Randaberg

Bustadpakken Rosendal

Det vellykka pilotprosjektet mellom Randaberg kommune, BATE boligbyggelag og Husbanken sikrar at kommunen, boligbyggelaget og Husbanken gjev unge utan eigenkapital ein inngang til å kjøpe eige hus i løpet av tre til seks år.
Les mer om Husbanken og Randaberg.

Joa blir trener for U-jentene p Medaljerush og nye rekorder under Sola Open p Poenget røk i siste sekund p Møter Randaberg i NM-kvalifisering p Stipend til Helle Tuxen p To solabuer i kortba

- Jeg gleder meg til å stå med flagget på brystet, sier Sola-treneren. Mandag ettermiddag melder Norges Håndballforbund at Knut Ove Joa overtar trenerjobben for U-jentene (født 2000/01) etter Pål Olderup Jensen.
Jæren tar grep, vil lette Bypakken og bygge ny vei fra Sandnes
Flere tviler nå på at Randaberg, Sola, Stavanger og Sandnes vil prioritere en vei på Jæren når deres Bypakke skal kutte 4,7 milliarder.
Slik blir nye «Sentrumsparken i Randaberg: Base har solgt leiligheter for 100 millioner
Midt i Alstor-rettssaken kan eiendomsinvestor Alfred Ydstebø glede seg over at det er stor interesse for leilighetene i «Sentrumsparken i Randaberg. Halvparten av leilighetene er allerede solgt - til en verdi av rundt 100 millioner kroner.

- Skolen kommer først i denne omgang

Lisbeth Woie fra Alsvåg, har flere sesonger bak seg som en sentral brikke for Randaberg i eliteserien i volleyball. Nå har hun forlatt Stavanger-klubben inn til videre og reist «Down under».
Stavanger flytter passkontoret midlertidig til Randaberg
ROGALAND: - Vi håper at dette ikke vil medføre store ulemper for publikum, sier politiinspektør Bernt Norvalls, som er sjef for reformarbeidet i Sør-Vest politidistrikt.
Les mer om Randaberg og Sør-Vest.
Til sykehus etter frontkollisjon
En person er sendt til sykehus med ambulanse etter en frontkollisjon på en sidevei like ved E39 på Randaberg i Rogaland. Det var klokken 16.59 at nødetatene fikk melding om en kollisjon like ved E39.
Les mer om E39, Randaberg og Rogaland.
Til sykehus etter frontkollisjon
En person er sendt til sykehus med ambulanse etter en frontkollisjon på en sidevei like ved E39 på Randaberg i Rogaland.
Les mer om E39, Randaberg og Rogaland.
Front-mot-front-ulykke på Randaberg
Ukjent skadeomfang.
Les mer om Randaberg.
Unge filmstjerner frå Randaberg inntok Berlin
BERLIN: Sina Håland og Sivert Goa hadde aldri trudd dei skulle hamna på den raude løparen på Berlinalen. Det gjorde heller ikkje Liss-Anett Steinskog då ho laga debutantfilmen «Hvalagapet.
Prisdryss til lokale korps
Lørdag kveld ble prisene i NM for brassband delt ut for 40. gang. både Gjallarhorn, Stavanger kommunes korps og Randaberg Musikkorps gikk til topps i sine divisjoner.
Les mer om Gjallarhorn og Stavanger.
Gir undervisning etter elevenes personlighet
Alle elevene har fått kartlagt sin egen personlighet for at lærerne på best mulig måte kan tilpasse undervisningen til klassen. I klasse 2stb ved Randaberg videregående skole er 20 av elevene introverte.
Les mer om Randaberg.
Bil kjørte inn i steingjerde
RANDABERG: En 33 år gammel mann mistenkes for promillekjøring etter å ha kjørt ut av veien og inn i et steingjerde ved Randabergsletta.
Les mer om Randabergsletta.
Salte rett inn på Viking-laget
Bjarne Berntsen gjør seks endringer på laget når Viking møter Brann torsdag. RANDABERG ARENA: Viking møter Brann til årets andre treningskamp i Vestlandshallen torsdag.
16-åringene fikk sjansen da BKT vant: – Det er spillere vi vil få mye glede av
16-åringene Mikael Ryssdal og Jakob Strandbu fikk sjansen da BK Tromsø knuste Randaberg på øverste nivå i volleyball.
Berntsen om årets første treningskamp: - Alltid tøffe kamper mot Bryne
Det er over 13 år siden Bjarne Berntsen sist ledet Viking i kamp. Nå er 61-åringen klar for comeback. RANDABERG ARENA: - Det er alltid kjekt å spille kamper, og det blir kjekt å møte Bryne.
Les mer om Bjarne Berntsen, Bryne og Viking.
Viking-prøvespiller Gueye: - Jeg er en ledertype
Mansour Gueye (24) drømmer om kontrakt med Viking. Mansor Gueye fra Oslo trener med Viking og får sjansen i lørdagens treningskamp mot Bryne i Randaberg Arena. 24-åringen har vært kaptein for Skeid i 2. divisjon.
Her er Berntsens første Viking-ellever
Viking-treneren drillet laget på trening før lørdagens treningskamp mot Bryne. Sjekk hvem her. RANDABERG ARENA: Bjarne Berntsen var klar og tydelig da han fredag formiddag drillet sin første Viking-ellever på trening i Randaberg Arena.
Søke barnehageplass? Sjekk hvor fornøyd foreldrene er i sju kommuner
Her er resultatene fra Hå, Klepp, Rennesøy, Stavanger, Sola, Randaberg og Sandnes.
Disse barnehagene er foreldrene mest fornøyde med i Sola, Randaberg og Sandnes
Det nærmer seg frist for å søke barnehageplass. Sjekk hvordan foreldrene liker barnehagene i din kommune!
Les mer om Randaberg og Sola.
BKT vant dramatisk bronsefinale mot Randaberg
BKT kopierte fjorårets Nordic League-sluttspill med ny bronsemedalje.
BK Tromsø til bronsefinale i Nordic League
Etter en solid seier i kampen mot Randaberg fredag, holdt det ikke helt mot danske BK Marienlyst lørdag.
Les mer om Nordic League og Randaberg.
Tom Tvedt utsatt for trusler i hjembygda: – Det er ikke gøy å gå inn i butikken og bli æreskjelt
Julen ble aldri helt slik idrettspresident Tom Tvedt (49) så for seg. Både han og samboer Kjersti Stenseng sto i stormen da julefreden skulle senke seg. I hjembygden Randaberg ble han utsatt for trusler.
Stakk fra politiet på Randaberg
En mann i 20-årene sitter lørdag morgen i arresten etter å ha stukket fra politiet sent fredag kveld.
Les mer om Randaberg.
En forestilling hvor huset spiller hovedrollen
Med mørk belysning, og rekvisitter som tar deg med tilbake til 50-tallet, skapes en mystisk atmosfære inne på Viste Strandhotell på Randaberg.