Petter northug

Kunstekspert om Pushwagner: – Han var kunstens Petter Northug

Pushwagner fascinerte og interesserte publikum. Kunstekspert Gunnar Krogh-Hansen sier han etterlater seg rikelig med kunst for ettertiden.
Les mer om Petter Northug og Pushwagner.

– Det skal han ikke få lov til å gjøre under våre vinger

Arild Monsen er kritisk til Petter Northugs høydesamlinger de siste årene. Sprinttreneren blir svært skuffet om Northug skulle gå på en enda smell før neste sesong.
Les mer om Det og Northug.
- Det skal han ikke få lov til å gjøre under våre vinger
Arild Monsen er kritisk til Petter Northugs høydesamlinger de siste årene. Sprinttreneren blir svært skuffet om Northug skulle gå på en enda smell før neste sesong. Se presentasjonen av landslagene og intervjuet med Northug i videovinduet!
Les mer om Northug.
Samtalene fra bakrommet som skapte Northug-konflikten
Petter Northug ba i fjor Vidar Løfshus om å trekke seg. Hvorfor var kritikken fra Northug så spesielt sterk mot nettopp Løfshus? Og hvorfor har de nå bestemt seg for å samarbeide igjen? Nå letter Løfshus på sløret.

Løfshus hadde tøff alvorsprat med Northug om sosiale medier

HOLMENKOLLEN (VG) Petter Northug (32) har blitt stilt en rekke krav til før comebacket på landslaget. Skistjernen må levere treningsdagbok, ta telefonen og oppføre seg korrekt i sosiale medier.
Les mer om Northug.
Vil passe på at Northug ikke går på ny høydesmell
Sprintlandslagstrener Arild Monsen (56) vet akkurat hva som blir hans viktigste bidrag for å få Petter Northug (32) på rett kjøl igjen.
Les mer om Northug og Petter Northug.
Monsen vil bremse Northug i høyden
Sprintlandslagstrener Arild Monsen (56) vet akkurat hva som blir hans viktigste bidrag for å få Petter Northug (32) på rett kjøl igjen. - Vi har ikke råd til at han går på en høydesmell for tredje året på rad.
Les mer om Northug og Petter Northug.
Skiforbundet om Northugs Instagram-sprell: - Det som gjelder er folkeskikk
Petter Northug (32) har skapt mye oppstyr med sine innlegg i sosiale medier. Nå kommer en klar oppfordring til trønderen. HOLMENKOLLEN (Nettavisen): Petter Northug er tilbake på landslaget etter flere år utenfor.
Klæbo fikk sjokk av Northug-beskjed
HOLMENKOLLEN (VG) Johannes Høsflot Klæbo (21) sier han fikk litt sjokk da han fikk beskjed om at han skulle bli lagkamerat med Petter Northug (32).
Moldenser Arild Monsen blir ny Northug-trener
Høydeopphold har vært med på å spolere Petter Northugs sesong to år på rad. Nå er Arild Monsen trygg på at han unngår nok en «smell i høyden.
Northug er allerede verdensmester i kamelsvelging
Petter Northug har garantert svelget en flokk kameler før sitt landslagscomeback. Men ydmykheten kler ham.
Northug er allerede verdensmester i kamelsvelging
Petter Northug har garantert svelget en flokk kameler før sitt landslagscomeback. Men ydmykheten kler ham.
Northugs konfirmantleir
Etter fem års privat vandring er Petter Northug tilbake. Han så ut til å trives i selskapet. Anbefalte saker HOLMENKOLLEN (Dagsavisen): Det så nesten ut som en presentasjon av vårens konfirmanter.
Les mer om Petter Northug.
- Det har vært utfordrende
Vidar Løfshus innrømmer at det har vært vanskelig å kommunisere med Petter Northug.
Les mer om Petter Northug.
Slik har Northugs karrière vært utenfor landslaget
Drastisk nedgang i verdenscupseire etter at han forlot landslaget i 2013. HOLMENKOLLEN: Det var ingen tvil om hvem som var hovedpersonen da Petter Northug entret møterommet «Saga» til presentasjon av neste års langrennslandslag.
Les mer om Petter Northug og Saga.
Klæbo tror på Northug-effekt
Johannes Høsflot Klæbo (21) mener det er et pluss både for ham selv og resten av sprintlaget i langrenn at Petter Northug (32) blir ny lagkamerat. - Jeg tror det blir bra. Han virker motivert, og han er i bra slag om dagen.
Expressen-profil om Northug-nyheten: - En idiotisk avgjørelse
Svenske Tomas Pettersson hyller Norges Skiforbund for å ta Petter Northug (32) tilbake i landslagsvarmen, men stiller likevel spørsmål rundt om trønderen egentlig er kvalifisert.
Northug tilbake: Derfor gjør han landslags-comeback
Petter Northug presentert som en del av sprintlandslaget neste sesong. I dag ble det klart hvordan langrennslandslagene for 2018/19-sesongen ser ut. Det store samtaleemnet har lenge vært om Petter Northug er tilbake på landslaget.
Les mer om Petter Northug.
- Jeg vet ikke om han har overført penger til Vidar
Emil Iversen fleipet om Petter Northugs comeback på landslaget. Se presentasjonen av landslagene og intervjuet med Northug i videovinduet! Petter Northug var som ventet tilbake på sprintlandslaget etter fem år i selvpålagt eksil.
Les mer om Northug og Vidar.
Tro på ingen måte at Northug er tilbake
KOMMENTAR: Det er nå jobben starter, og det er slett ingen garanti for at 32-åringen vil lykkes. Det er tre år siden Petter Northug sist var verdens beste skiløper.
Les mer om Northug og Petter Northug.
Endelig er det noen voksne hjemme
HOLMENKOLLEN (VG) Petter Northug og Vidar Løfshus blir neppe bestevenner, selv om skikongen returnerer til landslaget. Men begge skal ha ros for for viljen til en fredelig sameksistens.
Turvoll Fossli skal dra nytte av Northug
For første gang skal Sondre Turvoll Fossli være på samme landslag som Petter Northug. Det ser sprinteren fra Hokksund fram til.
Northug tilbake på landslaget
Petter Northug (32) er tilbake på landslaget for første gang siden 2013. 32-åringen dropper privatsatsingen til fordel for en plass på sprintlandslaget. Oppland Arbeiderblad: - Det er en sann glede for meg å ha ham tilbake på laget.
Northug: - Jeg ser på dette som en artig utfordring der jeg står nå
Petter Northug (32) er tilbake på landslaget. Han bestemte seg for en retur for en måneds tid siden. Anbefalte saker 32-åringen dropper privatsatsingen til fordel for en plass på sprintlandslaget.
Northug tilbake: Derfor gjør han landslags-comeback
Tilbake etter fem år på privatlag. Se sendingen i vinduet øverst i saken. I dag blir det klart hvordan langrennslandslagene for 2018/19-sesongen ser ut. Det store samtaleemnet har lenge vært om Petter Northug er tilbake på landslaget.
Les mer om Petter Northug.