Plass

Bjerkeli Grøvdal skifter fokus for å øke medaljesjansene

Karoline Bjerkeli Grøvdal (27) sier valget om å gå for 3000 meter hinder er «litt kynisk. På vei mot EM og OL har en ukentlig rulleskiøkt fått plass i treningsprogrammet.

– Folk kommer til å bli skuffet over hvor lite «kjendiser det er

Kulturminister Linda Hofstad Helleland (H) mener det er på sin plass å hylle keramikere, musikere, designere og forfattere med en fest på regjeringens regning.
Les mer om Folk.
Finner Lagerbäck plass til Martin Ødegaard?
Landslagstropp presenteres.
Les mer om Martin Ødegaard.
Finner Lagerbäck en plass til Martin Ødegaard?
Landslagstropp presenteres.
Les mer om Martin Ødegaard.

Følg uttaket direkte: Lagerbäck fant ikke plass til Ødegaard

Se pressekonferansen direkte nå.
Les mer om Ødegaard.
Villarreal sparket treneren
Den spanske La Liga-klubben Villarreal har sparket treneren Fran Escriba (52). B-lagstrener Javi Calleja rykker opp som hovedtrener. Villarreal ligger på 14.-plass med sju poeng etter seks runder i serien.
Jeg håper det er plass til alle skeive
I arbeidet med «Jævla homo visste jeg at dette var en sårbar tematikk hvor det var viktig å tråkke riktig. Det jeg ikke visste, var at det er de tryggeste skeive som har de såreste tærne.
Les mer om Jævla.
Nå skal det bli liv i husene på Sverresborg
En egen bydel med gamle hus er på plass, men tomme hus skaper ingen aktivitet. Det ønsker museet å gjøre noe med.
Les mer om Sverresborg.
– Dieselavgift er ikke prioritet
Ifølge en faglig utredning må hele Oslo bli en egen avgiftssone også for lette dieselbiler for å oppfylle kravene til luftkvalitet. Byrådssekretær Daniel Rees sier byrådet prioriterer å få på plass en slik sone for tunge kjøretøy og gjennomføre de endringene i bomringen som allerede er vedtatt.
Les mer om Dieselavgift og Oslo.
Nå kan du se Netflix i toppkvalitet på Apples nye telefoner
HDR-støtte på plass, og den skiller seg fra Android-telefonene.
Helse Nord vil lønne ni direktører
Helse Nord skal snart ansette kommunikasjonsdirektør med en lønn på rundt 1,5 millioner kroner. Når den nye direktøren er på plass vil Helse Nord lønne til sammen ni direktører, mens Helse Vest til sammenligning lønner seks direktører.
Les mer om Helse Nord og Helse Vest.
TV 2 mot ny tv-avtale
En ny tv-avtale mellom staten og TV 2 kan være på plass i løpet av noen få måneder. Kanalen er den eneste som sendte inn søknad om å bli kommersiell allmennkringkaster.
Følg direkte: Rosenborg jakter poeng mot Lillestrøm
Lillestrøm ligger foreløpig på 10. plass på tabellen, men etter å ha slått Molde 3-0 i semifinalen i cupen, blir det ingen lett match for trønderne.
Les mer om Lillestrøm og Molde.
Tutta på 7.-plass i Spania
Med en 69-runde fire under par avanserte Suzann Pettersen til 7.-plass under europatourturneringen i golf i Malaga søndag. Marianne Skarpnord endte på 50.-plass. Madelene Stavnar ble nummer 54 og Tonje Daffinrud havnet på en 69.-plass.
Boasson Hagen falt av i Laksebakken
Edvald Boasson Hagen endet på rundt 20.plass under VM, fellesstart i Bergen. Boasson Hagen forsøkte å stikke med drøye 11 kilometer igjen, men fikk ingen luke og falt bak i spurten. – Det er utrolig surt når det er så nært, men vi gleder oss over sølvet til Kristoff, sier Boasson Hagen til NRK. Peter Sagan vant for tredje gang.
Edvald hang ikke med i spurten
Edvald Boasson Hagen endet på rundt 20.plass under VM, fellesstart menn elite i Bergen. Peter Sagan vant VM for tredje gang, Alexander Kristoff tok sølv.
Les mer om Alexander Kristoff og Bergen.
Svensk politi stålsetter seg for varslet nazidemonstrasjon: - Svært sannsynlig at nordmenn vil delta
Politiet i Göteborg bygger om politihusets garasje til arrestlokale med plass til 350.
Les mer om Göteborg.
RIB på grunn i Svolvær havn
En RIB har gått på grunn på en holme i Svolvær havn. Operasjonsleder Tom Ove Hammer ved Nordland politidistrikt sier til avisa Lofotposten at redningsselskapet er på plass og båten vil bli tatt av holmen når det blir flo i løpet av søndag ettermiddag.
Les mer om Lofotposten, Nordland og Svolvær.
I skyggen av pilotstreiken: Her er SAS' nye «forsøkslounge
Helt siden i fjor høst har Avinor og SAS jobbet intenst med å få på plass flyselskapets nye innenrikslounge. For første gang har selskapet tilknyttet seg partnere for å prøve ut nye tjenester.
Les mer om Avinor.
To transkjønnede elever ble kastet av skolebuss i USA
Bussjåføren forlangte at gutter og jenter skulle sitte på hver sin side av bussen. Transkjønnede var det ikke plass til.
Les mer om USA.
Klatret fra 51. til 25. plass
Madelene Stavnar (16) er tilbake etter skade, og har klatret opp fra 51. plass til 25. plass etter runde tre i hennes første turnering på over to måneder. Nøtterøy-jenta ligger an til en personlig bestenotering på Ladies European Tour, melder norskgolf.no. Tonje Daffinrud fra Tønsberg ligger på 57.-plass.
Les mer om Tønsberg.
Andersen hylles etter råsterk 7.-plass i VM
- Jeg kan bli verdensmester om to år, sier 19-åringen.
Strålende vær og eksemplarisk oppførsel oppsummerer lørdagen under sykkel-VM
BERGEN (NRK): Solen stråler, gradestokken nærmer seg 20 grader og til og med statsministeren er på plass. Bergenserne er ikke lei sykkel-VM riktig enda.
Nazister demonstrerte i Fredrikstad
Et titalls nazister demonstrert i dag i Fredrikstad sentrum, med tillatelse fra politiet. Nazistene startet markeringen i 12-tiden, og er fra «Den nordiske motstandsbevegelsen, melder VG. Neste uke har den samme organisasjonen varslet en stor demonstrasjon med rundt 1000 demonstranter i Göteborg. Der forbereder politiet seg ved å gjøre om garasjen i politihuset til en arrest med plass til 350 personer i 60 celler, skriver Aftonbladet.