Ruud

NRK Finnmark har fått fem millioner mindre å rutte med på to år. På kort tid har to sjefer søkt seg bort

Selv om redaksjonssjef Merete Jørstad nå forsvinner til Troms, og redaktøren selv i januar søkte seg til Moskva, avviser Morten Ruud lederflukt fra NRK Finnmark.

Rashani-dobbel og komisk Ruud-selvmål i etterlengtet Odd-seier

Anført av Elbasan Rashani tok Odd tre poeng hjemme mot et tamt Sarpsborg-lag. Odd - Sarpsborg 3-1 Odd hadde fått en svak start på sesongen med bare fire poeng på de fem første kampene, men skiensklubben slo tilbake med 3-1 over Sarpsborg.
Uavgjort halveis
Det står uavgjort 1-1 ved pause i eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Sarpsborg 08 i Skien. Men det er Odd som har laget begge måla: først ga Elbasan Rashani 1-0 til hjemmelaget før Espen Ruud headet ballen i eget nett til 1-1.
Ruud-seier i Italia
Casper Ruud vant 2-1 (7-5, 2-6, 6-1) over belgiske Arthur De Greef, og er klar for andre runde i ATP-turneringen i Francavilla, Italia. I neste runde venter Felix Auger Aliassime.

Ruud faller på ATP-rankingen

Casper Ruud rykker fire plasser ned på verdensrankingen i tennis og ligger nå som 205.-mann.
Ruud faller på ATP-rankingen
Casper Ruud rykker fire plasser ned på verdensrankingen i tennis og ligger nå på 205. plass etter tapet i første runde av Tunis Open. Det er hans dårligste ranking på over et år. I fjor sommer var nordmannen helt oppe på 108. plass.
Ruud faller på ATP-rankingen
Casper Ruud rykker fire plasser ned på verdensrankingen i tennis og ligger nå som 205.-mann. Den norske 19-åringen tapte nylig mot franske Maxime Janvier i første runde av Challenger-turneringen Tunis Open.
Les mer om Maxime Janvier.
Ruud bikker millionen, og Vassvik tjener bedre enn Listhaug og Giske
Fylkesrådmann Øystein Ruud tjener best i Finnmark fylkeskommune, mens fylkesordfører Ragnhild Vassvik tjener mer en stortingspolitikerne
«Er jeg liksom for gammel, mener du? Jeg skal faen meg vise deg!
Heidi Ruud Ellingsen (32) insisterte på å få hovedrollen i «Flashdance, kort tid etter å ha født sønnen Abel.
Les mer om Abel og Flashdance.
«Du har jo akkurat født! Og du er altfor gammel
Hun satt på et møte med produsenten med melkespreng og et spedbarn i armene. Men Heidi Ruud Ellingsen (32) insisterte på å få hovedrollen i «Flashdance.
Les mer om Flashdance.
Knallsterk lokal liste i norske X Games
Snowboarder Mons Røisland og freeski-kjørerne Felix Usterud og Birk Ruud stiller alle til start under X-Games på Fornebu. Publikum vil få nok av lokale utøvere å heie på under X Games, som foregår både i Oslo og på Fornebu, som foregår 19.
Ruud venter på protest-svar: – Vi prøvde å få omkamp
Casper Ruud (19) har ikke fått noe svar fra ATP-ledelsen etter at han leverte inn protest som følge av dommertabben i tirsdagens oppgjør mot Maxime Janvier (21).
Les mer om Maxime Janvier.
Ruud Tveter: - Gleder meg veldig til å spille
Sarpsborg 08s spiss Alexander Ruud Tveter (27) får sjansen fra start i cupkampen mot Østsiden onsdag kveld. Du kan følge kampen direkte på SA.TV.
Casper Ruud ut etter dommertabbe: – Det er litt «barnehage-nivå
(Janvier-Ruud 6–4, 6–4) Casper Ruud (19) fikk en tung åpning på grusoppgjøret mot Maxime Janvier (21), og det ble ikke bedre da dommeren mistet kontrollen på stillingen i det tredje gamet.
Les mer om Maxime Janvier.
Casper Ruud tapte i Tunisia
Casper Ruud tapte 4-6, 4-6 mot franske Maxime Janvier i første runde av Challenger-turneringen Tunis Open.
Les mer om Maxime Janvier og Tunisia.
Rasende Ruud til dommeren: - Du har ikke peiling!
Casper Ruud tapte oppgjøret mot franskmannen Maxime Janvier etter en svært kontroversiell dommeravgjørelse. - Du har ikke peiling på hva du driver med, freste Ruud til dommeren ifølge VG i første runde av Challenger-turneringen i Tunisia.
Rasende Ruud til dommeren: – Du har ikke peiling!
Casper Ruud tapte oppgjøret mot franskmannen Maxime Janvier etter en svært kontroversiell dommeravgjørelse.
Les mer om Maxime Janvier.
Ruud til dommeren etter tabbe: – Du har ikke peiling!
Casper Ruud tapte oppgjøret mot franskmannen Maxime Janvier etter en svært kontroversiell dommeravgjørelse.
Les mer om Maxime Janvier.
Casper Ruud raste etter dommertabbe: – Du har ikke peiling på hva du driver med
(Janvier-Ruud 6–4, 6–4) Casper Ruud (19) fikk en tung åpning på grusoppgjøret mot Maxime Janvier (21), og det ble ikke bedre da dommeren mistet kontrollen på stillingen i det tredje gamet. Nok en gang tapte Ruud på kontroversielt vis mot franskmannen.
Les mer om Maxime Janvier og Ruud.
Casper Ruud tapte i Tunisia
Casper Ruud tapte 4-6, 4-6 mot franske Maxime Janvier i første runde av Challenger-turneringen Tunis Open. Nordmannen kom skjevt ut fra start og tapte kampens fire første games.
Les mer om Maxime Janvier og Tunisia.
Christoffer Ruud slutter i Seagulls. Uenig i klubbens prioriteringer.
Haugesund Ishockeyklubb har startet jakten på ny sportslig leder og A-lagstrener. Christoffer Ruud har takket nei til å fortsette i en redusert stilling.
Les mer om A-lagstrener.
Trainees skal hjelpe de eldre
Eidsberg måtte gå nye veier for å rekruttere nye folk til eldreomsorgen. Nå er de en av to kommuner i landet som tilbyr nyutdannede sykepleiere et trainee-opplegg, der to års arbeid knyttes til en fast full stilling. Trainee Dina Endestad på Edwin Ruud omsorgssenter sier hun er fornøyd.
Les mer om Edwin Ruud.
VG-journalistene tjener mest - se alle lønnstallene her
Men klubbleder Tor-Erling Thømt Ruud jubler ikke. Se alle lønnstallene! Neste uke braker vårens hovedoppgjør løs - med forhandlinger i NRK først ut.
- Er virkelig NRK den største trusselen mot lokale medier
- Medietilsynets rapport viser at NRK bidrar til å styrke mediemangfoldet, skriver Morten Ruud. Redaktør Arne Reginiussen i Finnmark Dagblad og nettstedet ifinnmark.no hevder i en kommentar at NRK er den største trusselen mot lokale medier.
23.05: Se Østfold-nyhetene
Bengt-Eigil Ruud gir deg siste nytt fra distriktet.