Ragna

Agerup-søstrene endte på 14.-plass

Ragna og Maia Agerup fra Oslo avsluttet OL på en 14.-plass sammenlagt etter de tre siste seilasene i klassen 49er FX i natt. Siden de endte utenfor topp ti kvalifiserte søstrene seg ikke til morgendagens avsluttende medaljeseilas.
Les mer om Maia Agerup og Oslo.
SEILING: Tvillingene ute av OL
Tvillingene Ragna og Maia Agerup i 49er FX er ute av OL med 13.-, 17.- og 11.-plass i de tre siste seilasene. Sammenlagt endte de på 14.-plass og følger torsdagens medaljeseilas fra land.
Les mer om Maia Agerup.
«Uflaks-tvillingene: Ulykke og ran. Men nå er de klare for OL.
FREDRIKSTAD (VG) Ragna og Maia Agerup (21) er klare for OL i Rio, og tror tvillingforholdet kommer godt til nytte under lekene.
Les mer om Maia Agerup og Rio.

Slik så norsk OL-duos splitter nye båt ut etter en tur i Rio-vannet

OL-seilerne Maia og Ragna Agerup fortviler. Da de tok i bruk sin splitter nye båt i Rio, ble den full av olje og skitt.
Les mer om Ragna Agerup, Rio og Rio-vannet.
Tvillinger i samme båt
Ragna og Maia Agerup har et fortrinn når de skal seile for OL-gull: De er som to dråper vann.
Les mer om Maia Agerup og OL-gull.
Tvillingene Maia og Ragna (20) klare for å representere Norge i ny OL-klasse for kvinner
For første gang får kvinner delta i seileklassen 49erFX i OL. De unge damene Maia og Ragna skal representere Norge.
Les mer om Maia, Norge, OL-klasse og Ragna.
- Ikke ta det så alvorlig, du skal bare føde
Jordmødrene Ragna Larsen og Grete Teigen opplever at mange gravide har urealistiske forventninger til å føde. Derfor lærer de kvinner pusteøvelser, avslapping og å tenke positivt på den store fødejobben.
Les mer om Grete Teigen.
Sju NM-medaljer
17 år gamle Ragna Forså fra Mosjøen innkasserte i helga sju medaljer i Norgesmesterskapet i svømming, skriver Helgelendingen. Resultatene kvalifiserer Forså til landslaget, skriver avisa. Den unge svømmeren har satt seg som mål om å komme til OL i Tokyo i 2020.
by:Larm: KUUK fikk NOPA-stipendet
Mira Berggrav Refsum, Ragna Solbergnes og Bjørnar Karlsen i bandet KUUK fikk stipendet da de gikk på scenen på Youngstorget i går kveld. Juryen (Knut Schreiner, Ida Maria, Torgny Amdam, Ellen Andrea Wang) mener KUUK har revitalisert pønk-begrepet.
Har du parkert her? Brannbilene kommer ikke forbi.
Det kan stå om liv og helse når Oslo brann- og redningsetat (OBRE) rykker ut. Bilister oppfordres nå til å kontrollere at de parkerer slik at brannbilene kan komme forbi. Vi sliter med fremkommelighet i Ragna Nielsens vei.
Les mer om Oslo.
Ragna kjøpte seg Leaf
Se alle biler Tjenester Eiendom(49) Motor(72) Stilling(8) Ragna Straume er en av 81 i Stjørdals-dalføret som kjøpte seg splitter ny Nissan Leaf i fjor. Det sendte elbilen til en suveren førsteplass på salgsstatistikken.
Har ønsket 38 nye borgere velkommen
Jordmord Ann-Åse Baustad (midten) tok i mot Severin Reitan 27. november, her med kollegaene Ragna Stene Simonsen, Mette Sjøflot, Toril B. Paasche og Wenche Wærstad Foto: Miriam Sandum Næss 27.
Tar over begravelsesbyrå
Ragna Meisingset startet dalførets første begravelsesbyrå i 1978, og fikk raskt med seg ektemannen Ivar. Nå tar nye krefter over.
Les mer om Ivar.
Disse gulrøttene koster 100 kroner kiloen
Noen av landets mest etterspurte gulrøtter finnes i Bergsdalen. Til tross for at de koster mange ganger prisen av vanlige grønnsaker, greier ikke Ragna Lid og Arnfinn Trøen å levere
Disse gulrøttene koster 100 kroner kiloen
Noen av landets mest etterspurte gulrøtter finnes i Bergsdalen. Til tross for at de koster mange ganger prisen av vanlige grønnsaker, greier ikke Ragna Lid og Arnfinn Trøen å levere nok til bergenske restauranter.
Kjemper om gulrøtter fra fjellet
Noen av landets mest etterspurte gulrøtter finnes i Bergsdalen. Til tross for at de koster mange ganger prisen av vanlige grønnsaker, greier ikke Ragna Lid og Arnfinn Trøen å levere nok til bergenske restauranter.
Kjemper om gulrøtter fra fjellet
Noen av landets mest etterspurte gulrøtter finnes i Bergsdalen. Til tross for at de koster mange ganger prisen av vanlige grønnsaker, greier ikke Ragna Lid og Arnfinn Trøen å levere
Fem vil bli stortingsprest
Blant de fem søkerne er Ragna Dalen (Presteforeningen), Svein Bjarte Mangersnes (Hospice Lovisenberg), Kjersti Østland Midttun (prest i Oslo bispedømme) og Sjur Isaksen (Menighetsfakultetet). En søker vil være anonym for offentligheten. Den aller første stortingspresten, Per Arne Dahl, går av etter sju år.
Usikker på formen
I dag svømmer Ragna Forså 100 meter rygg i EM for funksjonshemmete i Eindhoven. Etter en tøff treningsperiode håper pappa og trener Trond Forså at formen er i anmarsj.
To Stjørdals-lag videre i Norway cup
VIDERE: Ragna Buland og lagvenninnene i Skjelstadmarks Jenter 15/16 er klare for 8-delsfinale i B-sluttspillet i Norway Cup.
Løftet seg tross tap
Ingvild Toverød (blått) i kamp med en Sunndal-spiller. Foto: Stian Grythaugen Skjelstadmarks Ragna Buland.
Les mer om Sunndal-spiller.
Hardkjøret over
Midt i den hardeste oppkjøringen til EM plukket Ragna Forså (16) med seg en bronsemedalje under NM. BRONSE: Ragna gikk for sølv på 200 fri, men endte på tredjeplass. F.v.: vinneren Marte Heggertveit, Rona Hjelmstad og Ragna Forså.
Dornas (9) norske besteforeldre vil legge seg i veien foran politiet
VANG, VALDRES (TV 2): Lokalsamfunnet i Vang i Valdres frykter at politiet skal hente Dorna (9) og familien hennes for å sende dem ut av landet. Jan Petter (79) og Ragna (82) anser seg
Les mer om Dorna, Ragna og Vang.
Musikalsk medisin fra legesøstrene Ragna og Tora
Det startet på en liten hybel i Oslo for to musikkglade søstre som ble født og vokste opp i Balsfjord før de flyttet med foreldrene til Tromsø.
Les mer om Balsfjord, Oslo, Ragna, Tora og Tromsø.