Ragna


Bokanmeldelse: Astrid Lorenz: Fra de frimodiges leir

Biografi 464 sider 449 kr. Aschehoug Det er skade at du ikke er gutt, du burde absolutt studere. Det sa lærer Jacob Jonathan Aars til den 12 år gamle Ragna Nielsen, etter en feilfri

Les mer om Ragna Nielsen.

Portrett av en pioner

Det er skade at du ikke er gutt, du burde absolutt studere. PIONER: Ragna Nielsen var en av Norges første kvinnelige politikere. Nå er den intellektuelle kvinnen aktuell i ny biografi.

Reiser 46 mil for å spille hjemmekamper

BRUKER MUSKLER: Trioen Ragna Amalie Kirknes (fra venstre), Sara Fagerli og Andrea Heide Sakshaug bruker muskler mot svenske flickor.

– Det var veldig kaotisk

– Vinden er temmeleg sterk, så elden spreier seg raskt. Før vi reiste gjekk den i retning skogen og vidare mot sentrum, fortel Ragna Finden Skaim.

Les mer om Det og Ragna Finden Skaim.

– Det var veldig kaotisk

– Vinden er temmeleg sterk, så elden spreier seg raskt. Før vi reiste gjekk den i retning skogen og vidare mot sentrum, fortel Ragna Finden Skaim.

Les mer om Det og Ragna Finden Skaim.
Endelig i mål

Ragna Forså fikk æren av å åpne det nye svømmeanlegget på Kippermoen. Se video. - Det er blitt et fantastisk anlegg. Nå håper jeg bare at folk vil bruke, det, sier daglig leder ved Kippermoen idrettssenter, Anne-Marit Almås Marken.

Les mer om Kippermoen.
Lokal film på kino

Filmen Mitt solskinn blir i morgen vist på SF Kino Stavanger. Filmen har tatt utgangspunkt i Gerd-Ragna Bloch Thorsens bok Elena fra 1995. Det er Helene Stenhaug som har skrevet filmmanuset

Les mer om Elena og Helene Stenhaug.
Ragna bruker tusener i måneden på supermat

Alger, gress og spirer selger som aldri før, men eksperter er kritiske. Jeg får noen rare blikk, men dette fungerer for meg, sier Ragna Tingstad Husby og viser frem den grønne smoothien

Ragna på landslaget

Det har ligget i kortene en stund, men nå er det offisielt. Ragna Forså er på landslaget. Ragna Forså ble hyllet av ordfører Jann-Arne Løvdahl da hun kom hjem fra VM i Montreal i august.

Ruth & Ragna hjelper McDonalds

Les mer om Ragna.
Sender fire skuleborn langs veg ho meiner er farleg

Lokalbefolkninga på Myksvoll krev handling og utbetring frå fylkeskommunen. Men det er lite betring i sikte. LEI:?Ragna Myksvoll og sonen Magne Myksvoll Gilborne er ikkje nøgd med skulevegen

Blomster for VM-innstasen

Ordfører Jann-Arne Løvdahl tok imot Ragna Forså på flyplassen med blomster. VELKOMMEN: Ragna Forså kom hjem fra VM i svømming mandag kveld. På flyplassen fikk hun velfortjente blomster

Les mer om Ragna Forså og VM-innstasen.
Publikumstallet synker

Publikumstallet for friluftsteatret Bronsebukkene har sunket fra 2800 i toppåret 2009 til bare 1200 besøkende i år. TRENGER ET MARKEDSFØRINGSLØFT: Ragna blir båret til sjamanen i årets

Les mer om Bronsebukkene.
Flaggbærer i VM

Mesterskapsdebutanten Ragna Forså (15) fikk æren av å bære det norske flagget under åpningen av VM i svømming for funksjonshemmete mandag. Under åpningsseremonien mandag kveld lokal

imagelink

Foto: Mai Kristin Skillebekk Spilte sin tipp-oldefars søster Grindvoll: Da Bronsebukkenes vandreteater ble spilt tirsdag kveld, ble Ragna spilt av Michelle Skillebekk.

Ragna Forså sanket medaljer

I forrige uke var Ragna Forså (15) med på German Open i svømming sammen med landslaget for funksjonshemmede. Det endte med tre gull og to sølv for mosjøjenta. MEDALJESANKER: Ragna Forså

Les mer om German Open og Ragna Forså.
Gull i Danish Open

Ragna Forså (14) vant fire av de seks øvelsene hun svømte under Danish Open. MEDALJEFANGST: Ragna Forså fra Mosjøen svømmeklubb med medaljene fra Danish Open.

Les mer om Danish Open og Mosjøen.
Tidligere premiere for Bronsebukkene

Friluftsteateret satser videre med ny regissør og ny koreograf. Hannah Sætereng har rollen som Ragna. Foto: Eli Bondlid Dette er rollelisten: Ny på rollelisten er Gunda-Marie Bruce som gudinnene Mor Sol.

- Ungdomane er fantastiske

Det vart servert popcorn og kake då femten 10. klassingar fredag arrangerte kinodag for dei eldre i Radøy. - Dette er heilt topp, seier Ragna Lokøy.

Les mer om Radøy og Ragna Lokøy.
– Jeg ante ikke hvem bestemor var

Torstein Henriksen ble kjent med bestemora, Ragna Benterud, gjennom skuespiller Linn Skåbers slektsforskning i NRK-programmet Hvem tror du at du er.

Les mer om Jeg og Ragna Benterud.
Landslagsdrakt som julegave

Da Ragna Forså reiste hjem fra samling med landslaget fikk hun med seg en landslagsdrakt. PÅ FORSKUDD: Ragna Forså har trent med landslaget og fått landslagstrøye som julegave. - Jeg

Ber om 52 julegaver

Bodø: Og de skal ikke koste over 300 kroner. Ildsjeler. Ragna Mortensen, Christina Holmvaag og Terje Nohr Olsen trenger din hjelp for å gi asylsøkerbarna en magisk jul.

Sju NM-medaljer

Ragna Forså tok syv medaljer på ti forsøk under helgens junior-NM i svømming. Mosjøen-jenta tok fire sølv og tre bronse i klassen for funksjonshemmete. I BASSENGET: Ragna var i bassenget

Flytter scenen

Flyttesjau på torget i Mosjøen i kveld. FLYTTES:Kommunegartner Ragna Berg leder arbeidet med å flytte scenen på torget i Mosjøen.

Les mer om Mosjøen.
- No er det Trollheimstunnelen sin tur

I dag går ferja mellom Kvanne og Rykkjem. Trollheimstunnelen kan kome i staden for dette ferjesambandet. Foto: Ragna Mo Almberg Fylkestinget har vedteke å byggje milliardprosjektet Nordøyvegen.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03