Rase

Frykter at flere fjøs skal rase sammen

Etter flere hendelser der fjøs og leskur har gitt etter for store snømengder, ber Mattilsynet dyreeiere være obs.
Les mer om Mattilsynet.

Får ikke bruke anlegget til 15 millioner kroner på vinteren – det får trenerne til å rase

Manglende undervarme på det nye idrettsanlegget til 15 millioner på Kjempesteinsmyra får fotballtrenere til å rase. - Det er som om du kjøper en ny bil til 15 millioner kroner, og så lar du den bare stå i garasjen, sier Terje Frøyna.
Sinte trenere
Manglende undervarme på et nytt idrettsanlegg i Risør får fotballtrenere til å rase. Varmekilden som skal stå for oppvarmingen av anlegget til 15 millioner, er ennå ikke kommet på plass, melder Aust-Agder Blad.
Les mer om Aust-Agder Blad og Risør.
Ubrukelig om vinteren
Manglende undervarme på det nye idrettsanlegget til 15 millioner på Kjempesteinsmyra får fotballtrenere til å rase. - Det er som om du kjøper en ny bil til 15 millioner kroner, og så lar du den bare stå i garasjen, sier Terje Frøyna.

Dobling av snøskader: – Det hørtes ut som hele huset skulle rase sammen

Signe Melar og familien fikk seg et realt sjokk da de hørte et høyt brak, og hele huset ristet. Snøen kan på landsbasis nå ha forårsaket skader for minst 20 millioner kroner - og verre kan det bli.
Denne detaljen får konkurrentene til å rase: - Det er juks
De britiske skeleton-kjørernes kondomdrakter setter sinnene i kok. Britiske skeleton-kjørere komme til OL i Rio med et hemmelig våpen i ermet. Eller kanskje rettere: på kroppen.
Les mer om Rio.
Denne detaljen får konkurrentene til å rase: – Det er juks
De britiske skeleton-kjørernes kondomdrakter setter sinnene i kok.
En friskere kylling
Kylling har frem til nå vært et av verstingproduktene i matvaredisken. Med en rase som er avlet for ekstrem vekst, står velferdsproblemene til kyllinger i kø.
Norge har vært i toppsjiktet på forsvarspengebruk, men ligger an til å rase på NATOs ranking
BRUSSEL (Aftenposten): Donald Trump kaller NATOs pengemål et «absolutt minimum, men nær halvparten av medlemmene har ikke planer om å oppfylle det.
«Flerkulturell»: - Vi opprettholder det rasistiske verdensbildet fra kolonitiden
Hele diskusjonen om det flerkulturelle avslører at kolonitidens rasehierarki fremdeles ligger dypt forankret den norske kulturen. I globaliseringens tidsalder smelter hvite etniske grupper sammen til en hvit rase.
Etterlyser tøffare medisinforhandlingar
– Seier ein ja til alle nye legemiddel uansett pris, vil grunnlaget for ei felles helseteneste rase saman, meiner Høgre.
Les mer om Høgre.
Ras ved tunnelåpningen på Stavtjørn: – Vi er isolert
Ørsdalen er innestengt etter ras på Stavtjørn. Berit Bjordal forteller at hun hørte det rase fra fjellsidene i hele natt.
Les mer om Stavtjørn.
Mener dyrevelferd handler om mer enn bare rase
Dyrevernalliansen mener det er en revolusjon for dyrevelferd når Rema 1000 bytter kyllingrase. De to andre store produsentene i Norge har derimot ingen planer om å bytte.
Les mer om Norge og Rema.
- En friskere kylling
- Dyrevernalliansen hjelper dyrene som trenger det aller mest. Derfor har vi lenge arbeidet for at kyllingnæringen i Norge skal ta i bruk en annen rase, skriver Julie Grell og Kaja Efskind i dette debattinnlegget.
En friskere kylling
Kylling har fram til nå vært et av verstingproduktene i matvaredisken. Med en rase som er avlet for ekstrem vekst, står velferdsproblemene til kyllinger i kø.
Advarer norske kjøpere
Den mye omtalte kryptovalutaen fortsetter å rase i verdi. Flere utenlandske banker hindrer sine klienter i å kjøpe Bitcoin, og norske banker advarer sine kunder mot kyptovaluta.
Les mer om Bitcoin.
Femti år siden det historiske bildet: Derfor ble han skutt
Bildet fikk hele verden til å rase mot krigen i Vietnam. Selv angret Eddie Adams bittert på at han tok det.
Les mer om Vietnam.
Vietnam-krigen - Femti år siden det historiske bildet: Derfor ble han skutt
Bildet fikk hele verden til å rase mot krigen i Vietnam. Selv angret Eddie Adams bittert på at han tok det. (Dagbladet): - Jeg tror at Buddha kommer til å tilgi meg, sa Nguyen Ngoc Loan.
WHOs Syria-sjef til VG: Norge bør bidra mer
DAMASKUS (VG) Norske Elizabeth Hoff har sett krigen rase rett fremfor seg i seks år. Likevel elsker hun jobben. Nå krever hun at «de som har bombet Syria også bygger opp.
Les mer om Syria.
– Vi sit med hjartet i halsen
Brøytemannskap kjempar mot snømengdene på Vikafjellet. På same tid veit dei at det kan rase kor tid som helst.
Les mer om Vikafjellet.
Snø og is fjernet fra tak
Politiet sperret fredag ettermiddag av en gate i Tvedestrand sentrum på grunn av fare for at is og snø kunne rase ned på forbipasserende fra flere bygninger. Snøen og isen er nå fjernet og rasfaren er over, melder politiet.
Les mer om Tvedestrand.
Fare for ras fra tak i Tvedestrand
Politiet har sperret av en gate i Tvedestrand sentrum på grunn av fare for at is og snø kan rase ned på forbipasserende fra flere bygninger. Gårdeiere er pålagt å fjerne is og snø, melder politiet.
Les mer om Tvedestrand.
Her er lastebilen i ferd med å rase utfor stupet
Har fått ut personen som sat fastklemd
Ein person skada – lastebil kan rase utfor stup
Ein lastebil har køyrt av vegen i ei trafikkulukke i Hornindal, ein person som sat festklemd er no fri. Politiet fortel at bilen har kvelva, og at det er fare for at den rasar utfor eit stup.
Les mer om Hornindal.
Ein person fastklemt – lastebil kan rase utfor stup
Ein lastebil har køyrt av vegen i ei trafikkulukke i Hornindal, ein person sit fastklemd. Politiet fortel at bilen har kvelva, og at det er fare for at den rasar utfor eit stup.
Les mer om Hornindal.