Rune bjerke

Meglertoppen eier aksjer for 32 millioner i DNB

DNB Markets-topp Ottar Ertzeid sitter på fire ganger så mange aksjer i DNB som toppsjef Rune Bjerke. Se oversikt over banktoppenes beholdninger av DNB-aksjer her.
Les mer om DNB, DNB og Rune Bjerke.

Vipps starter mobilkappløpet i butikk

DNB-sjef Rune Bjerke tror Vipps brukes til betaling i mer enn halvparten av norske butikker i løpet av året og har startet pilot hos McDonalds. Mobilepay er ønsket i Norgesgruppens butikker.
DNB sliter fortsatt med oljebremsen, men: Denne grafen gir DNB-sjefen håp
DNB måtte sykmelde stadig flere utlån i fjor, men nå er noen av dem friskmeldt. Det gir håp til konsernsjef Rune Bjerke.
Les mer om Rune Bjerke.
Universum-listene: IT-studentene drømmer om DNB
DNB gjør et solid hopp blant IT-studentens drømmearbeidsgiver. Det passer selskapets strategi svært godt, ifølge konsernsjef Rune Bjerke.
Les mer om DNB og Rune Bjerke.

DNB-sjefen får bonuskutt etter omdømmesmell i 2016

DNB-sjef Rune Bjerke får 322.000 kroner mindre i bonus for fjoråret enn for 2015, etter at banken fikk svakere omdømme og lavere avkastning på egenkapitalen.
DNB-sjefen fikk bonuskutt på 322.000 kroner etter riper i lakken
DNB-sjef Rune Bjerke måtte tåle kutt i bonusen sin etter at Panama Papers og andre saker ga banken riper i lakken, skriver DN.
DNB-sjef fikk bonuskutt på 322.000 etter riper i lakken
DNB-sjef Rune Bjerke måtte tåle kutt i bonusen sin etter at Panama Papers og andre saker ga banken riper i lakken, skriver DN.
DNB-ledelsens best betalte: Tjente fem mill. mer enn Rune Bjerke
Som i tidligere år det sjefen for Rune Bjerkes finansmeglere som troner på lønnstoppen blant direktørene i Norges største bank.
Les mer om Rune Bjerke.
Derfor har bankene fått opp samarbeidsviljen
DNB-sjef Rune Bjerke vant slaget i Norge, nå venter Norden.
Les mer om Norden og Norge.
Klare til å erobre utlandet
Etter flere måneder med hemmelige møter har DNB-sjef Rune Bjerke fått med seg over 100 sparebanker inn i Vipps. Neste steg er å ta betalingsappen til nabolandene.
Over 100 banker inngår Vipps-samarbeid med DNB
- Vipps har blitt eneren på vennebetaling, sier DNB-sjef Rune Bjerke.
Les mer om DNB og Vipps-samarbeid.
DNB-sjefen om boligpriser: – Ikke bærekraftig
En sunn vekst i boligprisene ville vært rundt 5 prosent, mener DNB-sjef Rune Bjerke. Dagens prisvekst er ikke bærekraftig, advarer han.
DNB-sjefen: Er du misfornøyd, bytt fond
DNB-sjef Rune Bjerke har følgende beskjed til kundene i Norges største aksjefond: Hvis du er misfornøyd, velg et annet fond.
DNB-sjefen: Maks 18 milliarder i tap de neste tre årene
Bare en gang før har DNB-sjef Rune Bjerke skrevet ned større verdier enn i fjor, og det meste skyldes offshorenæringen. Nå mener han at de verste tapene er o ver.
DNB har brukt 600 millioner på Vipps uten å ha tjent n krone
Konsernsjef Rune Bjerke i DNB har foreløpig ikke tjent en krone på Vipps. Nå setter han sin lit til «sognepresten i Uranienborg kirke.
Les mer om DNB og Uranienborg.
Tror staben kan bli halvert i løpet av fem år på grunn av ny teknologi
DNB-sjef Rune Bjerke sier DNBs 10.000 ansatte og tillitsvalgte er heldige om de er flere enn 5.000 om fem år.
DNB-sjefen tror antall ansatte blir halvert
Rune Bjerke sier DNBs 10.000 ansatte og tillitsvalgte er heldige om de er flere enn 5.000 om fem år, og at det er et under om de er mer enn 5.000 om ti år.
DNB-sjefen tror antall ansatte blir halvert
Rune Bjerke sier DNBs 10.000 ansatte og tillitsvalgte er heldige om de er flere enn 5.000 om fem år, og at det er et under om de er mer enn 5.000 om ti år.
Varsler store jobbkutt
DNB-sjef Rune Bjerke tror digitalisering og ny teknologi kan føre til at antall ansatte i banken halveres i løpet av kort tid.
DNB-sjefen om strid om nytt bankregelverk: – Er betydelig usikkerhet
Den lave kapitalgraden i en del søreuropeiske banker utgjør et problem også for DNB, mener DNB-sjef Rune Bjerke. Han sier strid i sektoren gjør at et strengere regelverk lar vente på seg.
Les mer om DNB.
DNB-sjef advarer mot usunn vekst i forbrukslån
DNB-sjef Rune Bjerke sier veksten i forbrukslån har vært for høy de siste årene og vil ha strengere regler. Samtidig har DNB 30 prosent av markedet for kredittkort, skriver Dagens Næringsliv.
Les mer om DNB.
Advarer om vekst i forbrukslån - er selv størst på kredittkortgjeld
DNB-sjef Rune Bjerke er bekymret for veksten i forbruksgjeld og etterlyser strengere regler. Banken er selv størst på kredittkortgjeld i Norge.
Les mer om Norge.
DNB-sjefen om Trumps triumf: – Mer usikkerhet
DNB-sjef Rune Bjerke (56) vil likevel avvente n ting før han sier hva USA-valget betyr for din lommebok.
Venter inntil 18 milliarder i tap
DNB-sjef Rune Bjerke opprettholder tapsanslaget for de neste to årene.
DNB starter gründerjakt
DNB-sjef Rune Bjerke vil ta banken raskere gjennom det digitale skiftet og inviterer til gründerkonkurranse. Gode ideer kan få over n million kroner hver.