Prøver

Shania Twain sier unnskyld: – Pinlig

I en lang rekke Twitter-meldinger prøver Shania Twain (52) å forklare hvorfor hun sa at hun ville stemt på Donald Trump (71).

Trygge prøver i Posten

I tilfeller hvor helsepersonell mener at det er risiko for at treg postgang kan få kritiske konsekvenser, bør de bruke "Ekspress over natten" eller Postens ordinære ekspressendinger.
Les mer om Posten.
Forsterka satsing på språk
Kommunane Molde og Nesset er blant 17 norske kommunar som får forsterka satsing på språk i skular og barnehagar. På landsplan skal det brukast 17 millionar kroner til å kjøpe fri ressurslærarar og å etablere og drifte faglege nettverk. Kommunane er valde mellom anna på bakgrunn av resultat frå nasjonale prøver, elevundersøking og statistikkar.
Les mer om Nesset.
Seltzer på Paradise Hotel
– Kall meg gjerne kulturpessimist, men i det kjendisfokuserte Norge anno 2018 er det kanskje blitt mange, spesielt blant de yngre, som gjerne kunne tenke seg å sjekke inn på et sånt hotell? Jeg bare spør, det er min jobb som blogger, skriver Thomas Seltzer som prøver å finne svar etter å ha tilbragt tid på hotellet i Mexico.
Les mer om Mexico, Norge og Paradise Hotel.

OPCW-eksperter tok prøver i Douma to uker etter

OPCWs våpeninspektører har omsider samlet inn prøver fra den syriske byen Douma, der et kjemisk angrep skal ha krevd mange menneskeliv 7. april.
Les mer om Douma.
Gammel Brann-helt ble hedret
Paul Danielsen fylte 60 år 12. april, og ble gjort stas på av tidligere lagkamerater i pausen mellom Brann og Stabæk. - Det er en overgang å bli 60, men jeg prøver så godt jeg kan å holde meg ung, ler jubilanten.
Les mer om Brann og Stabæk.
OPCW-eksperter samler inn mulige bevis i Douma
Våpeninspektører er i gang med å samle inn prøver fra den syriske byen Douma, der et kjemisk angrep mot sivile skal ha funnet sted 7. april, bekrefter OPCW.
Les mer om Douma.
OPCW-eksperter har samlet inn prøver i Douma
Våpeninspektører er i gang med å samle inn prøver fra den syriske byen Douma, der et kjemisk angrep mot sivile skal ha funnet sted 7. april, bekrefter OPCW.
Les mer om Douma.
Mann mistenkt for ruskjøring
Mann i 30-årene stoppet i Melsomvik. Politiet stoppet en bilfører i 30-årene klokka 13.35 lørdag. - Han er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Politiet tar de nødvendige prøver og beslag i hans førerkort.
Les mer om Melsomvik.
Mistenkt for ruskjøring
En mann i 30 årene er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand i Melsomvik. Politiet har beslaglagt førerkortet hans og tar nødvendige prøver.
Les mer om Melsomvik.
- En ung, blond kvinne fra Norge som skal redde verden? Jo, jeg har absolutt møtt på fordommer
Norske Thea Sommerseth Myhren (29) er gründer bak den digitale plattformen Diwala for flykninger. Det er en frisk marsdag i New York. Solen prøver å presse seg frem gjennom skydekket, og her hvor vi befinner oss - i 48.
Les mer om Diwala, New York og Norge.
Kim innstiller noen prøver, tier om andre
Nord-Korea varsler at det innstiller atomprøvesprengninger, og prøveskytinger med interkontinentale raketter og legger ned et prøvefelt for atomtester.
En frekkhet av kjendis-megler å kalle Nordre Jonsgate for Bakklandet
«Det er langt ifra første gang meglerne prøver seg på dette skriver forfatter og Bakklandsgudie Birger Sivertsen i dette debattinnlegget.
Prøver ny fastlegeordning
Kristiansad er n av ni kommuner som prøver ut en ny fastlegeordning, i følge kommunens nettsider. Prosjektet, i regi av Helsedirektoratet, vil basere seg på å tilby et bedre tilpasset helsetilbud til enkeltpasienter gjennom primærhelseteam.
Les mer om Helsedirektoratet.
Trygge prøver i Posten
Rask sending av prøver til sykehus, fra både nyfødte og andre, er viktig for pasientsikkerheten. Derfor skal vi opprettholde et godt tilbud også i fremtiden.
Les mer om Posten.
Spesialavtale og hemmelighold skal hjelpe Kristoffersen
TRYSIL/OSLO (NRK): Henrik Kristoffersen prøver nye ting for å nærme seg Marcel Hirscher, men helst skal ingen vite hva han gjør.
Spesialavtale og hemmelighold skal hjelpe Kristoffersen
TRYSIL/OSLO (NRK): Henrik Kristoffersen prøver nye ting for å nærme seg Marcel Hirscher, men helst skal ingen vite hva han gjør. - Nei, ikke film skiene mine da.
Konkursrammede Stefano Tavassi satser igjen – åpner nok et spisested i Gågaten
For syv uker siden slo han to av restaurantene sine konkurs. Nå kjøper han konkursboet og prøver på nytt.
Les mer om Gågaten.
Spiste skrantesyk bukk
En familie i Hol har spist et helt reinsdyr som er smittet med skrantesyke. Bukken ble skutt i Lærdal i 2016, og prøvene var ifølge prøver negative, skriver Hallingdølen. Men nå sier Mattilsynet at det likevel var funnet skrantesyke i dyret.
Nå får dette idrettslaget et sted å oppbevare utstyret sitt
I 2015 fikk Breidablikk Idrettslag tillatelse fra kommunen til å sette opp en utstyrsbod på maksimalt 30 kvadratmeter. Denne boden kom aldri på plass. Nå prøver idrettslaget seg med en ny bod - 20 kvadratmeter større enn den første.
Rana kommune: – Bilkjøring i preparerte skiløyper er ikke lovlig
Rana kommune er kjent med at enkelte bilførere prøver ut bilene sine i kommunale skispor.
Oppgitt over ødeleggende tullkjøring for skifolket
At bilister prøver å kjøre oppå snøen oppover anleggsveien til Mofjellet opprører og irriterer dem som bruker området aktivt til skigåing.
Les mer om Mofjellet.