Redalen

– Jeg bråvåknet og hørte helikopteret

Natt til 17. mai 2011 fikk Kai Redalen den grusomme beskjeden: Sønnen Kim Ørjan hadde kjørt i fjellveggen.
Les mer om Jeg og Kai Redalen.

Holdt gripende appell

Søndag kveld ble deler av E18 lyssatt og farten satt ned, til minne om dem som har mistet livet i trafikkulykker. Kai Redalen som mistet sønnen sin i en trafikkulykke for 7 år siden, holdt en gripende appell til de fremmøtte under minnemarkeringen Lys i mørket. I 2017 omkom 107 mennesker i trafikken på norske veier, fire av dem mistet livet i Vestfold. Trygg Trafikk skriver at selv om markeringen har blitt en tradisjon i Vestfold, så er det en tradisjon de gjerne skulle ha vært foruten.
Les mer om E18 og Vestfold.
Trailere videre riksveg 4
På riksveg 4 ved Redalen sto flere trailere på det glatte føret. Det var køer sørover mot Gjøvik. La bilen stå hvis du ikke må ut å kjøre, oppfordrer politiet på twitter
Les mer om Gjøvik og Redalen.
Trailere står på riksveg 4
På riksveg 4 ved Redalen står flere trailere på det glatte føret. Det er køer sørover mot Gjøvik. La bilen stå hvis du ikke må ut å kjøre, oppfordrer politiet på twitter
Les mer om Gjøvik og Redalen.

Bil i grøfta i Redalen

En bilfører slapp unna uten alvorlige skader, i en utforkjøring på riksveg 4 i Redalen ved firetida i morges. Ifølge politiet skal han ha svingt unna en rev. Føreren ble tatt hånd om av helsepersonell.
Les mer om Redalen.
Bilbrann i Redalen
Ingen kom til skade, men en personbil ble totalskadd i en bilbrann i Redalen tirsdag kveld. Brannen er nå slukket.
Les mer om Redalen.
Lyn rotet bort opprykket
Lyn ledet to ganger, men måtte likevel se opprykket til 2. divisjon glippe etter 2–2 hjemme mot Korsvoll på Bislett stadion lørdag. Stabæks 2.-lag sikret opprykket til 2. divisjon på bedre målforskjell etter at begge endte på 63 poeng. De slo Redalen 8–0.
Les mer om Bislett, Korsvoll og Redalen.
Tre skoler kan bli lagt ned
Rådmannen i Gjøvik vil undersøke fordeler og ulemper med å samle Skrinnhagen, Biristrand og Redalen skoler i ett oppvekstsenter. Det skriver Oppland Arbeiderblad. Rådmannen viser til at de tre skolene trenger omfattende renovering.
To skadet i MC-ulykke i Oppland
Luftambulanse er på vei til riksvei 249 ved Redalen i Oppland etter at en MC kjørte inn i autovernet. n person er alvorlig skadd, den andre på MC-en har ukjent skadeomfang.
Les mer om MC-en, MC-ulykke, Oppland og Redalen.
Motorsykkelulykke i Redalen
To personer er skadet etter en motorsykkelulykke ved Snertingdal. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet.
Les mer om Redalen og Snertingdal.
Fører mistenkt for å kjøre påvirket
Rundt 18.30 ble det meldt om en bil som vinglet i Redalen. Sjåføren mistenkes for å kjøre påvirket (ikke av alkohol) og fremstilles for blodprøve.
Les mer om Redalen.
Rådyr årsak til kollisjon på rv 4
Et rådyr som sprang over veien var årsaken til at tre biler kolliderte på riksvei 4 i Redalen i Gjøvik ved halv ni tida i dag. Ingen personer ble skadd i ulykke. Trafikken går nå greit forbi ulykkesstedet, melder politiet.
Les mer om Gjøvik og Redalen.
Tre biler i kollisjon på rv 4
Tre biler er innblandet i en kollisjon på riksvei 4 i Redalen i Gjøvik. Poliet fikk melding litt over klokka halv ni i dag. Trolig er det ikke alvorlige personskader og airbaggene i bilene er utløst.
Les mer om Gjøvik og Redalen.
Resultater fra NM fotball
Onsdag kveld ble det spilt 1. runde i NM-cupen i fotball for menn. De lokale resulteten endte: Flisa-Elverum 0-6, Gjøvik/Lyn-Brumunddal 0-4, Redalen-Raufoss 1-5 og HamKam-Nybergsund 2-2. (Nybergsund videre på straffer)
Raufoss i ledelsen
2. omgang er i gang mellom Redalen og Raufoss i 1. runde av NM-cupen i fotball. Stillingen er foreløpig 2-1 til Raufoss.
Les mer om NM-cupen og Redalen.
Disse møter hverandre i NM
Kampene for 2. runde i NM i fotball er klare. Modum møter Redalen. Vestfossen får besøk av Hallingdal og Kongsberg møter Åssiden. Kampene spilles onsdag 5. april.
Abid Raja om dramatisk sykkelvelt: – Gjorde sterkt inntrykk
Venstre-politikerens sykkelkompanjong Roar (42) veltet stygt i Redalen.
Les mer om Redalen og Roar.
Godbit i 1. kvalikrunde i fotball
Redalen fikk ikke rykke opp i 3. divisjon fordi de var et samrbeidslag med Raufoss i 2014. Kolbu/KK rykket opp i 3. divisjon. Nå møtes lagene i 1. kvalifiserende runde til NM.
Lastebil og tre biler kolliderte i Redalen
Fire biler kolliderte, en havnet i grøfta. Tre personbiler og en lastebil kjørte inn i hverandre på rv 4 i Redalen i morges. Den ene bilen havnet i grøfta.
Les mer om Redalen.
Rv. 4: Politiet stoppet 16 år gammel bilist
En bil med fire ungdommer ble stoppet av politiet på riksvei 4 i Redalen søndag ettermiddag. I bilen satt fire 16-17-åringer, alle hjemmehørende i Oslo. Bilføreren var 16 år gammel, opplyser politiet.
Les mer om Oslo og Redalen.
Ødegårdstuen overtar Moelven
NYE FJES: Arne Solli i Moelven Fotball er fornøyd med at flere nye ansikter er hentet til 3. divisjonsklubben. Foto: Odd Skarpjordet KLAR: Arturas Kasputis er nysignert for Moelvens fotballherrer. Han kommer fra Redalen.
10 lag kjemper om seier
Jula blir ikke helt den samme uten 3.dagsturneringen i Moelv. 10 lag kjemper om seier, ære og 3.000 kroner. Følgende lag er klare til Skarpsno Elektro Cup 2014: Pulje A: Moelven 1, Redalen, Brumunddal, Blackpool, Diadora Bry Deg Team.
Lithauer prøvespiller for Raufoss
Lithaueren Rytis Leliuga skal prøvespille for Raufoss i treningskamp mot Redalen torsdag. Raufoss IL Fotball skriver på sine hjemmesider at det knytter seg stor interesse til Rytis Leliuga som er på prøvespill denne uka.
Les mer om Redalen.
Riksveg 4 delvis åpnet
Riksvei 4 i Oppland er åpnet for dirigering ved Redalen sør for Mjøsbrua, melder Statens vegvesen. Vegen har vært stengt i flere timer etter en ulykke der en person omkom i dag tidlig.
Les mer om Mjøsbrua, Oppland og Redalen.