Ragna

Samboeren støtter Jensen i retten

OSLO TINGRETT (VG) I pausene av rettssaken får den tidligere politioverbetjenten Eirik Jensen (59) støtte fra samboeren Ragna Lise Vikre (57).

Negative barnevernssaker skremmer studentane

– Eg har både opplevd og høyrt om så mange av dei gode historiene. Då er det trist om media berre fokuserer på dei dårlege, seier sosionomstudent Ragna Finden Skaim.
Les mer om Ragna Finden Skaim.
Rødt vil stemme mot storbyhallen
Ragna Vorkinnslien i Rødt går mot storbyhallplanene som blir lagt frem i kveld. Hun mener den planlagte Nidarøhallen er for stor.
Les mer om Nidarøhallen og Rødt.
- Dette hylekoret skal ikke stilne!
Rødts Ragna Vorkinnslien oppfordret alle til å rope høyere og oftere for at Norge skal få en mer human asylpolitikk under en aksjon til støtte for mennesker på flukt.
Les mer om Norge.

Ragna er nesten blind og toppidrettsutøver

Ragna Kornelia Unstad Forså (18) har 12 prosent syn. Det hindrer henne ikke i å gå utvidet toppidrett på Fauske videregående skole.
Les mer om Fauske.
Agerup-søstrene endte på 14.-plass
Ragna og Maia Agerup fra Oslo avsluttet OL på en 14.-plass sammenlagt etter de tre siste seilasene i klassen 49er FX i natt. Siden de endte utenfor topp ti kvalifiserte søstrene seg ikke til morgendagens avsluttende medaljeseilas.
Les mer om Maia Agerup og Oslo.
SEILING: Tvillingene ute av OL
Tvillingene Ragna og Maia Agerup i 49er FX er ute av OL med 13.-, 17.- og 11.-plass i de tre siste seilasene. Sammenlagt endte de på 14.-plass og følger torsdagens medaljeseilas fra land.
Les mer om Maia Agerup.
«Uflaks-tvillingene: Ulykke og ran. Men nå er de klare for OL.
FREDRIKSTAD (VG) Ragna og Maia Agerup (21) er klare for OL i Rio, og tror tvillingforholdet kommer godt til nytte under lekene.
Les mer om Maia Agerup og Rio.
Slik så norsk OL-duos splitter nye båt ut etter en tur i Rio-vannet
OL-seilerne Maia og Ragna Agerup fortviler. Da de tok i bruk sin splitter nye båt i Rio, ble den full av olje og skitt.
Les mer om Ragna Agerup, Rio og Rio-vannet.
Tvillinger i samme båt
Ragna og Maia Agerup har et fortrinn når de skal seile for OL-gull: De er som to dråper vann.
Les mer om Maia Agerup og OL-gull.
Tvillingene Maia og Ragna (20) klare for å representere Norge i ny OL-klasse for kvinner
For første gang får kvinner delta i seileklassen 49erFX i OL. De unge damene Maia og Ragna skal representere Norge.
Les mer om Maia, Norge, OL-klasse og Ragna.
- Ikke ta det så alvorlig, du skal bare føde
Jordmødrene Ragna Larsen og Grete Teigen opplever at mange gravide har urealistiske forventninger til å føde. Derfor lærer de kvinner pusteøvelser, avslapping og å tenke positivt på den store fødejobben.
Les mer om Grete Teigen.
Sju NM-medaljer
17 år gamle Ragna Forså fra Mosjøen innkasserte i helga sju medaljer i Norgesmesterskapet i svømming, skriver Helgelendingen. Resultatene kvalifiserer Forså til landslaget, skriver avisa. Den unge svømmeren har satt seg som mål om å komme til OL i Tokyo i 2020.
by:Larm: KUUK fikk NOPA-stipendet
Mira Berggrav Refsum, Ragna Solbergnes og Bjørnar Karlsen i bandet KUUK fikk stipendet da de gikk på scenen på Youngstorget i går kveld. Juryen (Knut Schreiner, Ida Maria, Torgny Amdam, Ellen Andrea Wang) mener KUUK har revitalisert pønk-begrepet.
Har du parkert her? Brannbilene kommer ikke forbi.
Det kan stå om liv og helse når Oslo brann- og redningsetat (OBRE) rykker ut. Bilister oppfordres nå til å kontrollere at de parkerer slik at brannbilene kan komme forbi. Vi sliter med fremkommelighet i Ragna Nielsens vei.
Les mer om Oslo.
Ragna kjøpte seg Leaf
Se alle biler Tjenester Eiendom(49) Motor(72) Stilling(8) Ragna Straume er en av 81 i Stjørdals-dalføret som kjøpte seg splitter ny Nissan Leaf i fjor. Det sendte elbilen til en suveren førsteplass på salgsstatistikken.
Har ønsket 38 nye borgere velkommen
Jordmord Ann-Åse Baustad (midten) tok i mot Severin Reitan 27. november, her med kollegaene Ragna Stene Simonsen, Mette Sjøflot, Toril B. Paasche og Wenche Wærstad Foto: Miriam Sandum Næss 27.
Tar over begravelsesbyrå
Ragna Meisingset startet dalførets første begravelsesbyrå i 1978, og fikk raskt med seg ektemannen Ivar. Nå tar nye krefter over.
Les mer om Ivar.
Disse gulrøttene koster 100 kroner kiloen
Noen av landets mest etterspurte gulrøtter finnes i Bergsdalen. Til tross for at de koster mange ganger prisen av vanlige grønnsaker, greier ikke Ragna Lid og Arnfinn Trøen å levere
Disse gulrøttene koster 100 kroner kiloen
Noen av landets mest etterspurte gulrøtter finnes i Bergsdalen. Til tross for at de koster mange ganger prisen av vanlige grønnsaker, greier ikke Ragna Lid og Arnfinn Trøen å levere nok til bergenske restauranter.
Kjemper om gulrøtter fra fjellet
Noen av landets mest etterspurte gulrøtter finnes i Bergsdalen. Til tross for at de koster mange ganger prisen av vanlige grønnsaker, greier ikke Ragna Lid og Arnfinn Trøen å levere nok til bergenske restauranter.
Kjemper om gulrøtter fra fjellet
Noen av landets mest etterspurte gulrøtter finnes i Bergsdalen. Til tross for at de koster mange ganger prisen av vanlige grønnsaker, greier ikke Ragna Lid og Arnfinn Trøen å levere
Fem vil bli stortingsprest
Blant de fem søkerne er Ragna Dalen (Presteforeningen), Svein Bjarte Mangersnes (Hospice Lovisenberg), Kjersti Østland Midttun (prest i Oslo bispedømme) og Sjur Isaksen (Menighetsfakultetet). En søker vil være anonym for offentligheten. Den aller første stortingspresten, Per Arne Dahl, går av etter sju år.
Usikker på formen
I dag svømmer Ragna Forså 100 meter rygg i EM for funksjonshemmete i Eindhoven. Etter en tøff treningsperiode håper pappa og trener Trond Forså at formen er i anmarsj.