Rakkestad ulykken

Bilførere sendt til sykehus

Tre personer er sendt til sykehuset på Kalnes etter en trafikkulykke på riksvei 11 ved Rakkestad. Det melder politiets operasjonssentral på Twitter. Tre biler var involvert i ulykken.
Les mer om Rakkestad og Twitter.

Trafikale problemer etter ulykke

Det er store trafikale problemer etter en ulykke på riksvei 11 ved Rakkestad. Det opplyser Rune Eriksen i Østfold-politiet. På Twitter meldte politiet at det var tre biler involvert i ulykken, Eriksen opplyser at ingen er alvorlig skadet. Politiet vet ikke når veien vil bli åpnet.
MC-ulykke i Rakkestad
Rakkestad brannvesen har rykket ut etter melding om en motorsykkelulykke. Ulykken skal ha skjedd på Strømsfossveien.
Smerter i nakken etter ulykke
En kvinne behandles for smerter i nakken av helsepersonell etter trafikkulykken i Rakkestad. To biler var involvert i ulykken på fylkesvei 111 like sør for sentrum i Rakkestad. Ett felt er åpnet forbi ulykkesstedet.
Les mer om Rakkestad.

Trafikkulykke i Rakkestad

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke ved Bergenhuskrysset riksvei 111 i Rakkestad. To kjøretøy er involvert i ulykken.
Bil mot elg i Rakkestad
En elg ble påkjørt av en bil på Ertevannsveien ved Øverby i Rakkestad i morges. Bilføreren kom uskadd fra sammenstøtet, men det ble noe skade på bilen hun kjørte. Elgen løp til skogs etter ulykken. Viltnemnda ble varslet og satte i gang søk etter dyret.
En til sykehus etter kollisjon
Føreren av varebilen, som kolliderte på riksvei 111 ved Bodalstranga i Rakkestad i morges, ble kjørt til sykehuset på Kalnes etter ulykken. Politiet har foreløpig ikke fått tilbakemelding om skadeomfanget. Et vogntog og en varebil kolliderte da det ene kjøretøyet kom over i motsatt kjørefelt. Politiet i Rakkestad etterforsker ulykken.
Les mer om Bodalstranga og Rakkestad.
Bil av veien i Eidsberg
En bil har kjørt av veien på fylkesvei 124 i Eidsberg. Ulykken har skjedd ved Skjør, mellom Eidsberg kirke og kommunegrensen til Rakkestad. Føreren får legetilsyn på stedet, melder politiets operasjonssentral.
Les mer om Eidsberg, Rakkestad og Skjør.
Anbefaler omkjøring etter ulykke
På fylkesvei 22 pågår det undersøkelser etter trafikkulykken mellom Degernes og Rakkestad. Vegen skal ikke være stengt, men politiet anbefaler omkjøring på Fv 654 mellom Kirkeng og Håby. En mann omkom i ulykken.
Les mer om Håby, Kirkeng og Rakkestad.
Trafikkulykke i Rakkestad
En fotgjenger skal være påkjørt på fylkesvei 22 mellom Rakkestad og Degernes. Politiet har fått melding om ulykken, men vet ennå ikke hvor alvorlig skadene er.
Les mer om Rakkestad.
Ulykke ved Rakkestad
En person er lettere skadet etter en utforkjøring på Trømborgveien, ved grensen mot Rakkestad. Årsaken til ulykken er ikke kjent.
Les mer om Rakkestad og Trømborgveien.
Kollisjon i Rakkestad
En personbil og en lastebil kolliderte på fylkesvei 124 i Rakkestad i formiddag. Operasjonssentralen ved Østfold politidistrikt melder om mindre personskader i forbindelse med ulykken.
Les mer om Rakkestad og Østfold.
– Ikke feil på utstyr
Det er ikke mistanke om at det har vært noe feil på flyet eller utstyret i forbindelse med fallskjermulykken i Rakkestad. Ifølge politiet er årsaken til ulykken en noe hard landing.
Les mer om Ikke og Rakkestad.
Falskjermulykke i Rakkestad
En fallskjermhopper skal ha blitt skadet i en ulykke ved flyplassen i Rakkestad. Skadeomfanget og årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent.
Les mer om Rakkestad.
Alvorlig skadet ved ulykke
Den ene av bilførerne som var innblandet i en kollisjon ved Lund i Rakkestad i går ettermiddag ble alvorlig skadet og ligger i respirator på sykehuset. Det opplyser lensmann Svein Midtskog. Den andre bilføreren ble lettere skadet. Ulykken blir etterforsket av lensmannskontoret i Rakkestad.
Les mer om Lund, Rakkestad og Svein Midtskog.
Tre biler involvert
Nødetatene er på vei til en trafikkulykke på riksvei 111 mellom Sarpsborg og Rakkestad. Det er foreløpig ukjent omfang av ulykken. Ulykken skal ha skjedd ved Rudskogen og tre biler er involvert.
Les mer om Rakkestad, Rudskogen og Sarpsborg.
Tre biler innvolvert
Nødetatene er på vei til en trafikkulykke på riksvei 111 mellom Sarpsborg og Rakkestad. Det er foreløpig ukjent omfang av ulykken. Ulykken skal ha skjedd ved Rudskogen og tre biler er involvert.
Les mer om Rakkestad, Rudskogen og Sarpsborg.
Trafikkulykke på riksvei 111
Nødetatene er på vei til en trafikkulykke på riksvei 111 mellom Sarpsborg og Rakkestad. Det er foreløpig ukjent omfang av ulykken.
Les mer om Rakkestad og Sarpsborg.
Trafikkuykke
Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Rakkestad og Degernes. Ifølge politiet skal kun en bil være involvert i ulykken.
Les mer om Rakkestad.
Mann frikjent for bildrap på elleveåring
Ulykken skjedde på riksvei 22 ved Kirkelund i Rakkestad i april i fjor. Retten har lagt vekt på at elleveåringen syklet på feil side av veien, og at han gjorde en brå manøver så han kom på tvers av veibanen like før ulykken, ifølge NRK.
Les mer om Kirkelund, NRK og Rakkestad.
Mann frikjent for bildrap på elleveåring
Sarpsborg (NTB): En 19 år gammel mann som sto tiltalt for uaktsomt bildrap på en elleve år gammel syklist, er frifunnet i Sarpsborg tingrett. Ulykken skjedde på riksvei 22 ved Kirkelund i Rakkestad i april i fjor.
Les mer om Kirkelund, Rakkestad og Sarpsborg.
Ny rettsak for haldenseren som kjørte ned 11-åring
19-åringen fra Halden nekter straffskyld etter ulykken i Rakkestad hvor en 11 år gammel gutt omkom. Arkivbilde. Foto: Rakkestad Avis Rettsaken er utsatt på ubestemt tid og må omberammes,
Les mer om Halden og Rakkestad.
Påkjørsel bakfra
Rakkestad kl 0323: En bil ble påkjørt bakfra ii Rakkestad tirsdag morgen. Ifølge politiet skal en blitt skadet i ulykken. To personer i bilen bak ble pågrepet for blant annet besittelse av narkotiske piller.
Les mer om Rakkestad.
18-åring kjørte i Grøfta
En 18 år gammel mann skal ha kjørt av veien like nord for Rakkestad i natt, det melder Follo-politiet. Ulykken skal ha skjedd akkurat nord for grensen til Eidsberg kommune. Mannen fikk
Trafikkulykke i Rakkestad
Rakkestad brannvesen har rykket ut til en trafikkulykke like ved Brattvet på riksvei 124. To biler skal ha vært innvolvert i ulykken. Det skal dreie seg om lette personsskader.
Les mer om Brattvet og Rakkestad.