Porsgrunn

Slik forsøkte maskerte menn å rane urmakeren

Politiet leter fortsatt med full styrke etter de to maskerte mennene som forsøkte å hogge seg inn hos en urmaker lørdag morgen. To menn forsøkte lørdag å rane en urmaker i Porsgrunn. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 10.17.
Les mer om Porsgrunn.

Ingen pågrepet i urmakerran

Politiet leter fortsatt med full styrke etter de to maskerte mennene som forsøkte å hogge seg inn hos en urmaker i Porsgrunn lørdag morgen.
Les mer om Porsgrunn.
Prøvde å hogge seg inn hos urmaker med øks. De ansatte holdt igjen døra
Dramatisk ransforsøk mot urmaker Saastad i Porsgrunn lørdag formiddag. To ransmenn etterlyst.
Les mer om Porsgrunn og Saastad.
Prøvde å hogge seg inn hos urmaker med øks. De ansatte holdt igjen døra
Dramatisk ransforsøk mot urmaker Saastad i Porsgrunn lørdag formiddag. To ransmenn etterlyst. (Dagbladet): Urmaker Saastad midt i Porsgrunn sentrum ble lørdag utsatt for et brutalt ransforsøk.
Les mer om Porsgrunn og Saastad.

Gikk til angrep på butikk med øks - ansatte måtte holde igjen døra

Lørdag formiddag forsøkte ranere å slå seg inn i en urmaker i Porsgrunn. Ranerne kom seg fra stedet og politiet er interessert i tips.
Les mer om Porsgrunn.
Angrep urmaker med øks
To personer med øks forsøkte å slå inn døra til en urmaker i Porsgrunn lørdag formiddag. Urmakerforretningen var åpen da tyvene slo til, men ansatte klarte å holde igjen døra da gjerningsmennene gikk løs på døra med øks.
Les mer om Porsgrunn.
Angrep urmaker med øks
To personer med øks forsøkte å slå inn døra til en urmaker i Porsgrunn lørdag formiddag. Tyvene stakk av i tre biler.
Les mer om Porsgrunn.
Forsøkte å rane urmaker
To personer forsøkte å rane en urmaker i Porsgrunn i Telemark i formiddag ved å angripe døra med øks. De to var maskerte og hadde på seg sorte hettegensere, og klarte ikke å komme seg inn i butikken.
Les mer om Porsgrunn og Telemark.
Maskerte personer angrep butikk med øks
Iført maske og skjerf forsøkte to gjerningsmenn å slå seg inn hos en urmaker i Porsgrunn sentrum lørdag formiddag.
Les mer om Porsgrunn.
Maskerte personer angrep butikk med øks
To personer forsøkte å bryte seg inn i en urmakerbutikk i Porsgrunn væpnet med øks. De to gjerningspersonene skal ha forsøkt å slå inn døra til urmakeren klokken 11.38 i Porsgrunn.
Les mer om Porsgrunn.
SISTE: Gikk til angrep på butikk med øks - ansatte måtte holde igjen døra
PORSGRUNN: Det har lørdag formiddag vært et innbruddsforsøk hos utmaker Saastad i Porsgrunn. Tyvene kom seg fra stedet og politiet er interessert i tips.
Les mer om Porsgrunn og Saastad.
Angrep urmaker-dør med øks - politiet ber om tips
To personer gikk til angrep på urmaker Saastads inngangsdør lørdag formiddag. Telemark-politiet opplyser om innbruddsforsøket i Porsgrunn klokken 11.38 lørdag.
Les mer om Porsgrunn.
Kontrollen som kortsluttet
I en kronikk om skjenkekontroller, prikker og uenighet som raser i Porsgrunn, etterlyser spesialkonsulent Skule Wigenstad mer kunnskap, blant annet fra Porsgrunns Dagblad.
Les mer om Porsgrunn og Skule Wigenstad.
Elgjakta starter litt seinere i Grenland i år
Hovedutvalg for kultur, idrett og folkehelse i Telemark har vedtatt at elgjakta i Siljan, Porsgrunn og Skien skal utsettes fra 25. september til 5. oktober. - Det er god elgforvaltning å skjerme brunsttiden fra jakta, så mye som mulig.
Over 1000 kunder uten strøm - Brevik og Sandøya rammet
Strømbrudd har rammet 1066 kunder i Porsgrunn. Det er i Brevik og på Sandøya problemet har oppstått, ifølge Skagerak Energi. De melder om en feil i strømnettet, og det jobbes på spreng med å lokalisere feilen.
Leteaksjon etter mann (30)
Politiet satte torsdag formiddag i gang en leteaksjon etter en 30 år gammel mann i Porsgrunn. - Politiet har satt inn ressurser i letingen etter en mann hvor et familiemedlem har meldt inn en bekymringsmelding, melder politiet i Telemark.
Les mer om Porsgrunn og Telemark.
Buss og personbil har kollidert
PORSGRUNN: Det har vært en trafikkulykke på Skjelsvik Siste klokken 14.30: Trafikken går som normalt Det melder både brannvesenet og politiet i Telemark via Twitter like over klokken 14 onsdag ettermiddag.
Politiet ber om tips etter en rekke innbrudd i natt
PORSGRUNN: Politiet har onsdag morgen fått inn flere meldinger om innbrudd og tyverier i Porsgrunn. Blant annet skal sykler til en verdi av nærmere 50 000 kroner ha blitt stjålet. Politiet ser ikke bort ifra at innbruddene kan ha en sammenheng.
Les mer om Porsgrunn.
Trakk folk fra hele landet til Vinterscenen
PORSGRUNN: Årets Vinterscenen gikk av stabelen i helgen. Nye impulser og topp stemning meldes fra arrangørene. - Det har gått over all forventning.
Les mer om Vinterscenen.
Stian snakket om Norge og døden
PORSGRUNN. På biblioteket i Porsgrunn sitter Stian Johansen og snakker om «Norge og døden», midt på lyse dagen. - Hva skriver du om, spurte kompisen da han møtte Stian Johansen. - Jeg skriver om Norge og døden, svarte Stian.
Utrykning: Kvinne falt under en henger
PORSGRUNN: En kvinne falt og skled under en tilhenger i ettermiddag. Det førte til utrykning blant nødetatene. Ifølge den første meldingen skulle en person ha blitt påkjørt av en henger i nærheten av Telemarksporten.
Les mer om Telemarksporten.
Fotgjenger påkjørt av henger
En fotgjenger er påkjørt av en henger. Dette melder politiet på Twitter klokken 16.08. Ulykken har skjedd på Telemarksporten i Porsgrunn. - Nødetatene kjører på påkjørsel av fotgjenger. Påkjørt av henger.
Reidulf skulle bare skaffe seg ny bankbrikke, det var lettere sagt enn gjort: – Jeg synes det er helt høl i huet
PORSGRUNN: Da Reidulf Hansen skulle betale regningene sine viste det seg at han måtte ha ny bankbrikke. Men for å få det, måtte han skaffe seg nytt pass.
Misbruk av offentlige ressurser
En forfalt låve på Skjelsvik har vært tema for klagebehandling i både Porsgrunn kommune og hos Fylkesmannen i Telemark.
NÅ: Rykker ut til melding om bygningsbrann i Porsgrunn - ryker kraftig fra huset
Det er 110-sentralen i Telemark som melder om dette. Det er Porsgrunn og Skien brannvesen som rykker ut til brann i bygning Osebrogate i Porsgrunn. Politiet bekrefter at det ryker kraftig fra huset og at nødetatene er på stedet.