Pleiehjem

Trump latterliggjorde partikollega: - Synd at Det hvite hus har blitt et pleiehjem

Ordkrig mellom Donald Trump og senator Bob Corker.
Les mer om Bob Corker, Det og Donald Trump.

Får ikke komme på sykehjem

82-åringen som er dømt for å ha skutt kona si i Sarpsborg får ikke komme på pleiehjem. Det har Sarpsborg kommune avgjort. Mannen har søkt pleieplass fordi soningen etter sigende har påført ham flere plager. Kommunen mener omsorgstilbudet i fengsel er bra nok. Advokat Harald Otterstad sier vedtaket blir klaget inn til fylkesmannen.
Les mer om Sarpsborg.
Politiet etterforsker åtte dødsfall ved pleiehjem i orkanrammede Florida
Dødsfallene skyldes trolig varmen.
Les mer om Florida.
Åtte døde ved pleiehjem i orkanrammede Florida
Amerikansk politi etterforsker åtte dødsfall ved et overopphetet pleiehjem som mistet strømmen etter ekstremværet Irma i delstaten Florida.
Les mer om Florida og Irma.

Seks døde ved pleiehjem i orkanrammede Florida

Amerikansk politi etterforsker seks dødsfall ved et overopphetet pleiehjem som mistet strømmen etter ekstremværet Irma i delstaten Florida.
Les mer om Florida og Irma.
Orkanen Irma: Seks døde på pleiehjem uten strøm i Flordia
Politiet tror at seks døde på et pleiehjem i Florida etter et strømbrudd forårsaket av orkanen Irma.
Les mer om Flordia, Florida og Irma.
Ønsker seg studenter på sykehjem
Ordføreren i Fredrikstad sier de gjerne vil være pilotkommune for studenter på pleiehjem. Ap-nestleder Hadia Tajik sa i går at partiet vil la studenter bo billig i tilknytning til eldreboliger, mot at de bruker noe av fritiden sin på de eldre. Ap-ordfører Jon-Ivar Nygård sier dt ville vært en vinn-vinn-situasjon.
Les mer om Fredrikstad.
Mangler hjertestartere
Flere syke- og pleiehjem i Vestoppland mangler hjertestartere. Det viser en spørreundersøkelse oa.no har gjort. Kun fem av 17 eldresentre har hjertestartere. Flere av sentrene ligger nær ambulansetjenesten og mener derfor behovet er mindre.
Les mer om Vestoppland.
Sykepleier dømt for drap
Den tidligere sykepleieren Elizabeth Wettlaufer er dømt til fengsel på livstid for å ha drept åtte personer hun hadde ansvaret for på pleiehjem i Ontario i Canada.
Oddbjørn (82) er dømt for drap på kona: - Er i ferd med å visne og dø på cella
82-åringen, som har over 10 år igjen av straffen for drapet på kona, ønsker overflytting til pleiehjem.
90-åring fikk ikke plass på pleiehjem – tok sitt eget liv
Svensk pensjonist orket ikke å vente mer på hjelp fra kommunen, og tok sitt eget liv. Nå varsler kommunen en full gjennomgang av saken.
«'Allo 'Allo!-stjerne (75) død
Gordon Kaye, best kjent fra BBC-serien «'Allo 'Allo!, er død. Den britiske skuespilleren ble 75 år gammel.Kaye døde på et pleiehjem mandag morgen.
– Det som skjer er umenneskelig og uverdig
Advokat Harald Otterstad har bedt om at den 81 år gamle mannen som er dømt for drap på sin egen kone overføres til pleiehjem.
Les mer om Det.
Ekssoldat pågrepet etter drap på fransk pleiehjem
En 47 år gammel tidligere soldat er pågrepet av fransk politi, mistenkt for å ha stått bak drapet på en kvinnelig ansatt ved et pleiehjem for misjonærer i går kveld.
Ekssoldat pågrepet etter drap på fransk pleiehjem for misjonærer
Mistenkt for å ha stått bak drapet på en kvinnelig ansatt ved et pleiehjem for misjonærer.
Kvinne knivdrept i angrep mot pleiehjem i Frankrike
Montferrier-sur-Lez (NTB-AFP): En bevæpnet mann har stormet et hjem for pensjonerte misjonærer sør i Frankrike og tatt livet av en kvinne, sier etterforskningskilder.
Les mer om Frankrike.
Kvinne drept i angrep i pleiehjem i Frankrike
Montferrier-sur-Lez (NTB-AFP): En bevæpnet mann har stormet et hjem for pensjonerte misjonærer sør i Frankrike og tatt livet av en kvinne, sier etterforskningskilder.
Les mer om Frankrike.
Minst en død i angrep i hjem for munker i Frankrike
Paris (NTB-AFP): Minst en person er død etter at en maskert og bevæpnet mann stormet et pleiehjem for 70 pensjonerte munker sør i Frankrike, sier kilder nær etterforskningen til nyhetsbyrået AFP.
Les mer om AFP og Frankrike.
Studie: – Tranebærkapsler hjelper ikke mot urinveisplager
Et gammel, folkelig råd mot urinveisinfeksjon har ingen effekt, konkluderer en ny studie. Amerikanske forskerne har testet ut effekten av tranebærkapsler på beboerne på pleiehjem.
Minst 15 knivdrept på pleiehjem for funksjonshemmede
Massakre i Japan. En 20 år gammel mann er pågrepet.
Les mer om Japan.
Minst 19 knivdrept på pleiehjem for funksjonshemmede
Massakre i Japan. En 20 år gammel mann er pågrepet.
Les mer om Japan.
Minst 15 knivdrept på pleiehjem i Japan
45 skadet etter angrep på handikappede.
Les mer om Japan.
Da de gamle var eldst
De nektet å flytte ut av rivningsklare hus. De var i arbeid til de var over 80. De var pasientvenner på sykehus og pleiehjem. De gikk i 1. mai-tog i sine beste undikker. De gamle bergenserne var nokke for seg sjøl!
Til lege etter å ha truet ansatte
En mann i 90-åra ble hentet med ambulanse etter at han hentet en kniv i leiligheten sin på et pleiehjem i Moss. Ifølge politiets skal han ha blitt sint for noe, og truet de ansatte med kniven. Det blir oppretta en sak på det, men operasjonsleder Raymond Bergli vet ennå ikke om det blir snakk om å ta ut noen siktelse.
Les mer om Raymond Bergli.
Omstridt sykehjemssak utsatt
Et enstemmig kommunestyre i Fauske vedtok i dag at saka om Sagatun utsettes til etter valget. Det var Jørn Stene fra Felleslista i Fauske som foreslo at saka skulle utsettes. Striden om Sagatun handler om det skal tas i bruk som pleiehjem, eller bygges om til fem omsorgsboliger.