Porsgrunn

Odd vant lokaloppgjøret

PORSGRUNN (NRK): Pors yppet seg mot storebror Odd, men holdt ikke helt inn.
Les mer om Odd.

– Det hadde ikke hjulpet å bytte trenere

PORSGRUNN (NRK): Det skal være for stor forskjell på Odd og Pors til at trenerne kan avgjøre noe, mener Dag-Eilev Fagermo om kveldens duell med Tommy Svindal Larsen.
Første norske ektepar på «verdens tak
Tone Gravir og Leif Harald Bergseth fra Porsgrunn er trygt tilbake i Camp 2 etter at de klarte å nå toppen av Mount Everest klokken 9.30 lokal tid i går.
Første ektepar på «verdens tak
Tone Gravir og Leif Harald Bergseth fra Porsgrunn er trygt tilbake i Camp 2 etter at de klarte å nå toppen av Mount Everest klokken 9.30 lokal tid i går.

– Skummelt at de skal klatre verdens farligste fjell

Ekteparet Tone Gravir og Leif Harald Bergseth fra Porsgrunn skal være på vei oppover mot toppen av Mount Everest nå. Hjemme følger familien spent med.
Advarer mot langvarig bruk av «billigbriller
PORSGRUNN (NRK): Optikere advarer mot langvarig bruk av billigbriller. Mange kjøper ofte feil styrke i forhold til hva slags syn de har og skjeve hornhinner.
Optimisme: Stengt fabrikk kan bli åpnet
RHI Normag vurderer å starte opp igjen magnesiumfabrikken i Porsgrunn.
Les mer om Porsgrunn.
Advarer mot nye og mer effektive dataangrep
PORSGRUNN (NRK): Sikkerhetsrådgiver Ludwig Sandell tror mange store bedrifter får mye å rydde opp i framover.
Monstermaskin legger skinner mens den kjører
PORSGRUNN (NRK): Den er litt av et syn der den kommer ut av tunnelen og setter i gang med å legge jernbaneskinner. Den 340 meter lange sporleggeren kan legge opptil to kilometer med skinner hver dag.
Monstermaskin på sporet av Vestfoldbanen
PORSGRUNN (NRK): Den er en av bare tre i verden og beveger seg to kilometer per dag. Den 340 meter lange sporleggingsmaskinen legger hurtigtogspor i sneglefart.
Les mer om Vestfoldbanen.
Monstermaskin legger spor Porsgrunn-Larvik
PORSGRUNN (NRK): Den er en av bare tre i verden og beveger seg to km per dag. Den 340 meter lange sporleggingsmaskinen legger hurtigtogspor i sneglefart.
Les mer om Porsgrunn-Larvik.
Mamma til MGP-Aleksander: – Jeg orker ikke å se på
PORSGRUNN (NRK): Kjersti Walmann tør rett og slett ikke å se på opptredenen til sønnen og JOWST i semifinalen i Eurovision Song Contest torsdag kveld. Hun kommer til å stå på utsiden av arenaen i Kiev.
Unge misfornøyde med seksualundervisninga: – Lærer ikke om voldtekt på skolen
PORSGRUNN (NRK) Annenhver ungdom sier i en Norstat-undersøkelse at de ikke har lært om voldtekt og seksuell grensesetting i seksualundervisninga på skolen – til tross for at det står i lærerplanen.
– Like trygt som skip med folk om bord
PORSGRUNN (NRK): De førerløse båtene som skal frakte gjødsel fra Herøya til Brevik, skaper liten bekymring.
Les mer om Brevik, Herøya og Like.
Unikt fartøy skal kutte 40.000 trailerturer
PORSGRUNN (NRK): Elektrisk og selvkjørende fartøy skal erstatte 40.000 årlige turer med tunglastede trailere mellom Porsgrunn og Brevik.
Les mer om Brevik og Porsgrunn.
Kvinne dømt for å ha kalt Lamin «jævla neger
PORSGRUNN (NRK): Lamin Samateh sto på et gatekjøkken da en kvinne kom inn og kalte ham «jævla neger flere ganger. Nedsettende, mener retten – som har dømt kvinnen i 30-årene til en bot på 10.000 kroner.
Les mer om Lamin.
Kvinne dømt for å ha brukt «neger på nedsettende måte
PORSGRUNN (NRK): En kvinne i 30-årene er dømt til 14 dagers fengsel og til å betale en båt på 10.000 kroner for å ha kalt en mørkhudet mann for en «jævla neger. Kvinnen anker dommen.
Trygg Trafikk: – Ståhjulinger øker faren for ulykker og personskader
PORSGRUNN (NRK): Regjeringens forslag om å fjerne aldersgrensen på ståhjulinger møter motstand. Samferdselsdepartementet vil klassifisere små elektriske kjøretøy som sykkel. Politidirektoratet og Trygg Trafikk er blant instansene som er kritiske.
Les mer om Trygg Trafikk.
Mann i 60-årene ikke i stand til å avhøres i dag
Mannen i 60-årene som ble funnet med alvorlige hodeskader i Porsgrunn i natt blir ikke avhørt i dag. Det opplyser politiadvokat Christian Ytterbø til NRK
Mann funnet med alvorlige hodeskader på vei i Porsgrunn
En mann i 60-årene er fraktet til sykehus med alvorlige hodeskader etter å ha blitt funnet på en vei i Porsgrunn sentrum.
Les mer om Porsgrunn.
Porsgrunn: Mann funnet med alvorlige hodeskader
Politiet aner ikke hva som har skjedd.
Mann funnet med alvorlige hodeskader på vei – politiet søker vitner
En mann i 60-årene er fraktet til sykehus med alvorlige hodeskader etter å ha blitt funnet på en vei i Porsgrunn sentrum.
Les mer om Porsgrunn.