Plass

Uten motkandidat er veien åpen for Hagen

Frps stemmer alene kan være nok til å sikre Carl I. Hagen en plass i Nobelkomiteen. Opposisjonen har ikke bestemt seg for om det vil bli fremmet en motkandidat.
Les mer om Carl I, Hagen og Nobelkomiteen.

Moss vil ta imot flere flyktninger

Moss bør bosette inntil 35 flyktninger i kommunen neste år, det går flertallet i formannskapet inn for. Minst en plass bør settes av til en enslig mindreårig asylsøker. Bystyret avgjør saken 11. desember.
Oppdalsskifer skal ramme inn Nasjonalmuseet
24 000 kvadratmeter med naturstein fra Drivdalen litt sør for Oppdal i Sør-Trøndelag løftes nå – bokstavelig talt – på plass for å kle Norges dyreste og største kulturbygg.
Norsk næringsliv på ti-på-topp-lista i talentutvikling
Norge er sjuende best i verden til å tiltrekke seg og holde på talentene i næringslivet. Best er Sveits, med Danmark på andre plass. Men vi slår Sverige.
Les mer om Danmark og Sverige.

Norsk næringsliv på ti-på-topp-listen i talentutvikling

Norge er syvende best i verden til å tiltrekke seg og holde på talentene i næringslivet. Best er Sveits, med Danmark på andre plass. Men vi slår Sverige.
Les mer om Danmark og Sverige.
Ambulansehelikopter på plass
Ambulansehelikopter på plass
Steinmeier ber tyske partier prøve på nytt
Tysklands president Frank-Walter Steinmeier ber landets partier prøve på nytt å få på plass en regjering slik at det ikke blir nødvendig med nyvalg.
Frp risikerer å miste Nobel-plass
Frp skal de neste dagene diskutere hva de gjør hvis det fremmes en motkandidat i stortingssalen til Carl I. Hagen.
Les mer om Carl I.
Risikerer å miste Nobel-plass
Frp skal de neste dagene diskutere hva de gjør hvis det fremmes en motkandidat i stortingssalen til Carl I. Hagen.
Les mer om Carl I.
Stor skepsis til Hagen før skjebnemøte
Mandag møttes Stortingets presidentskap og partienes parlamentariske ledere, i et forsøk på å løse det betente spørsmålet om Carl I. Hagen (Frp) skal få plass i nobelkomiteen.
Les mer om Carl I og Hagen.
Denne stasjonsvognen har satt en spesiell rekord
Nei, det handler ikke om plass og fornuft!
Tirsdag morgen er fartshumpen på plass
Vegvesenet setter opp en ny fartshump ved avkjørselen fra Ullandhaug i Stavanger. Målet er å sikre anleggsarbeiderne som jobber med Ryfast-prosjektet.
Sølv til Halvorsen
Andreas Halvorsen fra Larvik leverte sin beste turnering som proffspiller i golf da han ble nummer to i Open de Argentina i helga. Han ligger nå på 30. plass på den sør-amerikanske PGA-touren med 152 000 innspilte kroner.
Les mer om Argentina, Halvorsen, Larvik og Open.
Tar jafs av nok en forbrukslånsbank
Investor Torstein Tvenge har lagt 46 millioner kroner på bordet for en plass som 12. største aksjonær i Stein Erik Hagens Komplett Bank.
Gratis buss for barn og unge
Et gratis minibusstilbud for barn og unge bør på plass i Fredrikstad. Det mener daglig leder i Fredrikstad Idrettsråd, Svein Femtehjell. Han frykter at barn og unge blir taperne når bomringene settes i drift neste år fordi det blir for dyrt å komme til fritidsaktiviteter.
Nytt redningshelikopter på plass i Norge for testing
Ett av de nye redningshelikoptrene Norge har bestilt, er på plass på Sola for å starte testingen før det settes i drift neste år.
Les mer om Norge og Sola.
Suzann Pettersen sprakk
Suzann Pettersen var i delt ledelse før siste runde, men hang ikke med på rivalenes birdiefest, og falt til 11.-plass i LPGA-tourfinalen. Tutta kjempet om sin første seier på LPGA-touren på godt over to år, men to birdier var ikke godt nok. Hun måtte nøye seg med å gå sisterunden i Florida på par.
Les mer om Florida.
Godset vant over Brann
Strømsgodset har vunnet 2-1 over Brann på Marienlyst Stadion. Godset beholder dermed sin 4. plass i eliteserien og har håp om Europaliga-kvalik neste år.
Klar for Toppserien neste år
I Nordlandshallen i kveld møtte Grand Urædd til kamp. Resultatet endte 3–0. Dermed er Grand sikret plass i Toppserien også i 2018. – Dette har mye å si for fremtida til damefotballen i Bodø, sier kaptein Tine Engan til NRK.
Japansk sensasjonsseier da Tande ble nummer fem
De norske hopperne klarte ikke å følge opp lørdagens laghoppseier. Daniel-Andr Tande klatret til 5.-plass og ble beste nordmann etter en skuffende 1. omgang.
Les mer om Tande.
Japansk sensasjonsseier da Tande ble nummer fem
De norske hopperne klarte ikke å følge opp lørdagens laghoppseier. Daniel-Andr Tande klatret til 5.-plass og ble beste nordmann etter en skuffende 1. omgang.
Les mer om Tande.
5. plass for Tande
Daniel-Andr Tande ble beste nordmann i Wisla med en 5. plass. Japanske Junshiro Kobayashi tok seieren. Kamil Stock fra Polen kom på 2. plass.
Les mer om Polen, Tande og Wisla.
Japansk sjokkseier da Tande ble beste norske
Daniel Andr Tande ble beste norske på 5.plass da japanske Junshiro Kobayashi overraskende vant årets første individuelle verdenscuprenn.
Les mer om Junshiro Kobayashi og Tande.
Sven Kramer vant
Nederlenderen vant dagens 10 000 meter etter en hard kamp mot Ted-Jan Bloemen. Sverre Lunde Pedersen fikk ny personlig rekord med tiden 13.02.42, men endte på 6.- plass.
Les mer om Ted-Jan Bloemen.
Ranheim nærmere Eliteserien
Ranheim slo Mjøndalen, og skal nå møte laget som havner på 14. plass i Eliteserien.
Les mer om Eliteserien og Mjøndalen.