Politiet

Fratatt førerkortet etter kollisjon

Politiet har beslaglagt førerkortet til mannen i 20-årene som forårsaket kollisjonen i Syrbekkveien i Tønsberg. Kollisjonen skjedde da mannens bil kom over i feil kjørefelt.
Les mer om Syrbekkveien og Tønsberg.

Jente (15) stoppet bil for hjelp etter voldtekt – så ble hun voldtatt igjen

Politiet har satt i gang en omfattende etterforskning etter to voldtekter.
Person knivstukket i Trondheim
Politiet søker etter gjerningsmann.
Les mer om Trondheim.
En mann pågrepet etter knivstikking i Ila
Politiet leter etter to menn i midten av 50 – og 40-årene etter at en mann i 40-årene er knivstukket.
Les mer om Ila.

Knivstikking i Trondheim

En mann i midten av 40-årene er knivstukket på en adresse i Trondheim torsdag kveld. Politiet jakter etter to menn de mistenker for å stå bak knivstikkingen, som skjedde innendørs.
Les mer om Trondheim.
Person knivstukket i Ila
Politiet søker etter gjerningsmann.
Les mer om Ila.
Føreren hevder han fikk skrens
Den mannlige føreren av bilen som kjørte inn i et tre ved Wilbergjordet hevder at han fikk skrens på bilen før ulykken. Ifølge politiet blir mannen fratatt førerkortet og han anmeldes for uaktsom kjøring.
Les mer om Wilbergjordet.
Bil stjålet på Tynset
På Tynset ble en bil stjålet med nøklene i utenfor Rema 1000 ved 17-tiden i dag. Bilen er grå og av merket SsangYong Korando med registreringsnummer HF23578. Observasjoner meldes til politiet på 02800.
Les mer om Rema, SsangYong Korando og Tynset.
Fem personer til legesjekk
Fem personer er sendt til sjekk hos lege etter trafikkulykken i Ulaveien i Tjodalyng der tre biler var involvert. Ifølge politiet dreide ulykken seg om en kjedekollisjon.
Les mer om Tjodalyng og Ulaveien.
Rykket til barnevernsinstitusjon
Politiet rykket i kveld ut til en barnevernsinstitusjon i Øvre Eiker, etter en hendelse som involverte en kniv. Ingen er skadet, og politiet har kontroll på stedet.
Les mer om Øvre Eiker.
Politiet: – Gjør ikke gata mer utrygg for publikum
I løpet av en drøy time torsdag morgen ble to personer skutt i Oslo.
Les mer om Oslo.
Fengslingskjennelse kommer fredag
Politiet har bedt om to ukers varetektsfengsling med brev- og besøksforbud for den siktede 15-åringen, etter knivstikkingen på Sørlandssenteret onsdag. – Vi forventer at kjennelsen vil komme i løpet av fredag formiddag, opplyser Agder politidistrikt.
Les mer om Agder og Sørlandssenteret.
15-åring erkjenner ikke straffskyld etter knivstikking i Kristiansand
Politiet har bedt om to ukers varetekt for 15-åringen som er siktet for drap og drapsforsøk etter knivstikkingen i Kristiansand. Hun erkjenner ikke straffskyld.
Les mer om Kristiansand.
Trafikkulykke i Fredrikstad
En bil har kjørt inn i et tre på fylkesvei 109 ved Wilbergjordet i Fredrikstad, melder politiet på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet.
I feil kjørefelt
Trafikkulykken i Syrbekkveien i Tønsberg skjedde fordi en bil kom over i feil kjørefelt, melder politiet. Syrbekkveien er stengt i begge retninger inntil bilberging er foretatt. Ifølge politiet er det trolig ikke personskader.
Les mer om Syrbekkveien og Tønsberg.
Sendt til sykehus for sjekk
Sjåføren av bilen som havnet på taket ved innkjøringen til Evens flyplass er sendt til sykehuset i Harstad for sjekk. Politiet melder at vedkommende var våken og oppegående etter hendelsen.
Les mer om Harstad.
Trafikkulykke i Tjodalyng
Nødetatene er på vei til Ulaveien etter melding om en trafikkulykke der tre biler er involvert. Ifølge politiet skal det være store materielle skader på bilene.
Les mer om Tjodalyng og Ulaveien.
Pågrepet etter hundesøk
En mann i 20-årene er pågrepet etter et hundesøk i Røyken. Mannen stakk fra politiet i bil, Han var ruset, hadde ikke førerkort og hadde narkotika på seg.
Les mer om Han og Røyken.
Politiet søker vitner til voldshendelse i Bergen
Bergenspolitiet søker personer som var vitne til at en 27 år gammel mann ble slått bevisstløs i nærheten av den populære pølsekiosken Trekroneren fredag.
Les mer om Bergen og Trekroneren.
Drapssiktet 15-åring erkjenner ikke straffskyld
KRISTIANSAND/OSLO (VG) Politiet har begjært to uker varetektsfengsling for den 15 år gamle jenta som er siktet for drap og drapsforsøk.
Kjennelsen kommer fredag
Politiet har bedt om to ukes varetektsfengsling med brev- og besøksforbud for den siktede 15-åringen, etter knivstikkingen på Sørlandssenteret onsdag. – Vi forventer at kjennelsen vil komme i løpet av fredag formiddag, opplyser Agder politidistrikt.
Les mer om Agder og Sørlandssenteret.
Lothepus avslører: Stakk av fra politiet etter lovbrudd
Halden (TV 2): – De tok meg aldri, sier Farmen kjendis-vinneren.
Les mer om Farmen.
Påkjørt elg på Nelaug
Politiet har fått melding om en påkjørt elg på Nelaug. Vildtnemda er kontaktet og håndterer saken videre.
Les mer om Nelaug.
Trafikkuhell ved Evenes flyplass
Politiet melder om et trafikkuhell ved Cirkel K ved innkjøringen til Evenes flyplass. En bil ligger på taket, uvisst om personskade. Nødetatene er på tur til stedet.
Les mer om Cirkel K.
Bil av veien
En bil kjørt av veien på E39 ved Trædal i Vigeland. Det er ikke meldt om personskade. Mindre traffikale problemer på stedet, politiet dirigerer.
Les mer om E39, Trædal og Vigeland.