Politiet

Kjørte i 109 km/t med promille

Mannen blåste inn over n i promille og tatt i nesten 30 kilometer over fartsgrensen. Politiet pågrep mannen ved Oppdal fergekai søndag ettermiddag.
Les mer om Oppdal.

Dement mann savnet siden kl. 13

Politiet ber om hjelp fra publikum for å finne en dement mann (82) som ble borte fra hjemmet sitt i Trondheim ca. kl. 13.
Les mer om Trondheim.
Lik funnet i koffert ved havna i Rimini
En koffert med liket av en asiatisk kvinne er funnet ved havna i den italienske turistbyen Rimini. Politiet tror det dreier seg om en kinesisk kvinne.
Les mer om Rimini.
Død mann i Kristiansund obduseres mandag
Mannen som ble funnet død ved flyplassen i Kristiansund lørdag, skal obduseres mandag. Politiet jobber med å fastslå identitet og varsle pårørende.
Les mer om Kristiansund.

Sammenstøt i Gleflågtunnelen

Politiet fikk melding søndag om et trafikkuhell i Gleflågtunnelen i Sørfold.
Les mer om Gleflågtunnelen og Sørfold.
Ras ved skisenter - uvisst om nokon er tatt
Politiet melder om eit snøras ved Hodlekve skisenter i Sogndal. Det er uvisst om nokon er tatt av raset.
Les mer om Hodlekve og Sogndal.
Brann i bedriftslager i Drøbak
Brannvesenet har startet slukking av en brann i et lager i Holterveien i Drøbak. Det er foreløpig ikke klart hvor omfattende brannen er, ifølge politiet. Folk som bor nord for Holterveien er bedt om å holde vinduene lukket pga. røykutviklingen.
Les mer om Drøbak og Holterveien.
Parkeringskaos i Bodø
Politiet melder om parkeringskaos ved Lekedilla på Jensvoll i Bodø. Patruljen har tatt kontakt og fått fjernet endel biler som har stått ulovlig parkert.
Les mer om Bodø, Jensvoll og Lekedilla.
Fant utbrent moped
Det er funnet en utbrent moped i Fredfossgata i Vestfossen. Politiet er på stedet. De forsøker å finne eieren.
Les mer om Fredfossgata og Vestfossen.
Fått i seg mye røyk
En person har fått i seg mye røyk, og får derfor tilsyn av ambulansepersonell etter en kjele kokte tørr i en leilighet i Rustadgrenda i Oslo, ifølge politiet.
Les mer om Oslo og Rustadgrenda.
Til sykehus etter MC-velt
En kvinnelig MC-fører klaget på smerter i beinet etter å ha veltet på riksvei 22 i nærheten av Prestebakke sør i Halden. Hun fraktes til sykehus for en sjekk, opplyser politiet på Twitter.
Må sikre byggeplasser
Politiet i Bodø ber entrepenører rundt om på anlegg og byggeplasser om å se til byggeprosjektene på grunn av sterk vind. På Twitter melder politiet at sikringsgjerder rundt byggeplasser blåser ned og at gjenstander som ikke er sikret på byggeplassen blåser utover.
Les mer om Bodø.
Mann pågrepet med rundt 1000 overgrepsbilder
Politiet mistenkte at en mann i 30-årene hadde befatning narkotika. Da de pågrep ham fant de store mengder overgrepsbilder av barn.
Politiet: Vakt sparket, slo og antastet festdeltakere
Mann i 30-årene anmeldt.
Innbrot i båt
Det har vore innbrot i ein båt ved Jarlsberg Brygge i Sande. Det er førebels ikkje klart om noko er stole. Saka vert meldt til politiet.
Les mer om Jarlsberg Brygge og Sande.
Fant store mengder overgrepsmateriale ved tilfeldighet
Politiet fant store mengder overgrepsmateriale da de undersøkte datamaskinen til en mann i 30-årene som var pågrepet etter mistanke om at han var i besittelse av narkotika.
– Straff hjelper dessverre ikke alltid
23 ganger er 55-åringen tatt av politiet for å kjøre uten førerkort.
Les mer om Straff.
Søker etter mulig ransoffer
Rundt klokken 03.45 i natt ble en mann slått ned, sparket og fraranet mobilen sin av en gruppe på fem-seks personer i Munkegata i Gamlebyen i Oslo. Politiet tror de samme personene kan ha ranet en annen person like før og ønsker at hun tar kontakt.
Les mer om Gamlebyen, Munkegata og Oslo.
Fare for fotgjengere i Mo i Rana
Ved KOKS har pleksiglass løsnet på grunn av mye vind i sentrum. Det kan være en fare for fotgjengere, melder politiet. Brannvesenet sikrer området.
Les mer om Rana.
En drept i skyting på nattklubb i USA
En person er skutt og drept på en nattklubb i Cincinnati i den amerikanske delstaten Ohio, opplyser politiet.
Les mer om Cincinnati, Ohio og USA.
Krasjet med over 2 i promille
En litauisk sjåfør hadde solid promille da han kolliderte med en parkert bil på Kløfta søndag morgen. Utåndingsprøven avslørte en promille på over 2, opplyser politiet.
Les mer om Kløfta.
Skyting på nattklubb i USA
En person er skutt og drept på en nattklubb i Cincinnati i den amerikanske delstaten Ohio, opplyser politiet. I tillegg er 14 andre er såret, flere av disse med alvorlige skader.
Les mer om Cincinnati, Ohio og USA.
Innbrudd i Mo i Rana
Melding om innbrudd i en forretning i sentrum. Politiet er på stedet og foretar åstedsundersøkelse
Les mer om Rana.
Kastet egg - måtte vaske i natt
Politiet stoppet en rampete guttegjeng på Jessheim i natt. – I tillegg til å drive med ringepigg, ble det kastet egg på vegger og vindusruter, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt Romerike, Patrick Solberg til rb.no. Guttene måtte bruke natten på å vaske etter seg.
Ukjent gjerningsmann
Politiet vet ikke hvem som har knivstukket mannen som ble stoppet på Oslo S søndag morgen med et alvorlig knivstikk i hånden. De to andre som ble stoppet, blir avhørt som vitner i saken. Alle er menn i 30- og 40-årene.