Plassen

OL-plassen til Krogh i fare: – Han lever under press nå

Stafetthelten fra Lahti, Finn-Hågen Krogh (27), har plutselig enormt press på seg, for å få gå n eneste OL-distanse. Men han får en ny sjanse allerede kommende helg.

Haga på andreplass

Ragnhild Haga fra Nannestad tok 2.-plassen på 10-kilometeren i langrennsverdenscupen i Davos i dag. 26-åringen endte 5,9 sekunder bak Ingvild Flugstad Østberg, og 2 sekunder foran finske Krista Pärmäkoski, takket være en fenomenal avslutning.
Bøkko på 12.-plass
Håvard Bøkko gjekk inn til ein 12.-plass på 1500 meteren i verdscupen i Salt Lake City natt til søndag. Hallingdølen gjekk på 1.43,99, i løpet som blei vunne på verdsrekord av russiske Denis Juskov. Veslesyster Hege Bøkko tok 14.-plassen på 500 meteren med tida 37,92.
Les mer om Salt Lake City.
Norge på 6. plass i innebandy-VM
Norge møtte vertsnasjon Slovakia til kamp om 5.-plassen i VM. Der ble de slovenske kvinnene for sterke og vant 7–4 etter hard kamp fra de norske jentene. Norge ledet 3–1 til første periode, før hjemmelaget snudde kampen. VM-finalen spilles lørdag.
Les mer om Slovakia.

Ingen plass i Nobelkomiteen for Carl I. Hagen

Berit Reiss Andersen (Ap) fikk den ene faste plassen som var til votering i Nobelkomiteen. Dermed er det avklart at det ikke blir noen plass for Carl I. Hagen.
Les mer om Carl I og Nobelkomiteen.
Endelig punktum for Carl I. Hagens nobeldrøm
Berit Reiss Andersen (Ap) fikk den ene faste plassen som var til votering i Nobelkomiteen. Dermed er det avklart at det ikke blir noen plass for Carl I. Hagen.
Les mer om Carl I og Nobelkomiteen.
Punktum for Carl I. Hagens nobeldrøm
Berit Reiss Andersen (Ap) fikk den ene faste plassen som var til votering i Nobelkomiteen. Dermed er det avklart at det ikke blir noen plass for Carl I. Hagen.
Les mer om Carl I og Nobelkomiteen.
Senator Al Franken trekker seg etter anklager om seksuell trakassering
Den demokratiske senatoren Al Franken trekker seg etter anklager om seksuelle trakasseringer fra flere kvinner. Hvem som overtar plassen i Senatet, er uvisst.
Les mer om Al Franken og Senatet.
Krever svar om boplass
Rådmannen og ordføreren i Fredrikstad må svare på spørsmål om romleiren i morgendagens bystyremøte. Det skriver Fredriksstad blad. Fremskrittpartiets Anita Vik krever blant annet svar på hva leiren koster kommunen i året. Et 20-talls mennesker bor på plassen i dag.
Les mer om Fredriksstad og Fredrikstad.
Bjørn Maaseide: – Fantastisk hvis nye investorer vil satse på Viking
Bjørn Maaseide, Vikings femte største aksjonær, er opptatt av en ting: Å gjøre Viking best mulig konkurransedyktig for å gjenerobre plassen i eliteserien.
Les mer om Viking.
Kan miste plassen til Clemet
Uansett utfall i valgkomiteen vil Frp fremme Carl I. Hagen når nye medlemmer av Nobelkomiteen velges fredag. Men flertallet vil sørge for at Frps plass står tom, og første vara Kristin Clemet møter.
Ranheim fikk ny sponsor et kvarter etter opprykket
Ranheim håper å hente inn en fersk sponsormillion etter at plassen i Eliteserien ble sikret.
Les mer om Eliteserien.
Kan innta tabelltoppen
Med seier over Kolstad søndag kveld kan ØIF Arendal ta over 1.plassen på tabellen. Arendalittene ligger to poeng bak Halden før kveldens kamp i Sør Amfi.
Les mer om Halden, Kolstad og Sør Amfi.
Trippelt norsk i kombinert
Espen Andersen gikk ut 18 sekunder før nestemann, men lot ingen nærme seg, og vant overlegent på Lillehammer. I gruppa bak spurtet Jan Schmid inn til 2. plass, mens Jørgen Graabak tok 3.-plassen.
Nordmennene fikk svenskebank
Verdenscupleder Charlotte Kalla var sterkest på kvinnenes 15-kilometer med skibytte på Lillehammer. Heidi Weng ble nummer to. Ragnhild Haga tok den siste plassen på pallen.
Les mer om Lillehammer.
Aukland om Northugs prologfiasko: – Vi får ingen svar
LILLEHAMMER (NRK): Langrennseksperten mener Petter Northug endte med verst tenkelig resultat da han røk ut i prologen - fordi det ikke forteller noe. Likevel står OL-plassen på spill.
Les mer om OL-plassen og Petter Northug.
Årets arrangør i 1. divisjon
Norges Fotballforbund har kåret Start til årets arrangør i 1. divisjon. I tillegg fikk Jerv 2.-plassen. Det melder NFF på sine nettsider.
Les mer om Jerv, NFF og Start.
«Vi har reist oss i ekstase på kommentatorplassene. I begeistringen feier jeg ned papirene til en meksikansk kommentator på plassen bak meg og får et olmt blikk i retur.
Lars Tjærnås kommenterte Norges kamp mot Brasil i 1998. Her er hans historie fra kommentatorplassen han delte med Arne Scheie.
Les mer om Arne Scheie og Brasil.
SV vil gjøre Nobelkomiteen fri for politiske veteraner
SVs kandidat til plassen som andre vara i Nobelkomiteen har doktorgrad i psykologi, lang fartstid som PRIO-forsker og er ekspert på seksualisert vold i krig.
Les mer om Nobelkomiteen.
Solemdal etter 2. plassen: – Er jo helt vilt
ÖSTERSUND/OSLO (VG) Skiskytter Synnøve Solemdal (28) endte på pallen i verdenscupen for første gang siden januar 2014. Da spilte det liten rolle at Nadezjda Skardino (32) var 2,9 sekunder foran.
Les mer om Nadezjda Skardino.
Her fjernes nok en busslomme
Vegvesenet mener busslommer er gammeldags. Nå vil de at busser skal stoppe midt i veien for å ikke miste plassen sin i køen.
«Kjører hele kvelden, ta kontakt for en hyggelig tur, plass til 4
STAVANGER: Er det lovlig kompiskjøring eller ulovlig piratkjøring som foregår på p-plassen ved Posten? Natt til søndag kjører biler ut og inn. Feststemte ungdommer knakker på bilrutene og vil bli kjørt hjem.
Les mer om Posten.
Molde kjempet seg tilbake og beholdt sølvet
Molde tar sølvet etter en nervepirrende kamp mot Sarpsborg, mens Strømsgodset ender på den sure 4. plassen.
Les mer om Sarpsborg og Strømsgodset.
Direkte: Sogndal scorer tre mål på seks minutter
Et mirakel må til for at Aalesund holder plassen.
Les mer om Aalesund.