgen legges det ned, fordi det ikke var nok penger i budsjettet. Årlig får de 800 henvendelser av au pairer som føler seg utnyttet.
Les mer om Au Pair Center og Oslo.
Kulturminnepenger til Halden
Et privat kulturhus som skal etableres i gågate i Halden er blant de sju prosjektene Kulturminnefonnet har gitt støtte til i Østfold i år. Det statlige fondet gir penger til bevaringsverdige bygg og andre kulturminner som er i privat eie. Halden bevaring og utvikling AS har fått 650 000 kroner til å reparere og male fasaden på et murbygg fra 1827, det forteller daglig leder Emil Stang Lund.
Dag 2 i korrupsjonssaken
Rettssaken mot mannen som er tiltalt for grov korrupsjon mot Drammen kommune, fortsetter i dag. Den tiltalte 47-åringen erkjente ikke straffskyld da rettssaken mot ham startet i går. Mannen er tiltalt for å ha betalt en saksbehandler penger for å få godkjent byggesaken sin.
Les mer om Drammen.
Kulturministeren og Tvedt i ny ordkrig om kulturen i norsk idrett
Kulturminister Linda Hofstad Helleland mener at norsk idrett må tåle at det norske folk vil vite hva penger går til. Hun snakker om en ukultur. Tom Tvedt mener det er en «uforståelig merkelapp.
Les mer om Tvedt.
Erkjente ikke straffskyld
47-åringen som er tiltalt for grov korrupsjon i Drammen kommune, erkjente ikke straffskyld da rettssaken mot ham startet i Drammen tingrett i dag. Mannen er tiltalt for å ha betalt en saksbehandler penger for å få byggesaken sin godkjent.
Les mer om Drammen.
Soningskøen nesten halvert etter at Norge sendte domfelte til Nederland. Ap: - Penger ut av vinduet
Arbeiderpartiet: Grov feilprioritering av pengene
Les mer om Nederland og Norge.
Enstemmig for bredbånd til bygdene
Kommunestyret i Saltdal gikk onsdag enstemmig inn for å søke penger til utbygging av bredbånd i områdene Vassbotn, Vassbotnfjell, Evenesdal og Skaiti.
Andersen får to millioner i etterlønn
Inge Andersen får to millioner kroner i etterlønn når han nå er ferdig som generalsekretær i Norges idrettsforbund. – Det er mye penger, men det er også avtaleregulert, sier Andersen
Les mer om Andersen.
Beskylder preikestolen.no for å jakte lettjente penger
Stavanger turistforening mener eierne av domenet preikestolen.no tar trafikk fra andre og mer seriøse kilder til informasjon om den verdenskjente attraksjonen.
Enstemmig for bredbånd til bygdene
Kommunestyret i Saltdal gikk onsdag enstemmig inn for å søke penger til utbygging av bredbånd i områdene Vassbotn, Vassbotnfjell, Evenesdal og Skaiti.