Resett

Anine Kierulf: - Avvisningene sier både noe om at norske domstolers EMK-vurderinger er blitt bedre i disse sakene - og om den tendens som har vist seg i EMDs praksis de senere år, der EMD av

mar 22, 2018 @ 1:00 pm Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss. The following two tabs change content below.
Les mer om EMD, Resett og Takk.

Sylvi Listhaug skaper medlemsfest i Rogaland Frp

– Jeg kan aldri huske å ha sett maken, sier fylkeslederen som kritiserer Aftenbladet og synes det er «godt at vi har fått Nettavisen og Resett.
Eksplosiv økning i seksuelle overgrep mot barn i London - borgermester Khan vil begrense ytringsfriheten ytterligere
Resett har flere ganger tidligere nevnt at britene er blitt en minoritet i sin egen hovedstad. Parallellt med at London er blitt en stadig mer multikulturell by har den voldelige kriminaliteten i byen økt markant.
Les mer om Khan og London.
Oslo MDG: - Eivind Trædal brøler gjerne for å ta et oppgjør med hatet resett.no og document.no står for. Vi sier "Nei takk!" til politikere og nettsider som nør
mar 20, 2018 @ 9:39 am Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss. The following two tabs change content below.
Les mer om Nei, Resett og Takk.

Sylvi Listhaug: - Det aller viktigste for meg har vært at det skal være FrP som skal styre norsk asyl- og innvandringspolitikk de kommende tre og et halvt årene, og ikke Støre, Lys

mar 20, 2018 @ 9:22 am Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss. The following two tabs change content below.
Les mer om FrP, Resett, Støre og Takk.
Sylvi Listhaug: Det aller viktigste for meg har vært at det skal være FrP som skal styre norsk asyl- og innvandringspolitikk de kommende tre og et halvt årene, og ikke Støre, Lysba
mar 20, 2018 @ 8:22 am Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss. The following two tabs change content below.
Les mer om FrP, Lysba, Resett, Støre og Takk.
VG og NRK «brunbeiser» som forventet støttemarkeringen for Listhaug, men Dagbladet overrasker med positivt vinklet reportasje
I dag ble det arrangert en markering for an Stortinget til støtte for Sylvi Listhaug. Initiativtager var Ruth Maria Vaagø fra Valdres. Men sentral i planlegging og mobilisering var også Shurika Hansen, som i tillegg er kommentator her på Resett.
Resett Talkshow i kveld
På Resett Talkshow ikveld skal det handle om Sylvi Listhaug og hvorfor regjeringen Solberg kan bli felt på grunn av et facebook-innlegg. Vi ser frem til en god prat med blant annet kløpperen Mahmoud Farahmand.
Tidligere debattredaktør: – Listhaug splitter folket
Tidligere debattredaktør i Bergens Tidende, Hilde Sandvik, frykter Sylvi Listhaugs (FrP) Facebook-innlegg kan by på demokratiske utfordringer. – De som er virkelighetsfjern er de på den andre siden, sier Resett-redaktøren.
Underskriftskampanje MOT mistillitsforslaget mot justisminister Sylvi Listhaug har fått tusenvis av underskrifter på kort tid
Resett er gjort kjent med at det pågår en underskriftskampanje til støtte for Sylvi Listhaug og mot mistillitsforslaget mot henne. Initiativtaker er en privatperson i Dyrvik på Frøya.
Les mer om Dyrvik, Frøya og Sylvi Listhaug.
George K. Gooding: Koblingen mellom Utøya-filmen og Listhaugs Facebook-utspill kom først fra en kommunikasjonsrådgiver i Ap på Twitter, deretter fulgte mange etter. Det viser en gj
mar 17, 2018 @ 1:49 pm Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss. The following two tabs change content below.
Les mer om Resett, Takk, Twitter og Utøya-filmen.
Pressemelding: Stopp ACER arrangerer en folkelig og tverrpolitisk demonstrasjon mot ACER den 19. mars kl. 18
Resett har fått inn følgende pressemelding fra aksjonsgruppen STOPP ACER: - STOPP ACER ARRANGERER EN FOLKELIG OG TVERRPOLITISK DEMONSTRASJON MOT ACER DEN 19.
Journalist skriver på Facebook at han ønsker «å stramme en løkke rundt halsen» til Listhaug
I går skrev Resett om drapstrusselen rettet mot Listhaug på Facebook. - På tide at en fremmedkriger setter en kule i panna på den onde, kristne f***a der.
Les mer om Facebook, Listhaug og Resett.
Resett utestenges fra PFU: - Var som forventet
Pressens Faglige Utvalg vil ikke behandle klager på nettsteder som Resett, HRS, Radikal Portal, og blogger.
Les mer om PFU, Radikal Portal og Resett.
Resett og HRS holdes utenfor PFU
Presseforbundets styre har besluttet å utelukke flere medier som ikke er medlem av forbundet fra klageordningen Pressens Faglige Utvalg (PFU).
Les mer om PFU.
Resett og HRS holdes utenfor PFU
Presseforbundets styre har besluttet å utelukke flere medier som ikke er medlem av forbundet fra klageordningen Pressens Faglige Utvalg (PFU).
Les mer om PFU.
Resett og HRS holdes utenfor PFU
- Formålet er å bidra til høy presseetisk standard, sier styreleder i MBL. Presseforbundets styre har besluttet å utelukke flere medier som ikke er medlem av forbundet fra klageordningen Pressens Faglige Utvalg (PFU).
Les mer om MBL og PFU.
Nå skal Resett, HRS og Radikal Portal holdes utenfor PFU
Presseforbundets styre vedtok forslaget som også innebærer at bloggere ikke lenger kan klages inn til Pressens Faglige Utvalg (PFU).
Les mer om PFU, Radikal Portal og Resett.
Aksjon Stopp ACER: Still opp på demonstrasjon utenfor Stortinget, mandag 19/3, kl. 18-20
mar 16, 2018 @ 8:36 am Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss. The following two tabs change content below. Bio
Les mer om Resett, Stortinget og Takk.
Jonas Gahr Støre: Etter debatten i Stortinget i dag har Arbeiderpartiet besluttet at vi vil støtte mistillitsforslaget mot justisministeren
mar 15, 2018 @ 8:20 pm Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss. The following two tabs change content below.
Religiøs rasisme - feil uttrykk til feil tid
Erna Solbergs nokså forvirrede innspill i saken rundt Resett og Sumaya Jirde Ali er et trist skuespill for oss som følger den politiske debatt.
Les mer om Resett og Sumaya Jirde Ali.
Halvor Fosli: Alle partiene vil bekjempe terrorisme, debatten handler om virkemidler. Og da må alle kunne snakke fritt, uten å mistenkeliggjøre hverandres motiver
mar 15, 2018 @ 3:22 pm Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss. The following two tabs change content below.
Les mer om Resett og Takk.
Om stempling, fascisme og 22. juli-kortet"
De siste par ukene har det vært stor oppmerksomhet rundt Resett, våre lesere, og ikke minst våre kommentarfelt. Ingen har nok vært like rammet av ondsinnede rykter og ubegrunnede anklager som redaktør Helge Lurås.
Les mer om Resett.
Mannen som ble skutt på Bjørndal i Oslo mandag morgen, er død, melder NRK
Mannen i begynnelsen av 30-årene som mandag morgen ble funnet skutt og kritisk skadd i et garasjeanlegg på Bjørndal i Oslo, er død, melder NRK. (@NTB) print mar 13, 2018 @ 10:00 pm Takk for at du leser Resett.
Les mer om Bjørndal, NRK, Oslo, Resett og Takk.
Stortingets yngste representant lyver om Resett fra talerstolen - får støtte fra partileder Lysbakken
Den 23 år gamle Freddy André Øvstegård er den yngste personen som sitter på dagens storting.