Porsgrunn

Unge skal leve uten sosiale medier

PORSGRUNN (NRK): Fem ungdom må klare seg uten alt av sosiale medier i en uke. De skal teste om det gjør dem mer lykkelig.

– Gutt truet bussjåfør

Politiet opplyser at en gutt (13) fra Larvik truet og sparket etter en bussjåfør inne på en buss i Porsgrunn i dag. Årsaken skal ha vært krangel om gyldigheten av et busskort. 13-åringen er anmeldt og foreldrene hans er varslet.
Les mer om Gutt, Larvik og Porsgrunn.
Mannen som slo David Bowie i øyet
Kunstneren George Underwood er mest kjent for å ha påført David Bowie en utvidet pupill og ulike farger på øynene. Nå stilles bildene hans ut i Porsgrunn.
Les mer om David Bowie og Porsgrunn.
Kan omskjæres i Porsgrunn
Omskjæring av gutter i Vestfold skal skje på Ibsensykehuset i Porsgrunn. Det private sykehuset har fått oppgaven fordi Helse Sør-Øst må prioritere syke pasienter, i tillegg til at flere leger har reservert seg mot å utføre inngrepet. Stortinget vedtok i 2014 at det offentlige skulle etablere et tilbud om rituell omskjæring av gutter.

Guttene tar igjen jentene i engelsk lesing

PORSGRUNN (NRK): Ny studie av videregående elevers leseferdigheter i norsk og engelsk bekrefter betydningen av å sammenligne lesing av språkene. Det gjelder både i undervisning og forskning, mener forsker.
Omskjæring sikrer driften av privat sykehus
PORSGRUNN (NRK): Offentlige sykehus klarer ikke å oppfylle loven om rituell omskjæring. Et privat sykehus har fått jobben og det sikrer driften ved sykehuset.
Omskjæring sikrer driften av privatsykehuset
PORSGRUNN (NRK): Offentlige sykehus klarer ikke å oppfylle loven om rituell omskjæring. Et privat sykehus har fått jobben og det sikrer driften ved sykehuset.
Omskjæring sikrer driften av privat sykehuset
PORSGRUNN (NRK): Offentlige sykehus klarer ikke å oppfylle loven om rituell omskjæring. Et privat sykehus har fått jobben og det sikrer driften ved sykehuset.
I dag skal egentlig jula feires på nytt
PORSGRUNN (NRK): Trettende dag jul betyr juleopprydding for mange. Men fra gammelt av var dagen egentlig en festdag.
Petroleumsnæringen: – Drivstoffet har blitt billigere
PORSGRUNN (NRK): Har du inntrykk av at drivstoffprisene kun går oppover her til lands? Ifølge Norsk Petroleumsinstitutt har det motsatte skjedd.
Tallenes tale: Drivstoff har blitt billigere
PORSGRUNN (NRK): Har du inntrykk av at drivstoffprisene kun går oppover her til lands? Da tar du feil, viser tallene.
– Ha livsstilsforsetter og ikke nyttårsforsetter
PORSGRUNN (NRK): En undersøkelse av Helsedirektoratet har gjort viser at en tredel av nordmenn ønsker å leve sunnere og trene mer i 2017. Andre dagen ute i det nye året er mange allerede i gang.
Les mer om Helsedirektoratet.
Nedbrent hus knyttes til bordellvirksomhet
Onsdag morgen brant et hus i Porsgrunn ned til grunnen. Etter det NRK erfarer blir huset nå knyttet til kjøp og salg av sex.
Les mer om NRK og Porsgrunn.
Etterlyser kvinner
Politiet i Telemark har bedt politiet i Vestfold om å være på utkikk etter to utenlandske kvinner i forbindelse med en boligbrann i Porsgrunn. Kvinnene ble sett kjørende fra stedet like før meldingen om brannen kom i dag tidlig og kan ha opplysninger om hvordan brannen startet. De er ikke mistenkt for noe kriminelt, opplyser politiet.
Les mer om Porsgrunn, Telemark og Vestfold.
Hus i full fyr i Porsgrunn
Brannvesenet kan ikke gå inn å sjekke om det er folk i huset. – Det er for farlig nå, sier innsatsleder fra politiet på stedet.
Les mer om Porsgrunn.
Brenner i Porsgrunn
Flere gater i Porsgrunn er sperret av som følge av en husbrann onsdag morgen. Politiet ønsker å komme i kontakt med to kvinner som befant seg ved huset like før brannen startet.
Les mer om Porsgrunn.
Fortsatt uten strøm
Flere tusen husstander mistet strømmen under uværet i natt. De fleste har fått strømmen tilbake, men i 11.20-tiden opplyser Skagerak Energi at 158 kunder fortsatt er uten strøm i Andebu, Lardal, Porsgrunn, Re og Sande.
Biljakt i natt
En mann i 40-årene ble natt til søndag pågrepet etter en biljakt i Porsgrunn.
Les mer om Porsgrunn.
Mann pågrepet etter biljakt i Porsgrunn
Da mannen i 40-årene ble stoppet i politikontroll tråkket han på gassen.
Les mer om Porsgrunn.
Kan ein spesiallaga ring stoppe snorking?
PORSGRUNN (NRK): Ho var i ferd med å forlata ektesenga på grunn av snorking, men så fekk ho hjelp av noko ho sjølv var særdeles skeptisk til. No har ho endra syn.
Nå er julen reddet for Margareth (snart 89)
PORSGRUNN (VG) Margareth Hansen (89 på julaften) er overveldet av alle som bryr seg om henne etter at hun ble robbet for 6700 kroner på åpen gate. Nå er både jule- og bursdagsfeiringen reddet.
Les mer om Margareth.
Nå er julen reddet for Margareth (snart 88)
PORSGRUNN (VG) Margareth Hansen (88 på julaften) er overveldet av alle som bryr seg om henne etter at hun ble robbet for 6700 kroner på åpen gate. Nå er både jule- og bursdagsfeiringen reddet.
Les mer om Margareth.
Omstridt kvikksølv fjernet fra Herøya
På 80-tallet ble Frederic Hauge pågrepet da Bellona ville ta prøver av restene etter Hydros gamle klorfabrikk. Nå er det farlige avfallet gravd opp og fjernet fra tomta på Herøya i Porsgrunn.
Margareth Hansen (88) hadde 6700 kroner til jul - tyven stjal alt
Margareth Hansen (88) fra Porsgrunn hadde tatt ut hele pensjonen for å handle til jul. Plutselig kom tyven bakfra og stjal lommeboken hennes.
Les mer om Porsgrunn.
Velger bort julegrana
PORSGRUNN (NRK): Nå er det sosialt akseptert å kjøpe plasttre til jul. Salget av kunstige juletre øker.