Pigg

Haldensere i Kulåssprinten: - Holdt nesten til finale

Petter Stokkeland og Marius Svendsby slo begge ut verdensstjerner under sin kvartfinale i Kulåssprinten. - Det var veldig gøy. En god opplevelse, og en kropp som var pigg.
Les mer om Kulåssprinten.

Bjørgen slått av svenskene i Falun

Marit Bjørgen måtte ta til takke med tredjedreplassen under verdenscupsprinten i Falun. En pigg Marit Bjørgen var Norges største favoritt under verdenscupsprinten i Falun.
Les mer om Falun og Marit Bjørgen.
Johansson beste nordmann
Robert Johansson ble beste nordmann under kvalfiseringen i Raw Air i Holmenkollen fredag. Han kom på andreplass bak Storfavoritt Kamil Stoch. Norge har seks hoppere blant de tolv beste. – Formen kjennes bra, føler meg pigg, sier Johansson.
Johansson beste nordmann
Robert Johansson ble beste nordmann under kvalfiseringen i Raw Air i Holmenkollen fredag. Han kom på andreplass bak Storfavoritt Kamil Stoch. Norge har seks hoppere blant de tolv beste. – Formen kjennes bra, føler meg pigg, sier Johansson.

Patrick (34) satser mot nytt OL. - Synes jeg ser pigg og rask ut

Patrick Thoresen har spilt 11 mesterskap for Norge. Det kan bli mange flere. Nå ser han mot OL om fire år.
Les mer om Norge.
Patrick (34) satser mot nytt OL. - Synes jeg ser pigg og rask ut
Patrick Thoresen har spilt 11 mesterskap for Norge. Det kan bli mange flere. Nå ser han mot OL om fire år. GANGNEUNG (Dagbladet): Patrick Thoresen var en sju spillere på det norske hockeylaget som spilte sitt tredje OL.
Les mer om Norge.
Tatt med tolv sommerdekk med pigg - må ut med 9000 kroner
Statens vegvesen Trøndelag påpeker at det er krav om vinterdekk.
Les mer om Trøndelag.
Pigg eller piggfritt – det kommer litt an på hvor du bor
Nybilen har piggdekk, det er kanskje ikke så lurt?
Vegvesenet stoppet lastebil med skrekk-felger
Statens vegvesen ble ikke imponert over pigg-pryden som møtte dem under kontroll av en lastebil tirsdag.
Northug på pallen: - Godt å plutselig være pigg
Calle Halfvarsson vant Toppidrettsveka sammenlagt etter lørdagens jaktstart, men Petter Northug stjal showet ved å gå seg opp til 3.-plass.
Lagerbäck om overraskelsen: – Bjørn har sett pigg ut på trening
Lars Lagerbäck vil bruke de to kommende kampene til å finne en stamme i laget.
Ingen piggdekkplater likevel?
Når Stavanger innfører piggdekkgebyr i høst, blir det ikke plater i veibanen som skiller pigg fra piggfritt. I hvert fall ikke i første omgang.
14 bøtelagt for kjøring med pigg
Salten-politiet har gjennomført kontroll av dekk i Bodø i ettermiddag. 14 biler kjørte med piggdekk og ble ilagt bøter på 1000 kroner hver. Bøtesatsene for piggdekk er 1000 kroner per kjøretøy.
Les mer om Bodø.
Pigg eller piggfritt
Nei – det er ikke de i Finnmark som er på piggdekk-toppen.
Les mer om Finnmark.
Sundby øker
Ustjugov har fått det tøft i motbakken samtidig som Sundby virker pigg igjen. Ved 9,7 kilometer ligger han nå hele 20,9 sekunder foran russeren.
Les mer om Sundby.
Setter opp farten
Sundby prøver å sette opp farten litt igjen. Virker fortsatt pigg og får noen få sekunder til Dyrhaug, Tønseth og Vylegzjanin. Turysjev er 38 sekunder bak nå - alene i mellom.
Les mer om Dyrhaug, Tønseth og Vylegzjanin.
Flugstad Østberg suveren
Ingvild Flugstad Østberg er suveren i det andre kvartfinaleheatet. Har luke til dei andre på oppløpet og kan roe ned før målstreken. Får med seg sveitsiske Laurien Van der Graaf til semifinalen. – Ingvild verkar veldig pigg, seier kommentator Jann Post.
Les mer om Graaf, Jann Post og Laurien Van.
– Dette blir VM for Petter
Petter Northugs trener, Stig Rune Kveen, mener Northug ikke snakker sant når han sier at han nå er sliten. – Det er bare spill for galleriet, sier Kveen. – Petter er pigg i dag og jeg tror de skal gå grisefort de som skal slå Petter i dag. Det er ti km skøyting, og det er som et VM for Petter, sier treneren.
To av tre kjører uten pigg
En oversikt fra Statens vegvesen viser at andelen som kjører med vinterdekk uten pigger steg med 10,9 prosentpoeng fra 2014 til 2015. Oversikten viser at nesten to av tre bilister i Kristiansand kjører piggfritt. Les mer.
Les mer om Kristiansand.
Holund starter bra
Holund ser pigg ut og leder med et drøyt sekund etter 3,2 km. Røthe ligger foreløpig på en tredjeplass. Dario Cologna starter sitt renn og er naturligvis en publikumsfavoritt i Davos.
Ser pigg ut
Petter Northug har sett mye mer utkjørt ut enn da han passerte målstreken i Bruksvallarna i dag. VM-kongen fra Falun så ikke spesielt sliten ut da han gikk ut av målsonen.
Les mer om Bruksvallarna og Falun.
Her er resultatene fra årets vinterdekktest
Nokian p tronen, i r igjen! Men hva er best? Pigg eller piggfritt? Igjen er det kjente dekkprodusenter som troner på toppen, Nokian er på topp i begge klasser, tett etterfulgt av Continental på piggdekkfronten, og Goodyear når det gjelder piggfrie. Det er piggdekket Nokian Hakkapeliitta 8 som er dekket som presterer best når veien er som vanskeligst, ifølge NAFs testpanel. Dekket har en bremselengde på 40,3 meter fra 50 kilometer i timen, som er 24 meter bedre en dekken som kommer på sisteplass i testen. Her er testresultatene for piggdekkene i testen: NAF skriver på sine sider at Nokian nok en gang viser seg fra sin beste side når underlaget
Bytyqi fikk Jonevret til å glise
En svært pigg Zymer Bytyqi sørget sammen med Jon Dadi Bödvarsson for at Sandefjord nok en gang måtte reise tomhendte hjem. Les om kampen på TV2.no!
Bytyqi fikk Jonevret til å glise i Stavanger
En svært pigg Zymer Bytyqi sørget sammen med Jon Dadi Bödvarsson for at Sandefjord nok en gang måtte reise tomhendte hjem.
Hurtigtoget Eriksen tilbake igjen
Uforlignelige Morten Eriksen dukket opp i den helhvite bortedrakten til Sola da halvtimen gjensto på Lassa i kveld. Han virket svært pigg, men ville ikke love flere kamper i høst.
Les mer om Lassa og Sola.