Romerike

Påvist skabb på Øvre Romerike

Det er påvist flere tilfeller av skabb ved fire forskjellige skoler i Hurdal, Nannestad, Eidsvoll og Nes, skriver Romerikes Blad. Skabb er en kløende hudsykdom som forårsakes av en type midd. Den smitter normalt ved direkte hudkontakt av lengre varighet.

Tiltalt for voldtekt og overgrep

En 46 år gammel mann fra Romerike er tiltalt for voldtekt, blotting og overgrep mot to mindreårige jenter i 2015, skriver Eidsvoll Ullensaker Blad. Mannen skal også ha sendt flere tekstmeldinger med seksuelt innhold til de to. Rettsaken starter 27. februar i Øvre Romerike tingrett.
Mange skader på biler på Romerike
De store snømengdene har fylt opp verkstedene på Romerike med skadde biler. Ifølge Gjensidige Forsikring var det tirsdag ettermiddag en økning av rapporterte skader på 15 prosent, sammenlignet med en vanlig tirsdag, skriver Romerikes blad.
Les mer om Romerike.
Fortsatt strømløst i Nittedal
92 husstander i Nittedal er fortsatt uten strøm etter et strømbrudd på Romerike i morges, ifølge Hafslund. Omkring 2000 boliger i området var uten strøm i flere timer. Hafslund forteller at de har mannskaper ute som retter opp de siste feilene.
Les mer om Hafslund, Nittedal og Romerike.

Mange klaget på dårlig brøyting

Kommuneansatte på Romerike ble nedringt av hissige innbyggere som var misfornøyde med snømåkingen i går. Bare før lunsj fikk Skedsmo kommune rundt 100 telefoner, og også ansatte i Ullensaker og Aurskog-Høland fikk kjeft, skriver Romerikes Blad.
Politibil kolliderte med bil
En politibil frontkolliderte med en personbil på Romerike søndag kveld. Føreren av personbilen er sendt til Ullevål sykehus etter sammenstøtet.
Les mer om Romerike og Ullevål.
Politibil kolliderte med personbil på Romerike
En mann i 20-årene er kjørt til Ullevål sykehus etter at bilen han kjørte kolliderte med en politibil i utrykning.
Les mer om Romerike og Ullevål.
Savnet mann lokalisert
Den savnede mannen fra Årnes befinner seg i toget til Kongsvinger. – Vi fikk akurat bekreftet av konduktøren på Kongsvinger-toget at mannen befinner seg ombord, opplyser operajonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt Romerike, skriver rb.no
Leter etter savnet mann
Politiet har satt inn helikopter i en leteaksjon på Årnes søndag morgen. En mann er blitt borte fra sykehjemmet. - Vi tror mannen har rød lue og en mørkeblå dunjakke. Han er ca. 1,70 høy og slank, sier Trond Lorentzen, operasjonsleder Øst politidistrikt Romerike, skriver raumnes.no
Les mer om Romerike, Trond Lorentzen og Øst.
Søppelhentingen er forsinket
Søppelhentingen på Øvre Romerike er forsinket. Vanskelig vær- og føreforhold, samt tekniske problemer, er årsaken, skriver Eidsvoll Ullensaker Blad. Søppenhentingen er inntil halvannen uke forsinket.
Rømling ble funnet på tog
Mannen som rømte fra Bruvoll fengsel ble funnet på et tog, på vei mot Oslo. Det sier Arne Norevik, operasjonsleder i Innlandet politidistrikt. Det var kollegaer i Romerike politidistrikt som pågrep mannen.
Mange nyetableringer på Romerike
Det ble etablert drøyt 2000 nye virksomheter, drøyt 200 flere enn året før. Det er også en større økning enn i Akershus totalt sett, skriver Romerikes Blad. Skedsmo kommune kan skilte med flest nye selskaper i fjor, etterfulgt av Ullensaker og Lørenskog.
500 kilo is på biltaket
13 lastebiler og vogntog fikk kjøreforbud i går pga. snø og is på taket. Statens vegvesen hadde kontroll på Romerike, og bilene fikk kjøre videre etter at isen var fjernet. Fra et vogntog ble det fjernet 500 kilo is, skriver Eidsvoll Ullensaker Blad.
Stoppet ungdomsfest
Politiet på Romerike rykket i natt ut til en ungdomsfest i Nittedal. Ifølge Romerikes Blad var det over 50 ungdommer til stede og mange var under 18 år. Politiet valgte derfor å avslutte festen.
Les mer om Nittedal og Romerike.
Ber ungdom melde seg etter kaos-fest
Lensmannen i Nes er sikker på at politiet klarer å finne ut av hvem som arrangerte ungdomsfesten som raserte en enebolig på Romerike, og oppfordrer de som stod bak til å melde seg selv.
Les mer om Romerike.
Reagerer på fyrverkeribruk
Politiet på Romerike fikk i går kveld flere meldinger om uvettig fyrverkeribruk. På Strømmen hadde blant annet flere mindreårige sekken full av fyrverkerier. Oppskyting er kun lovlig mellom klokken 18.00 og 02.00 på nyttårsaften.
Les mer om Romerike.
100 henvendelser til Barnevernsvakt
Barnevernsvakten på Romerike har mottatt over 100 henvendelser i jula. Hendelsene var fordelt på 62 barn. 60 av disse var akutte saker som Barnevernvakten ikke visste om på forhånd. Fra og med nyttårsaften blir barnevernsvakten på Romerike døgnåpen.
Økt omsetning i jula
Kjøpesentre på Romerike rapporterer om bra julehandel. For Jessheim storsenter ble det ny rekord med 14 prosent økning i omsetningen sammenlignet med i fjor, skriver Romerikes Blad. Strømmen storsenter økte omsetningen med 1,2 prosent.
Les mer om Romerike.
Hus rasert i Nes: Politiet vet ikke hvem som arrangerte festen
Politiet har startet etterforskning etter at så mange som 80 ungdommer deltok på en fest og raserte et familiehjem i Nes på Romerike.
Les mer om Romerike.
TV'er gjennom rutene - bolighus rasert under julefest med 80 ungdommer
I Fenstad på Romerike. Politiet: - De hadde lov til å være der.
Les mer om Romerike.
Romerike: Hus rasert av 80 ungdommer på julefest
Politiet: - Over stokk og stein.
Hus rasert av 80 ungdommer
Et hus i Nes i Romerike er fullstendig rasert etter en hjemme alene-fest med rundt 80 ungdommer, melder politiet.
Les mer om Romerike.
80 ungdommer raserte bolighus
En hjemme alene-fest med 80 ungdommer kom i natt ut av kontroll i Nes på Romerike i natt. Politipatruljen som kom til stedet beskriver huset som fullstendig rasert.
Les mer om Romerike.
Hus rasert av 80 ungdommer
En hjemme alene-fest med rundt 80 ungdommer kom ut av kontroll på Nes på Romerike. Ifølge politipatruljen som kom til stedet er huset fullstendig rasert.
Les mer om Romerike.
Kollisjon under forbikjøring på Romerike
Uvisst skadeomfang.
Les mer om Romerike.