Ragnhild haga

Weng til kvartfinale med knappest mulig margin

Verdenscuplederen tok seg videre fra sprintprologen som siste kvinne, mens Ragnhild Haga ble slått ut etter å ha falt i prologen. Heidi Weng lå lenge svært dårlig an under fredagens sprintprolog i Falun.
Les mer om Falun og Ragnhild Haga.

Weng gikk videre med et nødskrik: - Det var ikke noe særlig

Ragnhild Haga falt og røk ut av prologen på sprinten i Falun. Heidi Weng kjemper en hard kamp for å beholde sammenlagtledelsen, men hadde ikke en veldig god prolog i sprinten i Falun. Hun gikk i mål 10,80 bak vinneren Hanna Falk.
Les mer om Falun og Hanna Falk.
Haga falt i Falun. Redder Weng fra full krise
Rivalenes jakt på formsvake Heidi Weng i verdenscupsammendraget fortsetter. I dag ble Weng nr. 30 i prologen i Falun. Uten Ragnhild Hagas fall hadde verdenscuplederen blitt utslått.
Les mer om Falun, Heidi Weng og Weng.
Weng gikk videre med et nødskrik: – Det var ikke noe særlig
Ragnhild Haga falt og røk ut av prologen på sprinten i Falun.
Les mer om Falun.

En av dem kan bli biskop i Tunsberg

Tunsberg bispedømmeråd har nominert fem kandidater til ny biskop etter Per Arne Dahl. De nominerte er: Kjetil Haga, domprost i Tønsberg, født 16. juli 1967. Ragnhild Jepsen, domprost i Nidaros, født 4.november 1969.
Fem nominert til å bli ny biskop
Tunsberg bispedømmeråd har nominert fem kandidater til ny biskop i Tunsberg. De fem ble presentert på en pressekonferanse i dag, og er: Kjetil Haga (domprost i Tønsberg), Ragnhild Jepsen (domprost i Nidaros), Sølvi Kristin Lewin (prost i Larvik), Jan Otto Myrseth (domprost i Bergen) og Merete Thomassen (førsteamanuensis i liturgikk ved Det norske teologiske fakultet).
Skidronninga med fantastisk innhenting
Marit Bjørgen suveren i Kollen, Kari og Silje kom på 13. og 15. plass. Marit Bjørgen så kjørt ut på kvinnenes tremil i Holmenkollen, men kom tilbake og vant på hjemmebane etter en utrolig opphenting. Ragnhild Haga ble nummer tre.
Les mer om Holmenkollen, Kari, Kollen og Silje.
– Dette har vært et stort mål etter OL
Holter-jenta Ragnhild Haga ble nummer tre på tremila i Holmenkollen.
Les mer om Dette og Holmenkollen.
Haga: – Dette har vært et stort mål etter OL
Holter-jenta Ragnhild Haga ble nummer tre på tremila i Holmenkollen.
Les mer om Holmenkollen.
Haga slo Kalla i kampen om pallplassen: – Veldig glad jeg tar spurten foran Charlotte
Marit Bjørgen vant tremilsdrama i Kollen etter utrolig opphenting – med Ragnhild Haga kapret tredjeplassen.
Bjørgen vant tremilsdrama i Kollen etter utrolig opphenting
Marit Bjørgen så kjørt ut på kvinnenes tremil i Holmenkollen, men kom tilbake og vant på hjemmebane etter en utrolig opphenting. Ragnhild Haga ble nummer tre. Anbefalte saker Bjørgen tok sin sjuende tremilsseier i verdenscupen.
Les mer om Bjørgen, Holmenkollen og Kollen.
Bjørgen vant tremilsdrama etter utrolig opphenting
Marit Bjørgen så kjørt ut på kvinnenes tremil i Holmenkollen, men kom tilbake og vant på hjemmebane etter en utrolig opphenting. Ragnhild Haga ble nummer tre.
Les mer om Holmenkollen.
OL-Haga jakter Kollen-pall: – Vært litt kaos
Ragnhild Haga kom nylig hjem fra OL i Pyeongchang med to gullmedaljer i bagasjen. Søndag går hun for seier på tremila i Holmenkollen.
Klæbo klar for Kulåssprinten
Langrennskongen, Johannes Høsflot Klæbo er klar for Kulåssprinten i Sarpsborg. Klæbo stiller til start sammen med blant andre Simen Hegstad Krüger, Emil Iversen og Anders Aukland. Også Trøsken ILs nybakte juniorverdensmester Jørgen Lippert er klar. På damesiden finner vi navn som Ragnhild Haga, Ingvild Flugstad Østberg og Katja Visnar. Kulåssprinten går av stabelen 20. mars.
Norges nye skistjerne: - Forberedt på favorittstempelet
Ragnhild Haga har ladet batteriene etter OL-gullene og er motivert for ny suksess i Holmenkollen. Der er hun favoritten på tremila.
Les mer om Holmenkollen og OL-gullene.
Da OL-helten kom hjem, skjønte hun det: - Dette er jo virkelig meg
Ragnhild Haga brukte noen dager på lande etter OL-suksessen. HOLMENKOLLEN: Bakerst i salen bak et bord satt Ragnhild Haga 1. desember i fjor.
OL-stjernene dropper Lahti
Ragnhild Haga, Simen Hegstad Krüger og Sondre Turvoll Fossli tar ikke turen til finske Lahti for å gå helgens verdenscuprenn.
Simen Hegstad Krüger og Ragnhild Haga står over verdenscuprenn - OL-stjernene dropper Lahti
Ragnhild Haga, Simen Hegstad Krüger og Sondre Turvoll Fossli tar ikke turen til finske Lahti for å gå helgens verdenscuprenn. Det opplyser medieansvarlig for langrennslandslaget i Norges Skiforbund i en pressemelding onsdag.
OL-helter står over verdenscuprenn
Ragnhild Haga og Simen Hegstad Krüger står over helgens renn i Lahti. To av gullvinnerne fra OL i Pyeongchang, Ragnhild Haga og Simen Hegstad Krüger, står over helgens verdenscuprenn i Lahti.
OL-helter står over verdenscuprenn
Ragnhild Haga og Simen Hegstad Krüger står over helgens renn i Lahti.
To av Norges OL-mestere står over helgens verdenscup
Ragnhild Haga, Simen Hegstad Krüger og Sondre Turvoll Fossli tar ikke turen til finske Lahti.
To av Norges OL-mestere står over helgens verdenscup
Ragnhild Haga, Simen Hegstad Krüger og Sondre Turvoll Fossli tar ikke turen til finske Lahti. Det opplyser medieansvarlig for langrennslandslaget i Norges Skiforbund i en pressemelding onsdag.
Ragnhild Haga mottatt av hyllest fra moderklubben
Etter to OL-gull i Pyeongchang var det godt å endelig lande på norsk jord igjen, ifølge den doble gullvinneren. På Gardermoen ventet et stort antall unge håpefulle fra moderklubben Åsen IL.
Les mer om OL-gull, Pyeongchang og Åsen IL.
Den norske langrennstroppen tilbake på norsk jord - Ragnhild Haga mottatt av hyllest fra moderklubben
Etter to OL-gull i Pyeongchang var det godt å endelig lande på norsk jord igjen, ifølge den doble gullvinneren. På Gardermoen ventet et stort antall unge håpefulle fra moderklubben Åsen IL.
– Det har vært mer enn en drøm
To OL-gull med hjem i bagasjen var langt i overkant av hva Ragnhild Haga forventet. Oppmøtet fra lagkameratene fra Åsen på flyplassen imponerte den olympiske mesteren fra Nannestad.
Les mer om Det, Nannestad, Ragnhild Haga og Åsen.