Rullestol

Hassan og Hasan forsøkte å stoppe knivangriperen i Åbo – nå ligger de tre på samme sykehus

ÅBO (VG) Da gjerningsmannen (18) gikk til angrep på flere kvinner, forsøkte Hassan Zubier (45) å bryte inn. Nå sitter han i rullestol.
Les mer om Hasan, Hassan Zubier og Åbo.

Ble kjørt på i fotgjengerfelt

En kvinne i 70-årene har fått førerkortet beslaglagt etter at hun kjørte på en person i rullestol i Kirkeveien lørdag ettermiddag. Personen ble påkjørt da han krysset fotgjengerfeltet.
Les mer om Kirkeveien.
Person i rullestol påkjørt
Politiet er på Borgehim i Kirkeveveien der en person i rullestol skal ha blitt påkjørt av en bil. Personen er bevisst.
Les mer om Borgehim og Kirkeveveien.
Her blir KrF-politikaren stroppa fast i bussen
FØRDE (NRK): Tore Storehaug fekk føle korleis det var å vere avhengig av hjelp då han farta rundt i Førde med rullestol. Slik ønskte førstekandidaten til KrF å setje fokus på at samfunnet må klare å inkludere alle.
Les mer om Førde, KrF og KrF-politikaren.

Ungdomsgjeng kastet stein på mann i rullestol

Politiet i Oslo lette søndag kveld etter en ungdomsgjeng somplaget en mann i rullestol. Ungdommene skal ha slått etter mannen med planke.
Les mer om Oslo.
Usain Bolts dramatiske avslutning: Tilbudt rullestol
Storbritannia vant det som ble et tragisk siste løp for Usain Bolt.
Les mer om Usain Bolt.
Usain Bolts dramatiske avslutning: Ble hentet i rullestol
Storbritannia vant i det som ble Usain Bolts siste løp.
Ulykke i Lindesnes
En person i elektrisk rullestol har kjørt utfor en murkant ved Smibakken i Lindesnes. Vedkommende fremstår som lettere skadet og kjøres til sykehus for sjekk, skriver politiet.
Les mer om Smibakken.
Rullestol funnet
Det er funnet en elektrisk rullestol ved Eikhaugen i Drammen, ifølge politiet. Denne er hentet av Autoassistanse. Det er ikke kjent hvem som eier den.
Koser seg på fire hjul utenfor bykjernen
Roger Kjeldsberg og datteren Ingrid nyter å komme seg vekk fra bylivet, og synes det er gøy å få kjøre med tantes elektriske rullestol.
Les mer om Ingrid.
J. K. Rowling langet ut mot Trump etter misvisende videoklipp
I en rekke meldinger på Twitter raste Harry Potter-forfatteren etter at Trump ignorerte en liten gutt i rullestol. Men det var ikke hele sannheten.
Kjørte på rullestolbruker
En mann i 60-årene er siktet for promillekjøring etter at han kjørte på en mann i rullestol i Krokstadelva natt til søndag. Det skriver Drammens Tidende. Mannen som ble påkjørt ble ikke nevneverdig skadd, sier operasjonsleder Marianne Mørch til avisen.
Mann i 60-årene kjørte på rullestolbruker i fylla
En mann i 60-årene er i første omgang siktet for promillekjøring etter at han kjørte på en mann i rullestol i Krokstadelva i Buskerud natt til søndag.
Les mer om Buskerud og Krokstadelva.
Førerkort beslaglagt
Politiet har beslaglagt førerkortet til bilføreren som kjørte på en kvinne i rullestol ved Festningsgata i Kristiansand.
Tok fire khatsmuglere fra samme fly
Tollerne på Oslo lufthavn avslørte torsdag fire khatsmuglere som kom med samme fly. De hadde til sammen 111 kilo khat i bagasjen. En av dem var en svensk-somalisk dame i rullestol som hadde to kofferter med nesten 40 kilo av planten.
Les mer om Oslo.
Fant rullestol på bunn
Politiet fant en rullestol to meter ut i dammen i Rosanesparken på Teie på Nøtterøy i går. Brannvesenet søkte på bunnen uten funn.
Les mer om Nøtterøy, Rosanesparken og Teie.
Kristin (30) ble feilbehandlet på sykehus. Nå sitter hun i rullestol
Flere og flere pasienter søker om erstatning. Etter to avslag, fikk Kristin Rütsche omsider medhold i at sykehuset gjorde feil.
Les mer om Kristin Rütsche.
Haldor er sterkt pleietrengende, men kjører Europa rundt på sommerferie
Haldor Emstad (59) sitter i el-rullestol på grunn av en muskelsykdom, og er avhengig av respirator minst ti timer i døgnet. Likevel kjører han på bilferie.
Les mer om Europa.
CP hindrer ikke Pernille i å lære seg å padle i Valnesfjord
Pernille fra Danmark har reist hele veien til Valnesfjord for å lære seg padling under Arctivity 2017 og utfordre seg selv. Til tross for at hun sitter i rullestol.
Hjemme igjen etter monstervelt
Det så svært stygt ut da australske Richie Porte (BMC) dundret i bakken under den niende etappen av Tour de France søndag. – Mitt nye hjulsett er ikke like kult. Men det er fint endelig å være hjemme, skriver Porte på Twitter, sittende i en rullestol.
Lettare skada etter ulykke
Ein mann er lettare skada etter å ha blitt påkøyrd av ein bil i Mandal onsdag ettermiddag. Det opplyser Sørlandet sykehus. Mannen sat i ein elektrisk rullestol då han vart påkøyrd i eit vegkryss.
Les mer om Mandal og Sørlandet.
Ønsker å snakke med vitner
En hvit Toyota Prius og en elektrisk rullestol skal ha vært involvert i et trafikkuhell ved Landfalløybrua i Drammen onsdag ettermiddag. Bilføreren skal ha skjelt ut personen i rullestol før vedkommende kjørte videre. Politiet ønsker nå å komme i kontakt med vitner til hendelsen.
Les mer om Drammen og Landfalløybrua.
Etterlyser bilfører etter uhell
En hvit Toyota Prius, og en elektrisk rullestol skal ha vært involvert i et trafikkuhell ved Landfalløybrua i Drammen onsdag ettermiddag. Bilføreren skal ha skjelt ut personen i rullestol før vedkommende kjørte videre. Politiet ønsker nå å komme i kontakt med vitner til hendelsen.
Les mer om Drammen og Landfalløybrua.