Redalen

Gjøvik gir opp sykehustomt

Gjøvik kommune svidde av 16 millioner på gården Nedre Stokke i Redalen, som de håpet kunne bli sykehustomt. Nå gir de opp hele prosjektet og selger gården.
Les mer om Nedre Stokke og Redalen.

Øyvind Sørum til Redalen: To av tre i supertrioen samlet igjen

For ti år siden hadde Redalen en svært lovende trio på midtbanen i Ole Amund Sveen, Daniel Haug og Øyvind Sørum som alle forsvant til høyere divisjoner. Etter Øyvind Sørums overgang fra FK Gjøvik-Lyn er to av de tre samlet igjen.
120 liter øl beslaglagt
Det var ved en tilfeldig kontroll av en utenlandsk registrert bil på Riksveg 4 ved Redalen lørdag kveld at politiet kom over et større parti øl.
Les mer om Redalen og Riksveg.
Amlien sikret Redalen pokalen i vinterserien
Det er ikke hverdagskost at Redalen henter hjem pokaler, men i vinterserien trakk de det lengste strået.
Les mer om Redalen.

Finale i Vinterserien

Redalen slo Kolbu/KK 1-0 i Vinterseriens finale
Les mer om Vinterserien.
Valdres FK - Redalen jubel
Valdres FK - Redalen jubel
Les mer om Redalen.
Sjekk perlen som avgjorde cupthrilleren i Valdres
Simen Høglien fikk stjernetreff og sendte Valdres FK videre i cupen med en scoring som blir vanskelig å overgå. På videoen kan du se stjernetreffet som avgjorde 1. kvalikkampen mot Redalen.
Les mer om Redalen.
Valdres FK - Redalen kl.15.50: Cupthriller live på OA-TV
I dag starter veien til Ullevaal for våre lokale fotballag. Valdres FK møter Redalen i Valdres storhall i 1. kvalifiserende runde. Lokaloppgjøret sendes live på OA-TV.
Les mer om Redalen og Ullevaal.
Valdres - Redalen
Les mer om Redalen.
Valdres FK - Redalen kl.15.50: Cupthriller live på OA-TV
I dag starter veien til Ullevaal for våre lokale fotballag. Valdres FK møter Redalen i Valdres storhall i 1. kvalifiserende runde. Lokaloppgjøret sendes live på OA-TV. Valdres FK og Redalen møttes også i fjorårets seriespill i 3. divisjon.
Les mer om Redalen og Ullevaal.
Ny engelskmann klar for Valdres FK
Dominic McGiveron (22) skal spille for Valdres FK kommende sesong – og kanskje blir han spilleklar til lørdagens cupkamp mot Redalen.
Les mer om Redalen.
Ny engelskmann klar for Valdres FK
Dominic McGiveron (22) skal spille for Valdres FK kommende sesong - og kanskje blir han spilleklar til lørdagens cupkamp mot Redalen. Dominic McGiveron er en offensiv midtbanespiller og var på prøvespill i forrige uke.
Les mer om Redalen.
Semifinalene er i gang i vinterserien
Redalen og Vardal møttes mandag til en framskutt og svært underholdende semifinale i a-sluttspillet i Vinterserien. I 2017 spilte lagene i henholdsvis 3.
Les mer om Vardal og Vinterserien.
Vinterserien i fotball: Redalen vant toppoppgjør
Søndag ble innledende gruppespill i pulje A avsluttet med toppoppgjøret mellom Redalen og FK Toten.
Les mer om Redalen.
– Jeg bråvåknet og hørte helikopteret
Natt til 17. mai 2011 fikk Kai Redalen den grusomme beskjeden: Sønnen Kim Ørjan hadde kjørt i fjellveggen.
Les mer om Jeg og Kai Redalen.
Holdt gripende appell
Søndag kveld ble deler av E18 lyssatt og farten satt ned, til minne om dem som har mistet livet i trafikkulykker. Kai Redalen som mistet sønnen sin i en trafikkulykke for 7 år siden, holdt en gripende appell til de fremmøtte under minnemarkeringen Lys i mørket. I 2017 omkom 107 mennesker i trafikken på norske veier, fire av dem mistet livet i Vestfold. Trygg Trafikk skriver at selv om markeringen har blitt en tradisjon i Vestfold, så er det en tradisjon de gjerne skulle ha vært foruten.
Les mer om E18 og Vestfold.
Trailere videre riksveg 4
På riksveg 4 ved Redalen sto flere trailere på det glatte føret. Det var køer sørover mot Gjøvik. La bilen stå hvis du ikke må ut å kjøre, oppfordrer politiet på twitter
Les mer om Gjøvik og Redalen.
Trailere står på riksveg 4
På riksveg 4 ved Redalen står flere trailere på det glatte føret. Det er køer sørover mot Gjøvik. La bilen stå hvis du ikke må ut å kjøre, oppfordrer politiet på twitter
Les mer om Gjøvik og Redalen.
Bil i grøfta i Redalen
En bilfører slapp unna uten alvorlige skader, i en utforkjøring på riksveg 4 i Redalen ved firetida i morges. Ifølge politiet skal han ha svingt unna en rev. Føreren ble tatt hånd om av helsepersonell.
Les mer om Redalen.
Bilbrann i Redalen
Ingen kom til skade, men en personbil ble totalskadd i en bilbrann i Redalen tirsdag kveld. Brannen er nå slukket.
Les mer om Redalen.
Lyn rotet bort opprykket
Lyn ledet to ganger, men måtte likevel se opprykket til 2. divisjon glippe etter 2–2 hjemme mot Korsvoll på Bislett stadion lørdag. Stabæks 2.-lag sikret opprykket til 2. divisjon på bedre målforskjell etter at begge endte på 63 poeng. De slo Redalen 8–0.
Les mer om Bislett, Korsvoll og Redalen.
Tre skoler kan bli lagt ned
Rådmannen i Gjøvik vil undersøke fordeler og ulemper med å samle Skrinnhagen, Biristrand og Redalen skoler i ett oppvekstsenter. Det skriver Oppland Arbeiderblad. Rådmannen viser til at de tre skolene trenger omfattende renovering.