Plass

Wetterhus tilbake på topp

Svenejenta Mari Wetterhus var fryktelig skuffet etter at hun ikke nådde sesongens store mål om å sikre seg en plass på laget til junior-VM i skiskyting.

Grøndal suste inn til 3. plass

Under årets Numedalsrally ble det knalltøff fight i klasse 2 hvor drammenseren, Anders Grøndal feide inn til 3. plass med tiden 54.01,4. NUMEDAL: Sammen med kartleser Roger Eilertsen ble det ikke topplassering på Grøndal lørdag.
Godt OL for Oslo og Akershus
Utøvere fra Oslo og Akershus høstet intet mindre enn 19 OL-medaljer, hvorav sju gull, sju sølv og fem bronse. Hadde fylkene vært et eget land ville de endt på 6. plass på medaljetabellen totalt, like foran Sverige. Totalt tok Norge 39 medaljer.
Les mer om Norge, OL-medaljer, Oslo og Sverige.
Trafikkulykke i Halsa
Tre bilar er involverte i ei trafikkulykke på E39 i Halsa. Politiet skriv på Twitter at det er meldt om personskade, men at omfanget er ukjent. Brannvesenet er på plass, medan dei andre naudetatane er på veg. Det er glatte vegar i området og redusert framkomst.
Les mer om E39, Halsa og Twitter.

Sjekk alt du kan bruke eddik til!

Med så mange bruksområder i huset, fortjener dette vidundermiddelet en spesiell plass i kjøkkenskapet.
Ingvild Flugstad Østberg nr. 4
Ingvild Flugstad Østberg fra Gjøvik gikk inn til 4. plass på 30 kilometer med skibytte på OLs siste dag i Sør-Korea. Hun ble slått på oppløpet av svenske Stina Nilsson(bildet).
Bjørgens knusende OL-farvel: En æresrunde i tre mil
Marit Bjørgen er tidenes vinter-olympier. Seksten år etter OL-debuten med 50. plass i Salt Lake City tok hun sitt åttende gull i sitt siste OL-renn.
Delegater fra Nord-Korea på plass
Høytstående delegater fra Nord-Korea er nå på plass i Pyeongchang for å få med seg avslutningsseremonien i dag. I følge nyhetsbyrået Yonhap skal genereal Kim Yong-chol ha ankommet. Hans besøk har ført til protester i Sør-Korea.
«Foppa» om mulig Zuccarello-overgang: - Han har noe å tilføre samtlige NHL-lag
Peter Forsberg tror en av hans tidligere klubber ville passet Mats Zuccarello perfekt. New York Rangers trøbler videre i NHL, og en plass i sluttspillet om Stanley Cup virker mer og mer usannsynlig.
Knuste regjerende mester: Likevel ikke sikret sluttspillplass
(Lørenskog–Stavanger Oilers 5-2) Lørenskog brukte 2 minutter og 19 sekunder på å senke Stavanger Oilers. Til tross for den viktige seieren er de ikke sikret plass i sluttspillet.
Ivanka Trump møtte Gull-Håvard: - De er jo litt imponert over nordmenn
Stjernemøte på skøytetribunen i OL. (Dagbladet): President Donald Trumps datter er i Sør-Korea og bivåner avslutningen av OL. Ivanka Trump har reist fra øvelse til øvelse og lørdag var hun på plass på skøytetribunen.
Les mer om Gull-Håvard og Sør-Korea.
Knuste regjerende mester: Likvel ikke sikret sluttspillplass
(Lørenskog–Stavanger Oilers 5-2) Lørenskog brukte 2 minutter og 19 sekunder på å senke Stavanger Oilers. Til tross for den viktige seieren er de ikke sikret plass i sluttspillet.
5. plass i Hovedlandsrennet
Even Thorvaldsen imponerte med en 5. plass på Hovedlansrennet da sprint sto på dagens program. Det er ikke bare de lokale juniorutøverne som presterer bra på nasjonale arenaer.
Kripos på plass i Finnmark: Politiet anser dobbeldødsfall som mistenkelig
Kripos er på plass i Nordkapp etter et par i 40-årene ble funnet døde i Gjesvær. IFINNMARK: Det forteller Svein Erik Jacobsen, operasjonsleder i Finnmark politidistrikt.
Bombegruppa på plass på Ålesund lufthamn
Eiin mystisk pakke har halde Ålesund luftham, Vigra stengd sidan klokka 15.00. Bombegruppa i politiet er no på plass for å finne ut om pakken er farleg.
Les mer om Vigra og Ålesund.
Bombegruppa på plass
Bombegruppa skal no undersøke pakken som har halde Ålesund lufthamn, Vigra stengd i fleire timar. Pakken har ukjendt innhald, og det er årsaka til at flyplassen er evakuert og stengd. Pakken var surra med teip og plastfolie. Ingen har meldt at dei saknar pakken.
Les mer om Vigra og Ålesund.
Liverpool skjøt seg til andreplass
Liverpool - West Ham 4-1). Liverpool spilte festfotball på hjemmebane og er nå oppe på 2. plass i Premier League. Anbefalte saker Av Jørn Henriksen Skjærpe West Ham hadde lite å stille opp med borte mot Liverpool på Anfield.
Politiet anser dobbeldødsfall som mistenkelig
Kripos er på plass i Nordkapp etter et par i 40-årene ble funnet døde i Gjesvær.
Les mer om Gjesvær og Nordkapp.
Finnmark: Ektepar funnet døde i hjemmet sitt
Kripos er på plass i Nordkapp etter et par i 40-årene ble funnet døde i Gjesvær. Det forteller Svein Erik Jacobsen, operasjonsleder i Finnmark politidistrikt.
Bobbegruppa på plass
Bombegruppa skal no undersøke pakken som har halde Ålesund lufthamn, Vigra stengd i fleire timar. Pakken har ukjendt innhald, og det er årsaka til at flyplassen er evakuert og stengd. Pakken var surra med teip og plastfolie. Ingen har meldt at dei saknar pakken.
Les mer om Vigra og Ålesund.
Bombegruppa til Vigra
Bombegruppa skal vere på plass på Vigra klokka 18.45. Dei skal like etterpå avgjere kva som skal gjerast med den mystiske pakken som har halde flyplassen på Vigra stengd i fleire timar.
Les mer om Vigra.
Danske vant vårklassiker
Michael Valgren Andersen overrasket med seier i Omloop Het Nieuwsblad. Amund Grøndahl Jansen ble beste norske på 19.-plass.
Supersigneringen sprudlet igjen da Liverpool klatret til 2. plass
Mohamed Salah har vært en åpenbaring i Liverpool, som fortsetter storspillet.
Les mer om Liverpool.
Danske vant vårklassiker
Michael Valgren Andersen overrasket med seier i Omloop Het Nieuwsblad. Amund Grøndahl Jansen ble beste norske på 19.-plass. Truls Korsæth ble nummer 94, mens både Edvald Boasson Hagen og Daniel Hoelgaard brøt sesongens første klassiker, ifølge NTB.
Vet ikke hvor tanten skal bo den neste måneden: – Skaper mye usikkerhet
Margrethe Jahr har fått tilbud om plass i omsorgsbolig. Familien er bekymret for om hun må bo hjemme i det gamle huset i mellomtiden.