Rebecka

Denne lappen kan ha reddet livet til Jens (24) og Rebecka (24)

Rett før terroren i Barcelona fikk Jens (24) og Rebecka (24) et flyveblad som kanskje reddet livet deres.
Les mer om Barcelona og Rebecka.

- Jeg kjente ingen i Norge utenom mannen min

Midt blant oss lever kvinner som ikke er en del av det norske samfunnet. Bian og Rebecka giftet seg med menn som isolerte dem fullstendig.
Les mer om Norge og Rebecka.
Rebecka (6) er kronisk utmattet
Rebecka Strandberg fra Rogaland spinner rundt i stuen, spiser jordbær og pynter seg med en tiara. Så synker hun sutrende sammen. Fem år gammel fikk hun diagnosen ME.
Les mer om Rogaland.
Rebecka (6) er kronisk utmattet
Rebecka Strandberg spinner rundt i stuen, spiser jordbær og pynter seg med en tiara. Så synker hun sutrende sammen. Fire år gammel fikk hun diagnosen ME.

Bornas gåver blir stole frå farens grav gong på gong

- Dottera mi brukte lang tid på å perle noko som forsvann med ein gong. Det tar på, seier Rebecka Bergman.
Les mer om Rebecka Bergman.
Slik fikk Rebecka (30) A på alle eksamener
Trondheimsjenta kunne ingenting om faget da hun begynte. Likevel fullførte hun med kun toppkarakterer.
Les mer om Rebecka.
Steinerskolen i Klassequizen
I dag var det Steinerskolen i Moss med fra venstre Rebecka Lovis Winther, Ingrid Alice Eriksen og Jacob Guttormsen Fløgstad som var med på Klassequizen. De endte med seks poeng. Du kan følge Klassequizen i Østfold her.
Reiser til Utøya for å skape nye minne
Fire ungdommar frå fylket skal i år vere med på AUF sin sommarleir på Utøya. Rebecka Randal frå Gulen håpar nye minner skal erstatte inntrykka frå dei grufulle massedrapa i 2011.
Les mer om AUF, Gulen og Utøya.
Reiser til Utøya for å skape nye minner
Fire ungdommar frå fylket skal i år vere med på AUF sin sommarleir på Utøya. Rebecka Randal frå Gulen håpar nye minner skal erstatte inntrykka frå dei grufulle massedrapa i 2011.
Les mer om AUF, Gulen og Utøya.
Næringslivet svikta studentane
Medan over 100 bedrifter blei spurde, var det berre 37 av dei som sa "ja" til å stille på næringslivdagen Næringslivutvalet på Høgskolen i Ålesund Her representert med Rebecka Helgestad (20), informasjonsleiar,
- Når bussen bråbremser. Da...
Småbarnsforeldre savner bedre sikringsmuligheter for barna på bussen. - Det er galskap, sier Rebecka Kolstad (29).
Les mer om Rebecka Kolstad.
Tidskavalkade i jubileumsshow for OSK
GRÜNERHALLEN: - Det blir veldig gøy å være med i år med tanke på at showet er veldig stort på grunn av jubileum, sier Rebecka Holtebu (15).
Les mer om OSK og Rebecka Holtebu.
Coulson i fengsel - Brooks frikjent
Mens tidligere News of the Wordl-redaktør Andy Coulson er dømt til 18 måneder i fengsel for telefonhacking, ble kvinnen som hadde jobben før ham, Rebecka Brooks, frikjent forrige uke.
Rebecka har Downs syndrom, ikke tvillingbroren Erlend
Møt tre familier og tre tvillingpar der den ene av tvillingene har Downs syndrom. Hva slags utfordringer møter de, hva slags bekymringer har de, og hvordan er søskenforholdet?
Les mer om Erlend.
Ukens vinnerbilde
Og ukens vinnere av fotokonkurransen er Rebecka Marielle (9 år) og Helene (9 år). Temaet var vennskap og bildet er tatt hos mormoren til Rebecka på Tynset i Hedmark. Gratulerer! T-skjorter
Prøvespelarar imponerte
Jotun testar to israelske spelarar som la inn ein god søknad då Jotun vann med to mål mot Hønefoss i dag. Amit Izak og Rebecka Ezrahi er for tida på prøvespel i Jotun.
Les mer om Jotun og Rebecka Ezrahi.
Mikael reddet Kevin
2-åringen var i følge med mamma Rebecka Nilsen (21) fra Kråkerøy og en venninne.
På teknologifestival
Klikk for større bilde Rebecka Hjalmarsson fra Kunnskapsparken Nord er denne uka på plass i Narvik under Teknologifestivalen i Nord-Norge 2011 (TINN).
Dronningen av Færder
Trondheimsjenta Rebecka Maudal vant Norges første distanserace med kite.
Les mer om Færder.
- Venter på at militærbåt skal evakuere oss
De norske 19-åringene Annette, Maiken og Rebecka er strandet på liten øy i Thailand der regnskyllet blir stadig verre. - Det er helt syke tilstander, forteller jentene. Harald S.
Les mer om Annette, Maiken, Rebecka og Thailand.
Liv Heløe: Veien hjem
Vi fortsetter vår månedslange markering av dramatikeren Liv Heløe. Denne gangen med stykket Veien hjem, med Lise Fjeldstad, Rebecka Hemse og Nils Ole Oftebro i hovedrollene. Vi er på
Familien 20.01.2010
Hipp, hurra for solstråla vår, Rebecka Surdal Sunde, som blir 9 år i dag 20. januar! Hun er en snill og fantastisk go jente, som vi alle er så glad i!
Samarbeid og spilleglede
- Det beste med basket er teamarbeidet, synes Rebecka Laukeland (12), en av mange minibasketspillere som var i aksjon i Hansacup i helgen.
Rebecka (11) dykker med murener
De utforsker et korallrev på åtte meters dyp - og treffar en murene. Elveårige Rebecka var på dykkeferie med pappa på Mauritius. Les mer hos DN Resor.