Rema hyllene

Vanedyr går ikke i tog

Er du en av dem som vil boikotte Rema fordi de kaster Lerum-syltetøyet ut av hyllene? Eller av prinsipp vil ha deg frabedt at en matkjede bestemmer hva du skal ha på brødskiven eller i ølglasset?
Les mer om Lerum-syltetøyet og Rema.

Dette kan bli Rema-vinnerne

Konkurrentene skyves ut på rekke og rad. Stein Erik Hagen og Orkla kan derimot komme styrket ut relativt sett i dragkampen rundt Rema-hyllene.
Lerum-produkt blir fjerna, men får lage Rema 1000 sitt eige syltetøy
KAUPANGER (NRK): Ein tredjedel av all sylteproduksjon fell vekk for Lerum når Rema 1000 fjernar produkta deira frå hyllene.
Les mer om Lerum og Rema.
Lerum produkt blir fjerna, men får lage Rema 1000 sitt eige syltetøy
KAUPANGER (NRK): Ein tredjedel av all sylteproduksjon fell vekk for Lerum når Rema 1000 fjernar produkta deira frå hyllene.
Les mer om Lerum og Rema.

Flere bestselgere forsvinner ut av Rema

Denne gangen er det kjemikalier og hygieneprodukter som forsvinner ut av Rema-hyllene.
Les mer om Rema-hyllene og Rema.
Rema 1000 sier de vil selge Mack-øl i hele Nord-Norge likevel - men ingen enighet om avtale
Det ble bråk da Rema 1000 ville fjerne profilerte ølmerker fra Nord-Norge og andre landsdeler fra hyllene. En pressemelding mandag tydet på at dagligvaregiganten snudde, men det er fremdeles ingen enighet med Mack-bryggeriet.
Rema 1000 sier de vil selge Mack-øl i hele Nord-Norge likevel - Mack er fortsatt svært kritisk
Det ble bråk da Rema 1000 ville fjerne profilerte ølmerker fra Nord-Norge og andre landsdeler fra hyllene. En pressemelding mandag tydet på at de snudde. Men Mack er ikke imponert over budskapet.
Les mer om Mack, Mack-øl, Nord-Norge og Rema.
Rema 1000 snur etter massiv kritikk - sier de vil selge Mack-øl i hele Nord-Norge likevel
Det ble bråk da Rema 1000 ville fjerne profilerte ølmerker fra Nord-Norge og andre landsdeler fra hyllene. Nå snur dagligvaregiganten.
Les mer om Mack-øl, Nord-Norge og Rema.
Rema 1000 snur etter massiv kritikk - vil selge Mack-øl i hele Nord-Norge likevel
Det ble bråk da Rema 1000 ville fjerne profilerte ølmerker fra Nord-Norge og andre landsdeler fra hyllene. Nå snur dagligvaregiganten.
Les mer om Mack-øl, Nord-Norge og Rema.
Mack-tilhengere raser mot Rema
Mack, Hansa Borg, CB, Aass og Coca Cola er blant dem som ikke blir så lette å finne i hyllene til Rema 1000.
Les mer om Coca Cola, Hansa Borg og Rema.
Hansa kan forsvinne fra hyllene på Rema
Remas nye satsing på lokale ølbryggerier fører høyst sannsynlig til store konsekvenser for Hansa, Mack og Aass.
Les mer om Hansa, Mack og Rema.
Aass forsvinner fra Rema-hyllene
Flere kjente merkevareleverandører sliter med å få til nye avtaler med Rema, der iblant drammensbryggeriet Aass, skriver Aftenposten. Også Coca-Cola sliter med å få en ny avtale med matvarekjeden.
Les mer om Aftenposten, Rema og Rema-hyllene.
Rema kaster ut flere Coca-Cola-produkter fra hyllene
Øl- og brusprodusenten Ringes er den siste nye «bestevennen til Rema. Bestevenn-strategien gir bismak for Kims og Coca-Cola.
– Rema mener alvor
Rema truet med å kaste ut mange av de mest kjente merkevarene fra hyllene. Nå ser leverandørene i dagligvarebransjen konsekvensene av den varslede opprydningen.
Les mer om Rema.
Rema vil gi deg færre merker i hyllene
Har du en favoritt i ostedisken, syltetøyhyllen eller i hygienereolen? Den kan forsvinne dersom Rema 1000 lykkes med sin nye strategi.
Les mer om Rema.
Årets norske har kommet
Hvert år blir det travelt på lokale Rema 1000-butikker, når de norske jordbærene inntar hyllene.
Les mer om Rema.
Nå kan Rema åpne døren for Hval sjokolade
- Palmeolje, sier Rema 1000 om hovedårsaken til at Hval sjokolade ikke finnes i hyllene til lavprisbutikken. - Alle våre produkter er helt uten palmeolje, svarer Hval-sjefen.
Les mer om Hval, Hval-sjefen og Rema.
Orkla får palmeolje-nei
Rema 1000 dropper flere nyheter fordi de inneholder palmeolje. Orkla - som har profilert seg på å fjerne nettopp palmeolje - er av dem som ikke får sine nye produkter i hyllene til Rema-sjef Ole Robert Reitan.
Måtte vokse opp på bananer!
Ellen Sundbye vokste opp på bananer. Nå slår hun et slag for glutenfri kunnskap. Det begynner å bugne i de glutenfri hyllene til Rema og andre dagligvarebutikker, konstaterer Ellen Sundbye (til venstre) og Toril Kvisvik.
Fant insekter innkapslet i bønnene
Rema 1000 trekker produktet bønner i tomatsaus etter at kunder har funnet insekter innkapslet i bønnene. - Varene ble umiddelbart tatt ut fra hyllene og sperret for salg, sier kommunikasjonsdirektør
Rema-bonden
Norsk tv-underholdning henter stort sett sine ideer fra Storbritannia. Det samme gjør norske dagligvarekjeder. Når vi handler mat her i London, dominerer kjedenes egne merker i hyllene.
Les mer om London og Storbritannia.
Nye dagligvarer i butikkhyllene
Dette er de nye produktene som kommer i hyllene n. 1. februar er den offisielle datoen for vinterens vareslipp, men du har kanskje allerede lagt merke til produktnyhetene i butikkhyllene. Og har du ennå ikke sett dem, er de nok i alle fall på vei ut. Tre ganger i året ryddes hyllene i dagligvarebutikikene for å gjøre plass til nye produkter. I tillegg til februar, er det ett slipp i mai og ett i september. Totalt sett er det gjerne snakk om et tusentalls nye varer hver gang, men du skal være oppmerksom på at det ikke nødvendigvis er snakk om tusen fullstendig nye varer, som lanseres. Ofte er det kun snakk om relanseringer, pakningsendringer og ny desig
Mange butikker utsolgt for kylling
Rema 1000 var blant butikkene som meldte om enkelte tomme kyllinghyller i forrige uke, men regner med å fylle opp hyllene de neste dagene. Foto: Colourbox / Kim Jansson, NRK Flere dagligvarebutikker
Les mer om Kim Jansson.
Tine frikjent i Høgsterett
Slepp å betala millionbot. Høgsterett har frifunne Tine for å ha skvisa Synnøve Finden-produkt frå hyllene i Rema-butikkane i 2004.
Tine slipper millionbot
Meierigiganten frifunnet for å ha skviset ut Synnøve Finden fra Rema-hyllene - slipper 30 millioner kroner i bot.