Per sandberg

Sandberg: «Temmelig sikker på lakseavtale med Kina i 2017

Fiskeriminister Per Sandberg satser på å legge grunnlaget for en løsning på lakse-striden under sitt besøk i Beijing denne uken.
Les mer om Beijing og Kina.

Sandberg håper på kinesisk lakseavtale: – Markedet er enormt

Fiskeriminister Per Sandberg er i Kina, og der håper han å kunne skrive under på en avtale som kan legge til rette for økt lakseeksport.
Les mer om Kina.
Ber Røvika bestå
Nordland Venstre har fått Trine Skei Grande til å spørre statsråd Per Sandberg direkte om nedleggelsen av Røvika mottak.
Dette skjer denne uken
Opec-møte om oljeproduksjonskutt, fiskeriminister Per Sandberg på Kina-tur og anslag for neste års oljeinvesteringer og ledighet er noe av det denne uken har å by på.
Les mer om Kina-tur og Per Sandberg.

Sandberg i lovstrid med fiskeriprofessorar

To professorar meiner fiskeriminister Per Sandberg tar feil om kva loven tillèt av endringar i fiskerinæringa. Dei to seier Sandberg kan ta kvotar frå reiarane og gi til kommunane.
Les mer om Per Sandberg og Sandberg.
Fiskeriministeren og professorar i lovstrid
Professorar meiner fiskeriminister Per Sandberg tar feil om kva loven tillèt av endringar i fiskerinæringa. Dei to seier Sandberg kan ta kvotar frå reiarane og gi til kommunane.
Les mer om Per Sandberg og Sandberg.
– Tror ikke Sandberg skjønte budskapet
Fiskeriminister Per Sandberg møtte 300 engasjerte finnmarkinger torsdag kveld for å forsvare hans nye fiskeripolitikk.
Les mer om Sandberg og Tror.
Tror ikke Sandberg skjønte budskapet
Lokalpolitiker i Hasvik og første stortingskandidat for Finnmark Sp, Geir Iversen, stiller seg tvilende til at fiskeriminister Per Sandberg skjønte hva vardøværingene forsøkte å fortelle under torsdagens folkemøte.
Per Sandberg vil gi 120 millioner kroner til asylbarna
Skal skaffe psykologhjelp som sikrer barna en bedre hverdag.
Per Sandberg inn i løvens hule
Da Per Sandberg skulle avholde folkemøte på Melbu i kveld, ble han møtt av et fakkeltog bestående av flere hundre personer. Stort engasjement til tross – fiskeriministeren holder fast ved forslaget sitt.
Les mer om Melbu.
Over 400 fremmøtte
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) er i Melbu i Vesterålen for å fortelle om hvordan landsdelen vil tjene på at pliktsystemet skrotes. Over 400 har møtt opp for å få med seg diskusjonen i aulaen på Melbu skole.
Les mer om Melbu og Vesterålen.
Frp-nestledere gjenvalgt
Begge nestlederne i Fremskrittspartiet, Per Sandberg og Ketil Solvik-Olsen, ble på partiets landsmøte gjenvalgt for to år.
Sandberg advarer Frp-landsmøtet mot nei til kommunetvang
Krav om frivillighet ved sammenslåinger vil bremse reformtempoet i kommunene, mener Frp-nestleder Per Sandberg. Landsmøtet tar stilling til saken senere i dag.
Fiskeriministeren til folkemøte
Fiskeriminister Per Sandberg kjem til Melbu onsdag 10. mai for å diskutere og informere om pliktsystemet. Han vil også arrangere folkemøte i Hammerfest og Vardø.
Les mer om Hammerfest, Melbu og Vardø.
Sylvi Listhaug blir ikke nestleder, men er likevel Frps kronprinsesse
Gardermoen (TV 2): Frp-landsmøtet vil gjenvelge Per Sandberg og Ketil Solvik Olsen som nestledere. Men partiet har ikke to kronprinser av den grunn. Frp har kun n kronprinsesse.
- Frps innvandringslinje er akseptert i Norge
Flertallet på Stortinget vil at tilbakekallelse av statsborgerskap bare kan skje ved dom. Frps Per Sandberg advarer mot kaos. Han advarer også sitt eget parti mot å gå for doble statsborgerskap.
Les mer om Norge og Stortinget.
«Er du mot bompenger, nå?
Per Sandberg (Frp) lot seg utfordre av Trygve Slagsvold Vedum (Sp) til politisk duell før Frp-landsmøtet. Det ble en knallhard konfrontasjon.
Fiskeriministeren vil rydde opp i fiskesmuglinga
Hittil i år har det blitt beslaglagt dobbelt so mykje fisk som i heile 2016. Fiskeriminister Per Sandberg forsøkjer no å ordne opp.
Per Sandberg snakker rett fra den nye levra
Vel, litt sharia i forvaltningen må da være greit?
Sandberg på Nord-Norge-tur for å overbevise om fiskeriforslag
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) reiser på en mini-turn til Nord-Norge for fortelle om hvordan landsdelen vil tjene på at pliktsystemet skrotes.
Les mer om Nord-Norge og Nord-Norge-tur.
Per Sandberg ble grillet om snøkrabbe
De folkevalgte i EU-parlamentet var harde i klypa da de spurte ut fiskeriminister Per Sandberg om hvorfor han nekter EU-fartøyer å fiske snøkrabbe i Norge.
Per Sandberg ble grillet om snøkrabbe
De folkevalgte i EU-parlamentet var harde i klypa da de spurte ut fiskeriminister Per Sandberg om hvorfor han nekter EU-fartøyer å fiske snøkrabbe i Norge.
Per Sandberg ble grillet om snøkrabbe
De folkevalgte i EU-parlamentet var harde i klypa da de spurte ut fiskeriminister Per Sandberg om hvorfor han nekter EU-fartøyer å fiske snøkrabbe i Norge.
Fikk torskehoder i posten
Forslaget om å avvikle pliktsystemet har ikke blitt mottatt med åpne armer flere steder i Nord-Norge. Fiskeriminister Per Sandberg har fått torskehoder tilsendt i posten, slik at han kan få kjenne og lukte på kystopprøret, skriver iFinnmark.
Les mer om Nord-Norge.
UDI: Uklar effekt av Ap-vedtaket
- Dette forslaget er i verste fall en oppmykning og i beste fall en saus med tåkeprat som ikke endrer noe som helst, sier innvandringsminister Per Sandberg (Frp).
Les mer om Ap-vedtaket og Per Sandberg.