Politiet

- Gir dere meg støt, så får dere se hva som skjer

Politiet belønnet ham med nærmere ti elektrosjokk.

NÅ: Brann på institusjon – 50 personer evakuert

Politiet opplyser at slokkingsarbeidet er i gang.
NÅ: Brann på instutisjon – 50 personer evakuert
Politiet opplyser at slokkingsarbeidet er i gang.
Politiet gjorde sigarettbeslag
Tollvesenet har stanset en bil og beslaglagt 100.000 sigaretter, melder politiet Øst på Twitter. Politiet har pågrepet en estlender i forbindelse med saken, som er på vei til avhør og arrest.
Les mer om Twitter og Øst.

Steiner i veibanen på FV17

Nordland politidistrikt advarer mot at steiner har rast ut i veibanen på Fylkesvei 17 ved avkjøring til Hamn. Vegtrafikksentralen har blitt varslet og sender en entreprenør. Politiet ber folk kjøre forsiktig.
Les mer om Fylkesvei og Hamn.
- Gi meg elektrosjokk, så får dere se hva som skjer
Politiet belønnet ham med nærmere ti elektrosjokk.
Mann (18) skutt ved Holmlia Senter
Politiet søker etter minimum to gjerningspersoner.
Les mer om Holmlia Senter.
- Vi trenger strakstiltak på Holmlia. Folk er redde.
- Politiet var her. De var synlige i noen dager, og så har vi ikke sett noe mer til dem, sier senterpartipolitiker Aisha Naz Bhatti. BILDER SKUTT: En 18-åring ble alvorlig skadet i en skyteepisode på Holmlia i dag.
Les mer om Aisha Naz Bhatti og Holmlia.
Rådmann: Politiet bør etterforske kartselskapet
En rekke kommuner mener Oslo-politiet bør åpne etterforskning mot Det Norske Kartselskapet. Flere vurderer nå om de skal kreve pengene sine tilbake.
Rådmann: Politiet bør etterforske kartselskapet
En rekke kommuner mener Oslo-politiet bør åpne etterforskning mot Det Norske Kartselskapet. Flere vurderer nå om de skal kreve pengene sine tilbake. VG avslørte i helgen salgsmetodene til Det Norske Kartselskapet.
Mann pågrepet for vold
En mann i 50-årene er pågrepet i Sandefjord for vold mot en kvinne han har felles barn med. Mannen skal ha slått kvinnen. Hun ble ikke alvorlig skadet, opplyser politiet til NRK.
Les mer om NRK og Sandefjord.
Syklister veltet
To syklister, begge har brukt hjelm. Lege er på stedet. Begge er ved bevissthet, ifølge politiet. Den ene syklisten fremstår som mer skadd, og har fått ansiktsskader.
Brann i Skien - flere gater sperret
Det brenner i en malebutikk i Hermann Baggersgate i Skien. Politiet ber folk holde seg unna. Det var en patruljerende politibil som oppdaget røyk fra en bygning i Skien tirsdag ettermiddag. Brannvesenet var på stedet kort tid etter.
Les mer om Hermann Baggersgate og Skien.
Politiet etter fartskontroll i Åkrafjordtunnelen: - Styggfort!
Utrykningspolitiet (UP) beslagla to førerkort på stedet da de tirsdag ettermiddag gjennomførte laserkontroll i Åkrafjordtunnelen. De to bilførerne ble målt til henholdsvis 140 og 142 kilometer i timen inne i tunnelen.
Les mer om Åkrafjordtunnelen.
Person skutt ved Holmlia Senter
Politiet søker etter minimum to gjerningspersoner.
Les mer om Holmlia Senter.
Syklist påkjørt
En syklist er kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en bil ved Starum i Østre Toten tirsdag kveld. Ifølge politiet hadde den påkjørte syklisten smerter i hofte og kne.
Les mer om Starum og Østre Toten.
18 bilførere kjørte for fort
18 bilførere fikk forenklet forelegg etter at utrykningspolitiet i ettermiddag hadde fartskontroll på Skoppum. Høyeste hastighet var 89 km/t i 60-sona. En fører fikk førerkortet beslaglagt, opplyser politiet.
Les mer om Skoppum.
Skal ha kranglet i sosiale medier
Den 14 år gamle gutten som ble slått i nærheten av svømmehallen i Vennesla, skal ha blitt slått av av en jevnaldrende gutt på bakgrunn av en krangel via sosiale medier, opplyser politiet. Gutten ble sendt til sykehus for sjekk.
Les mer om Vennesla.
Dei vil følgje oppmodinga frå politiet
– Det skal så lite til.
Mistenker uaktsom kjøring
Politiet mistenker uaktsom kjøring etter utforkjøringen som skjedde på fylkesveg 826 ved Storelva. Førerkortet til sjåføren har blitt beslaglagt.
Les mer om Storelva.
Bil krasjet i tunnel - kø på E18
Politiet i Agder omdirigerer trafikken etter ulykke i tunnel langs E18. En bil har krasjet i Haumyrheitunnelen østgående retning E18 mot Arendal, melder politiet i Agder. - En person i bilen.
Ung gutt slått i Vennesla
Politiet har fått melding om at en gutt på 14 år har blitt slått i nærheten av svømmehallen i Vennesla. Han blir fraktet til sykehuset for sjekk. – Gutten var ved bevissthet, opplyser operasjonsleder Lars Hyberg i Agder-politiet.
Les mer om Agder-politiet og Vennesla.
Kjørte med promille
En bilfører ble i ettermiddag stanset i Elvegata i Kristiansand, etter mistanke om promillekjøring, melder politiet.
Les mer om Elvegata og Kristiansand.
Seks bøtelagt i kontroll
Utrykningspolitiet har avsluttet en fartskontroll på Engeløya i Steigen. Her ble seks bilførere bøtelagt for å kjøre over fartsgrensen. Høyeste hastighet var 74 km/t i 50-sonen. Det melder politiet på Twitter.
Les mer om Engeløya, Steigen og Twitter.
Ung gutt slått ned i Vennesla
Politiet har fått melding om at en ung gutt har blitt slått ned i nærheten av svømmehallen i Vennesla. Gutten blir fraktet til sykehuset for sjekk.
Les mer om Vennesla.