Porsgrunn

Politiet har løslatt 19-åring som ranet 91-åring: - Han skammer seg

Politiet har løslatt 19-åringen som ranet en 91 år gammel kvinne i Porsgrunn. - Han er avhørt, har erkjent ranet og straffeskyld.
Les mer om Porsgrunn.

19-åring pågrepet for grovt ran

En 19 år gammel mann er pågrepet etter at en 91 år gammel kvinne ble fraranet veska si på åpen gate i Porsgrunn. Kvinnen er innlagt på sykehus.
Les mer om Porsgrunn.
19-åring pågrepet etter grovt ran i Porsgrunn
En 19 år gammel mann er pågrepet etter at en 91 år gammel kvinne ble fraranet veska si på åpen gate i Porsgrunn. Kvinnen er innlagt på sykehus.
Les mer om Porsgrunn.
19-åring pågrepet etter ran i Porsgrunn
En 19 år gammel mann er pågrepet etter at en 91 år gammel kvinne ble fraranet vesken si på åpen gate i Porsgrunn onsdag ettermiddag
Les mer om Porsgrunn.

19-åring pågrepet etter ran i Porsgrunn

En 19 år gammel mann er pågrepet etter at en 91 år gammel kvinne ble fraranet veska si på åpen gate i Porsgrunn onsdag ettermiddag 91-åringen ble funnet liggende i veien etter at hun ble ranet i Vestregate i 17-tiden.
Les mer om Porsgrunn og Vestregate.
Trafikkulykke i Porsgrunn
Ambulanse og politi er på vei til trafikkulykke mellom en syklist og bil i Storgata nedenfor Hotell Vic i Porsgrunn. Det er ikke kjent om noen er skadd i ulykken.
Les mer om Hotell Vic, Porsgrunn og Storgata.
NÅ: To biler kollidert i rundkjøring, trafikkaos i morgenrushet
To biler har kollidert i en rundkjøring i Porsgrunn, melder politiet. Kollisjonen har skjedd i rundkjøringen Linneasgate/Rv36. Vabakkentunnelen, mellom Kulltangbrua og rundkjøringen, er stengt.
Les mer om Kulltangbrua og Porsgrunn.
Buss for tog til helgen
Til helgen blir det buss for tog mellom Sandefjord og Skien. Årsaken er at Bane NOR skal utføre en rekke arbeider på strekningene Larvik stasjon - Farriseidet og Eidanger - Porsgrunn - Borgestad. Arbeidene foregår fra natt til lørdag 21.april klokken 02.00 til natt til mandag 23. april klokken 03.30. Togene erstattes med buss.
Må gi ut brus til fem kroner boksen
PORSGRUNN (NRK): Salg av brus og godteri på nett øker voldsomt etter at sukkeravgiften gikk opp. Norske kjøpmenn blir tvunget til å levere ut brus til en tredel av prisen.
Må gi ut brus til fem kroner boksen
PORSGRUNN (NRK): Salg av brus og godteri på nett øker voldsomt etter at sukkeravgiften gikk opp. Norske kjøpmenn blir tvunget til å levere ut brus til en firedel av prisen.
Hektisk natt på byen i Grenland
Politiet melder om en hektisk natt på byen i Porsgrunn og Skien. Russen har startet feiringa, og det merkes. Rundt midnatt tok politiet med seg en 20-åring fra Skien sentrum. Han var full, kranglete og laget bråk.
Les mer om Grenland, Porsgrunn og Skien.
Følte seg tvunget til å redde Porselensmuseet
PORSGRUNN: Porsgrunnspolitikerne følte seg tvunget til å hoste opp over en halv million kroner til Telemark museum for å redde Porselensmuseet - igjen.
Les mer om Porselensmuseet og Telemark.
Frykter ikke vårflommen
PORSGRUNN: - Vårflom i vassdraget i Porsgrunnselva er ikke noe problem for kommunen. Virksomhetslederen er uten tvil.
Les mer om Porsgrunnselva.
Wold gir skattefritak
Rådmannen mener studentsamskipnaden skal slippe å betale eiendomsskatt på studentboliger. - Studentsamskipnaden søkte i 2010 om fritak for eiendomsskatt for sine boliger i Porsgrunn.
Les mer om Porsgrunn.
Russejenter utsatt for vold
To jenter i russebuss ble utsatt for vold natt til onsdag. PORSGRUNN (TA.no): 18-åring måtte overnatte i arresten etter vold mot to russejenter, i natt.
Jenter fikk kuttskader etter å ha blitt slått
PORSGRUNN: 18-åring måtte overnatte i arresten etter vold mot to russejenter, i natt. Det var ved firetiden, natt til onsdag, at politiet pågrep en 18 år gammel mann fra Skien, etter at han skal ha slått til to jenter i en russebuss.
Les mer om Skien.
Trafikkulykke på E18
Nødetatene på vei til Kjørholttunnelen. Brannvesen, politi og ambulanse rykket tirsdag ettermiddag ut til en trafikkulykke på E18 i Porsgrunn. Det var 110 Telemark som først meldt om ulykken på Twitter.
Stjal ATV, drill, vinkelslipere og aggregat
PORSGRUNN: Politiet ber om tips etter et frekt innbrudd i Brevik. Innbruddet skal ha funnet sted i løpet av helgen, melder politiet i Telemark. Tyvene har fått med seg en masse utstyr fra en riggplass som ligger i nærheten av Dammane.
Les mer om Brevik, Dammane og Telemark.
Brann i boligområde
PORSGRUNN: Nødetatene rykket ut etter melding om brann, mandag. 110 Telemark melder om brann i hus, mandag morgen klokken 08.12. Brannvesen fra Skien og Porsgrunn dro til boligen som ligger i Kirstistien på Herøya i Porsgrunn.
Ruset bilist tatt med narkotika
PORSGRUNN: Ble stoppet mens han kjørte gjennom sentrum i natt. Det var like før klokken halv fire, natt til mandag, at en 29 år gammel porsgrunnsmann ble stoppet av politiet da han kjørte gjennom Porsgrunn sentrum.
Les mer om Porsgrunn.
- Det amerikanske rettssystemet er skikkelig nasty!
Bjørg Eikeland er gårdsjenta fra Porsgrunn som ble stjerneadvokat i Florida. - Begge foreldrene mine er fra Rogaland, og vi dro ikke til utlandet på ferie. Vi dro til besteforeldrene våre for å hjelpe dem på deres gård.
Les mer om Florida, Porsgrunn og Rogaland.
Opp fra politikjelleren med mer stonerrock
PORSGRUNN: Musikerne i Emanuel Desperados har funnet sitt favorittøvingsrom i det som en gang var en innendørs skytebane, komplett med kuler i veggene. Det blir ny plate av slikt.
Vannskade i sanitæranlegget
Sandøya Båtforening søker Porsgrunn kommune om totalt 40.000 kroner i tilskudd til reparasjon og drift av sanitæranlegget i båthavna. Saniæranlegget i båthavna på Sandøya sto ferdig i juni 2016.
Les mer om Porsgrunn og Sandøya.
Hydro i Porsgrunn: - Våre utslipp har aldri vært ulovlige
SKIEN: - Hydros utslipp har aldri vært ulovlige. Og fristen for tildekking av fjorden må tilpasses utfyllingsprosjektet. Det er budskapet fra selskapet til miljømyndighetene.
Les mer om Porsgrunn.
Ulykke med vogntog på E18
Det er redusert framkommelighet på stedet. Onsdag kjørte et vogntog inn i et autovern på E18 i Porsgrunn. Ulykken har skjedd på Ørviksletta, melder Telemark-politiet. Klokken 18.40 er politiet på vei til stedet.