Politiet

Ungt par angrepet med øks i Danmark

Et ungt par ble angrepet av en mann med øks på en bensinstasjon utenfor København lørdag kveld. De to ofrene, som begge er 19 år gamle, er utenfor livsfare, skriver NTB. Politiet er på jakt etter gjerningsmannen.
Les mer om Danmark, København og NTB.

Mann knivstukket og ranet i Oslo

Politiet leter etter tre gjerningsmenn etter at en mann ble knivstukket og ranet i forbindelse med et slagsmål i Oslo sentrum natt til søndag.
Les mer om Oslo.
Mann knivstukket og ranet i Oslo
Politiet leter etter tre gjerningspersoner etter at en mann ble knivstukket og ranet i Oslo sentrum natt til søndag. De tre gjerningsmennene beskrives som mørkkledde og lyse i huden. Mannen som ble knivstukket, er kjørt til sykehus.
Les mer om Oslo.
Mann knivstukket og ranet i Oslo
Politiet leter etter tre gjerningsmenn etter at en mann ble knivstukket og ranet i forbindelse med et slagsmål i Oslo sentrum natt til søndag.
Les mer om Oslo.

Mann knivstukket og ranet i Oslo

Politiet leter etter tre gjerningspersoner etter at en mann ble knivstukket og ranet i Oslo sentrum natt til søndag.
Les mer om Oslo.
Mann knivstukket og ranet i Oslo
En mann har blitt knivstukket og fraranet noen eiendeler i Brugata i Oslo, melder politiet natt til søndag. Politiet søker etter tre gjerningspersoner, som alle er mørkkledde og lyse i huden. Fornærmede er kjørt til sykehus.
Les mer om Brugata og Oslo.
Mann knivstukket og ranet i Oslo
Politiet leter etter tre gjerningspersoner etter at en mann ble knivstukket og ranet i Oslo sentrum natt til søndag.
Les mer om Oslo.
Kvinne påkjørt i bergen
En kvinne er fraktet til Haukeland universitetssykehus etter å ha blitt påkjørt i Bergen natt til søndag. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet, som ikke mistenker ruskjøring. Kunne ikke laste innhold, men du kan gå til twittermeldingen.
Les mer om Bergen og Haukeland.
Én til sykehus etter ulykke
En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet. Kunne ikke laste innhold, men du kan gå til twittermeldingen.
Les mer om Fyresdal og Telemark.
POLITIET: Tenåringer kappkjørte på E6 og gjorde «high five gjennom vindu
Nå risikerer guttene på 18 og 19 år å miste førerkortet.
Tre bilbranner i Østfold lørdag kveld
Lørdag kveld har politiet i Østfold rykket ut til branner i tre parkerte biler i Råde og Moss. Lørdag kveld har politiet i Østfold rykket ut til branner i tre biler. Første gang var det to biler som brant på en parkeringsplass i Råde.
Les mer om Råde og Østfold.
Tre bilbranner i Østfold lørdag
Lørdag kveld har politiet rykket ut til branner i tre parkerte biler i Råde og Moss. Årsakene er uklare og politiet har ikke grunnlag for å si om det er sammenheng mellom brannene.
Les mer om Råde og Østfold.
n død i togpåkjørsel
En person døde da vedkommende ble påkjørt av toget sør for Asko i Vestby, melder politiet i Follo på Twitter. Østfoldbanen er stengt mellom Vestby og Moss. NSB setter opp alternativ transport.
Les mer om Asko, Follo, Twitter og Vestby.
Kvinne (35) var kranglete på byen - politiet ble tilkalt
Ble bortvist fra sentrum. - En kvinne på 35 år ble bortvist fra sentrum av politiet etter at hun kom i klammeri med betjeningen på et utested i Tønsberg, melder Vestfold-politiet på Twitter. Hendelsen skjedde lørdag kveld klokka 20.45.
Tre tatt for promillekjøring
Utrykningspolitiet tok i alt tre promillekjørere under en kontroll på Ørebekk lørdag morgen. Østfold-politiet skriver i en kort melding at to bilførere fikk førerkortet beslaglagt. En bilfører ble bøtelagt for lavpromille.
Les mer om Ørebekk.
Seks biler skadd - politiet mistenker fyllekjøring
Seks biler ble skadd, mens minst n person regnes som fornærmet i saken.
Storkrasj i Oslo: - Seks biler skadd - politiet mistenker fyllekjøring
Seks biler ble skadd, mens minst én person regnes som fornærmet i saken. (Dagbladet): Lørdag kveld fikk politiet melding om at en bil skal ha begynt å skli, for så å snurret 360 grader og krasjet med minst tre biler i Bygdøy allé i Oslo.
Les mer om Bygdøy og Oslo.
Døde etter togpåkjørsel
En person døde da vedkommende ble påkjørt av toget sør for Asko i Vestby, melder politiet i Follo på Twitter. Østfoldbanen er stengt mellom Vestby og Moss.
Les mer om Asko, Follo, Twitter og Vestby.
Jeg har troen på Listhaug
Statsråd Listhaug har fått mye kritikk i det siste på grunn av sin språkbruk. Hun har sett rapporten om pedofile menns utnyttelse av barn i alle aldre hvor politiet beskriver handlingene som mer sadistisk enn noensinne.
Les mer om Listhaug.
Østfoldbanen stengt etter påkjørsel mellom Vestby og Moss
Alle nødetatene har rykket ut etter en togpåkjørsel syd for Asko i Vestby. Det melder Follo-politiet klokken 20.19 lørdag kveld. Bane NOR melder at Østfoldbanen er stengt for trafikk mellom Vestby og Moss.
Togpåkjørsel i Follo
Politiet i Follo melder om at det har vært en påkjørsel på Østfoldbanen sør for Asko i Vestby. Også brannvesenet har rykket ut til samme ulykke. Kunne ikke laste innhold, men du kan gå til twittermeldingen.
Les mer om Asko, Follo, Vestby og Østfoldbanen.
Russen om festen politiet stanset: - Det var 17-åringer som ble for fulle
Rundt 300 ungdommer var samlet i Schjongslunden fredag kveld. Russepresident mener det var 17-åringer som fikk russens fest stanset.
Les mer om Schjongslunden.
Branntilløp i bossdunk
Det er meldt om branntilløp i ein bossdunk på Moa i Ålesund, skriv politiet på twitter. Dei er på staden og undersøker saka. Dei ber om tips frå publikum dersom nokon har sett mistenkelege personar ved Herdbana.
Les mer om Herdbana, Moa og Ålesund.
Har overvakingsbilete av tjuvar
Politiet har sikra seg overvakingsbilete av to menn som dei meiner stod bak tre tjuveri, skriv Sunnmørsposten. Tjuveria skal ha skjedd inne på butikkar i Kristiansund, Molde og Ålesund fredag.
Kvinna er funnet
Kvinna som har vært savnet etter en skitur i Bygland er funnet i god behold, opplyser politiet. Det var kjentmenn som fant kvinna på 19 år. Hun er nå transportert til familien.
Les mer om Bygland.