Rudolf


Advarer mot å fjerne sexkjøpsloven

- Å fjerne sexkjøpsloven vil føre til at politiets fokus mot prostituerte vil forsvinne. Det sier Statsadvokat Rudolf Christoffersen til VG.

Sveits' ambassadør i sorg

Sveits' ambassadør til Norge, Rudolf Knoblauch, omtaler tirsdagens bussulykke i Nord-Trøndelag som en vært trist hendelse.

Risikerer flere år i fengsel

Statsadvokat Rudolf Christoffersen sammenlignet prostitusjon med heroinsalg da han ba om fem og tre år fengsel for de to som er tiltalt for å ha lagt til rette for menneskehandel av en nigeriansk kvinne.

Isfront mellom tiltalt og aktor

Det var harde fronter i retten da statsadvokat Rudolf Christoffersen spurte ut en nigeriansk mann som er tiltalt menneskehandel. Under utspørringen trakk han parallellen til russiske tilstander.

Alien-skaper Hans Rudolf Giger er død

Skaperen av Alien-monstrene er død, 74 år gammel. Designeren ble født i Chur i Sveits. Han døde mandag 12. mai, 74 år gammel skriver Yahoo Movies.

Les mer om Alien-monstrene og Chur.
Mener sexkjøpsloven er vellykket

Statsadvokat mener det vil være et fryktelig feil signal å fjerne sexkjøpsloven. – Loven har vært en døråpner i forhold til å få avdekket alvorlig kriminalitet, sier Rudolf Christoffersen,

Statsadvokat vil ha totalforbud mot sexsalg

Statsadvokat Rudolf Christoffersen mener det må innføres forbud mot salg av sex for å beskytte barn og kvinner som utnyttes i prostitusjon. - Jeg er for at det innføres et totalforbud

Rudolf takker Norge for støtten etter konas kreftdød

I 2012 flyttet Rudolf de Beer og kona Marinda Snyman til Steinkjer. 2. april i år måtte hun gi tapt for kreften. Enkemannen takker det norske samfunnet for all hjelp og støtte.

Gestapolederen reddet livet til norske Olav Etter krigen ble rollene byttet om.

Etter krigen ble rollene byttet om. REDDET AV FIENDEN: Olav Brennhovd sto i fare for å bli dømt til døden i 1943. Men SS-dommeren Rudolf Denk ville det annerledes. Foto: PRIVAT (Magasinet):

Les mer om Olav Etter.
Statsadvokat: - Må reageres strengt på overgrep mot barn

Statsadvokat Rudolf Christoffersen sier det er viktig å reagere med strenge straffer for seksuelle overgrep mot barn, etter at en mann ble dømt til over fire års fengsel for overgrep mot nevøen.

Statsadvokat: - Må reageres strengt på overgrep mot barn

Statsadvokat Rudolf Christoffersen sier det er viktig å reagere med strenge straffer for seksuelle overgrep mot barn, etter at en mann ble dømt til over fire års fengsel for overgrep

Statsadvokat: - Må reageres strengt på overgrep mot barn

Statsadvokat Rudolf Christoffersen sier det er viktig å reagere med strenge straffer for seksuelle overgrep mot barn, etter at en mann ble dømt til over fire års fengsel for overgrep

Her er studentene mest fornøyd

Rudolf Steinerhøyskolen og Norges markedshøyskole har noen av landets mest fornøyde studenter. Se oversikten her.

Leif Helge fant avdøde Rudolf Ulvær

- Det var en veldig ubehagelig opplevelse, sier Leif Helge Olsen, som fant omkomne Rudolf Ulvær i en skipslugar om bord på bulkbåten Canlill.

Leif Helge fant død 62-åring ombord i skip

- Godt at det ikke var en av de yngre som fant ham. - Det var en veldig ubehagelig opplevelse, sier Leif Helge Olsen, som fant omkomne Rudolf Ulvær i en skipslugar om bord på bulkbåten

Leif Helge fant avdøde Rudolf Ulvær

- Det var en veldig ubehagelig opplevelse, sier Leif Helge Olsen, som fant omkomne Rudolf Ulvær i en skipslugar om bord på bulkbåten `Canlill`.

Mann (62) savnet siden julaften - funnet død i lugar

FUNNET: I dette skipet som lå ved kai i Bodø havn ble Rudolf Ulvær funnet død lørdag ettermiddag.

Les mer om Bodø og Rudolf Ulvær.
Rudolf Ulvær (62) funnet omkommet i skip i havna

I dette skipet som lå ved kai i havna vest for bygget til Luftfartstilsynet ble Rudolf Ulvær funnet død lørdag ettermiddag. Foto: Sofie Braseth Fredag ble det iverksatt en større leteaksjon

Rudolf Ulvær (62) funnet omkommet i skip

I dette skipet, som ligger ved kai i havna vest for bygget til Luftfartstilsynet, ble Rudolf Ulvær funnet død lørdag ettermiddag. Foto: Sofie Braseth Fredag ble det iverksatt en større

Fant Rudolf Ulvær omkommet

Den savnede 62-åringen ble funnet omkommet ombord i en båt i Bodø havn.

Les mer om Bodø.
Fant Rudolf Ulvær omkommet

Den savnede 62-åringen ble funnet omkommet ombord i en båt i Bodø havn. Av , og det har de siste to dagene - Det er mannen vi søkte etter som er bekreftet funnet.

Les mer om Bodø og Det.
Rudolf Ulvær fra Røst funnet omkommet

Politiet har siden julaften søkt etter Rudolf Ulvær fra Røst. 62-åringen har vært savnet etter at han forlot Nordlandssykehuset. Fredag satte politiet i gang søk i havnebassenget i Bodø.

Rudolf Ulvær (62) funnet omkommet

Politiet, Røde Kors, redningsdykkere fra Salten Brann, redningsskøyta og folk fra havnevesenet har siden fredag søkt etter den savnede Rudolf Ulvær i havnebassenget. Lørdag ettermiddag

Rudolf Ulvær funnet omkommet

Rudolf Ulvær (62) ble cirka kl. 13.30 i dag funnet omkommet om bord i en båt i havna i Bodø, skriver politiet i en pressemelding. Ulvær ble sist ble sett natt til julaften. Det er ikke mistanke om noe straffbart rundt dødsfallet.

Les mer om Bodø.
Savnet mann funnet omkommet

62 år gamle Rudolf Ulvær som har vært savnet siden natt til julaften er funnet omkommet. Han ble funnet i en lugar på en båt som lå i Bodø havn. – Det er ingen grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt, sier Ove Andre Hansen, innsatsleder ved politiet i Salten.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23