Pensjonsoppgjøret

VG: Ap vil endre retningslinjene for pensjonsoppgjøret

Arbeiderpartiet vil om kort tid legge fram en plan for å endre forholdet mellom pensjonsoppgjøret og lønnsoppgjøret, skriver VG.

LO-strid om pensjonssparing fortsetter

Fellesforbundet advares av lederne i Oslo LO og Trondheim LO: Kom heller tomhendt tilbake fra pensjonsoppgjøret, enn med en ordning som betyr individuell pensjonssparing.
Les mer om Oslo LO og Trondheim LO.
Grått opprør mot økt politikerlønn
Pensjonistgeneral Borge Rørvik (76) er så provosert av ulikheten i pensjonistenes og politikertoppenes lønnsøkning, at pensjonsoppgjøret er i ferd med å bli pensjonistopprøret.
Carl I. Hagen (Frp) raser over pensjonsoppgjøret: – Helt ubegripelig
Landets pensjonistorganisasjoner får støtte av Carl I. Hagen (Frp), som ikke kan begripe hvorfor regjeringen aksepterer at dagens pensjonister får mindre penger å rutte med.
Les mer om Carl I.

Pensjonsoppgjøret i havn tross protester

Partene i pensjonsoppgjøret landet på at grunnbeløpet skal økes med 3,67 prosent, mens regulering av den løpende alderspensjonen er satt til 2,89 prosent.
- Vi er lettet
...men ikke helt fornøyd med pensjonsoppgjøret. RADIO KONGSVINGER | May Britt Sletten er lettet
Turid vant, Jan tapte
Akademikere og tjenestemenn som vil slutte å jobbe ved 62 år, er vinnere. Hjelpepleiere på lave stillingsbrøker i kommunen får null og niks ut av pensjonsoppgjøret.
Les mer om Jan.
Duket for omkamp
Offentlig ansatte har bare fått en pustepause i pensjonsoppgjøret. En omkamp er uunngåelig. EN SVEKKET REGJERING valgte minste motstands vei i pensjonsforhandlingene med offentlig ansatte.
Duket for omkamp
Offentlig ansatte har bare fått en pustepause i pensjonsoppgjøret. En omkamp er uunngåelig.
Derfor smiler Jens
Jens virket lykkelig på pressekonferansen om pensjonsoppgjøret i formiddag. Men hvorfor så glad, når hjertebarnet pensjonsreformen har blitt så stygt skamfert?
Vil ikke lønne seg å jobbe lengre
På dagens pressekonferanse om løsningen i pensjonsoppgjøret innrømmet Statsminister Jens Stoltenberg at dagens løsning ikke stimulerer offentlig ansatte til å jobbe lengre.
Vil ikke lønne seg å jobbe lengre
På dagens pressekonferanse om løsningen i pensjonsoppgjøret innrømmet Statsminister Jens Stoltenberg at dagens løsning ikke stimulerer offentlig ansatte til å jobbe lengre.
Fred er ei det beste
KOMMENTAR: Etter to måneder ender pensjonsoppgjøret i offentlig sektor uten noen varig løsning. Partene er handlingslammet i et valgår.
Utsett pensjonsoppgjøret!
I LØPET AV DET NESTE DØGNET skal stat og kommune få et nytt system for tjenestepensjon. Det er en stor og komplisert beslutning, som skal avgjøres som en del av lønnsoppgjøret. Det er grunn til å holde pusten.
Lavtlønte blir taperne
Forsker Knut Røed mener fagforeningene er i ferd med å forspille en historisk sjanse i pensjonsoppgjøret: Lavtlønte blir sittende med en svært dårlig pensjonsordning. Høytlønte blir vinnerne.
Pause i meklingen
P4 (Lillehammer): Partene i lønns- og pensjonsoppgjøret har tatt pause i meglingen - det er dermed klart at det ikke blir noen streik i dag.
Ap forvirrer pensjonistene
Sendte ut infobrev om pensjonsoppgjøret.
- Umyndiggjør pensjonistene
Pensjonistene taper tusener av kroner på den nye pensjonsreformen og reformen svekker pensjonisters mulighet til å forhandle om pensjonsoppgjøret, hevder Norsk Pensjonistforbund.
Østfolds pensjonister krever fortsatt forhandlingsrett
Oslo: Gjennom den nye pensjonsreformen svekkes norske pensjonisters mulighet til å forhandle om pensjonsoppgjøret. – En umyndiggjøring, mener Finn A. Johansen, fylkesleder i Norsk Pensjonistforbund i Østfold.