Robinson ekspedisjonen


Helena Holthe (25) er sikker på at hun vinner årets Robinson

Eiendomsmegleren fra Trondheim har i alle fall selvtilliten på plass. Denne våren sendes Robinson-ekspedisjonen på TV 2 for første gang. Helena Holthe (25) er en av 15 deltakere som skal kjempe om seieren på ei tropisk øy.

Dette er Lars Helges største frykt på Robinson-ekspedisjonen

- Jeg håper det er noen gode sterke mannfolk, eller noen søte damer som kan holde rundt meg når jeg blir redd. Se video! En av Robinson-deltakerne denne våren er Lars Helge Brettingen (40) fra Askim.

Skal delta i Robinson

Foto: Anton Soggiu/TV 2. Skal delta i Robinson Skal delta i Robinson Harstadjente med på årets utgave av Robinson-ekspedisjonen, når den for første gang går på TV2. Sjekk hva hun tar med seg til øya.

Her er årets Robinson-deltakere

- Det blir ikke noen kristenleir, lover programleder Christer Falck. Denne våren sendes Robinson-ekspedisjonen på TV 2 for første gang. Programleder Christer Falck kan ikke få fullrost årets deltakere nok.

Her er Christer Falcks beste tips for å bli Robinson-deltaker

Dette bør du lese før du melder deg Robinson-ekspedisjonen. Denne våren skal TV 2 spille inn en ny sesong av den populære reality-serien. Det er med andre ord mulig å melde seg på Robinson-ekspedisjonen nå.

Fikk plass i Steinberget-styret

Robinson-David skal være med å styre supporterklubben. ROBINSON-KJÆRESTER: David Salem og Alita Kristensen traff hverandre under innspilling av TV3-sendte Robinson-ekspedisjonen.

Alita til øde øy med disse

Tilbake i Robinson-ekspedisjonen. PÅ TV: Alita Kristensen blir igjen å se på Robinson-ekspedisjonen. (Foto: TV3) Det blir et gjensyn med flere reality-profiler på TV3, blant annet altaværingen

Traa klar for TV3-høsten

Kari Traa leter etter en jente av sitt kaliber, og veteraner fra Robinson-ekspedisjonen skal kjempe mot tidligere Paradise Hotel-deltakere. Se TV3s høstprogram her. Kari Traa hadde også tatt turen til PR-operatørene.

Robinson er gull for Vinje

Bare en uke inn i sendingen kan Vinje konstatere at investeringene som er gjort i forbindelse med innspilling av Robinson-ekspedisjonen har gitt klingende mynt i kassa.

Dyrevenn Christer Falck og TV3 får på pelsen av dyrevernere

- Dette burde de droppet. Både programleder Christer Falck og deltakerne i TV3s vinterutgave av Robinson-ekspedisjonen er utstyrt med sko av selskinn. - Smertefull og fryktskapende Det får dyrevernorganisasjonen NOAH til å reagere.

- Har ikke rett til å kalle dem for pingler

Innspillingen av Robinson-ekspedisjonen på Rauland sliter med kulda. Annonse Av: Martin Øyvang Tweet De siste dagene har Robinson-deltakerne slite med telemarksvinteren. Tirsdag ble

Frostskader for Robinson-deltakere

RAULAND: Vinjevinteren skaper problemer for Robinson-ekspedisjonen. En deltaker ble sendt til sykehus og innspillingen overvåkes av ambulansepersonell.

Kaldt for Robinson

Det er slutt på palmesusen for Robinson. Nå blir kommer Vinter/Robinson. Foto: TV3 Redaksjonen, Kampanje Det er Dagbladet som i dag skriver at det er duket for en vinter-versjon av Robinson-ekspedisjonen på TV3.

Ny TV3-deltaker i fengsel

Informerte ikke kanalen om lovbruddet før innspilling. Tidligere i år kunne God kveld Norge avsløre at en av årets deltakere i TV3-serien Robinson-ekspedisjonen tidligere var dømt for

Les mer om God og Norge.
Derfor ville han vekk fra Robinson-ekspedisjonen

Gabriel (22) ønsket selv å forlate Robinson-øya. - Alt i alt hadde jeg ikke forventet at det ble så hardt som det ble. Det har vært en tøff ekspedisjon, sier Gabriel Holta (22).

FØK I TOTTENE PÅ HVERANDRE: - Det er på grensen til Quisling-aktiviteter

- Jeg måtte gå før det gikk en kule varmt. Nikolina Miletic havner i søndagens episode av Robinson-ekspedisjonen i en frisk konflikt med Morten Heierdal og Even Falck-Urdalen.

Robinson-deltaker gikk ikke på do på 24 dager

- Jeg har opplevd en fødsel. Bård Anders Langø (38) fra Sandnessjøen trives best på eget bad og eget toalett. Det skulle vise seg å bli en stor utfordring under Robinson-ekspedisjonen.

Robinson-Morten må i fengsel

Dømt til ett års ubetinget fengsel. Morten Heierdal (28) fra Robinson-ekspedisjonen er dømt til ubetinget fengsel i ett år for to voldsepisoder i perioden 2010-2011, skriver Se og Hør.

Streik kan stoppe tv-satsinger

Skal vi danse, Idol og Robinson-ekspedisjonen kan bli rammet av streik. Foto: TV 2 Redaksjonen, Kampanje I går startet Norsk Filmforbund og Produsentforeningen meklingen hos Riksmekleren.

Gabriel (22) hadde med seg Bibelen på Robinson

- Mange av de andre lånte den for å lese. Innspillingen av Robinson-ekspedisjonen foregikk på Fillipinene i mai.

Flykter fra Robinson-øya etter syklon

Realitydeltagerne i Robinson-ekspedisjonen evakueres etter at en syklon er på vei inn i området, hvor ekspedisjonen spilles inn. Det melder God kveld Norge på sine nettsider.

Svensk Robinson-deltaker falt plutselig sammen

Rammet av blodpropp. Del med andre: Den svenske utgaven av Robinson-ekspedisjonen spilles for tiden inn i Filippinene.

Robinson-innspilling truet av syklon

Produksjonen av tv-programmet Robinson-ekspedisjonen er stanset etter at det ble utstedt syklonvarsel for øya der serien spilles inn. - Det er som å være i en dårlig amerikansk b-film.

Strix ville ha motorsykkelbande

Oppfordret medlemmer av motorsykkelgjengen Outlaws til å søke på Robinson-ekspedisjonen.

- Vi ble ikke behandlet som mennesker

Bitter krangel mellom Robinson-jentene. Randi-Anette Emje fra Robinsonekspedisjonen raser mot glamourmodell og kranfører Cecilie Felice Westgård, som kom inn i ekspedisjonen søndag.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05