Rogaland taxi

Slipper varetekt etter grov vold

27-åringen fra Rogaland som er siktet for vold mot en 68 år gammel mann fra Nordland, slipper varetektsfengsling. Mannen skal ha hoppet ut av en taxi og angrepet en intetanende 68-åring. Angrepet var så heftig at den 68 år gamle mannen fra Nordland ble påført kraniebrudd, melder NTB.
Les mer om NTB, Nordland og Rogaland.

Stavanger Taxi: - Oljekrise gir taxikrise

Bare siden januar har omsetningen falt med 20-25 prosent, ifølge Svein Svimbil i Stavanger Taxi. Konkurrenten Norgestaxi mener det hele er et forsøk på å hindre nye drosjeløyver i Rogaland.
Rogaland Taxi tar sms-regningen
Rogaland Taxi har bestemt seg for å endre praksis og vil selv betale for sms-meldingene om at taxien du har bestilt, er på vei.
Praksisen var ikkje grei – nå tar taxiselskapet rekninga
Rogaland taxi innrømmer at det var feil å senda SMS-rekning til kundane. Nå har dei endra praksisen sin.

Rogaland Taxi sender deg sms-regningen

Synes du det er greit at du må betale for sms-er du aldri har bedt om eller sagt ja til?
Forbudt å filme drosjekunder
Drosjeselskaper har ikke lov å filme kundene sine. Det fastslår nå Personvernnemda, skriver Stavanger Aftenblad. I flere år har Sandnes Taxi i Rogaland filmet passasjerene sine, men i 2013 fastslo Datatilsynet at dette var ulovlig.
- Vanlig taxi er for dyrt og tungvint
- Vanlig taxi er for dyrt og tungvint Neida, de driver ikke næringsvirksomhet. For tar du en Haxi i stedet for en taxi er betalingen frivillig. Sjåførens ansvar å oppgi hva de får Dermed er det opp til passasjerene å betale det de synes er passende og sjåførenes ansvar å oppgi det de får til skattemyndighetene. Slik er i hvert fall systemet beskrevet på Haxis nettsider: «Vi anbefaler at sjåfør og passasjerer deler transportkostnadene likt eller ulikt mellom partene. Passasjeren har i tillegg sin fulle rett til å tipse sjåføren etter eget ønske. Kraftig skyts fra Stavanger-politiet Politiet i Stavanger v
Mener drosjenæringen er mettet
Tallet på drosjeløyver på Nord-Jæren bør reduseres med 40 neste år, mener Stavanger Taxi. Samtidig har Rogaland fylkeskommune lyst ut 25 nye løyver.
4000 i bot for å drikke i taxien
Administrerende direktør Svein Svimbil i Rogaland Taxi ber sjåførene oppfordre kundene om å ikke drikke i bilen. - Det er faktisk ikke lov å drikke alkohol i taxi eller annen type offentlig
- Vi driver ikke ulovlig virksomhet
Mannen bak Haxi.no mener virksomheten er innenfor lovverket. Politiet er mindre sikre. Fredag meldte Aftenbladet at Rogaland Taxi anmelder nettstedet Haxi.no for pirattaxivirksomhet.
Flybussen utvidar
Jaerlines endrar litt på køyremønsteret og håpar på meir trafikk til og frå Sola. Nøkkelord Rogaland Taxi Flybuss Jaerlines - Frå no i haust køyrer me lenger utover kvelden måndag til
Les mer om Frå og Sola.
Taxipassasjer knuste ruter og dro sjåfør i håret
I natt ble en passasjer i en taxi på Hogstad i Sandnes særdeles hissig. marianne arnesen Årsaken til opphisselsen var at bilen foran taxien kjørte under tillatt hastighet, skriver Rogaland
Les mer om Hogstad, Rogaland og Årsaken.
Barn påkjørt av taxi
Det er foreløpig uvisst om barnet er skadet. Politiet i Rogaland skriver følgende på Twitter: Trafikkulykke i Randaberg sentrum, et barn påkjørt av drosje. Uvisst om det er personskade.
Les mer om Randaberg, Rogaland og Twitter.
Kvinne (72) påkjørt av taxi
En 72 år gammel dame ble fraktet til SUS med lårhalsbrudd etter at hun ble påkjørt av en taxi tirsdag morgen. AV: julie teresa olsen - Damen skulle krysse en gårdplass ved lokalene til Rogaland taxi på Forus da hun ble kjørt ned.
Les mer om Damen og Rogaland.
God start for Jaerlines
- Vi har hatt flere passasjerer enn ventet, sier sjefen for den jærske flybussen. Rogaland Taxi er positivt overrasket over responsen på det nye flybusstilbudet mellom Jæren og Sola.
Les mer om Jæren og Sola.
Ingen forventning om taxi-kaos
Fredag er en stor utfartsdag og i tillegg avsluttes ONS. Det kan bety mer trafikk en normalt utover ettermiddagen, men foreløpig tror Rogaland taxi at det meste skal gli som tilnærmet
Les mer om Rogaland.
Nå må du vente en time på taxi
ONS, været og morgenrushet får `skylda`. AV: tone pedersen Morgenkø i Stavanger er ikke noe nytt, men tirsdag er den nok verre enn normalt. Rogaland Taxisentral kan fortelle at også
Les mer om Morgenkø og Stavanger.
To kvinner slengt ut av taxi
n alvorlig skadet - politiet jakter på sjåføren. AV: hilde moi, jone østebø En noe uklar konflikt mellom passasjerer og sjåfør oppsto i Dusavikveien like i nærheten av Rogaland A-senter
Hoppet ut av taxi i fart - døde i påkjørsel
En taxi kjørte på en person ved fiskekummene i Strandkaien i Stavanger i Rogaland natt til fredag. Mannen døde av skadene.
Facebook-taxi
Stadig flere annonserer på Facebook at de kan ta kjøreoppdrag i helgene for venner og bekjente, men er det lovlig? Direktør i Rogaland Taxi, Svein Svimbil, var ikke klar over at ungdom
Nordmenn vil ha norske sjåførar
...og på kundesenteret til Rogaland Taxi har dei forståing for at folk vil ha nordmenn, framfor utlendingar, til å køyra dei.
Les mer om Rogaland Taxi.
Stå i taxikø med Jorunn Hodne
Rogaland Taxi vil begynne å spille ny musikk for de som venter på telefonlinjen. Ut er myk gammelpop fra fjerne himmelstrøk. Inn kommer artister fra Rogaland.
Les mer om Jorunn Hodne og Rogaland.
Ex drosjeeier krever 2, 5 millioner fra Rogaland Taxi
Stavanger: En tidligere drosjeeier i Stavanger Taxi krever nå Rogaland Taxi for 2, 5 millioner kroner etter han mistet sitt taxiløyve. Drosjeeieren hadde en avtale om forretningsførsel
Vil diskutere byen
Onsdag arrangerer Stavanger og Rogaland SV møte for å få en dialog med Innvandrerrådet, Stavanger Taxi og det islamske miljøet i byen.
Ber taxisjåfører vise god folkeskikk
Samferdselssjef Gunnar Eiterjord ber løyvehaverne i Rogaland passe på at sjåførene deres har god folkeskikk. Av SIGRID HELENE SVENDSEN AVSTEMNING Er du redd for å ta taxi?
Les mer om Rogaland.