Redalen

Lyn rotet bort opprykket

Lyn ledet to ganger, men måtte likevel se opprykket til 2. divisjon glippe etter 2–2 hjemme mot Korsvoll på Bislett stadion lørdag. Stabæks 2.-lag sikret opprykket til 2. divisjon på bedre målforskjell etter at begge endte på 63 poeng. De slo Redalen 8–0.
Les mer om Bislett, Korsvoll og Redalen.

Tre skoler kan bli lagt ned

Rådmannen i Gjøvik vil undersøke fordeler og ulemper med å samle Skrinnhagen, Biristrand og Redalen skoler i ett oppvekstsenter. Det skriver Oppland Arbeiderblad. Rådmannen viser til at de tre skolene trenger omfattende renovering.
To skadet i MC-ulykke i Oppland
Luftambulanse er på vei til riksvei 249 ved Redalen i Oppland etter at en MC kjørte inn i autovernet. n person er alvorlig skadd, den andre på MC-en har ukjent skadeomfang.
Les mer om MC-en, MC-ulykke, Oppland og Redalen.
Motorsykkelulykke i Redalen
To personer er skadet etter en motorsykkelulykke ved Snertingdal. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet.
Les mer om Redalen og Snertingdal.

Fører mistenkt for å kjøre påvirket

Rundt 18.30 ble det meldt om en bil som vinglet i Redalen. Sjåføren mistenkes for å kjøre påvirket (ikke av alkohol) og fremstilles for blodprøve.
Les mer om Redalen.
Rådyr årsak til kollisjon på rv 4
Et rådyr som sprang over veien var årsaken til at tre biler kolliderte på riksvei 4 i Redalen i Gjøvik ved halv ni tida i dag. Ingen personer ble skadd i ulykke. Trafikken går nå greit forbi ulykkesstedet, melder politiet.
Les mer om Gjøvik og Redalen.
Tre biler i kollisjon på rv 4
Tre biler er innblandet i en kollisjon på riksvei 4 i Redalen i Gjøvik. Poliet fikk melding litt over klokka halv ni i dag. Trolig er det ikke alvorlige personskader og airbaggene i bilene er utløst.
Les mer om Gjøvik og Redalen.
Resultater fra NM fotball
Onsdag kveld ble det spilt 1. runde i NM-cupen i fotball for menn. De lokale resulteten endte: Flisa-Elverum 0-6, Gjøvik/Lyn-Brumunddal 0-4, Redalen-Raufoss 1-5 og HamKam-Nybergsund 2-2. (Nybergsund videre på straffer)
Raufoss i ledelsen
2. omgang er i gang mellom Redalen og Raufoss i 1. runde av NM-cupen i fotball. Stillingen er foreløpig 2-1 til Raufoss.
Les mer om NM-cupen og Redalen.
Disse møter hverandre i NM
Kampene for 2. runde i NM i fotball er klare. Modum møter Redalen. Vestfossen får besøk av Hallingdal og Kongsberg møter Åssiden. Kampene spilles onsdag 5. april.
Abid Raja om dramatisk sykkelvelt: – Gjorde sterkt inntrykk
Venstre-politikerens sykkelkompanjong Roar (42) veltet stygt i Redalen.
Les mer om Redalen og Roar.
Godbit i 1. kvalikrunde i fotball
Redalen fikk ikke rykke opp i 3. divisjon fordi de var et samrbeidslag med Raufoss i 2014. Kolbu/KK rykket opp i 3. divisjon. Nå møtes lagene i 1. kvalifiserende runde til NM.
Lastebil og tre biler kolliderte i Redalen
Fire biler kolliderte, en havnet i grøfta. Tre personbiler og en lastebil kjørte inn i hverandre på rv 4 i Redalen i morges. Den ene bilen havnet i grøfta.
Les mer om Redalen.
Rv. 4: Politiet stoppet 16 år gammel bilist
En bil med fire ungdommer ble stoppet av politiet på riksvei 4 i Redalen søndag ettermiddag. I bilen satt fire 16-17-åringer, alle hjemmehørende i Oslo. Bilføreren var 16 år gammel, opplyser politiet.
Les mer om Oslo og Redalen.
Ødegårdstuen overtar Moelven
NYE FJES: Arne Solli i Moelven Fotball er fornøyd med at flere nye ansikter er hentet til 3. divisjonsklubben. Foto: Odd Skarpjordet KLAR: Arturas Kasputis er nysignert for Moelvens fotballherrer. Han kommer fra Redalen.
10 lag kjemper om seier
Jula blir ikke helt den samme uten 3.dagsturneringen i Moelv. 10 lag kjemper om seier, ære og 3.000 kroner. Følgende lag er klare til Skarpsno Elektro Cup 2014: Pulje A: Moelven 1, Redalen, Brumunddal, Blackpool, Diadora Bry Deg Team.
Lithauer prøvespiller for Raufoss
Lithaueren Rytis Leliuga skal prøvespille for Raufoss i treningskamp mot Redalen torsdag. Raufoss IL Fotball skriver på sine hjemmesider at det knytter seg stor interesse til Rytis Leliuga som er på prøvespill denne uka.
Les mer om Redalen.
Riksveg 4 delvis åpnet
Riksvei 4 i Oppland er åpnet for dirigering ved Redalen sør for Mjøsbrua, melder Statens vegvesen. Vegen har vært stengt i flere timer etter en ulykke der en person omkom i dag tidlig.
Les mer om Mjøsbrua, Oppland og Redalen.
n person omkom i ulykke
En personbil og en lastebil har kollidert på riksvei 4 ved Redalen. Politiet opplyser at n person er omkommet i ulykken.
Les mer om Redalen.
Riksveg 4 trolig stengt lenge
Riksveg 4 blir trolig stengt lenge ved Redalen sør for Mjøsbrua etter trafikkulykka i dag tidlig, melder Statens vegvesen. Det blir nå jobbet med å skilte omkjøring.
Les mer om Mjøsbrua og Redalen.
Kritisk skadd i frontkollisjon
En person er kritisk skadd etter en frontkollisjon mellom en lastebil og en personbil på riksvei 4 i Redalen. +1 Alle nødetater rykket ut til ulykkesstedet litt før klokka 07.00 i dag.
Les mer om Alle og Redalen.
Trafikkulykke på riksvei 4
Alle nødetater på Gjøvik er på vei til en trafikkulykke på riksvei 4 ved Redalen. Det skal være snakk om en møteulykke mellom en lastebil og en personbil, opplyser politiet. +1 Politiet
Les mer om Gjøvik, Politiet og Redalen.
Mann fra Hedmark omkom i ulykke
En lastebil og en personbil kolliderte på riksvei 4 i Redalen tirsdag morgen. Foto: Henning Gulbrandsen Veien er stengt og trafikken står ved ulykkesstedet. Lesere melder om lange køer.
Les mer om Hedmark og Redalen.
Anne Marthe fra Redalen kan bli årets brillemodell
Foto: Specsavers For åttende året på rad arrangeres Årets Brillemodell. I 2014 er det rekorddeltakelse, ifølge Specsavers. Mer enn 1300 kvinner og menn har meldt seg på og nå er de 12 semifinalistene klare.
Les mer om Redalen.