Politiet

n person alvorlig skadd i frontkollisjon Elvran

Politiet melder om frontkollisjon mellom to biler på fylkesvei 705 i Elvran.
Les mer om Elvran.

Kollisjon mellom to biler i Elvran

Politiet melder om kollisjon mellom to biler på fyleksvei 705 i Elvran.
Les mer om Elvran.
Politiet foreslår å frafalle korrupsjonssiktelse mot Statoil-topp
Statsadvokaten skal nå ta stilling til om saken mot den profilerte Statoil-toppen som ble siktet for grov korrupsjon i desember i fjor, skal henlegges.
Politiet vil henlegge korrupsjonssiktelse mot Statoil-topp
Statsadvokaten skal nå ta stilling til om saken mot den profilerte Statoil-toppen som ble siktet for grov korrupsjon i desember i fjor, skal henlegges.

Politiet vil henlegge korrupsjonssak mot Statoil

Sør-Vest politidistrikt vil henlegge korrupsjonsanklagene mot en Statoil-medarbeider og en leder i Norsk Helikopterservice. Det kan ende med erstatningskrav.
Hentet full mann
Politiet har i kveld vært på Tofte og hentet en full mann i 50-årene fra Drammen. Ifølge politiet kunne ikke mannen gjøre rede for seg.
Les mer om Drammen og Tofte.
Bot for overfylt traktor
En politipatrulje i Sømna stanset en traktor med 3 personer ombord. Traktoren var kun registrert for en person. – Sjåføren vedtok forenklet forelegg for forholdet, melder politiet.
Les mer om Sømna.
Politiet foreslår å frafalle korrupsjonssiktelse mot Statoil-topp
Statsadvokaten skal nå ta stilling til om saken mot den profilerte Statoil-toppen som ble siktet for grov korrupsjon i desember i fjor, skal henlegges.
Forsvarsbygg anmelder ansatt
En ansatt i Forsvarsbygg i Bodø er i dag anmeldt til politiet for mistanke om økonomiske misligheter i tjenesten, skriver Forsvarsbygg i en pressemelding. Det er Forsvarsbygg selv som har avdekket forholdene. Saken er relatert til bestillinger foretatt til et firma der den ansatte kan ha interesser. Den ansatte er inntil videre suspendert fra stillingen sin.
Les mer om Bodø og Forsvarsbygg.
Mann i 50-åra fengslet i fire uker for medvirkning til nettovergrep. Skal ha betalt barn for «live-overføringer
Skal ha blitt tatt etter at politiet innførte nye, hemmelige metoder.
Tok beslag i vogntog
Politiet har opprettet straffesak mot en utenlandsk sjåfør i 50-årene som ikke sørget for tilstrekkelig veigrep samt å ha hindret øvrig trafikk. Det er tatt midlertidig beslag i vogntoget inntil oppgjør på plass.
Vogntog henger fra stup - Forsvaret tilkalt
Politiet i Troms har bedt forsvaret om hjelp til å berge et vogntog som har hengt halvveis utfor et stup på Kvaløya siden torsdag kveld.
Les mer om Forsvaret og Kvaløya.
To barn savnet i Larvik
En gutt og en jente, begge syv år gamle, forsvant fredag kveld fra Torstrand i Larvik, skriver Østlands-Posten. Operasjonsleder ved politiet i Vestfold, Merete Kvaal, sier til avisa at politiet har fått melding om hendelsen, og at de nå jobber med å hente inn opplysninger.
Har kommet til rette
Barna som fredag ettermiddag forsvant fra Torstrand i Larvik er nå funnet. Det forteller Merete Kvaal, operasjonsleder ved politiet i Vestfold, til NRK.
Anmeldt for å bære kniv
Politiet fikk i kveld melding om to personer som gikk gatelangs og drakk øl og urinerte oppetter en vegg i Drammen. Ifølge politiet kranglet de to også med forbipasserende. De to mennene, i 20- og 30-årene, var godt beruset, melder politiet. De ble begge anmeldt for å bære kniv.
Les mer om Drammen.
Hund måtte sy
Politiet på Helgeland melder om en funn av en skadet hun ved Stormyrbassenget i Bleikvassli som raskt måtte til behandling hos dyrlege. Norsk folkehjelp i Korgen bisto med å få hunden til vei og videre til dyrlege. Hunden er sydd og etter forholdene i grei forfatning.
Til sykehus etter trafikkulykke
En mann i 30-åra er kjørt til Sykehuset i Vestfold etter en trafikkulykke på Valløveien i Tønsberg, melder politiet. Skadeomfanget er fortsatt uklart.
Vanskelige kjøreforhold over hele Trøndelag
– Nå må folk senke farten og kjøre etter forholdene, sier politiet.
Les mer om Trøndelag.
Kolliderte i Sandnessjøen
En person er fraktet til legesjekk etter at to personbiler har kollidert ved Coop Ekstra Forshaugen i Sandnessjøen. Kollisjonen skyldes brudd vikeplikt, ifølge politiet.
Trafikkulykke i Tønsberg
Nødetatene har rykket ut til Valløveien i Tønsberg etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet har en bil kjørt inn i et tre. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.
Les mer om Tønsberg og Valløveien.
Kontroll på røykutviklingen
Politiet melder at man har kontroll på røykutviklingen fra en kjeller i Vikersund. Ifølge politiet ser det ut til at det er varmtvannsberederen som er årsaken til røyken.
Les mer om Vikersund.
Vogntog sperrer vei
Et vogntog står fast ved på E6 Øse, nær toppen av Bjerkviklia. Entrepenør på tur mot stedet. Personbiltrafikk kan passere, melder politiet.
Les mer om Bjerkviklia.
Harstad-siktede møtte ikke i fengslingsmøte. Fengslet i fire uker for dødsvold
Siktede er sterkt preget, ifølge politiet.
Oppdaget falske sedler
Det er oppdaget to falske 500-lapper i butikker i Oslo og Ski i ettermiddag. Ifølge politiet i Follo er seddelen i Ski trolig printet fra nettet, og mangler blant annet stripe og hologram. Det er usikkert om sedlene stammer fra samme utprint.
Les mer om Follo, Oslo og Ski.
Politiet oppretter døgnåpen tipstelefon etter dødsbrann i Loddefjord
Kripos er også koblet inn i saken, for å få klarhet i hva som skjedde i timene Lena Sunde Kvamme døde i en brann i Loddefjord.