Renonorden

Politianmelder RenoNorden

Arbeidstilsynet har politianmeldt renovasjonsselskapet RenoNorden for brudd på overtidsbestemmelsene på Hamar. Bakgrunnen for anmeldelsen er en inspeksjon Arbeidstilsynet hadde i mars, opplyser selskapet selv i en børsmelding.

RenoNorden er politianmeldt

Arbeidstilsynet har politianmeldt avfallsselskapet RenoNorden for brudd på arbeidsmiljøloven. Aksjen går lavere på Oslo Børs.
Les mer om RenoNorden.
RenoNorden politianmeldt
Anmeldt for massive brudd på overtidsbestemmelsen under oppstartsperiode på Hamar.
Les mer om Hamar.
Søppelkollaps kan bli dyrt
Renovasjonsavgiften i Bærum kan bli høyere dersom et nytt selskap må erstatte Renonorden. Renonorden har i dag ansvaret for avfallshåndteringen, men har ifølge kommunen store økonomiske problemer. Selskapet selv avviser dette.
Les mer om Bærum og Renonorden.

Søppel blir hentet

Renovasjonsselskapet for Drammensregionen har som hovedprioritet at avfallet blir hentet som normalt, uavhengig av hva som skjer med selskapet RenoNorden. RenoNorden henter avfall fra de omtrent 90.000 husstandene i Drammensregionen, og selskapet risikerer konkurs etter at de onsdag fikk en millionbot fra Oslo Børs.
Bærum kommune avviser at de erstatter RenoNorden
Kriserammede RenoNorden har meldt at kunden Bærum kommune har utlyst anbud for å finne noen andre til å håndtere søpla til kommunen. Ikke riktig, sier Bærum.
Les mer om Bærum og RenoNorden.
Bestrider børsmelding fra RenoNorden
Bærum avviser at kommunen har innledet noen ny anbudsprosess for å finne en erstatter for RenoNorden. Selskapet har i en børsmelding tatt den litt lengre enn det som er realiteten, sier kommunikasjonsjef Lisa Bang.
Les mer om Lisa Bang og RenoNorden.
Kommune frykter søppelkaos: – Vi er bekymret
Bærum kommune rigger seg for en situasjon der RenoNorden ikke lenger klarer å hente innbyggernes søppel. Dette betyr tap for kommunen – og jubel for selskapets aksjonærer.
Les mer om RenoNorden.
RenoNorden hjelper kundene bort - markedet elsker det
RenoNorden kan slippe unna tapskontrakt. Aksjen stiger kraftig.
RenoNorden risikerer konkurs etter millionbot fra Oslo Børs
Nesten seks millioner mennesker er avhengige av at RenoNorden henter søpla deres i Norden. Etter siste bot fra Oslo Børs er det full krise for søppelgiganten.
Les mer om Norden og RenoNorden.
RenoNorden risikerer konkurs etter millionbot fra Oslo Børs
Nesten seks millioner mennesker er avhengige av at RenoNorden henter søpla deres i Norden. Etter siste bot fra Oslo Børs er det full krise for søppelgiganten.
Les mer om Norden og RenoNorden.
RenoNorden risikerer konkurs
RenoNorden risikerer konkurs etter millionbot, melder SVT. RenoNorden henter søppel hos 6 millioner mennesker. Onsdag ga Oslo Børs RenoNorden overtredelsesgebyr på 1,4 millioner kroner for brudd på plikten å melde innsideinformasjon til markedet.
Les mer om SVT.
Avfallsfirmaet RenoNorden sliter
Avfallsselskapet RenoNorden har store økonomiske problemer. Selskapet driver søppelhandteringen i Bærum og flere kommuner på Romerike. Både Bærum kommune og Romerike avfallsforedling (ROAF) sier de følger situasjonen tett, og har beredskapsplaner.
Les mer om Bærum og Romerike.
Forberedt på søppelkrise
Avfallsselskapet RenoNorden er i store økonomiske problemer. Renovasjonsselskapet for Drammensregionen følger situasjonen tett.
Les mer om Drammensregionen.
Frykter søppelkaos
Avfallsselskapet RenoNorden er i store økonomiske problemer.
Søppelselskap sliter
Avfallsselskapet RenoNorden har store økonomiske problemer, skriver E24. Selskapet tømmer søppel bl.a. i Bærum. Ifølge E24 nærmer tapet seg 1 milliard kroner.
Les mer om Bærum og E24.
RenoNorden stuper etter nok et resultatvarsel: – Den største skandalen jeg kan huske
Investeringen i RenoNorden har blitt til en hodepine som bare blir verre og verre for aksjonærene. Torsdag fikk aksjen en ny knekk etter at selskapet varslet om mulige nye tap og et akutt gjeldsproblem.
Les mer om RenoNorden.
Flykter fra Renonorden-aksjen
Renovasjonsselskapet Renonorden er i pengeskis og må forhandle med långiverne. Kursen raser 25 prosent.
Les mer om Renonorden-aksjen.
Ny krisemelding fra renovasjonsselskap
Renonorden varsler enda svakere resultater enn tidligere, og må nå ta krisegrep.
Brøt loven flere ganger hver dag
Arbeidstilsynet har funnet det de kaller alvorlige og gjentagende brudd på Arbeidsmiljøloven hos RenoNorden. Det skriver Hamar Arbeiderblad. Selskapet har hatt ansvaret for søppelhentinga på Hedemarken siden 1. januar.
Brudd på arbeidsmiljøloven
RenoNorden har brutt arbeidsmiljøloven to ganger etter at de tok over søppeltømmingen i Bærum. Kommunen sier det er snakk om overtid ved innsamling av papp og papir, skriver Budstikka. Siden overtakelsen 1. april har kommunen fått inn 63 klager daglig.
Les mer om Budstikka og Bærum.
Søppeltrøbbel i Bærum
Flere boligsameier i Bærum fortviler over at plastsøppelet ikke har vært tømt på over fem uker, skriver Budstikka. Kommunens nye avfallsselskap, Renonorden sier det har vært vanskelig å finne alle søppelrommene.
Les mer om Budstikka, Bærum og Renonorden.
Bæringer må sortere matavfallet
I går overtok RenoNorden avfallshentingen i Bærum, etter 60 år med Transportsentralen, skriver Budstikka. I løpet av året innføres det kildesortering av matavfall i kommunen. Snarøya/Lysaker var først ut, og i november kommer turen til Rykkinn/Lommedalen.
Taper mer på søppel
Renovasjonsselskapet RenoNorden må ta ytterligere tap på seks søppelkontrakter. Konsernsjef Harald Rafdal ber Arbeidstilsynet om bistand. Og aksjekursen stuper etter resultatvarsel.
Les mer om Arbeidstilsynet.
Børsras for avfallsselskap: – Ikke tillitvekkende i det hele tatt
Dagen etter at Renonorden meldte om en ny kostnadssmell, er over en fjerdedel av selskapets børsverdi barbert bort.
Les mer om Renonorden.