Politiet

Tar hånd om barna til sikta

De mindreårige barna til kvinnen som er sikta for drapet på faren deres, tas hånd om på en god måte av hjelpeapparatet. Det sier deres bistandsadvokat Eirik Balchen. Politiet mener det er mora deres som står bak drapet på deres far i 2014.
Les mer om Eirik Balchen.

Bilfører til observasjon utover

Bilføreren som var involvert i en trafikkulykke på E 10 i Nappstraumtunnelen i Lofoten ble kjørt til sykehus hvor han vil være til observasjon utover natten. Politiet jobber med å finne ut hvorfor ulykken skjedde.
Klarte ikke å holde seg på rett side av veien
Politiet fikk flere meldinger tirsdag ettermiddag om en bil som kom over i motgående kjørefelt.
– Om nokon fortalde at dette er ein utsatt veg, hadde eg aldri latt han køyre der
LYSEVEGEN: Tomas Merkesdal Hall (17) låg tre veker i koma etter motorsykkelulykke på Lysevegen. Ein ulykkesbelasta veg, seier politiet.
Les mer om Lysevegen.

Har etterforsket saken i lang tid

– Det betyr på en del utfordringer, og det er ressurskrevende for politiet, sier påtaleleder Cecilie Pedersen Hille til NRK.
Kvinne tatt for tyveri
En kvinne i 30-årene ble tatt for mindre tyveri fra butikk på Farmandsstredet. Kvinnen var også i besittelse av narkotiske piller. Hun blir anmeldt for forholdene, melder politiet.
Les mer om Farmandsstredet.
Dement mann i 70-årene har vært savnet siden klokken 16
Politiet ønsker tips om 165 centimeter høy mann iført lilla genser og rutet skjorte. Han ble meldt savnet fra sykehjem på Kleppe klokken 16.
Les mer om Kleppe.
Vil hindre flere knivepisoder - politiet får sjekke hvem de vil på gata i Stjørdal sentrum
Politimesteren har gitt politiet i Stjørdal en generell adgang til å foreta kroppsvisitasjoner de neste helgene, på grunn av flere knivepisoder den siste tiden.
Les mer om Stjørdal.
Kvinne siktet for drap på to menn i Agder med 12 års mellomrom
Kvinnen i 40-åra er siktet for to drap: et i 2014, og et i 2002. Hun hadde en familierelasjon til begge mennene, ifølge politiet.
Les mer om Agder.
Fekk raskt kontroll over brann i rekkehus
Brannen i rekkehusværet i Havreneset i Florø er no sløkt. Ingen personar vart skadde, opplyser politiet.
Les mer om Florø og Havreneset.
Ulykke i tunnel på E 10
Nødetatene har rykket ut til en ulykke i Nappstraumen tunnel på E 10 i Lofoten. Et kjøretøy er involvert i ulykken og tunnelen er stengt i begge retninger. Politiet er i kontakt med føreren av bilen. Føreren undersøkes av helsepersonell på stedet.
Les mer om Lofoten og Nappstraumen.
Kunnskapsministeren: – At mobbesaker havner hos politiet, er en fallitterklæring for skolene
Det er alvorlig at foreldre må gå til politiet for å bli tatt seriøst, mener konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim.
Les mer om Henrik Asheim.
Anmeldt for overvekt på taket
En bilfører i Østfold er anmeldt for å ha kjørt med rundt 270 kilo materialer på takbøyene på bilen. Politiet skriver på Twitter at bøyene bare er godkjent for å bære 75 kilo.
Les mer om Twitter og Østfold.
Brann i rekkehus i Florø
Dett brenn i eit rekkehus i Havreneset i Florø. Det er ikkje folk i huset, og innbyggjarane i nabohusa er evakuerte, opplyser politiet
Les mer om Florø og Havreneset.
Skal ikke ha greid å stoppe i tide
Politiet mener ulykken på E 10 i Lofoten skal ha skjedd i forbindelse med at en bil som skulle svinge av. – Bilen bak skal ikke ha greid å stoppe og foretok da en unnamanøver som resulterte i kollisjon med en møtende bil, sier operasjonsleder Jon Inge Moen.
Les mer om Jon Inge Moen og Lofoten.
Mann fjernet fra tunnel
Mannen som ble funnet gående i Frodeåstunnelen er nå fjernet. Politiet har informert om gang og sykkelvei. Mannen skulle til Stathelle.
Kvinne med helseproblemer funnet
Sea King har funnet kvinnen som hadde behov for bistand ved Steigtindvann. Frivillige og politiet avslutter oppdraget, og helsepersonell overtar.
Les mer om Steigtindvann.
Mann på gåtur i Frodeåstunnelen
Politiet er på vei til Frodeåstunnelen etter en melding om en mann som går inne i tunnelen, melder politiet på Twitter.
Les mer om Frodeåstunnelen og Twitter.
Skal være et gammelt drap
Drapssaken dreier seg om en tidligere uløst sak, etter det NRK kjenner til. Ei kvinne i 40-årene er pågrepet og siktet i dag. Politiet holder pressekonferanse kl.17.00.
Les mer om NRK.
Fire til legevakt etter ulykke
Fire personer er kjørt til legevakt for videre behandling etter trafikkulykken på E 10 i Lofoten. Skadeomfanget er ennå ikke kjent. Politiet melder om trafikale problemer, ettersom politiet fremdeles arbeider på stedet.
Les mer om Lofoten.
31-åring savnet i ti dager
Politiet i Sørreisa ber publikum om hjelp etter at en 31 år gammel mann har vært savnet i ti dager. Det er nå satt i gang en leteaksjon. Mannen er tilknyttet en omsorgsbolig.
Les mer om Sørreisa.
Begge felt åpnet på E6
Begge feltene på E6 nordgående ved Nebbenes i Eidsvoll er nå åpnet, ifølge politiet på Romerike. En bilbrann gjorde at begge feltene ble stengt en periode i ettermiddag.
Les mer om Eidsvoll og Romerike.
Veien er åpnet etter trafikkuhell
En kvinne i 30-årene er kjørt til akutten for sjekk etter et sammenstøt med en annen bil i Åsgårdstrand. Det er mistanke om brudd på vikeplikt, melder politiet. Sak opprettes.
Les mer om Åsgårdstrand.
Bilbrann slukket - E6 åpnet
Ett av feltene på E6 i nordgående retning ved Nebbenes er åpnet igjen, melder politiet på Romerike. Bilen som brant ved avkjøringen på Nebbenes er slukket av brannvesenet.
Les mer om Romerike.
Rykker ut til gressbrann
Politiet i Nordland melder om gressbrann i Skaiti i Saltdal. Nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Nordland, Saltdal og Skaiti.