Robert pettersen

– Jeg er skuffet over at arrangementer i Øst-Finnmark får betydelig større midler enn oss i vest

Jon Arne Pettersen i Midnattsrocken uttalte til NRK radio at Varangerfestivalen fikk midlene de ønsket av FFK fordi de holder til i Vadsø. Det falt derimot ikke i god jord hos leder for Varangerfestivalen, Robert Lundgren.

Anmelder ID-tyveri

Rana kommune har politianmeldt nok et tilfelle av ID-tyveri og trakassering mot skolesjef Lillian Nærem. – Saken er spesielt alvorlig ettersom det er andre gang i år at skolesjefen er utsatt for trakassering, sier rådmann Robert Pettersen i en pressemelding.
Foreslår millionkutt
Rådmannen i Rana foreslår å kutte i driften med 61 millioner kroner i sitt forslag til busjett og økonomiplan. I en pressemelding viser Robert Pettersen til at de samlede behovene øker mer enn kommunens inntekter.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.
Klager på Helgelandssykehuset
Rådmann i Rana, Robert Pettersen, mener deler av saksbehandlinga rundt det nye Helgelandssykehuset er uforsvarlig. I et brev til Helse Nord skriver han at et vesentlig dokument i prosessen som lokaliseringskriteriene, var feil da styret behandlet saken om planprogram og vedtok høring. Rana Blad omtalte saken først.

Robert (59) ble skadet for livet – nektes erstatning

BODØ (TV 2): Det skulle være et helt vanlig rutineinngrep, men for Robert Pettersen i Bodø gikk det fryktelig galt.
Les mer om Bodø og Robert Pettersen.
Rådmann slipper boplikt
Lederen i Rana Bondelag reagerer på at et flertall i Miljø-, plan- og ressursutvalget har gitt rådmann Robert Pettersen fritak fra boplikten på den drøyt 2.500 dekar store eiendommen hans i Skamdalen. – Dette er å fravike en av bærebjelkene i konsesjonslovgivninga, sier Leif Egil Amundsen til Rana Blad.
Misliker brannutspill
Det var den særdeles klare beskjeden Arbeiderpartiets Linda Eide og SVs Hilde Rønningsen fikk fra rådmann Robert Pettersen i gårsdagens formannskapsmøte.
Les mer om Robert Pettersen.
Investeringsrekord i Rana
Rådmann i Rana kommune, Robert Pettersen foreslår investeringer på 541 millioner kroner i 2015. Det er ny rekord for kommunen. Nytt sykehjem, ungdomsskole og nybygg ved Hauknes skole tar mesteparten av potten, skriver kommunen i en pressemelding.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.
Fem klare for UM i Haugesund
Urædd Friidrett stiller med fem utøvere i UM i Haugesund 5.-7. september. Utøverne som reiser fra Porsgrunn er Jan Robert Nijmeijer, Hanne Wiersdalen, Espen Karlsen, Marte Pettersen
Robert Eriksson skal bruke denne kommunen som eksempel
Fauske sentrum. Foto: Dag Pettersen Rett vei. Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson var klar i sin tale i går.? Fauske har tatt tak i nasjonale problemer og endret kurs. Jeg vil
Les mer om Robert Eriksson.
Rådmannen slipper å flytte til Rana
Rådmann Robert Pettersen slipper å flytte til Rana, slik avtalen opprinnelig var mellom rådmannen og kommunen. Pettersen er bosatt i Oppegård i Akershus og det får han fortsette med,
Les mer om Oppegård og Rana.
Rådmannen slipper å flytte til Rana
Rådmann Robert Pettersen slipper å flytte til Rana, slik avtalen opprinnelig var mellom rådmannen og kommunen. Pettersen er bosatt i Oppegård i Akershus og det får han fortsette med, skriver Rana Blad.
Les mer om Oppegård, Rana, Rana Blad og Rana.
Har ikke innfridd flyttekrav
Rådmannen skulle melde flytting innen ett år. Den avtalen har han ikke overholdt. Rådmann Robert Pettersen bekrefter at han ikke har meldt flytting til Rana, slik arbeidsavtalen stiller
Les mer om Rana.
Fikk millioner han ikke har bedt om
- Dette setter meg i en vanskelig situasjon, er den klare beskjeden fra rådmann Robert Pettersen etter at flertallet i Rana kommunestyre har plusset på fire milloner på omsorgsavdelinga sitt budsjett.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.
- Hey friend, can you help me?
BAMBLE: Robert Lien Pettersen havnet midt i snøkaoset i Nustadbakken torsdag ettermiddag. Foto: Robert lien Pettersen Et vogntog står for øyeblikket bom fast, klint inntil autovernet
Les mer om Nustadbakken og Pettersen Et.
Har bedt rådmannen orientere formannskapet
Ordfører Kai Henriksen (H) har bedt rådmann Robert Pettersen orientere formannskapet om kritikken mot Rana kommunes praktisering av ansattes ytringsfrihet.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.
Nekter å la seg målbinde
Lærer og Sp-politiker Stig Bjarne Haugen reagerer kraftig på at rådman Robert Pettersen vil kneble ansatte fra å ytre seg og samtidig truer de som gjør det med sanksjoner.
Slik vil han kutte 41 millioner
– Nå vil folk gå i fakkeltog for sine deler av budsjettet, men jeg skulle ønske folk gikk i fakkeltog for helheten, sier rådmann Robert Pettersen som foreslår store kutt i Rana.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.
Slik vil han kutte 41 millioner kroner
- Nå vil folk gå i fakkeltog for sine deler av budsjettet, men jeg skulle ønske folk gikk i fakkeltog for helheten, sier rådmann Robert Pettersen som foreslår store kutt i Rana.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.
Slik vil han spare 41 millioner
– Nå vil folk gå i fakkeltog for sine deler av budsjettet, men jeg skulle ønske folk gikk i fakkeltog for helheten, sier rådmann Robert Pettersen i Rana kommune.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.
Slik skal han kutte
Rådmann Robert Pettersen vil flytte elever, avslutte samarbeidet med Frikult, legge ned en skole og 19 sykehjemsplasser. Han vil også at SFO skal bli dyrere.
Les mer om Frikult og SFO.
- Tøffe prioriteringer
Rådmann Robert Pettersen inviterer politikerne til tøffe prioriteringer i sitt forslag til budsjett. Driften for Rana kommune skal reduseres med 41 millioner kroner i 2014.
Les mer om Rana.
– Rana kommune må gjøre tøffe prioriteringer
Rana kommune må redusere driften med 41 millioner kroner i 2014, skriver rådmann Robert Pettersen i en pressemelding. Frem mot 2017 må kommunen ta ned driften med totalt 125 millioner. Rådmann Pettersen sier det må gjøres tøffe prioriteringer i tiden framover.
Les mer om Rana og Robert Pettersen.
Tilbake som assisterende rådmann
Ole Petter Rundhaug gjeninntrer i sin tidligere stilling som assisterende rådmann i Rana etter to års permisjon. Fram til i dag har Rundhaug vært ansatt som nasjonalparkforvalter hos Fylkesmannen i Nordland. Permisjonstiden er nå utløpt, det er inngått en avtale mellom rådmann Robert Pettersen og Rundhaug som innebærer at han kommer tilbake.
Varsler oppsigelser
Rana kommune må spare 100 mill. Rådmann Robert Pettersen og ordfører Kai Henriksen kan ikke utelukke at folk i Rana kommune må sies opp, for at kommunen skal klare å spare inn 100 mill.
Les mer om Kai Henriksen og Rana.