Per sandberg

Klart for valgkampens tøffeste dobbeltduell

Sylvi Listhaug og Per Sandberg fra Fremskrittspartiet møter Trond Giske og Hadia Tajik fra Arbeiderpartiet i Underhuset klokken 19.

Per Sandberg møtte skepsis hos oppdrettstoppene

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) gir oppdrettsnæringen beskjed om å benytte mulighetene når regjeringens nye vekstregime innføres.
Sandberg vil ha ting på stell
Per Sandberg håper han får fortsette som fiskeriminister i minst to år til. Da skal ting være på stell i sjømatsektoren.
Per Sandberg landet på banen under en fotballcup for barn og unge
– Dette er ikke greit, sier turneringsleder i Urædd fotball som forsøkte å stoppe landingen.
Les mer om Urædd.

Fiskeriministeren til kamp mot fiskesmuglere

Fiskesmuglingen ut av landet har vært rekordhøy hittil i år. Nå lover fiskeriminister Per Sandberg (Frp) at skurkene skal tas.
Les mer om Per Sandberg.
Fiskeriministeren til krig mot fiskesmuglere
Fiskesmuglingen ut av landet har vært rekordhøy hittil i år. Nå lover fiskeriminister Per Sandberg (Frp) at skurkene skal tas.
Les mer om Per Sandberg.
Fiskeriministeren: – Vi kan aldeles ikke akseptere kjeltringer langs kysten vår
Fiskeriminister Per Sandberg ser rødt og lover å ta fiskesmuglerne, etter at Tollvesenet så langt i år har beslaglagt ni tonn ferdig filetert smuglerfisk på vei ut av landet. Det er over dobbelt så mye som samme tid i fjor.
Les mer om Tollvesenet.
«Kostrådsfornektere: Problematisk at enkeltstående forskere tar på seg rollen som kostholdsrådgivere
KRONIKK: «Fisk er sunt. Opplest og vedtatt, erklærte fiskeriminister Per Sandberg da regjeringen la fram sin nasjonale handlingsplan for bedre kosthold i Stavanger. Er det da nødvendig å forske på sammenhengen mellom inntak av sjømat og helse?
Les mer om Per Sandberg og Stavanger.
Svenske Per Sandberg (35) om de feilsendte e-postene: «Jeg fikk en guffen følelse
Man skulle jo tro at det bare er sånt som skjer på film. Men det skjedde meg. Her er min historie om hva som hendte da e-poster ment for fiskeriminister Per Sandberg havnet på min private Gmail.
Les mer om Gmail og Per Sandberg.
Lakselobbyist feilsendte eposter som skulle til Per Sandberg
Lakselobbyisten Frode Reppe ba fiskeriminister Per Sandberg og hans statssekretær Roy Angelvik om hjelp i hemmelige eposter.
Les mer om Per Sandberg og Roy Angelvik.
Hemmelige e-poster til Per Sandberg på avveie
Den mektige lakselobbyisten Frode Reppe ba i hemmelige e-poster om hjelp fra fiskeriminister Per Sandberg og hans statssekretær, Roy Angelvik.
Regjeringens gladsak
«Dette er gledelige nyheter på vei inn i sommeren, uttalte vikarierende innvandringsminister Per Sandberg i forbindelse med de siste ankomsttallene fra Utlendingsdirektoratet (UDI).
Nye rekrutteringskvoter
Fiskeridirektoratet vil snart lyse ut 15 nye rekrutteringskvoter til fiskeryrket. Fiskeriminister Per Sandberg mener at fremtidens sjømatnæring behøver kompetente unge fiskere. Derfor skal de nye kvotene lyses ut for 2018, en økning på 50 prosent fra de foregående årene.
Regjeringen vil forby ansiktsdekkende plagg i skolen
– Hører ikke hjemme i Norge, sier fungerende innvandrings- og integreringsminister Per Sandberg.
Les mer om Norge og Per Sandberg.
Vil forby nikab i barnehager og på skolen: - Hører ikke hjemme i norsk skole
Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) og fungerende innvandrings- og integreringsminister Per Sandberg (Frp) legger fram lovforslag om heldekkende ansiktsplagg.
Les mer om Per Sandberg.
Uventet champagne-motstand for Per Sandberg
Tre forsøk måtte til da fiskeriminister Per Sandberg (Frp) skulle døpe en båt i Oslo havn søndag ettermiddag.
Les mer om Oslo og Per Sandberg.
I beredskap mot tvangsekteskap
Innvandringsminister Per Sandberg understreker overfor NTB at norske kommuner og fylkeskommuner har ansvar for å forhindre tvangsekteskap og kjønnslemlestelse i sommer. – Skoleferien er høyrisikotid for innvandrerungdom som blir utsatt for kjønnslemlestelse eller tatt med til utlandet og tvangsgiftet eller utsatt for andre overgrep. Det er uhyre viktig at kommuner, fylkeskommuner og andre følger spesielt godt med på dette, sier konstituert integreringsminister Per Sandberg (Frp).
Les mer om NTB og Per Sandberg.
Til Japan for norsk sjømat
I slutten av juni reiser fiskeriminister Per Sandberg til Japan for å lære meir om den strategiske posisjonen norsk sjømat har i sjømatmarknaden. Det er over 30 år sidan den fyrste sjømatdelegasjonen reiste til Japan og norsk sjømat har hatt aukande status i Japan sidan den gong, melder Noregs sjømatråd.
Les mer om Japan og Per Sandberg.
FRP vil avvikle kommunistisk system
Fiskeripolitisk talsmann i Framstegspartiet, Oskar Grimstad, er misnøgd med at Per Sandberg sitt forslag om å fjerne pliktsystemet til trålarane fall, skriv Fiskeribladet. Han kallar dagens system det næraste vi kjem eit kommunistisk system, og ynskjer at saka vert teken opp att.
- Frykten for tannlegen er større enn å fjerne tannpinen
Fiskeriminister Per Sandberg trekker forslaget om å fjerne pliktsystemet for trålere, etter å ha lidd nederlag i Stortinget. - Jeg har knapt en fiskestang, så dette er ikke et nederlag for meg, men for hele kysten, sier Sandberg.
Les mer om Sandberg og Stortinget.
Sandberg trekker omstridt forslag – pliktsystemet består
Fiskeriminister Per Sandberg trekker forslaget om å oppheve pliktsystemet for torsketrålere. Av hensyn behov for forutsigbarhet har regjeringen kommet til at det er riktig å trekke meldingen, sier fiskeriminister Per Sandberg.
Les mer om Per Sandberg.
Trekker pliktmeldingen
Fiskeriminister Per Sandberg trekker det omdiskuterte forslaget om å fjerne pliktleveringssystemet for torsketrålerne, melder Nærings- og fiskeridepartementet i en pressemelding.
Les mer om Næringsog.
Sandberg gir opp omdiskutert fiske-forslag
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) trekker forslaget om å fjerne pliktleveringssystemet for torsketrålerne.
Dagsavisen: Sandberg gir opp omdiskutert fiske-forslag
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) trekker forslaget om å fjerne pliktleveringssystemet for torsketrålerne, skriver Dagsavisen.
Les mer om Dagsavisen.
Dagsavisen: Sandberg gir opp
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) trekker forslaget om å fjerne pliktleveringssystemet for torsketrålerne, skriver Dagsavisen. Etter at forslaget strandet i næringskomiteen, har Sandberg besluttet å trekke det, opplyser flere kilder til avisen. Trolig vil det skje i statsråd fredag, melder NTB.
Les mer om Dagsavisen, NTB og Sandberg.