Premier league klubben newcastle

– Forretningskvinne byr 300 millioner pund for Premier League-klubb

Amanda Staveley (44) skal ha lagt inn et bud på 300 millioner pund for Premier League-klubben Newcastle, ifølge Sky Sports.

Sky Sports: Bud på Newcastle

Forretningskvinnen Amanda Staveley (44) skal ha lagt inn et bud på 300 millioner pund for Premier League-klubben Newcastle. PCP Capital Partners, firmaet til den engelske finanskvinnen, la inn budet i slutten av forrige uke, ifølge Sky Sports.
Kontroversiell eier legger Newcastle ut for salg
Mike Ashley vil ut av Premier League-klubben.
Newcastle-kapteinen forlenget
Kaptein Jamaal Lascelles (23) har forlenget sin kontrakt med Premier League-klubben Newcastle til ut 2023-sesongen.

Ex-PL-spelar fall om og døydde

Cheik Tiote (30) frå Elfenbeinskysten kollapsa på trening og døydde på sjukehuset like etter, melder The Independent. Tiote spela seks sesongar for Newcastle i Premier League og 52 landskampar. Han gjekk til den kinesiske klubben Beijing Enterprises i februar i år.
Ex-Newcastle-spelar død på trening
Cheik Tiote (30) frå Elfenbeinskysten kollapsa og døydde på trening med ein kinesisk andredivisjonsklubb, melder The Independent. Tiote spela seks sesongar for Newcastle i Premier League og 52 landskampar. Han gjekk til den kinesiske klubben i februar i år.
Herlige jubelscener da Newcastle rykket opp til Premier League
(Newcastle – Preston 4-1) Det holdt med n sesong i Championship for Newcastle: 348 dager etter nedrykket ble klubben igjen klar for Premier League.
Store jubelscener da Newcastle rykket opp til Premier League
(Newcastle – Preston 4-1, kampen pågår) Det holdt med n sesong i Championship for Newcastle: 348 dager etter nedrykket ble klubben klar for Premier League igjen.
Slik har Benitez gitt Newcastle håp
Etter en haltende innledning har Newcastle-manager Rafa Benitez (56) funnet formelen som kan redde Premier League-klubben unna nedrykkk.
Newcastle tapte mot Gutirrez
Et ansettelsestribunal slår fast at Jons Gutirrez' kreftsykdom var årsaken til at han ikke ble tilbudt en ny avtale av Premier League-klubben Newcastle i fjor.
Newcastle sparkar manageren
Steve McClaren har fått sparken i Newcastle, melder klubben sjølv. Newcastle ligg nest sist på tabellen i Premier League.
Les mer om Newcastle og Premier League.
Superuke for Joshua King
(Newcastle - Bournemouth 1-3) Joshua King (24) bidro til at klubben hans tok et langt steg mot fornyet kontrakt i Premier League.
Knepent LSK-tap mot Newcastle
Premier League-klubben avgjorde treningskampen kvarteret før slutt.
Les mer om Newcastle.
«Den siste rene målscorer: – Da han ga seg forsvant hjørnesteinen i klubben
Alan Shearer er tidenes målscorer i Premier League, og en klubblegende uten like i Newcastle.
Les mer om Newcastle og Premier League.
Newcastle med flest utestengelser
Newcastle er Premier League-klubben som har utestengt følest tilskuere på grunn av bråk, ifølge en statistikk i Daily Mirror. De har 132 på svartelista. Chelsea med 79 og West Ham med 67 følger deretter, mens Swansea er nederst med 15. Totaltallet har imidlertid falt for fjerde år på rad.
Heller ikke nå kan paraplyen redde deg om det går galt, McClaren
Tabelltips Premier League: Få, om noen, forventer mer av sitt lag enn Newcastle-supporterne. Nå har klubben fått en sjef som er vant til å ha det hett rundt ørene.
Premier League-trener forbyr banning
Newcastle-sjef Steve McClaren har innført nye regler i klubben. De forbyr spillerne å banne.
Cabaye klar for Crystal Palace
Den franske midtbanespilleren Yohan Cabaye er klar for Crystal Palace og gjenforenes dermed med manager Alan Pardew. De to jobbet sammen i Newcastle før Cabaye ble solgt til PSG. 29-åringen har signert en treårskontrakt med Premier League-klubben.
McClaren tar over Newcastle
Ikke uventet ble Steve McClaren ansatt som manager i den engelske Newcastle onsdag. Tidligere på dagen hadde John Carver og hans team fått sparken i Premier League-klubben. 54 år gamle McClaren var også Newcastle-manager fra 2001-06, før han ble Engelsk landslagssjef.
BBC: Newcastle velger McClaren
Steve McClaren blir presentert som ny manager i Premier League-klubben Newcastle i neste uke, melder BBC. Den tidligere engelske landslagssjefen skal angivelig signere kontrakten så fort han er tilbake fra ferie.
BBC: Newcastle velger McClaren
Steve McClaren blir presentert som ny manager i Premier League-klubben Newcastle i neste uke, melder BBC.
BBC: Newcastle velger McClaren
Steve McClaren blir presentert som ny manager i Premier League-klubben Newcastle i neste uke, melder BBC.
Gutierrez frigitt av klubben
Jonas Gutierrez ble helten i kampen som holdt Newcastle oppe i Premier League. I dag skriver Newcastle på sine nettsider av argentineren ikke får fortsette i klubben. Kontrakten hans går ut i sommer, og han må nå finne seg en ny klubb.
Les mer om Newcastle og Premier League.
Innfører internett-nekt i Newcastle
Newcastle-manager John Carver har bedt spillerne sine styre unna sosiale medier foran skjebnekampen mot West Ham i Premier League søndag. Med en serierunde igjen å spille er nedrykksfaren akutt i den tradisjonsrike klubben.
Han blir sjef i Newcastle ut sesongen
Newcastles midlertidige manager, John Carver, skal fortsette å lede Premier League-laget. FORTSETTER UT SESONGEN: John Carver. Foto: Reuters Det bekreftet den nordengelske klubben mandag.