Ragna

Ragna er nesten blind og toppidrettsutøver

Ragna Kornelia Unstad Forså (18) har 12 prosent syn. Det hindrer henne ikke i å gå utvidet toppidrett på Fauske videregående skole.
Les mer om Fauske.
Agerup-søstrene endte på 14.-plass
Ragna og Maia Agerup fra Oslo avsluttet OL på en 14.-plass sammenlagt etter de tre siste seilasene i klassen 49er FX i natt. Siden de endte utenfor topp ti kvalifiserte søstrene seg ikke til morgendagens avsluttende medaljeseilas.
Les mer om Maia Agerup og Oslo.
SEILING: Tvillingene ute av OL
Tvillingene Ragna og Maia Agerup i 49er FX er ute av OL med 13.-, 17.- og 11.-plass i de tre siste seilasene. Sammenlagt endte de på 14.-plass og følger torsdagens medaljeseilas fra land.
Les mer om Maia Agerup.

«Uflaks-tvillingene: Ulykke og ran. Men nå er de klare for OL.

FREDRIKSTAD (VG) Ragna og Maia Agerup (21) er klare for OL i Rio, og tror tvillingforholdet kommer godt til nytte under lekene.
Les mer om Maia Agerup og Rio.
Slik så norsk OL-duos splitter nye båt ut etter en tur i Rio-vannet
OL-seilerne Maia og Ragna Agerup fortviler. Da de tok i bruk sin splitter nye båt i Rio, ble den full av olje og skitt.
Les mer om Ragna Agerup, Rio og Rio-vannet.
Tvillinger i samme båt
Ragna og Maia Agerup har et fortrinn når de skal seile for OL-gull: De er som to dråper vann.
Les mer om Maia Agerup og OL-gull.
Tvillingene Maia og Ragna (20) klare for å representere Norge i ny OL-klasse for kvinner
For første gang får kvinner delta i seileklassen 49erFX i OL. De unge damene Maia og Ragna skal representere Norge.
Les mer om Maia, Norge, OL-klasse og Ragna.
- Ikke ta det så alvorlig, du skal bare føde
Jordmødrene Ragna Larsen og Grete Teigen opplever at mange gravide har urealistiske forventninger til å føde. Derfor lærer de kvinner pusteøvelser, avslapping og å tenke positivt på den store fødejobben.
Les mer om Grete Teigen.
Sju NM-medaljer
17 år gamle Ragna Forså fra Mosjøen innkasserte i helga sju medaljer i Norgesmesterskapet i svømming, skriver Helgelendingen. Resultatene kvalifiserer Forså til landslaget, skriver avisa. Den unge svømmeren har satt seg som mål om å komme til OL i Tokyo i 2020.
by:Larm: KUUK fikk NOPA-stipendet
Mira Berggrav Refsum, Ragna Solbergnes og Bjørnar Karlsen i bandet KUUK fikk stipendet da de gikk på scenen på Youngstorget i går kveld. Juryen (Knut Schreiner, Ida Maria, Torgny Amdam, Ellen Andrea Wang) mener KUUK har revitalisert pønk-begrepet.
Har du parkert her? Brannbilene kommer ikke forbi.
Det kan stå om liv og helse når Oslo brann- og redningsetat (OBRE) rykker ut. Bilister oppfordres nå til å kontrollere at de parkerer slik at brannbilene kan komme forbi. Vi sliter med fremkommelighet i Ragna Nielsens vei.
Les mer om Oslo.
Ragna kjøpte seg Leaf
Se alle biler Tjenester Eiendom(49) Motor(72) Stilling(8) Ragna Straume er en av 81 i Stjørdals-dalføret som kjøpte seg splitter ny Nissan Leaf i fjor. Det sendte elbilen til en suveren førsteplass på salgsstatistikken.
Har ønsket 38 nye borgere velkommen
Jordmord Ann-Åse Baustad (midten) tok i mot Severin Reitan 27. november, her med kollegaene Ragna Stene Simonsen, Mette Sjøflot, Toril B. Paasche og Wenche Wærstad Foto: Miriam Sandum Næss 27.
Tar over begravelsesbyrå
Ragna Meisingset startet dalførets første begravelsesbyrå i 1978, og fikk raskt med seg ektemannen Ivar. Nå tar nye krefter over.
Les mer om Ivar.
Disse gulrøttene koster 100 kroner kiloen
Noen av landets mest etterspurte gulrøtter finnes i Bergsdalen. Til tross for at de koster mange ganger prisen av vanlige grønnsaker, greier ikke Ragna Lid og Arnfinn Trøen å levere
Disse gulrøttene koster 100 kroner kiloen
Noen av landets mest etterspurte gulrøtter finnes i Bergsdalen. Til tross for at de koster mange ganger prisen av vanlige grønnsaker, greier ikke Ragna Lid og Arnfinn Trøen å levere nok til bergenske restauranter.
Kjemper om gulrøtter fra fjellet
Noen av landets mest etterspurte gulrøtter finnes i Bergsdalen. Til tross for at de koster mange ganger prisen av vanlige grønnsaker, greier ikke Ragna Lid og Arnfinn Trøen å levere nok til bergenske restauranter.
Kjemper om gulrøtter fra fjellet
Noen av landets mest etterspurte gulrøtter finnes i Bergsdalen. Til tross for at de koster mange ganger prisen av vanlige grønnsaker, greier ikke Ragna Lid og Arnfinn Trøen å levere
Fem vil bli stortingsprest
Blant de fem søkerne er Ragna Dalen (Presteforeningen), Svein Bjarte Mangersnes (Hospice Lovisenberg), Kjersti Østland Midttun (prest i Oslo bispedømme) og Sjur Isaksen (Menighetsfakultetet). En søker vil være anonym for offentligheten. Den aller første stortingspresten, Per Arne Dahl, går av etter sju år.
Usikker på formen
I dag svømmer Ragna Forså 100 meter rygg i EM for funksjonshemmete i Eindhoven. Etter en tøff treningsperiode håper pappa og trener Trond Forså at formen er i anmarsj.
To Stjørdals-lag videre i Norway cup
VIDERE: Ragna Buland og lagvenninnene i Skjelstadmarks Jenter 15/16 er klare for 8-delsfinale i B-sluttspillet i Norway Cup.
Løftet seg tross tap
Ingvild Toverød (blått) i kamp med en Sunndal-spiller. Foto: Stian Grythaugen Skjelstadmarks Ragna Buland.
Les mer om Sunndal-spiller.
Hardkjøret over
Midt i den hardeste oppkjøringen til EM plukket Ragna Forså (16) med seg en bronsemedalje under NM. BRONSE: Ragna gikk for sølv på 200 fri, men endte på tredjeplass. F.v.: vinneren Marte Heggertveit, Rona Hjelmstad og Ragna Forså.
Dornas (9) norske besteforeldre vil legge seg i veien foran politiet
VANG, VALDRES (TV 2): Lokalsamfunnet i Vang i Valdres frykter at politiet skal hente Dorna (9) og familien hennes for å sende dem ut av landet. Jan Petter (79) og Ragna (82) anser seg
Les mer om Dorna, Ragna og Vang.