Robinson ekspedisjonen

Maiken (21) vant Robinson

Maiken Sæther Olsen (21) fra Harstad gikk helt til topps i TV 2 Robinson-ekspedisjonen 2015.

Robinson-finalen: – Jeg har drømt om dette siden jeg var liten

Først var de seksten deltakere – nå er de kun fire. I søndagens finale av Robinson-ekspedisjonen kjemper Julian, Monica, Maiken og Rolf om seieren.
Falck: – Det er for mange hipstergutter og fjolledamer!
Tusenvis har allerede søkt om å få være med i neste års Robinson på TV 2. Men det er fortsatt ledige plasser på ekspedisjonen – og nå vil Christer ha deg!
Les mer om Christer og Robinson.
Sara ute av Robinson: - Jeg var veldig naiv og trodde ikke spillet hadde begynt
37-åringen glemte en viktig detalj. Se gjenforeningen med Massimo ute av ekspedisjonen! Sara Frostadottir Sigmundsen (37) fra Bryne ble tatt på senga da hun røk ut av Robinsonekspedisjonen i andre episode.

Videre med et nødskrik

Foto: Anton Soggiu/TV 2. Videre med et nødskrik Videre med et nødskrik Harstadjente videre i Robinson-ekspedisjonen.
Lise (23) skal kjempe på en øde øy i 40 dager
Deltaker Lise Lotte Håndstad (23) er med i årets utgave av Robinson-ekspedisjonen. Foto: Anton Soggiu/TV 2 FINNSNES: Tradisjon tro skal et knippe mennesker stuves vekk på en sydhavsøy hvor de så må overleve på lite mat og utstyr i 40 dager.
Robinson-Monica: - Det er kanskje ikke en fordel å være så bestemt
Robinson-deltakeren er usikker på om egenskapene vil hjelpe henne under ekspedisjonen. Monica Dos Santos (39) fra Drammen er en av 18 deltakere som er med i årets Robinson på TV 2.
Les mer om Drammen og Robinson.
Helena Holthe (25) er sikker på at hun vinner årets Robinson
Eiendomsmegleren fra Trondheim har i alle fall selvtilliten på plass. Denne våren sendes Robinson-ekspedisjonen på TV 2 for første gang. Helena Holthe (25) er en av 15 deltakere som skal kjempe om seieren på ei tropisk øy.
Dette er Lars Helges største frykt på Robinson-ekspedisjonen
- Jeg håper det er noen gode sterke mannfolk, eller noen søte damer som kan holde rundt meg når jeg blir redd. Se video! En av Robinson-deltakerne denne våren er Lars Helge Brettingen (40) fra Askim.
Skal delta i Robinson
Foto: Anton Soggiu/TV 2. Skal delta i Robinson Skal delta i Robinson Harstadjente med på årets utgave av Robinson-ekspedisjonen, når den for første gang går på TV2. Sjekk hva hun tar med seg til øya.
Her er årets Robinson-deltakere
- Det blir ikke noen kristenleir, lover programleder Christer Falck. Denne våren sendes Robinson-ekspedisjonen på TV 2 for første gang. Programleder Christer Falck kan ikke få fullrost årets deltakere nok.
Her er Christer Falcks beste tips for å bli Robinson-deltaker
Dette bør du lese før du melder deg Robinson-ekspedisjonen. Denne våren skal TV 2 spille inn en ny sesong av den populære reality-serien. Det er med andre ord mulig å melde seg på Robinson-ekspedisjonen nå.
Fikk plass i Steinberget-styret
Robinson-David skal være med å styre supporterklubben. ROBINSON-KJÆRESTER: David Salem og Alita Kristensen traff hverandre under innspilling av TV3-sendte Robinson-ekspedisjonen.
Alita til øde øy med disse
Tilbake i Robinson-ekspedisjonen. PÅ TV: Alita Kristensen blir igjen å se på Robinson-ekspedisjonen. (Foto: TV3) Det blir et gjensyn med flere reality-profiler på TV3, blant annet altaværingen
Traa klar for TV3-høsten
Kari Traa leter etter en jente av sitt kaliber, og veteraner fra Robinson-ekspedisjonen skal kjempe mot tidligere Paradise Hotel-deltakere. Se TV3s høstprogram her. Kari Traa hadde også tatt turen til PR-operatørene.
Robinson er gull for Vinje
Bare en uke inn i sendingen kan Vinje konstatere at investeringene som er gjort i forbindelse med innspilling av Robinson-ekspedisjonen har gitt klingende mynt i kassa.
Dyrevenn Christer Falck og TV3 får på pelsen av dyrevernere
- Dette burde de droppet. Både programleder Christer Falck og deltakerne i TV3s vinterutgave av Robinson-ekspedisjonen er utstyrt med sko av selskinn. - Smertefull og fryktskapende Det får dyrevernorganisasjonen NOAH til å reagere.
- Har ikke rett til å kalle dem for pingler
Innspillingen av Robinson-ekspedisjonen på Rauland sliter med kulda. Annonse Av: Martin Øyvang Tweet De siste dagene har Robinson-deltakerne slite med telemarksvinteren. Tirsdag ble
Frostskader for Robinson-deltakere
RAULAND: Vinjevinteren skaper problemer for Robinson-ekspedisjonen. En deltaker ble sendt til sykehus og innspillingen overvåkes av ambulansepersonell.
Kaldt for Robinson
Det er slutt på palmesusen for Robinson. Nå blir kommer Vinter/Robinson. Foto: TV3 Redaksjonen, Kampanje Det er Dagbladet som i dag skriver at det er duket for en vinter-versjon av Robinson-ekspedisjonen på TV3.
Ny TV3-deltaker i fengsel
Informerte ikke kanalen om lovbruddet før innspilling. Tidligere i år kunne God kveld Norge avsløre at en av årets deltakere i TV3-serien Robinson-ekspedisjonen tidligere var dømt for
Les mer om God og Norge.
Derfor ville han vekk fra Robinson-ekspedisjonen
Gabriel (22) ønsket selv å forlate Robinson-øya. - Alt i alt hadde jeg ikke forventet at det ble så hardt som det ble. Det har vært en tøff ekspedisjon, sier Gabriel Holta (22).
FØK I TOTTENE PÅ HVERANDRE: - Det er på grensen til Quisling-aktiviteter
- Jeg måtte gå før det gikk en kule varmt. Nikolina Miletic havner i søndagens episode av Robinson-ekspedisjonen i en frisk konflikt med Morten Heierdal og Even Falck-Urdalen.
Robinson-deltaker gikk ikke på do på 24 dager
- Jeg har opplevd en fødsel. Bård Anders Langø (38) fra Sandnessjøen trives best på eget bad og eget toalett. Det skulle vise seg å bli en stor utfordring under Robinson-ekspedisjonen.
Robinson-Morten må i fengsel
Dømt til ett års ubetinget fengsel. Morten Heierdal (28) fra Robinson-ekspedisjonen er dømt til ubetinget fengsel i ett år for to voldsepisoder i perioden 2010-2011, skriver Se og Hør.