Rune bjerke


Citi jekker opp DNB

DNB-akjen handles til ufortjent stor rabatt mot svenske banker, mener meglerhuset. Konsernsjef i DNB Rune Bjerke. (Karsten C.

Les mer om DNB.

Angrer på spleiselagutspill

Rune Bjerke legger seg flat og beklager etter at han brukte ordet «spleiselag om bankenes behov for økte kapitalkrav. – Det var en tabbe, sier han til Aftenposten.

Les mer om Aftenposten.
LO ga banksjef 70 prosent mer bonus

LO gikk hardt ut da det ble kjent at bonusen til DNB-sjef Rune Bjerke økte med 26 prosent. Men LOs representant stemte for at bonusen til sjefen i Sparebank1 økte med over 70 prosent. Samlet lønn på over fire millioner er beskjedent, mener LOs nestleder.

Les mer om Sparebank1.
Rune Bjerke var for flink selger

DEBATTEN, for ikke å si stormen, fortsetter at etter at bankens toppsjef Rune Bjerke har fått en bonus etter at han har oppfordret aksjonærer, kunder og ansatte om å delta i et `spleiselag`.

Les mer om Rune Bjerke.

Rune Bjerke var for flink selger

- Bjerke burde takket nei til bonusen

DNB-sjef Rune Bjerke burde ikke ha tatt imot bonusen på 2,1 millioner kroner, mener finanspolitikere i både Ap og Frp. Men de vil ikke kreve strengere bonusregler.

Les mer om Frp.
- Umoralsk av Bjerke

Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet mener DNB-sjef Rune Bjerke ikke burde tatt imot en bonus på 2,1 millioner kroner.

Les mer om Bjerke og Fremskrittspartiet.
– Burde takket nei til bonusen

DNB-sjef Rune Bjerke burde ikke ha tatt imot bonusen på 2,1 millioner kroner, mener finanspolitikere i både Ap og Frp. Men de vil ikke kreve strengere bonusregler.

Les mer om Burde og Frp.
Støre: - Umusikalsk av Bjerke

Finanskomiteens første nestleder, Jonas Gahr Støre, kaller DNB-sjef Rune Bjerkes bonusøkning på 26 prosent for umusikalsk. Til Dagbladet sier han at det er nesten blitt en regelmessighet

Les mer om Bjerke.
Spleiselag ble gullgruve

BONUSFEST: DNB-sjef Rune Bjerke økte renta for deg og meg i 2012 og kalte det et spleiselag. Så brukte DNB 30 prosent mer på lønn og bonus til konsern ledelsen i 2013.

Les mer om DNB.
DNB økte sjefbonusen med 26 %

DnB-sjef Rune Bjerke fikk øket sin bonus med nesten en halv million kroner fra 2012 til i fjor. Det viser årsrapporten for 2013 som ble lagt fram i dag.

Tidligere toppsak hos DN:
Tjener nesten dobbelt så mye som sjefen

Sjefen i DNB Markets, Ottar Ertzeid, tjente i 2013 nesten fem millioner kroner mer enn DNB-sjef Rune Bjerke. Banken mener Ertzeid egentlig er verdt enda mer.

Les mer om Ertzeid og Ottar Ertzeid.
DnBs «spleiselag ble bonus-fest

DnB-sjef Rune Bjerke sa at strengere kapitalkrav måtte betales av eiere, ansatte og kunder. Det såkalte «spleiselaget har gitt høyere utbytte til eierne og mer bonus til toppledelsen.

DnBs «spleiselag ble bonus-fest

DnB-sjef Rune Bjerke sa at strengere kapitalkrav måtte betales av eiere, ansatte og kunder. Det såkalte «spleiselaget har gitt høyere utbytte til eierne og mer bonus til toppledelsen.

DNB-sjefens spleisebidrag: 485.000 mer i lønn

I fjor vinter slo DNB-sjef Rune Bjerke fast at det må et spleiselag til for å gjøre bankene mer solide. Selv gikk han opp en vanlig norsk årslønn.

DNB-sjefen nekter å sette ned renten

Men Rune Bjerke erkjenner at kundene må ta en stor del av spleiselaget.

Tigget penger til lim for å flykte fra virkeligheten

Libe Rieber-Mohn forteller for første gang om sitt personlige helvete. Libe Rieber-Mohn er Arbeiderpartiets mektigste kvinne i oslopolitikken. Hun er varaordfører i Oslo. Og hun er gift med DNB-sjef Rune Bjerke.

Les mer om Oslo.
DNB-sjefens 9 viktigste lærdommer

- Teknologien og utviklingen løper tre ganger raskere enn managementet, sier Rune Bjerke. Da Rune Bjerke forlot konsernsjefstillingen i Hafslund og satte seg i sjefsstolen til DNB Nor

Les mer om Hafslund og Rune Bjerke.
Deutsche Bank nedjusterer DNB

Banken opprettholder likevel en kjøpsanbefalning. Konsernsjef i DNB, Rune Bjerke (KC / StockLink iMarkedet) Den tyske storbanken Deutsche Bank har i dag senket kursmålet på DNB etter

Credit Suisse nedgraderer DNB

Den sveitsiske storbanken mener investorene overser Norges trippelutfordring. Den sveitsiske storbanken Credit Suisse nedgraderer anbefalingen på DNB Her konsernsjef i DNB Rune Bjerke.

Les mer om Credit Suisse og DNB.
- Lave renter for forbrukerne lenge

DNB-sjef Rune Bjerke er riktignok ikke sikker at en topp er nådd i 2017, slik sentralbanksjefen signaliserer.

Høyner DNB-kursmål

Berenberg høyner kursmålet på DNB. Konsernsjef i DNB, Rune Bjerke. (KC / StockLink iMarkedet) Berenberg høyner kursmålet på DNB til 115 fra 110 kroner og gjentar en kjøpsanbefaling på banken. Det skriver Dow Jones Newswires.

Les mer om DNB, Rune Bjerke og StockLink.
Tidligere toppsak hos DN:
- Jeg hadde en rente 21,7 prosent på boliglånet

Finanstilsynets direktør frykter at nordmenn har glemt 90-tallets bankkrise. DNB-sjef Rune Bjerke kan forsikre om at han ikke er n av dem.

- Det beste momentumet blant de nordiske bankene

Hever kursmålet på DNB etter kvartalsrapporten. Konsernsjef i DNB, Rune Bjerke.

Les mer om DNB og Rune Bjerke.
Utbyttefest i DNB

DNB la i går frem rekordoverskudd. Banken tjente 17,5 milliarder i 2013 mot 13,8 milliarder i 2012. ÅPNER PENGESEKKEN: DNB-sjef Rune Bjerke vil gi aksjonærene rekordhøyt utbytte Foto:

Les mer om DNB og Foto.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14