Person

Det virkelige 22. juli-kortet

Vi kan ikke fortsette å passe oss for å sette de grusomme handlingene til n person i sammenheng med ideer som deles av flere.

Pågrepet etter innbrudd

Politiet har pågrepet en person etter innbrudd i en bedrift i Kongsgård All i Kristiansand i dag tidlig. Politiet leter etter enda en person, som trolig deltok i innbruddet.
Hund tatt vare på i Harstad
Samagata Harstad: Politiet har blitt kontaktet av en person som har tatt hånd om en hund. Skal være en hannhund, hvit, brun og sort med lang pels. Har et rosa halsbånd. Finner har lagt ut info på facebook gruppe for hunder i Harstad.
Les mer om Harstad.
Tidenes yngste sammenlagtvinner: - Han er en helt fantastisk person
Til tross for en tung dag i sporet ble Johannes Høsflot Klæbo den yngste mannen med sammenlagtseier i verdenscupen i langrenn. Sundby hyller personen Klæbo etter triumfen.
Les mer om Klæbo.

Ikkje alvorleg personskade

Det er ikkje alvorleg personskade på dei som var involvert i ulykka på Hjelset, opplyser politiet. Det var to bilar som var involvert. Det skal vere glatt på staden. Ein person er sendt til sjukehus og to andre til legevakta.
Les mer om Hjelset.
Trafikkulykke på Hjelset
Det har vore eit trafikkuhell i krysset i Sjekvik på Hjelset i Molde, melder politiet på Twitter. Naudetatane er på veg ti. Det skal vere trafikale problem på staden. Tre personar skal vere involverte i ulykka, ein person klager på smerter, ifølgje politiet.
Les mer om Hjelset, Molde, Sjekvik og Twitter.
Ulykke på E16 i Lunner
En person er kjørt til sykehus for sjekk etter det som betegnes som en singelulykke på E16 noen hundre meter vest for Roa.
Les mer om E16, Lunner og Roa.
Med ambulanse etter kollisjon
Politiet melder om en kollusjon mellom to personbiler i krysset Råttåsen. På Twitter melder de om ingen skader på personene, men at den ene klager på ryggsmerter. Senere skriver politet at n person er kjørt med ambulanse til nærmeste legekontor. Trafikken blir dirigert, men det er ikke snakk om store forsinkelser.
Les mer om Råttåsen.
Siktet etter slåssing
En mann er arrestert etter en slåsskamp på et gatekjøkken i Drammen natt til søndag. Da politiet kom fant de en mann som person blødde fra hodet, og var til tider bevisstløs. Den skadde ble hentet av ambulanse, men ble senere sendt hjem.
Les mer om Drammen.
Tre personer til sykehus etter front mot front-kollisjon i Harstad
En person er skadd som følge av ulykken i Sørvika natt til søndag. Det var i Sørvika i Harstad at front mot front-kollisjonen fant sted, etter en natt med glatt føre og vanskelige kjøreforhold. Ulykken skjedde i 04-tiden.
Les mer om Harstad og Sørvika.
Skadet i skuterulykke i Porsanger
En person er skadet i en skuterulykke i Olderfjord i Porsanger i Finnmark natt til søndag. Ambulanse, Sea King-helikopter og politi har rykket ut til stedet.
Tre til sykehus etter front mot front-kollisjon
Tre personer var involvert i en frontkollisjon i Harstad natt til søndag. En person er skadd. Ved 03-tiden natt til søndag kolliderte to biler front mot front i Sørvika i Harstad.
Les mer om Harstad og Sørvika.
Glemte pizza i ovnen på Heimdal
En person får oppfølging fra helsepersonell.
Les mer om Heimdal.
Nordmann i 40-årene siktet etter rekord-narkobeslag i Tromsø
Politiet har siktet nok en person etter at 66 kilo amfetamin ble beslaglagt på et hotell i Tromsø. Det opplyser Yngve Myrvoll, leder for etterretning, forebygging og etterforskning i Troms politidistrikt.
Les mer om Tromsø og Yngve Myrvoll.
Trafikkulykke på E6 i Levanger
En person skadd etter møte med elg ved Mule.
Les mer om Levanger og Mule.
Pasient hentet ut fra tråler i Barentshavet
En person som fikk hjerteproblemer på tråler i Barentshavet, er hentet ut. Orion og Sea King ivaretok oppdraget under krevende værforhold og langt fra land, skriver Hovedredningssentralen i Nord-Norge på Twitter.
Småtanker: Kjeder vi oss virkelig så lett? p Nasjonal norm for lærertetthet er en politisk bløff i morgendagens skole p Trygg barsel - også i fremtiden p Jeg vil gi deg en tak
Jeg liker å tro at jeg er en veldig tålmodig person. Så å vente 15 minutter på bussen uten å måtte ty til 4G på mobilen, går relativt greit for min del. Jeg er nok mest sannsynlig tom for data uansett.
Les mer om Jeg, Nasjonal og Trygg.
Dette hendte i natt
Slåssing etter stengetid. En gang etter stengetid for utestedene i Alta, fikk politiet inn melding om uro utenfor et av dem. En person ble pågrepet og satt i arrest.
Les mer om Alta.
Grimstad-brann med person i huset
Det har vært flere branner i natt. I Grimstad brant det i en enebolig. Agder-politiet skriver følgende: – En person har vært i huset. Personen skal ha fått i seg noe pulver fra brannslukkingsapparat, og måtte ta en helsesjekk. Senere ble det klart at personen ikke fikk skader.
Brann i enebolig - en person ikke gjort rede for
En person er ikke gjort rede for etter en brann i Søgne i Agder natt til lørdag. Klokken 03.32 fikk nødetatene melding om en brann i en enebolig i Søgne i Agder. Boligen var overtent da brannvesenet kom til stedet.
Les mer om Agder og Søgne.
Brann i enebolig – en person ikke gjort rede for
En person er ikke gjort rede for etter en brann i Søgne i Agder natt til lørdag.
Les mer om Agder og Søgne.
Min tidligere kollega ble veldig overrasket da hun hørte at jeg var muslim. Jeg brukte jo ikke hijab!
Etter at Havva Cukurkaya tok av seg hijaben sin, både som privat og offentlig person, har reaksjonene strømmet på. Min også. Cukurkayas valg, som symboliserende nok ble tatt på selveste kvinnedagen, må kunne anses som frigjørende.
Les mer om Havva Cukurkaya.
Omfattende leteaksjon i Oslo
Politi og frivillige leter etter en savnet person i området Lysejord i Oslo. Politiet bruker helikopter. Norske redningshunder melder om at 12 hunder er med i søket. Kunne ikke laste innhold, men du kan gå til twittermeldingen.
Les mer om Lysejord og Oslo.