Regjeringen

Vi må vurdere alle produkter som direkte eller indirekte lager farlig avfall og finne et miljøvennlig alternativ

Nei til nytt giftdeponi i Norge! Hvis Norges befolkning ikke nå kjapt våkner opp og protesterer kommer Regjeringen til å bestemme seg for hvilket sted på Norges-kartet som skal bli åstedet for etablering av et nytt deponi for farlig avfall.

– Dette har topprioritet for regjeringen

Mens USA og Kina krangler så busta fyker, pågår det et intenst arbeid for å få på plass en norsk-kinesisk frihandelsavtale. Partene møtes i Oslo i midten av mai.
Les mer om Dette, Kina og Oslo.
Legger ned Helfo-kontoret på Kongsberg
Helfo vil gå fra å ha 22 kontorsteder til seks, har regjeringen fastslått. Det rammer 165 av Helfos ansatte, sju av dem på Kongsberg. Torsdag har regjeringen besluttet at 16 kontorer med rundt 165 Helfo-ansatte skal nedlegges.
Vil ha mer synlige skattedata
Regjeringen vurderer å kreve større åpenhet om bedriftenes moms- og skatteforhold. Det liker både håndverkeren og økonomiprofessoren.

Lærerutdanningen kaprer en av ti søkere i Samordna opptak

Regjeringen jubler over at flere søker seg til lærerutdanningene, men både Arbeiderpartiet og KrF frykter fortsatt lærermangel.
Les mer om Arbeiderpartiet, KrF og Samordna.
Ber regjeringen om én milliard
Vest-Finnmark regionråd ber samferdselsministeren om å ta tak for rassikring i Finnmark.
Les mer om Finnmark.
Regjeringen må rette opp tapene den har påført landbruket
Det går mot forhandlinger om ny jordbruksavtale. Avtalen har siden den ble innført i norsk politikk i 1950 av Arbeiderpartiet vært et solid grunnlag for vår matproduksjon og landsbygda over hele landet.
Les mer om Arbeiderpartiet.
Regjeringen legger ned Helfo-kontoret i Verdal
Helfo vil gå fra å ha 22 kontorsteder til 6. Det rammer 165 av Helfos ansatte.
Les mer om Helfo-kontoret og Verdal.
Regjeringen omorganiserer Helfo - kontorene i Vågå og Brumunddal skal nedlegges
Helfo vil gå fra å ha 22 kontorsteder til 6, har regjeringen fastslått. Det rammer 165 av Helfos ansatte. Torsdag har regjeringen besluttet at 16 kontorer med rundt 165 Helfo-ansatte skal nedlegges.
HELFO legger ned kontorer
Regjeringen har bestemt at de 22 kontorene til Helfo skal reduseres til 6 fra juli neste år. Det betyr at kontorene i Vågå og Brumunddal blir lagt ned. Helfo hører under Helsedirektoratet. Ansatte som rammes av nedleggelsene, får tilbud om jobb i et av de seks kontorene som fortsatt skal eksistere.
Protest mot slørforbudet for barn i Østerrike
Stillbilde: Facebook Slørforbudet for barn som regjeringen i Østerrike har bebudet, møter nå motstand fra islamistisk hold i form av en protestaksjon på sosiale medier, skriver Kronen Zeitung.
Les mer om Kronen Zeitung og Østerrike.
Regjeringen omorganiserer Helfo - 16 kontorer nedlegges
Helfo vil gå fra å ha 22 kontorsteder til 6, har regjeringen fastslått. Det rammer 165 av Helfos ansatte. Torsdag har regjeringen besluttet at 16 kontorer med rundt 165 Helfo-ansatte skal nedlegges.
Les mer om Helfo og Helfo-ansatte.
Regjeringen omorganiserer Helfo – 16 kontorer nedlegges
Helfo vil gå fra å ha 22 kontorsteder til 6, har regjeringen fastslått. Det rammer 165 av Helfos ansatte.
Les mer om Helfo.
Regjeringen kritiseres for uklar tale om Syria-angrep
NATO har derimot uttrykt «full støtte til USA, Frankrike og Storbritannias bombing av mål i Syria sist helg. SV anklager derfor regjeringen for dobbeltkommunikasjon.
Les mer om Frankrike, Syria, Syria-angrep og USA.
Regjeringen slår ned Frps asyl-planer: Ap krever avklaring i Stortinget
Frp mener det er nødvendig å endre internasjonale konvensjoner for å begrense antallet asylsøkere og flyktninger til Norge. - Norge bør ikke ta initiativ, sier justisminister Tor Mikkel Wara (Frp).
Helfo består i Fredrikstad
Regjeringen har bestemt at Helfo fortsatt skal ha kontor i Fredrikstad, sier Tage Pettersen stortingsrepresentant fra Høyre. Etaten skal omorganiseres og antall kontor reduseres fra 22 til 6. Men kontoret i Fredrikstad består.
Stortinget vil ha «nullvisjon mot selvmord
Stortingsflertallet vil torsdag vedta et forslag som pålegger regjeringen å lage en handlingsplan for å forebygge selvmord.
KrF vil bruke netthandel til å presse regjeringen
KrF ønsker å avskaffe avgiftsfordelen for utenlandshandel, og sier de kan komme til å bruke dette som pressmiddel i forhandlingene om statsbudsjettet.
Strid om Dovrefjell
Rett før verneplanen for Dovrefjell skal behandles av Regjeringen, er det splid mellom forskere og lokale interesser om omfanget av planen. Ordførerne i Lesja og Dovre hevder særinteresser har fått for mye gjennomslag i verneforslaget.
Stortinget vil ha «nullvisjon mot selvmord
Stortingsflertallet vil torsdag vedta et forslag som pålegger regjeringen å lage en handlingsplan for å forebygge selvmord.
Kontantkrise – frykter for sikkerheten til bankansatte
Det er mangel på kontanter i deler av India. Minibanker er stengt og filialer har gått tom for penger. Tilliten til den indiske banksektoren er på et lavmål og opposisjonen retter skytset mot regjeringen.
Les mer om India.
Stortinget vil ha «nullvisjon» mot selvmord
Stortingsflertallet vil torsdag vedta et forslag som pålegger regjeringen å lage en handlingsplan for å forebygge selvmord.
– Ingen løsning fra regjeringen
– Dypt urovekkende, sier SVs Petter Eide om regjeringens løsning for psykisk syke fanger.
Les mer om Ingen.
- Ingen løsning fra regjeringen
- Dypt urovekkende, sier SVs Petter Eide om regjeringens løsning for psykisk syke fanger.
Forlenger grensekontroll
Regjeringen forlenger nå den midlertidige grensekontrollen på ferjekaier med ytterligere seks måneder.