Ruud

Ruud to plasser ned

Casper Ruud faller til 111.-plass på den ferske verdensrankingen i tennis. Den norske tennisprofilen, som var nummer 109 i forrige uke, har slitt med å få spillet til å sitte den siste tiden.

Ny nedtur for Casper Ruud: Slått ut av nummer 926 i verden

Det norske tennistalentet sliter om dagen.
Les mer om Casper Ruud.
Ny nedtur for Casper Ruud: Slått ut av nummer 926 i verden
Det norske tennistalentet sliter om dagen.
Les mer om Casper Ruud.
Christian Ruud om sønnens formdupp: – Selvfølgelig kjenner han presset
Casper Ruud (18) har lenge snust på en topp 100-plassering på verdensrankingen, men i det siste har det gått dårligere. – Bare bra, sier far og trener Christian Ruud.
Les mer om Christian Ruud.

Ruud dropper NM i tennis

Det fremkommer av en pressemelding fra Norges Tennisforbund torsdag. «Casper Ruud har i år valgt å prioritere internasjonale turneringer og oppkjøring til US Open i sin jakt på å bli ATP-topp 100 spiller, skriver forbundet.
Ruud dropper NM i tennis
Casper Ruud er ikke på deltakerlista til NM i tennis i Frognerparken i august. Talentet prioriterer oppkjøring til US Open.
Les mer om Frognerparken.
Toppsedete Ruud slått ut av useedet motstander i Polen
Casper Ruud forsvant ut i 2. runde av Challenger-turneringen i tennis i Poznan etter 6-7 (5-7), 4-6 mot tsjekkiske Kolar Zdenek.
Ruud møter tsjekker i neste runde
Casper Ruud møter Zdenek Kolar i 2. runde av Challenger-turneringen i tennis i Poznan. Det ble klart etter at Kolar enkelt avanserte fra første runde tirsdag.
Ruud opp to plasser på verdensrankingen
Det norske tennistalentet Casper Ruud (18) er nummer 109 på den ferskeste verdensrankingen. Det er to plasser opp fra forrige rangering.
Les mer om Casper Ruud.
Ruud opp to plasser på rankingen
Casper Ruud (18) er nummer 109 på den ferskeste verdensrankingen. Det er to plasser opp fra forrige rangering. 108.-plass er hans beste plassering så langt. Briten Andy Murray er fortsatt herretennisens verdensener. Han topper rankingen med sine 7750 poeng.
Casper Ruud klatrer på verdensrankingen
Går opp to plasser og er nummer 109.
Casper Ruud toppseedet
Casper Ruud er seedet som nummer n i Challenger-turneringen i tennis i polske Poznan. I første runde møter han rumeneren Victor Vlad Cornea. Ifølge tennis-norge.com er den norske 18-åringen for annen gang seedet på topp i en challengerturnering.
Ruud røk etter stor ledelse
Casper Ruud hadde seieren i lomma, men tapte 1-2 i sett mot argentinske Leonardo Mayer i første runde av challengerturneringen i tennis i svenske Båstad mandag.
Les mer om Båstad og Leonardo Mayer.
Ruud-exit i første runde
Casper Ruud (18) hadde seieren i lomma, men tapte 1-2 i sett mot argentinske Leonardo Mayer i første runde av challengerturneringen i tennis i svenske Båstad mandag.
Les mer om Båstad og Leonardo Mayer.
Casper Ruud-exit allerede i første runde i Sverige
Casper Ruud (18) hadde seieren i lomma, men tapte 1-2 i sett mot argentinske Leonardo Mayer (30) i første runde av challengerturneringen i tennis.
Les mer om Leonardo Mayer og Sverige.
Nedtur for Casper Ruud: Hadde matchball, men rotet bort seieren i Sverige
Det norske talentet tapte mot argentinsk motstand i første runde.
Les mer om Casper Ruud og Sverige.
Veslemøy Ruud Zwarts råd til unge som vil følge drømmene sine i Hollywood: - Si ja!
Selv følger Veslemøy Ruud Zwart filmdrømmen med ektemannen Harald Zwart.
Ruud slått ut i Tyskland
Casper Ruud (18) forsvant ut av Challenger-turneringen i Marburg etter 4-6, 6-7 (1-7) mot tyskeren Yannick Hanfmann i annen runde onsdag.
Casper Ruud slått ut i Tyskland
Casper Ruud (18) forsvant ut av Challenger-turneringen i Marburg etter 4-6, 6-7 (1-7) mot tyskeren Yannick Hanfmann i annen runde.
Ruud slått ut i Tyskland
Casper Ruud (18) forsvant ut av Challenger-turneringen i Marburg etter 4-6, 6-7 (1-7) mot tyskeren Yannick Hanfmann i annen runde.
Tror Casper Ruud er topp 100 i løpet av uken
(Casper Ruud - Tim Pütz 6-2, 6-7, 6-2) En variabel start til tross, tennisekspert Sverre Krogh Sundbø tror Casper Ruud (18) kan vinne Challenger-turneringen i Tyskland.
Ruud videre til andre runde i Marburg
Casper Ruud slet, men tok seg videre fra første runde av challengerturneringen i Marburg i Tyskland.
Les mer om Marburg og Tyskland.
Ruud videre til 2. runde i Marburg
Casper Ruud slet, men tok seg videre fra første runde av challengerturneringen i Marburg i Tyskland. Nordmannen vant 6-2, 6-7, 6-2 over tyske Tim Pütz. Nordmannen var førsteseedet i Challenger-turneringen i Marburg i Tyskland. Motstander var tyske Tim Pütz, ranket som nummer 471.
Casper Ruud videre til andre runde
(Casper Ruud - Tim Pütz 6-2, 6-7, 6-2) Etter en trøblete start og et upresist andresett, ble klasseforskjellen tydelig i det tredje og siste settet.
Les mer om Tim Pütz.
Ranking-fall for Ruud
Casper Ruud (18) er nummer 111 på den ferske verdensrankingen i tennis mandag, melder NTB. 108.-plassen fra for to uker siden er hans høyeste plassering noensinne. Målet er å ta seg inn blant verdens hundre beste.
Les mer om NTB og Ruud.