Ryen

– Gutta må skjerpe seg og se filmen!

KONGSVINGER: Helen Nergård, Carina Ryen Nyheim og Annicken Nyheim kaller seg «blodfans med glede og forstår seg ikke på alle menn som forkaster «50 Shades of Grey-serien.

Arven etter bondesønnen i Kolbu

Kaffe er en kjær blanding av lidenskap og vitenskap hos kaffebrenneriet Solberg & Hansen på Ryen. Her møter vi Frank Steen som til enhver tid har minst ti slags kaffe i skapet hjemme. Ti ulike sorter til hver sin bruk. Jeg er litt nerdete, innrømmer Steen.
Skal fylle galleriet
I fjor var det 92 søkere, og 41 ble valgt ut. Nå er det klart for en ny runde med Innlandsutstillingen i kulturhuset. Veggen er aldeles naken bak Mocci Ryen. Men det skal ikke vare så lenge.
Barbro blir ny kommunelege i Tolga
Barbro Mestvedthagen Ryen (44) har takket ja til stillingen som ny kommunelege i Tolga.
Les mer om Tolga.

Strømstans på T-banen

T-banen stopper ikke mellom Ryen og Bergkrystallen inntil videre. Dette skyldes strømstans, melder Ruter, som sier at folk må regne med forsinkelser. Ruter anbefaler folk å beregne ekstra tid for reisen.
Les mer om Bergkrystallen, Ruter, Ryen og T-banen.
Kvinne overrasket av tyv i spisestuen
En kvinne på Ryen i Oslo ble torsdag kveld overrasket av at en tyv hadde tatt seg inn boligen hennes. Politiet satt inn politihelikopter og hundepatrulje i jakten på mannen.
Les mer om Oslo og Ryen.
Fikk isklump gjennom frontruta: – Bare flaks at føreren ikke ble alvorlig skadet
En bilist som kom kjørende ved Ryen i Oslo lørdag kveld, fikk en stor isklump gjennom frontruta da han passerte under en gangbru. Politiet tror isklumpen ble kastet med vilje.
Les mer om Oslo og Ryen.
Bilist fikk isklump gjennom frontrute i Oslo
En bilist som kom kjørende ved Ryen i Oslo lørdag kveld, fikk en stor isklump gjennom frontruta da han passerte under en gangbru. Ingen er så langt pågrepet.
Les mer om Oslo og Ryen.
Fikk isklump gjennom frontruta
Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner, etter at en bilist fikk en stor isklump gjennom frontruten da han kjørte ved Ryen lørdag kveld. Isklumpen ble trolig kastet fra en gangbro som går over Ring 3 ved Manglerud T-banestasjon, melder politiet.
Kastet isklump mot bil
Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner, etter at en bilist fikk en stor isklump gjennom frontruten da han kjørte ved Ryen lørdag kveld. Isklumpen ble kastet fra en gangbro som går over Ring 3 ved Manglerud T-banestasjon, melder politiet.
Bilbrann slukket
Bilbrannen i bakken ned mot Skulleruddumpa på E6 i retning Ryen er nå slukket, men det ryker fortsatt litt fra bilen. Tauebil er på stedet. Det er kun ett felt som er åpent forbi skadestedet.
Les mer om Ryen og Skulleruddumpa.
Bil brenner på E6
En bil står i brann i bakken ned mot Skulleruddumpa på E6 i retning Ryen. Nødetatene er på vei til stedet. Bilen står i kollektivfeltet.
Les mer om Ryen og Skulleruddumpa.
To biler kollidert på E6
På E6 Ulvensplitten i retning Ryen har to biler kollidert. En person har smerter i beina, opplyser politiet. De er nå på stedet.
Les mer om Ryen.
Nå øver politiet på Ryen/Manglerud
Nå øver politiet på Ryen/Manglerud
Nå er de to finalekandidatene klare: Disse kan bli årets ildsjel
Med til sammen 65 prosent av stemmene er Morten Ryen og Arild Vehus klare for den avgjørende finalen i kåringen av årets ildsjel i Vest-Agder.
Les mer om Morten Ryen og Vest-Agder.
Disse kan du stemme fram til Årets Ildsjelpris
Nå kan du være med på å bestemme hvem som fortjener ildjsjelprisen. Arne Holte, Morten Ryen, Olav Eieland, Arild Vehus eller Rune Eikeland.
Selger tomt ved flyplassen
Investorene Terje Høili og Arvid Ryen avslutter flyplassengasjementet, og har lagt ut et tomteområde vis-à-vis terminalbygget i Rygge for salg. Det skriver Moss Avis. Rørskogen næringsområde er på 50 mål og har en prisantydning på 60 millioner kroner.
Les mer om Arvid Ryen og Rygge.
Person truet ansatte på Ryen
En person har gjentakende ganger i dag vært truende mot ansatte på Esso-stasjonen på Ryen. En ansatt utløste ransalarmen og politiet er kommet frem til bensinstasjonen og undersøker saken.
Les mer om Esso-stasjonen og Ryen.
Medaljer i NM i orientering
Det ble sølv til Herman Ryen Martinsen, Fredrikstad i klassen for menn eldre junior i NM i orientering, og bronse til Marie Olaussen fra Fredrikstad som løp i klassen eldre junior for kvinner. .
Svartdalstunnelen i Oslo stengt
Svartdalstunnelen i Oslo er nå stengt i retning sentrum mot Ryen på grunn av oppgraderingsarbeider. Dette løpet kommer til å være stengt til midten av august. Brynstunnelen er derimot åpnet igjen etter uhellet på fredag, der murbiter falt ned fra taket.
Les mer om Oslo og Ryen.
Tunnel stengt etter ulykke
Svartdalstunnelen i retning Ryen er midlertidig stengt etter en bilulykke. n bil er involvert og føreren skal ha ryggsmerter etter uhellet, men er ikke alvorlig skadet. Ingen andre personer var involvert.
Les mer om Ryen.
Problemer for T-banen
Det er i forsinkelser og innstillinger på alle T-banens linjer. Årsaken er en signalfeil som gjør at man ikke får kjørt ut tog fra vognhallen på Ryen. Ruter oppfordrer folk å beregne ekstra tid for sin reise.
Les mer om Ryen og T-banen.
Vogntog veltet på Ulvensplitten
En lastebil har veltet tilhengeren sin på Ulvensplitten i avkjøringen til Ring 3, retning Ryen, ifølge politiet. Politiet og bergingsbil er på vei til stedet.
Les mer om Ring, Ryen og Ulvensplitten.
Store forsinkelser i Oslo
Det er store forsinkelser inn mot Oslo sentrum både nordfra og sørfra lørdag ettermiddag. Det er helt stengt mellom Ryen og Teisen, på grunn av oppgraderinger i Brynstunnelen. I tillegg er mange gater i Oslo sentrum steng i forbindelse med Sentrumsløpet. Det fører til økt trafikk på E18 og E6.
Ring 3 delvis stengt
Brynstunnelen åpnes offisielt av samferdselsministeren klokken 18 i lørdag etter rehabiliteringen det siste året. Siden midnatt har det vært stengt på Ring 3 mellom Ryen og Teisen i vestgående retning. Statens vegvesen regner med at veien vil være åpen for trafikk fra klokken 19 lørdag.
Les mer om Ring, Ryen og Teisen.