Prøver

Kvinne spiser og drikker på restauranter i Trondheim og prøver å stikke av fra regningen(pluss)

Den trønderske kvinnen begynner å bli en gjenganger på restauranter i Trondheim. - Hun sa hun ikke hadde penger, la igjen kontaktinfo og sa at hun ville betale senere, forteller driftssjef Martin Stokkan.
Les mer om Martin Stokkan og Trondheim.

Henrik Kristoffersen: Kjæresten og fatter n passer på kostholdet

HINTERREIT (VG) Henrik «Spjælingen fra Rælingen Kristoffersen (23) røper at kjæresten Tonje Barkenes (23) og faren Lars går i spissen for «alle som vil passe på at han skjøtter kostholdet og prøver å holde matchvekten.
Fengslet tysk journalist vil ikke kjøpes fri i «skitten handel
BERLIN: Etter lang tids kulde prøver Tyskland og Tyrkia nå å tine opp det gjensidige forholdet. Det kan føre til frigivelse av en fengslet korrespondent.
Les mer om Tyrkia og Tyskland.
Tar ansvar for muslimsk ungdom
Muslimske ledere vandrer nesten hver kveld i Kristiansand sentrum for å forhindre ungdomsvold. – Vi prøver å gi dem en hensikt med livet, sier Talal Haidar.
Les mer om Kristiansand og Talal Haidar.

Fra West Ham til Burton

Martin Samuelsen (20) lånes ut fra West Ham til Burton Albion ut sesongen. 20-åringen har ikke fått tillit i West Ham, og prøver nå lykken på nivå to i England. Burton er nummer 22, tredje sist, i den engelske mesterskapsserien.
Reinsdyr ute på E6
Flere rein har trukket ut på E6 på Krokstrand, ved foten til Saltfjellet. De står i veien og slikker i seg veisalt, reineier prøver å lede reinsdyrene bort fra veien, skriver politiet på Twitter.
Lokal prestisje-kamp om verdenspremiere på Tom Cruise-film på Preikestolen
Allerede under innspillingen av sluttscenene til «Mission Imposssible 6 på Preikestolen i november i fjor, lanserte ordføreren i Preikestol-kommunen Forsand ideen om utekino og verdenspremiere på filmen nettopp på Preikestolen. Men nå frykter han at nabokommunen prøver å ta æren for ideen.
– Er det tilstrekkelig kritisk, prøver jeg å finne en time
Tallet på avtalepsykologer har stått på stedet hvil i 20 år.
Vogntogsjåfør promillemistenkt
En vogntogsjåfør fra Latvia er mistenkt for promillekjøring, etter at han ble kontrollert på Svinesund tollsted mandag formiddag. Mannen fremstod som ruset på alkohol, så politiet sørget for at det ble tatt nødvendige prøver.
Les mer om Latvia og Svinesund.
Her prøver dommeren å takle spilleren. Så får spilleren rødt kort.
Bisarr situasjon i fransk fotball.
Hver gang Krogh bytter fra sprint til allroundlandslaget går det galt. Hvorfor?
Historien gjentar seg: Finn-Hågen Krogh leverer sine beste sesonger når han er en del av det norske sprintlandslaget, men får problemer de gangene han prøver seg med Martin Johnsrud Sundby og co. på allroundlandslaget.
Fem fot under
Dypt under snøen ligger Adina. Hun ser ingenting. Hører ingenting. Alt er svart. Hun prøver å bevege hender, armer, bein. Men hun ligger som støpt i hvit betong.
Les mer om Adina.
Mistenkt for ruskjøring
En mann i 50-åra er anmeldt for ruskjøring etter at han ble stoppet av politiet da han kjørte bil i Ramnes i natt. Det er tatt nødvendige prøver, opplyser politiet.
Kvalitet på villreinområder
En ekspertgruppe oppnevnt av Miljødirektoratet anbefaler at det hvert femte år skal vurderes om hvert villreinområde har god, middels eller dårlig kvalitet. Ting som spiller inn på kvaliteten vil blant annet være genetiske prøver, vurdering av beiteforhold og bestandsforhold, samt kartlegging av meldepliktige sykdommer som skrantesjuke.
Les mer om Miljødirektoratet.
– Noen spillere må man forsøke å kjøpe enten det er januar, mars eller juli
Jos Mourinho prøver ikke å dempe ryktene om et kjøp av Alexis Sanchez fra Arsenal. Fredag prøvde han også på en måte å avslutte ordkrigen med Antonio Conte.
Les mer om Antonio Conte, Arsenal og Noen.
Hevder United prøver å kuppe gigantovergangen
Kan Manchester City få kamp om Arsenals Alexis Sanchez fra naborival Manchester United?
Les mer om Manchester United.
Hevder Manchester United prøver å kuppe Snchez
Manchester United skal ha lagt inn et bud på den Manchester City-aktuelle Alexis Snchez (29).
Les mer om Snchez.
Jakter 140 millioner til nytt sjømateventyr
Med Arctic Securities i ryggen prøver biotek-gründer Gunnar Rørstad å bygge opp et nytt industrieventyr basert på dyreplankton.
Les mer om Gunnar Rørstad.
Karabatic om Sagosen: - Ikke min jobb å sette karakter på ham
Nikola Karabatic (33) har vært håndballkonge lenge. Fredag prøver Sander Sagosen (22) å detronisere lagkameraten i EM-åpningen mot Frankrike.
Rapport: Slik prøver Russland å undergrave vestlige demokratier
En rapport skrevet på oppdrag fra Demokratene i utenrikskomiten i det amerikanske senatet advarer mot økt russisk innblanding i hele Europa, og konkluderer med at president Donald Trump ikke har gjort noe for å hindre at USA igjen skal bli offer for Kremls innblanding.
Nordlyset samler turister – kan nordnorske politikere samle seg sjøl?
Et samla nordnorsk reiseliv prøver å hjelpe politikerne med å finne en felles stemme. For nå leter de etter noe å enes om.
Samme segment – løst på ulikt vis
Kia og Opel prøver seg med to små biler i crossover-segmentet. Den ene er ganske praktisk, den andre er rimelig morsom.
Les mer om Opel.
Sparta-seier sikret seriespenning – men går ikke for gull
Sparta slo Storhamar 4–1 i eliteserien ishockey og skapte med det litt mer spenning i kampen om serietittelen. Akkurat det prøver Sparta-sjefen å glemme.
Les mer om Sparta-sjefen og Storhamar.
Fotballstjerne hevder han ble utsatt for rasisme for andre kamp på rad
– Svake mennesker prøver å spre frykt med hat, sier Blaise Matuidi.
Les mer om Blaise Matuidi.
Stanset ruskjører i Sarpsborg
Politiet har anmeldt en mann i 30-årene i Sarpsborg for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand. Mannen skal ha vært ruset på noe annet enn alkohol. Politiet har gjennomført prøver og beslaglagt mannens førerkort.
Les mer om Sarpsborg.