Rune støstad

Støstad ny Ap-nestleder

Ordfører i Nord-Fron, Rune Støstad er valgt som ny nestleder i Oppland Arbeiderparti. Støstad trekker fram sitt engasjement for distriktene og sier en av hovedoppgavene framover blir å få fram «distriktsblikket i alle saker.

Vil likevel ha omstridt kunst

Det omstridte kunstverket i Kvam i Gudbrandsdalen ønskes velkommen tilbake, skriver GD. En gruppe med ordfører Rune Støstad i Nord-Fron og fylkeskultursjef Kyrre Dahl er igang med å finne fram til en løsning for det omstridte kunstverket i Kvam.
Vil likevel ha omstridt kunst
Det omstridte kunstverket i Kvam ønskes velkommen tilbake. Det skriver GD.En gruppe med ordfører Rune Støstad i Nord-Fron kommune og fylkeskultursjef Kyrre Dahl er igang, for å finne fram til en løsning for det omstridte kunstverket i Kvam.
Rune Støstad rykker oppover i Oppland Ap
Ordfører Rune Støstad er på veg oppover i Arbeiderpartiet. Nå blir han ny nestleder i fylkespartiet. LILLEHAMMER: I forslaget til nytt styre i Oppland Ap er det lagt opp til mange gjenvalg. Men to plasser er ledige.

Tar flomanke til etterretning

Ordfører i Nord-Fron, Rune Støstad tar til etterretning at Gjensidige anker flomskade-dommen i Kvam. Et hus i Kvam ble ødelagt av flom for andre gang i 2013. Gjensidige mener Nord-Fron kommune må ta ansvar, som lot huseieren bygge nytt hus samme sted.
Anmelder hærverket i Kvam
Nord Fron kommune har nå bestemt seg for at de politianmelder hærverket på det omdiskuterte kunstverket i Kvam. Det bekrefter ordfører i Nord-Fron kommune, Rune Støstad (Ap), overfor VG onsdag ettermiddag.
Les mer om Kvam, Nord-Fron og Rune Støstad.
Ingen ferdigstillelse av E6
Ordfører i Nord-Fron, Rune Støstad, sier han er skuffet over at det ikke er bevilget penger til ferdigstillelse av E6 gjennom Gudbrandsdalen. Strekningen Frya - Sjoa ble åpnet i fjor, det gjenstår to utbyggingsetapper for å gjøre ny E6 gjennom Gubrandsdalen komplett. Støstad mener regjeringa med dette vender ryggen til Gudbrandsdalen.
Ulveaksjonistene fikk ikke gehør hos klimaministeren
Klimaminister Vidar Helgesen (H) ga ikke ulveaksjonistene noe de kunne ta med seg hjem fra møtet i ettermiddag. – Han kom ikke med noe nytt, sier ordfører Rune Støstad (Ap).
Les mer om Rune Støstad.
Rune Støstad skal gi Vinstra startskuddet
Urbane totninger er et velkjent begrep. Nå må vi venne oss til urbane frøninger også. For neste helg blir Vinstra by. Møt mannen som gleder seg mest. Rune Støstad er påtroppende leder
Les mer om Vinstra.
Vedtar en egen satsing på Innlandet
Det trengs et fellesprosjekt mellom regjeringen og gode krefter i Innlandet for å styrke næringslivet og sette fart i utviklingen, mener Rune Støstad, Opplands-utsending på Ap-landsmøtet.