Robert pettersen

Robert (59) ble skadet for livet – nektes erstatning

BODØ (TV 2): Det skulle være et helt vanlig rutineinngrep, men for Robert Pettersen i Bodø gikk det fryktelig galt.
Les mer om Bodø og Robert Pettersen.

Rådmann slipper boplikt

Lederen i Rana Bondelag reagerer på at et flertall i Miljø-, plan- og ressursutvalget har gitt rådmann Robert Pettersen fritak fra boplikten på den drøyt 2.500 dekar store eiendommen hans i Skamdalen. – Dette er å fravike en av bærebjelkene i konsesjonslovgivninga, sier Leif Egil Amundsen til Rana Blad.
Misliker brannutspill
Det var den særdeles klare beskjeden Arbeiderpartiets Linda Eide og SVs Hilde Rønningsen fikk fra rådmann Robert Pettersen i gårsdagens formannskapsmøte.
Les mer om Robert Pettersen.
Investeringsrekord i Rana
Rådmann i Rana kommune, Robert Pettersen foreslår investeringer på 541 millioner kroner i 2015. Det er ny rekord for kommunen. Nytt sykehjem, ungdomsskole og nybygg ved Hauknes skole tar mesteparten av potten, skriver kommunen i en pressemelding.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.

Fem klare for UM i Haugesund

Urædd Friidrett stiller med fem utøvere i UM i Haugesund 5.-7. september. Utøverne som reiser fra Porsgrunn er Jan Robert Nijmeijer, Hanne Wiersdalen, Espen Karlsen, Marte Pettersen
Robert Eriksson skal bruke denne kommunen som eksempel
Fauske sentrum. Foto: Dag Pettersen Rett vei. Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson var klar i sin tale i går.? Fauske har tatt tak i nasjonale problemer og endret kurs. Jeg vil
Les mer om Robert Eriksson.
Rådmannen slipper å flytte til Rana
Rådmann Robert Pettersen slipper å flytte til Rana, slik avtalen opprinnelig var mellom rådmannen og kommunen. Pettersen er bosatt i Oppegård i Akershus og det får han fortsette med,
Les mer om Oppegård og Rana.
Rådmannen slipper å flytte til Rana
Rådmann Robert Pettersen slipper å flytte til Rana, slik avtalen opprinnelig var mellom rådmannen og kommunen. Pettersen er bosatt i Oppegård i Akershus og det får han fortsette med, skriver Rana Blad.
Les mer om Oppegård, Rana, Rana Blad og Rana.
Har ikke innfridd flyttekrav
Rådmannen skulle melde flytting innen ett år. Den avtalen har han ikke overholdt. Rådmann Robert Pettersen bekrefter at han ikke har meldt flytting til Rana, slik arbeidsavtalen stiller
Les mer om Rana.
Fikk millioner han ikke har bedt om
- Dette setter meg i en vanskelig situasjon, er den klare beskjeden fra rådmann Robert Pettersen etter at flertallet i Rana kommunestyre har plusset på fire milloner på omsorgsavdelinga sitt budsjett.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.
- Hey friend, can you help me?
BAMBLE: Robert Lien Pettersen havnet midt i snøkaoset i Nustadbakken torsdag ettermiddag. Foto: Robert lien Pettersen Et vogntog står for øyeblikket bom fast, klint inntil autovernet
Les mer om Nustadbakken og Pettersen Et.
Har bedt rådmannen orientere formannskapet
Ordfører Kai Henriksen (H) har bedt rådmann Robert Pettersen orientere formannskapet om kritikken mot Rana kommunes praktisering av ansattes ytringsfrihet.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.
Nekter å la seg målbinde
Lærer og Sp-politiker Stig Bjarne Haugen reagerer kraftig på at rådman Robert Pettersen vil kneble ansatte fra å ytre seg og samtidig truer de som gjør det med sanksjoner.
Slik vil han kutte 41 millioner
– Nå vil folk gå i fakkeltog for sine deler av budsjettet, men jeg skulle ønske folk gikk i fakkeltog for helheten, sier rådmann Robert Pettersen som foreslår store kutt i Rana.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.
Slik vil han kutte 41 millioner kroner
- Nå vil folk gå i fakkeltog for sine deler av budsjettet, men jeg skulle ønske folk gikk i fakkeltog for helheten, sier rådmann Robert Pettersen som foreslår store kutt i Rana.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.
Slik vil han spare 41 millioner
– Nå vil folk gå i fakkeltog for sine deler av budsjettet, men jeg skulle ønske folk gikk i fakkeltog for helheten, sier rådmann Robert Pettersen i Rana kommune.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.
Slik skal han kutte
Rådmann Robert Pettersen vil flytte elever, avslutte samarbeidet med Frikult, legge ned en skole og 19 sykehjemsplasser. Han vil også at SFO skal bli dyrere.
Les mer om Frikult og SFO.
- Tøffe prioriteringer
Rådmann Robert Pettersen inviterer politikerne til tøffe prioriteringer i sitt forslag til budsjett. Driften for Rana kommune skal reduseres med 41 millioner kroner i 2014.
Les mer om Rana.
– Rana kommune må gjøre tøffe prioriteringer
Rana kommune må redusere driften med 41 millioner kroner i 2014, skriver rådmann Robert Pettersen i en pressemelding. Frem mot 2017 må kommunen ta ned driften med totalt 125 millioner. Rådmann Pettersen sier det må gjøres tøffe prioriteringer i tiden framover.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.
Tilbake som assisterende rådmann
Ole Petter Rundhaug gjeninntrer i sin tidligere stilling som assisterende rådmann i Rana etter to års permisjon. Fram til i dag har Rundhaug vært ansatt som nasjonalparkforvalter hos Fylkesmannen i Nordland. Permisjonstiden er nå utløpt, det er inngått en avtale mellom rådmann Robert Pettersen og Rundhaug som innebærer at han kommer tilbake.
Varsler oppsigelser
Rana kommune må spare 100 mill. Rådmann Robert Pettersen og ordfører Kai Henriksen kan ikke utelukke at folk i Rana kommune må sies opp, for at kommunen skal klare å spare inn 100 mill.
Les mer om Kai Henriksen og Rana.
Veiløse sjøsameungdom frir til Helga
BREVSKRIVERNE: F.v: Hanne Johansen, Robert Johansen, Aud Johansen, Robin Nilsen, Tone Nilsen, Ulf Inge Johansen og Sandra Kaspersen. Foto: Barbro Pettersen Gode naboer bruker jo å hjelpe
Aldri hørt om flyttekrav
Ukjent med rådmenn som pendler mellom fylker og landsdel. Robert Pettersen måtte signere på at han skal flytte til Rana innen ett år, for at ordfører Kai Henriksen og resten av kommunestyret
Les mer om Kai Henriksen og Rana.
Kjøpte hotell på impuls
Hjemme i Schankeholen i Stavanger så samboerparet en annonse i avisen som fortalte at Hordatun i Røldal var til salgs. AV: sven emil refseth Dermed fikk Anne Alden og Robert Pettersen
Rana har fått ny rådmann
Med forbehold om kommunestyrets godkjennelse vil Robert Pettersen (43) begynne som rådmann i Rana kommune torsdag 2. mai. – Jeg er helt overbevist om at vi skal få til et godt samarbeid, sier Kai Henriksen, ordfører i Rana.